Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Hihh geldim mutfagi supurdum..kizlar siz kiziyonuz ama bana herkes az hareket et doguramican diolar:)
Az dinleneyim de balkonu yikayim

sen bı gıdermsn aramzdangt nereyı temızlersen temızle balkonda dogurda ohh rezıl ol ahahah yahu kzıım sen benı gulmektenolduruosn oldgm yerde catladm gulmekten hala balkon dıosn

Gecin bakayim dalganizi siz

Ahh canim ya titizlik falan kalmadiki kizlar hakli aslinda ev supururkn dogursam gene iyi ya balkon yikarkn dogurursam gel gor rezilligi:)

ahahah zaten sen hep benı kıskan ben kasınıom sana noluo tontişsu asermelrrmz her seymz aynı bz senle ruh ıkızıymısz kızzz

e ıyı evın beyazlıcak dessene yerde bır toz bıle ıstemıom ona göre

yemek yedm geldım ayran kıraz az bsy patates bıde salata bugun karısık kızartma gunu sırkette koftede var ama hıc bırını mıdem almıo allah affetsnde sankı cok kotu kokuolar hala hassasıyetm tam gecmedı kofteden nefret eder oldm ya:2:

haha her sey olablr hyr anlamdgm evın ıcınde ordumuyasıo her dkka bı supurme askı kız damlacıkolata bnm evede bı el at yavrum

Ordu yasamio ama hem sen benim pasakli kocami tanimion bide konu komsu cok gelir gidet bana kapi acik gibi resmn carsidan pazardan donen bana ugramadan eve gecmez

Yok canim o kadrda pis diildir zannimca...kv gelsin temizlesin olmami

Hayirlisiyla doguraydim ben bi:)

Gulmek iyidir...ne guzel

çenenize kuvvet kızlaarr :))))))

kime ne yazcaktım unuttum damla çikolata hareket et derken acaba yürüyüş yap falan demiş olabilirlermi? hani sen hep evde temizlik yapıyosun ya millet belki evde yatıyon ve hareketsizsin sanıyodur, arda bi görün istersen

nenacık

svityyy keşke ben de adam gibi yesem, bu ara bildiğin insan ötesi bi varlık gibi yiyorum yaaa.... 2 kilo alıp geldim tatilden veee akşam o kadar yemek yedim ki yatarken bile karnım davul gibiydi, buna rağmen gurluyodu.... dünyayı yedim daha ne istiyon diye kızdım karnıma yataktayken sabah kalktığımdaysa midem kazınıyo yaaaa.... ama ben bu durumdan nefret ediyorum diye söylendim..... (((((

bu arada kocam da 2 kilo vermiş... sanırım onun verdikleri yabancıya gitsin istemedim, hemen ben alıverdimmmm

atlascım hoşgeldin kiiiiii.....
asen ve plojoooooo sizleri de öpüyorum ve prensesi de ve majoru daaaa... kimse kaldı mıııı başkaaaa

ahahah amayaaaa ay alem kadnsn ınsan otesı varlık gıbı yıorum lafına bayıldm cok guldurdun benıııı bugun topıkte herkes cem yılamz kadın versıonu

ahahah amayaaaa ay alem kadnsn ınsan otesı varlık gıbı yıorum lafına bayıldm cok guldurdun benıııı bugun topıkte herkes cem yılamz kadın versıonu
tamam açıklamasını yazıyım bildiğin hayvan gibi yiyorum yaaaaaa (((( bel kıvrımım kalmadı ayol, dikdörtgen oldum yaaa ben dedim akşam kocam silindir dedi, 3 boyutluymuş yaaaa

Özel guvenligim ben bi sirketin giriş kisminda masanin basinda kös kös oturuyorum 12 saat kimsede yok 24 yasinda 2 aylik evliyim

