- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.661
İnsallah oyle olur canim sanirim agri esigim yuksekmis benim..
Kontrol yapmadi cuma gunu yapacak bu haftayi atlatma derdinde sanirim doktorum bendn cok panikledi:)
Hepimiz el opturmek icin siraya girdik resmn hele annem fenalarda :)
Ewt plojoo çok şükür yakınız..Kv yürüyerek 20-30nerden gittiğine bağlı :)
telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simge kullanamıyorum)
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım??
ASEN bugün seni dinlemdim görümcenin parfümden fıslattım
Çikolata ne oldu sana canım geçmiş olsun
Prenses gerçekten annene ne kadar yakınmışsın kız ne güzel
bende dün spora yazılacaktım ya hani spor salonuna gittim ve çok havasızdı yaz olduğu için herkesten pis pis kokular geliyordu bende yazılmadım
eve gittim ip atladım mekik çektim ama benim ciddi spora başlamam gerek.
evden uzaklaşmak için bile olsa istiyorum.
dikiş makinası olayınıda tatilden sonraya bıraktım tatilde para lazım
kızlar içinizde hulahop çevirmeyi bilen var mı??
ondan da mı alsam acaba göbek çevresi için iyi fikir sanki.
Bir derdim vaarr
Kizlar benim yerimde olsaniz ne yapardiniz
Kuzenimin kinasi var bu aksam..
Sezen'i suan birden hem oyle kalabaliga hem havasiz bir yere hem cok yuksek sese (ki suan cok zararli) sokmak istemiyorum..
Birde 40 muhabbeti var tabii..Zaten gece cikmadi hic Sezen ama ben hep aksam ezanindan sonra cikarmak istemezdim bu surede..Bu da ayri kapsamli bi konu zaten :)
Simdi ya hic cikmayacam..
Ya da oglen gb dayimlara gidecem,aksamustu kayinvalideme gececegim Sezen uyursa 1-2 saat kacacam kinaya,uyumama ihtimali su ki bazen yarim saatte bir emmek istiyor huysuzsa..
Iste kv me birakip donersemde orada kalacaz..
Ya da dayimdanda eve donecegim aksamustu :)
O kadar kararsizim ki..
Kullan kiz bu yariya inmis dersede ben kullandim diyiverirsin piskin piskin hep o mu yuzsuz olacakGünaydın kızlar nasılsınız bakalım??
bende dün spora yazılacaktım ya hani spor salonuna gittim ve çok havasızdı yaz olduğu için herkesten pis pis kokular geliyordu bende yazılmadım
Plojomm minnosu kalabaliga sokmaaBir derdim vaarr
Sezen'i suan birden hem oyle kalabaliga hem havasiz bir yere hem cok yuksek sese (ki suan cok zararli) sokmak istemiyorum..
Birde 40 muhabbeti var tabii..Zaten gece cikmadi hic Sezen ama ben hep aksam ezanindan sonra cikarmak istemezdim bu surede..Bu da ayri kapsamli bi konu zaten :)
Ya da oglen gb dayimlara gidecem,aksamustu kayinvalideme gececegim Sezen uyursa 1-2 saat kacacam kinaya,uyumama ihtimali su ki bazen yarim saatte bir emmek istiyor huysuzsa..
O kadar kararsizim ki..
aydın günler gelinciklerrrr
eeee ne yazcaktım bennnn
hah "KISA SAÇ CANDIR" daha cumartesi kestirdim yine... 2 ayda bir rutinim zaten.... eşim akşam olduğunda yine farketti, yine saçını mı kestirdin sen dedi; hı hı biliyosun enseme değmelerine tahammülüm yok dedim, beğenmiyosan da yapcak bi şey yok aldın bu hatunu bi kerediyip mecburiyete bağladım.... gerçi kocam da bazen ilk tanıştığımızda kıvırcık ne güzeldi saçların der arada... az daha uzundu ve köpük vs. kullanıyodum, şimdi de önün bi yanı uzun olduğundan sürekli düzleştirici kullanıyorum diğer bölümlerde zaten kısacık olduğundan düz taklidi yapıyolar yoksa onları da düzleştirip yakarım bilirler
sonraaaaa başka ne diycektimmm..... anneye yakın olmak da ayrı bi candır.... yürüme mesafesinde değiliz gerçi ama iş çıkışı uğrama lüksüm var dolmuşlar sağolsun...
