Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ewt plojoo çok şükür yakınız..Kv yürüyerek 20-30nerden gittiğine bağlı :)

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simge kullanamıyorum)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım??

ASEN bugün seni dinlemdim görümcenin parfümden fıslattım
Çikolata ne oldu sana canım geçmiş olsun
Prenses gerçekten annene ne kadar yakınmışsın kız ne güzel

bende dün spora yazılacaktım ya hani spor salonuna gittim ve çok havasızdı yaz olduğu için herkesten pis pis kokular geliyordu bende yazılmadım
eve gittim ip atladım mekik çektim ama benim ciddi spora başlamam gerek.
evden uzaklaşmak için bile olsa istiyorum.

dikiş makinası olayınıda tatilden sonraya bıraktım tatilde para lazım

kızlar içinizde hulahop çevirmeyi bilen var mı??
ondan da mı alsam acaba göbek çevresi için iyi fikir sanki.

Gunaydiiinnnn

İnsallah oyle olur canim sanirim agri esigim yuksekmis benim..
Kontrol yapmadi cuma gunu yapacak bu haftayi atlatma derdinde sanirim doktorum bendn cok panikledi:)
Hepimiz el opturmek icin siraya girdik resmn hele annem fenalarda :)

Onlarinda isi zor sorumluluk daha baska :)
Hadi bakalim Kagan ikiniz icin en iyisini yapacak eminim ben,onlar islerini biliyorlar :)

Ewt plojoo çok şükür yakınız..Kv yürüyerek 20-30nerden gittiğine bağlı :)

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simge kullanamıyorum)

O da arabayla 20 dk fln :) ayni yahu :)
Yakin olmak iyidir olsun..

Majooorr yahu kizcem havuza yazilsana,yuzmekten daha iyi bi spor var mi canim? Hem zayiflayacaksin hem vucudun toparlanacak hem serinleyeceksin hem yuzmeyi ogreneceksin hemde anladin sen :) kimseyi takmak yok :)

Bir derdim vaarr
Kizlar benim yerimde olsaniz ne yapardiniz

Kuzenimin kinasi var bu aksam..
Sezen'i suan birden hem oyle kalabaliga hem havasiz bir yere hem cok yuksek sese (ki suan cok zararli) sokmak istemiyorum..

Birde 40 muhabbeti var tabii..Zaten gece cikmadi hic Sezen ama ben hep aksam ezanindan sonra cikarmak istemezdim bu surede..Bu da ayri kapsamli bi konu zaten :)

Simdi ya hic cikmayacam..

Ya da oglen gb dayimlara gidecem,aksamustu kayinvalideme gececegim Sezen uyursa 1-2 saat kacacam kinaya,uyumama ihtimali su ki bazen yarim saatte bir emmek istiyor huysuzsa..
Iste kv me birakip donersemde orada kalacaz..

Ya da dayimdanda eve donecegim aksamustu :)

O kadar kararsizim ki..

aydın günler gelinciklerrrr

eeee ne yazcaktım bennnn
hah "KISA SAÇ CANDIR" daha cumartesi kestirdim yine... 2 ayda bir rutinim zaten.... eşim akşam olduğunda yine farketti, yine saçını mı kestirdin sen dedi; hı hı biliyosun enseme değmelerine tahammülüm yok dedim, beğenmiyosan da yapcak bi şey yok aldın bu hatunu bi kere diyip mecburiyete bağladım.... gerçi kocam da bazen ilk tanıştığımızda kıvırcık ne güzeldi saçların der arada... az daha uzundu ve köpük vs. kullanıyodum, şimdi de önün bi yanı uzun olduğundan sürekli düzleştirici kullanıyorum diğer bölümlerde zaten kısacık olduğundan düz taklidi yapıyolar yoksa onları da düzleştirip yakarım bilirler

sonraaaaa başka ne diycektimmm..... anneye yakın olmak da ayrı bi candır.... yürüme mesafesinde değiliz gerçi ama iş çıkışı uğrama lüksüm var dolmuşlar sağolsun...

MAJOR'u unutmıyım... bence de yüzmeye git, ben de yüzme bilmiyorum keşke burdada bi havuz vs. olsa gidebileceğim... çok isterim öğrenebilmeyi.... lise çağlarında yarı baygın sudan çıkardıklarından beridir boğulma fobim varda

Çikolata'ya geçmiş olsun.... kağan bence de el öptürmek için acele etmiş olabilir.... gerçi belki sen de böylece azcık totişin üstüne oturur balkon yıkamaz yada süpürge yapmaz yada mutfağa dalmazsın.... dikkat et kız azcık....

başka başka başkaaaaa.....

yaşlandım galiba unutuyom azcık.
prenses Allah kavuştursun.... annene çok yakınmışınız zaten ayrıca sen de plan yap.... mesela bayram sonuna doğru.... bence ufak da olsa bi kaçamak ayarlayabilirsiniz

ASEN... şurda tatile ne kaldı kiiiiiöğretmen olmanın en keyifli yönü 2 aylık tatili, başka da hiç bi cazibesi yok bence

ayy canım şu an hiç bilemedim ne yapman gerektiğini gerçektende.
öyle gürültülü havasız yerlere sokma tabi kuzuyu.
dışarı çıkarırsanızda ekmek koyabilirsiniz sozoşun koynuna benim annem öyle yaparmış.
ne bileyim değişik hurafeler bunlar ama insan korkuyor yinede.
en iyisi sen git 1-2 saat takıl kv bir şekilde idare eder heralde diye düşünüyorum.

havuz olayına gelincede çok sıkıntılı ya bilemiyorum görümce kışın tutturmuştu havuza gidelim diye ama gitmedik.

bak plojoyu unuttum işte

bence dayınlardan eve dönmek mantıklı sonuçta anlarlar da seni diye düşünüyorum... yazık sezoşa haklısın sokma onca gürültünün ve kalabalığın içineeee.....

