- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.501
Hihh geldim mutfagi supurdum..kizlar siz kiziyonuz ama bana herkes az hareket et doguramican diolar:)
Az dinleneyim de balkonu yikayim
Gecin bakayim dalganizi siz
Ahh canim ya titizlik falan kalmadiki kizlar hakli aslinda ev supururkn dogursam gene iyi ya balkon yikarkn dogurursam gel gor rezilligi:)
tünaydın kızlarrr
ne güzel kaynatmışınız güldürdünüz beniii yerim ki siziiii
nedense alıntılamaışım kimseyi okumaya fazla kaptırdım kendimi sanırım
yeni arkadaşımız ATLAS hoşgelmiş...gerçi gelen gidiyor ama yine de gelenler hoşgelsinlerr sefa getirsinlerr
NENAAA henüz kaşınmaya başlamadım ben..ama sen yazına psikolojik olarak kaşınıyormuşum gibi geldi
ne zayıf psikolojim var yahu hemen etkileniyorum
ama senin göbiş büyümeye başladı ya normaldir..ben daha 10.hafta içindeyim..
ama hazırlıklı olayaım kaşınmalara...
bu arada evett hamile olmadan sürekli canım biş çekerdi gecenin 12sinde çiğ köfteciye gitmişliğimiz var
ama nazar değdirdi eşim iştahıma canım bişey istemiyor şimdi
ama bulantım azaldı dün adam gib yemek yedim ilk kez
DAMLAÇİKOLATA valla arkadaşlar haklı sen şimdi sancıların başlayınca balkon pis kaldı yıkamadan gitmem dersen şaşırmam
gözün aydın bu arada annen geliyormuşş
PLOJOOOO amcanınn göbeğine çok güldüm
o zaman her eve bi amca lazım
babama kilo aldırmaya mı başlasam acaba
ya da benim karın da yeterli derecede konforlu olabilir
PRENSESS kuzumm sen duygusal mı oldunn
geceleri beni de bi hüzün basar hep...
MAJOR AMAYAA ve ASEN i dee öpüyorumm
bu arada küçük kardeşim momo diye bi film vardı-türk filmi-izlemiş miydinz?dün d&r de cdsini gördüm de gözlerim doldu..
ne hüzünlü filmdi yahune çok ağlamıştım ben
Valla bu ara benim evi görseniz benle konuşmazsınız bi daha
damla çiklata baygınlık geçirir
ve süprizzz eşim yarın kvyi çağırdı bize..daha doğrusu dışarı gezmeye gidicez ama dönüşte kesin uğrarız bize..
dedim eşime bi zahmet erken kalkalım da temizleyelim evi...bahaneyle ev gün yüzü görsün
haha her sey olablr hyr anlamdgm evın ıcınde ordumuyasıo her dkka bı supurme askı kız damlacıkolata bnm evede bı el at yavrum
Valla bu ara benim evi görseniz benle konuşmazsınız bi daha
damla çiklata baygınlık geçirir
ve süprizzz eşim yarın kvyi çağırdı bize..daha doğrusu dışarı gezmeye gidicez ama dönüşte kesin uğrarız bize..
dedim eşime bi zahmet erken kalkalım da temizleyelim evi...bahaneyle ev gün yüzü görsün
Hep surdugunse dokunmamasi lazim ama baskaysa farkedebilir,arkadaslarin basina geldi ondan diyorum bu yuzden ilk aklima bu geldi :)
Domateste yazin dokunur ya genelde ondan dedim..
Alis artik senin hormonlara yenileri eklendi hicbisy eskisi gb degil :)
Eskiden surdugun simdi alerji yapmis olabilir..Tipki hep yedigimiz seyleri canimiz istemez olmadik seyleri ceker onun gb dusun
Hareket et de kizce valla Allah korusun ya bisy olmasinda..
Balkonda dogurursam deyince temiz olur diye dusundum bian
Cift sarililari azcik babanada yedir
Hem calismaya baslayincaya kadarda ona da alismis olur,dede torun gobek turu atarlar
sen bı gıdermsn aramzdangt nereyı temızlersen temızle balkonda dogurda ohh rezıl ol ahahah yahu kzıım sen benı gulmektenolduruosn oldgm yerde catladm gulmekten hala balkon dıosn
ahahah zaten sen hep benı kıskan ben kasınıom sana noluo tontişsu asermelrrmz her seymz aynı bz senle ruh ıkızıymısz kızzz
e ıyı evın beyazlıcak dessene yerde bır toz bıle ıstemıom ona göre
tamam açıklamasını yazıyım bildiğin hayvan gibi yiyorum yaaaaaaahahah amayaaaa ay alem kadnsn ınsan otesı varlık gıbı yıorum lafına bayıldm cok guldurdun benıııı bugun topıkte herkes cem yılamz kadın versıonu
Kızlar ben çok sıkılıyorum. İs yerinde oyalanacak biseyde yokki yaa
ayyyy öyleyse haklısın hiç yapcak bi şey yok gerçektenÖzel guvenligim ben bi sirketin giriş kisminda masanin basinda kös kös oturuyorum 12 saat kimsede yok 24 yasinda 2 aylik evliyim
ayyyy öyleyse haklısın hiç yapcak bi şey yok gerçektentaptazecikmişsin maşallah
ben 31 yaşında evlendim yaklaşık hatta ne yaklaşığı 1,5 diycektim ama 2 ye de bi şey kalmamış; 2 yıl oluyor....Öyle sen de kendinden bahseder misin
ben 31 yaşında evlendim yaklaşık hatta ne yaklaşığı 1,5 diycektim ama 2 ye de bi şey kalmamış; 2 yıl oluyor....