MAJOR'u unutmıyım... bence de yüzmeye git, ben de yüzme bilmiyorum keşke burdada bi havuz vs. olsa gidebileceğim... çok isterim öğrenebilmeyi.... lise çağlarında yarı baygın sudan çıkardıklarından beridir boğulma fobim varda
Çikolata'ya geçmiş olsun.... kağan bence de el öptürmek için acele etmiş olabilir.... gerçi belki sen de böylece azcık totişin üstüne oturur balkon yıkamaz yada süpürge yapmaz yada mutfağa dalmazsın....dikkat et kız azcık....
başka başka başkaaaaa.....
yaşlandım galiba unutuyom azcık.
prenses Allah kavuştursun.... annene çok yakınmışınız zatenayrıca sen de plan yap.... mesela bayram sonuna doğru.... bence ufak da olsa bi kaçamak ayarlayabilirsiniz
ASEN... şurda tatile ne kaldı kiiiiiöğretmen olmanın en keyifli yönü 2 aylık tatili, başka da hiç bi cazibesi yok bence
Mücver yap ohh
O guneslenirken cildinizde esmerlesmenize sebep olan hormon -ismi aklima gelmedi- hamilelikte ondan bol oluyor :) gobisim hala koyu renkte
Yazin yuzunuze alniniza dikkat edin surun kizlar..
Bebis dogunca ikna edersin sac icin zor oluyor diyee
Buarada agrilar normal kizcem ama her zaman doktora gittiginde soyle,sor sana cok normal gelen biseyi bile..
Bebis daha cok minnak annesi,vucudun sinyalleri :) 12. Hafta civari kameraya cekmeyi unutmayin cd vermiyorsa,kıpır kıpır olaacak Allahin izniyle
hmmmm üzüldüm bak şimdi annen varkan daha koalydır...uzaktamıydı ki annen? :26:
AAMİİİNNNNN.....
nedense bu ay olcak gibi hissediyorum eğer hazırnda hamile kalırsam balık burcu oluck yaa öyle düşünüyorumm...ama yinede ümitlenmiyorum sonra hep hüsrannn
bn düğünden sonra kestircem diyordum kestirdim dee...hamile kalırsam 9 ay beklerim sonra yine kestirirmm kiiii
bnde domates çorbası yaptım...sıcakta bişi gitmiyor kiii
Canlaarr gittim geldimki hemenio kadar tembel olmusum ki koca giyecek tisort bulamadi dun kendimi baya kotu hissetmistim ama eve gelincee hirs yaptimm 3 makine camasir yikadinm yemek yaptimm utu yaptimmm vee hala camasirla ugrasiyorum valla bazen yerimden hic kalkasim gelmiyo amaaa tembellige sonn
Ide hamile yada cocuklu olsam belediye baskin yapar cop ev diye
Nst de sanci cikiyor ciddi boyutta ama ben hissetmuyoru. Tabi o kadarini bide suyumuz azalmis biraz...bu haftayi atlattikmi sorun yok dedi doktor dinlen dedi iste..bdt ultrasonda onde falan cikio yani aman anlamadm gitti kagan bry sıkılmis sanirim gelmk istiyor:)
Annrmlede hasret gidetiyorum tabi bir yandan super oldu boyle
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım??
Bir derdim vaarr
O kadar kararsizim ki..
Kullan kiz bu yariya inmis dersede ben kullandim diyiverirsin piskin piskin hep o mu yuzsuz olacak
Bu arada horolop mu ne haltsa ismiio coj mantikli hakkaten bende aksam cevirsem ya bak boyle cevircen bende gecen senelerde trambolinin cok zayiflattigini duyup almistim sonra bi iki zipladim attim kenara suan annemin evinde basina bela oldu
Hakkaten havuza gitsen yaaa ohh ne guzelll
Plojomm minnosu kalabaliga sokmaaherkes basina ususur bide huysuzlanir hemde zararli zaten sut sagma makinen yokmu sut koysaniz dolaba kv veremez mi:44: cok da bilgili degilim ama
Valla aynen canim 2 ay tatilide olmasa cekilir yani yok bu meslegin erken cikiyoruz ama eve bi suru is geliyo kafan hep mesfulneyse boluda olsam seminer felqn viz gelir insallah boluyada gidebilirim de
Bu arada cikolata gecmis olsun kuzummm kagan bey disariyi merak ediyo ya da ananesini
Gunaydiiinnnn
Onlarinda isi zor sorumluluk daha baska :)
Hadi bakalim Kagan ikiniz icin en iyisini yapacak eminim ben,onlar islerini biliyorlar :)
O da arabayla 20 dk fln :) ayni yahu :)
Yakin olmak iyidir olsun..