Öyle sen de kendinden bahseder misin
ben 31 yaşında evlendim yaklaşık hatta ne yaklaşığı 1,5 diycektim ama 2 ye de bi şey kalmamış; 2 yıl oluyor....

topiğin kadın doğum uzmanı sayılırım :))))) aslında memurum, MEB de... Bursa da oturuyorum ama ilçesinde merkezde değilim ve de çocuk istememize rağmen olmadığından tedavi görüyorum 1 yılı aşkın süredir.... bu sebeple de istem dışı yan dal olarak kadın doğumla ilgilenmeye başladım

umudum da moralim de yerinde çok şükür.... kocamın hastasıyım, çok da iyi anlaşıyoruz çok şüküraramızda kalmaya devam edersen; genelde gelenler bi süre sonra gelmemeye başlıyo da; daha da yakından tanışırız inşallah....

Amayaaa sanada cok opucukk :)

Herkesin keyifler yerinde masallah :)
Disari cikmak istiyorum ben yaaaaaa..
Hatta bisikletle gezmeeekkkk..

İnşallah muradina erersin Allahtan ümit kesilmez dualarini esirgeme peki hic doğum kontrol haplari kullandinmi

İnşallah muradina erersin Allahtan ümit kesilmez dualarini esirgeme peki hic doğum kontrol haplari kullandinmi

hayır cnım ya, sorun erken menopoz riskim olması... 1 kez negatif tüp bebek denemem oldu sonra ikinciye başladık ama ameliyat olmam gerekti şimdi 26 haziran da yeni tedaviye başlıycam inşallah.....

Kizlar ben gene mola verdim yarin icin bi kac yemk yapayin diyorum yarin anamla cene calacam oturup yemekle ugrasmayim:) bi iki bisi buldum devaminida sizdn bekliyorum...

hayır cnım ya, sorun erken menopoz riskim olması... 1 kez negatif tüp bebek denemem oldu sonra ikinciye başladık ama ameliyat olmam gerekti şimdi 26 haziran da yeni tedaviye başlıycam inşallah.....

İnşallah tedavin basarili olur hayirli bir evladin olur dua edicem senin için. Bende istiyorum 4 kutu yasmin kullandim bu hafta sonu bitiyor bide alerjik astimim var onun tedavisinide goruyordum iyiye gidiyormus o yuzden ilaclari birakip iki ay sonra falan nasipse olur İnsallah bizimde

ben geldimmmmm
bu sıcakta öğle arasında koştur koştur gittim eşime babalar günü hediyesi aldım ...
hemi dee salata yedim..yaşasın yemek yemek

aynen kız ruh ikizi olduk aylar geçsin de ikimiz göbek yarıştırırız burda

sorma nenaaa inan yazarken bile Allah günah yazmasın midem bulanıyor köfteden..
kokusun duyunca öğürmeye başlıyorum...sanırım hamilelikten sonra bile yiyemem bi daha

geçen ctesi süpürmüştüm en son sen onun üstüne 3 kez daha süpürmüşündür
kv temizlemeye geçtim yardımlık bişey var mı diye sorsa şaşkınlıktan kal gelir..
zaten yaşlı benim kv...neyse kociş yapar

ama tatilde yeniyor be amayaa...ben de balayında 2 kilo almıştım
eşim korkmuştu benden
açık büfeler hiç bana göre değil..gözümü doyuramıyorum bi kere
sen de iştahın varken ye gitsin..zayıfsın ki sen 2 kilodan bişey olmaz kiiii

Amayaaa sanada cok opucukk :)

Herkesin keyifler yerinde masallah :)
Disari cikmak istiyorum ben yaaaaaa..
Hatta bisikletle gezmeeekkkk..

sezoşu da bisikletin önüne bi sepet koy onun içine yatır

aaa ben dicektimm Sezoşu sepete yatır diye amaya ile kalbimiz birmiş
ya da bebek arabasını arkaya bağla
tamam bu kötü bi fikirdi beynime güneş geçmiş olmalı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…