topiğin kadın doğum uzmanı sayılırım :))))) aslında memurum, MEB de... Bursa da oturuyorum ama ilçesinde merkezde değilim ve de çocuk istememize rağmen olmadığından tedavi görüyorum 1 yılı aşkın süredir.... bu sebeple de istem dışı yan dal olarak kadın doğumla ilgilenmeye başladım
umudum da moralim de yerinde çok şükür.... kocamın hastasıyım, çok da iyi anlaşıyoruz çok şüküraramızda kalmaya devam edersen; genelde gelenler bi süre sonra gelmemeye başlıyo da; daha da yakından tanışırız inşallah....
Amayaaa sanada cok opucukk :)
Herkesin keyifler yerinde masallah :)
Disari cikmak istiyorum ben yaaaaaa..
Hatta bisikletle gezmeeekkkk..
İnşallah muradina erersin Allahtan ümit kesilmez dualarini esirgeme peki hic doğum kontrol haplari kullandinmi
hayır cnım ya, sorun erken menopoz riskim olması... 1 kez negatif tüp bebek denemem oldu sonra ikinciye başladık ama ameliyat olmam gerekti şimdi 26 haziran da yeni tedaviye başlıycam inşallah.....
sen bı gıdermsn aramzdangt nereyı temızlersen temızle balkonda dogurda ohh rezıl ol ahahah yahu kzıım sen benı gulmektenolduruosn oldgm yerde catladm gulmekten hala balkon dıosn
ahahah zaten sen hep benı kıskan ben kasınıom sana noluo tontişsu asermelrrmz her seymz aynı bz senle ruh ıkızıymısz kızzz
e ıyı evın beyazlıcak dessene yerde bır toz bıle ıstemıom ona göre
yemek yedm geldım ayran kıraz az bsy patates bıde salata bugun karısık kızartma gunu sırkette koftede var ama hıc bırını mıdem almıo allah affetsnde sankı cok kotu kokuolar hala hassasıyetm tam gecmedı kofteden nefret eder oldm ya:2:
Ordu yasamio ama hem sen benim pasakli kocami tanimion bide konu komsu cok gelir gidet bana kapi acik gibi resmn carsidan pazardan donen bana ugramadan eve gecmez
Yok canim o kadrda pis diildir zannimca...kv gelsin temizlesin olmami
Hayirlisiyla doguraydim ben bi:)
Gulmek iyidir...ne guzel
çenenize kuvvet kızlaarr :))))))
kime ne yazcaktım unuttumdamla çikolata hareket et derken acaba yürüyüş yap falan demiş olabilirlermi? hani sen hep evde temizlik yapıyosun ya millet belki evde yatıyon ve hareketsizsin sanıyodur, arda bi görün istersen
nenacık
svityyy keşke ben de adam gibi yesem, bu ara bildiğin insan ötesi bi varlık gibi yiyorum yaaa.... 2 kilo alıp geldim tatildenveee akşam o kadar yemek yedim ki yatarken bile karnım davul gibiydi, buna rağmen gurluyodu.... dünyayı yedim daha ne istiyon diye kızdım karnıma yataktayken sabah kalktığımdaysa midem kazınıyo yaaaa.... ama ben bu durumdan nefret ediyorum diye söylendim..... (((((
bu arada kocam da 2 kilo vermiş... sanırım onun verdikleri yabancıya gitsin istemedim, hemen ben alıverdimmmm
atlascım hoşgeldin kiiiiii.....
asen ve plojoooooo sizleri de öpüyorum ve prensesi de ve majoru daaaa... kimse kaldı mıııı başkaaaa
Amayaaa sanada cok opucukk :)
Herkesin keyifler yerinde masallah :)
Disari cikmak istiyorum ben yaaaaaa..
Hatta bisikletle gezmeeekkkk..
sezoşu da bisikletin önüne bi sepet koy onun içine yatır
sezoşu da bisikletin önüne bi sepet koy onun içine yatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?