Majooorr yahu kizcem havuza yazilsana,yuzmekten daha iyi bi spor var mi canim? Hem zayiflayacaksin hem vucudun toparlanacak hem serinleyeceksin hem yuzmeyi ogreneceksin hemde anladin sen :) kimseyi takmak yok :)
Bir derdim vaarr
O kadar kararsizim ki..
SWEATTT
Afiyet olsuuun..
Kefir icebiliyorsan aklinda olsun simdede sonrada..
Yogurt yiyebiliyorsan icine taze meyve ezdiriversen tutmaz mi azcik seni..
Bide salata yiyebiliyorsan madem hep ondan ye enisteyede salata yap bol bol zaten zaman ilerledikce o da seninle kilo alir simdiden azcik yesillikle beslensin
PRENSESS
Sezeni kinaya goturmek gb bi secenek hic yok zaten kafamda o kadarini yapamam yazik cocuga..cok yuksek ses onun icin zararli suan..Dayim diye bahsettigim yer dugun evi zaten onlar hazirlanmaya vs baslarken ben kacacam kvye :)
Teesekkur ederim fikirleriniz icüüün
tünaydınlarrr kuzularrr
bi sürü alıntıladım inşallah bi iş gelmez de yazar çıkarım yemeğe
mücver süper fikirmiş plojooo...
ama çok osnra okumuştum...
hatta bu güne yemek bile yaptım aferin sivite
aa ayrın yapayım soğuk soğuk pek severim
aynen prenses sıcakta insanın canı bişi istemiyor..
bende mi domates çorbası yapsam bu akşam yemeğin yanına:44:
ay ne okusam ben de yapayım diyorum
canım istediğinden değil de kocişin midesi yemek görsün
ççp ev
ama bak mis gibi olmuş sonundaa ellerine sağlık
ben de evlenmeden önce hiçbişeyimi atmazdım giymediklerimi hatta sinema biletlerini falan annem çok kızardı senin evin çöp ev olur kesin diye
ama evlendim ne oldu fazla eşyaya tahammülüm yok her şey çöpe
yazık anneme bütün çöpümü o çekti
canım geçmiş olsun...Kağan anananeyi görmek istedi kızma çocuğa
ama ağrı eşiğinin yüksek olmasına sevindim darısı başıma..
evet yazın her yer herkes ter kokuyor ööööğğğ
evde ip atlayınca alt kattakile gelmedi mi
aslında en iyisi yürüyüş..ben şu 2 ayı bi atlatayım her gün 1 saat yürüyim diyorum
ama işten çok yorgun geliyorum inşallah planda kalmaz
canım eğer gitmek istiyorsan bence kayınvalidene bırak...
en azından 1-2 saat idare eder bence..
hem asoşun dediği gibi süt sağma şeysi varsa tam süper olur
ama sevmediğin bi kuzeninse boşver Sezoş bahane olur gitme
trambolin miiiii
süpersin tatlış
çok zevkli geldi bi an..aynı şehirde olsaydık ve hamile olmasaydım çalardım annenden tarmbolini
aa NENA gelmemiş NENAAA ses verrrr
Muziplik yapayim dedimm plojocaanKarar verildi ayaga kalkin
Dayima gidecem bakalim gunumuz nasil gececek,aksamustu kv me gececem aksam 9 gbde kinaya gecerim,emzirip cikarim uyursa sansima uyumazsada sonradan anne uyutur sutte sagip birakacam..
Ya da bunlarin hicbiri olmayacak ben kiyamayip aksamustu eve donecem:82:
Bide bunu gectimde dimyalarinida (salvari) al diyorlar,hehh dedim tam olur
Hamleligi sizle gecirdim ilk heyecanlarda sizle:82:
MAJOR
Simdi canim istedi dersin yuzmeyi ogrenmek geldi icimden dersin hem cok zevkli birsey ogreeeen :)
ASEN
Hulohopa cok guldumgostermissn ya
AMAYA
Son dk ani degisiklik yapip dedigini yapabilirim o hep aklimda olacak :) azicik sıkıntı basti mi bana zaten solugu evde alirim
sağol kuzuu
kefiri hiç içmedim annem evde yapıp içiyordu de ben deenemdim hiç...
ayran gibi mi tadı?
yoğurt yiyemiyorumtam vejeteryan oldum et ve et ürünler süt ve süt ürünlerini içim almıyor..
ne nazlı hamiş oldum yahu
bol ekşili salataya bayılıyorum..erkek hissediyorum ama bu ekşiden dolayı ayşe mi gelicek diyorum
ya nerdeyse sirke falan içicem
Ben kefiri cok severimmmbenim annemde bi ara kafaya takmisti banada vermisti mayadan ama ben cok yapamadim cope gitti azcik zahmetli is mayalamak eksi yogurt gibi sanki tadi
Caniskom aninda verirdim ayni sehirde olsak gayet eglenceli aslinda herkes cocuguna aliyo trambolini ben buyugunden almistim bende sevmem kalabaligi hic cogu seyim annemdebilerek almadim
Mucverr cok severimm yarin aksam yapayim bari kociskom yesinn
Ev aslinda tam da mis gibi olmadi:78: :78:
Muziplik yapayim dedimm plojocaan
Sezen usludur annesii bekler seniii
sağol kuzuu
kefiri hiç içmedim annem evde yapıp içiyordu de ben deenemdim hiç...
ayran gibi mi tadı?
yoğurt yiyemiyorumtam vejeteryan oldum et ve et ürünler süt ve süt ürünlerini içim almıyor..
ne nazlı hamiş oldum yahu
bol ekşili salataya bayılıyorum..erkek hissediyorum ama bu ekşiden dolayı ayşe mi gelicek diyorum
ya nerdeyse sirke falan içicem
Beklemezsede cani sagolsun kuzumun evimize doneriz
Buyuyunce beraber oynar acisini cikaririz bugunlerin
Ben limon yiyordum nasil guzel geliyordu
Olsun yiyebildiklerini ye :)
Benimde bildigim eksi gb ama hazirlar daha ayranvaridir galiba denemedim :)
Sirke miiii :120:
Kullan kiz bu yariya inmis dersede ben kullandim diyiverirsin piskin piskin hep o mu yuzsuz olacak
Bu arada horolop mu ne haltsa ismiio coj mantikli hakkaten bende aksam cevirsem ya bak boyle cevircen bende gecen senelerde trambolinin cok zayiflattigini duyup almistim sonra bi iki zipladim attim kenara suan annemin evinde basina bela oldu
Hakkaten havuza gitsen yaaa ohh ne guzelll
tünaydınlarrr kuzularrr
bi sürü alıntıladım inşallah bi iş gelmez de yazar çıkarım yemeğe
evet yazın her yer herkes ter kokuyor ööööğğğ
evde ip atlayınca alt kattakile gelmedi mi
aslında en iyisi yürüyüş..ben şu 2 ayı bi atlatayım her gün 1 saat yürüyim diyorum
ama işten çok yorgun geliyorum inşallah planda kalmaz
benimki de öyel bakıyodu baya ama sonra akıbetini bilemiyorumdeğişik bi mayası var onun annem gözü gibi bakıyor
hazır kefir denedin mi hiç kuzu?
bu arada evett huluhopu göstermişin ya ben de çok güldüm
Beklemezsede cani sagolsun kuzumun evimize doneriz
Buyuyunce beraber oynar acisini cikaririz bugunlerin
Ben limon yiyordum nasil guzel geliyordu
Olsun yiyebildiklerini ye :)
Benimde bildigim eksi gb ama hazirlar daha ayranvaridir galiba denemedim :)
Sirke miiii :120:
bende trt 1 de bi kadın çıkmıştı ondan çok etkilenerek almıştımgeçen sene ben şubat gibi spora kayıt olmuştum zaten o zaman 7 kilo falan verdim. p ara trambolinle ilgili haber çıkmıştı işte alsak mı diye konuşmuştukta sonra vazgeçmiştik
hulohop gerçekten işe yarar gibi geliyor bel çevresi içinde çevirmesi zor değilmidir acaba hiç denemedim
yok canım kimse gelmedibu akşam yine atlıycam
yürüyüşede çıkarım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?