Kullan kiz bu yariya inmis dersede ben kullandim diyiverirsin piskin piskin hep o mu yuzsuz olacak
Bu arada horolop mu ne haltsa ismii o coj mantikli hakkaten bende aksam cevirsem ya bak boyle cevircen bende gecen senelerde trambolinin cok zayiflattigini duyup almistim sonra bi iki zipladim attim kenara suan annemin evinde basina bela oldu
Hakkaten havuza gitsen yaaa ohh ne guzelll

Plojomm minnosu kalabaliga sokmaa herkes basina ususur bide huysuzlanir hemde zararli zaten sut sagma makinen yokmu sut koysaniz dolaba kv veremez mi:44: cok da bilgili degilim ama

Valla aynen canim 2 ay tatilide olmasa cekilir yani yok bu meslegin erken cikiyoruz ama eve bi suru is geliyo kafan hep mesful neyse boluda olsam seminer felqn viz gelir insallah boluyada gidebilirim de

Bu arada cikolata gecmis olsun kuzummm kagan bey disariyi merak ediyo ya da ananesini

tünaydınlarrr kuzularrr
bi sürü alıntıladım inşallah bi iş gelmez de yazar çıkarım yemeğe

mücver süper fikirmiş plojooo...
ama çok osnra okumuştum...
hatta bu güne yemek bile yaptım aferin sivite
aa ayrın yapayım soğuk soğuk pek severim

aynen prenses sıcakta insanın canı bişi istemiyor..
bende mi domates çorbası yapsam bu akşam yemeğin yanına:44:
ay ne okusam ben de yapayım diyorum
canım istediğinden değil de kocişin midesi yemek görsün

ççp ev
ama bak mis gibi olmuş sonundaa ellerine sağlık
ben de evlenmeden önce hiçbişeyimi atmazdım giymediklerimi hatta sinema biletlerini falan annem çok kızardı senin evin çöp ev olur kesin diye
ama evlendim ne oldu fazla eşyaya tahammülüm yok her şey çöpe
yazık anneme bütün çöpümü o çekti

canım geçmiş olsun...Kağan anananeyi görmek istedi kızma çocuğa
ama ağrı eşiğinin yüksek olmasına sevindim darısı başıma..

evet yazın her yer herkes ter kokuyor ööööğğğ
evde ip atlayınca alt kattakile gelmedi mi
aslında en iyisi yürüyüş..ben şu 2 ayı bi atlatayım her gün 1 saat yürüyim diyorum
ama işten çok yorgun geliyorum inşallah planda kalmaz

canım eğer gitmek istiyorsan bence kayınvalidene bırak...
en azından 1-2 saat idare eder bence..
hem asoşun dediği gibi süt sağma şeysi varsa tam süper olur
ama sevmediğin bi kuzeninse boşver Sezoş bahane olur gitme

trambolin miiiii
süpersin tatlış
çok zevkli geldi bi an..aynı şehirde olsaydık ve hamile olmasaydım çalardım annenden tarmbolini

aa NENA gelmemiş NENAAA ses verrrr

Karar verildi ayaga kalkin

Dayima gidecem bakalim gunumuz nasil gececek,aksamustu kv me gececem aksam 9 gbde kinaya gecerim,emzirip cikarim uyursa sansima uyumazsada sonradan anne uyutur sutte sagip birakacam..

Ya da bunlarin hicbiri olmayacak ben kiyamayip aksamustu eve donecem :82:

Bide bunu gectimde dimyalarinida (salvari) al diyorlar,hehh dedim tam olur

Hamleligi sizle gecirdim ilk heyecanlarda sizle:82:

MAJOR
Simdi canim istedi dersin yuzmeyi ogrenmek geldi icimden dersin hem cok zevkli birsey ogreeeen :)

ASEN
Hulohopa cok guldum gostermissn ya

AMAYA
Son dk ani degisiklik yapip dedigini yapabilirim o hep aklimda olacak :) azicik sıkıntı basti mi bana zaten solugu evde alirim

tünaydın kızlarrrr.....

kv.ler yürüyerek 20dk cnm :)) arabayla 3-5dk

plojooo
valla bnde olsam cok düşünürdümmm...
eğer Sezen sessizliğe alıştıysa hiç götürme.. sütünü sağ bırak kv.ye dayınlar da gidecekse kınaya kv.git bnce :44:

amayaa...
sacını tahmin edebiliyorum bnde öyle kestirmek isterm ama cesart edmem
erkeklerin işi ne iyi en iyisi asker traşı bu sıcak havalardaa ama sanrım bana uzun saç yakısıyorr
annem cuma sabahhı gelicek inş yakın olmak cok güzel özellikle cocuk olunca....

major...
tebrik ediyorım seni kullan gitsin sizin herşeyinizi kendi malı gibi kullanıyor...

SWEATTT
Afiyet olsuuun..
Kefir icebiliyorsan aklinda olsun simdede sonrada..
Yogurt yiyebiliyorsan icine taze meyve ezdiriversen tutmaz mi azcik seni..
Bide salata yiyebiliyorsan madem hep ondan ye enisteyede salata yap bol bol zaten zaman ilerledikce o da seninle kilo alir simdiden azcik yesillikle beslensin

PRENSESS
Sezeni kinaya goturmek gb bi secenek hic yok zaten kafamda o kadarini yapamam yazik cocuga..cok yuksek ses onun icin zararli suan..Dayim diye bahsettigim yer dugun evi zaten onlar hazirlanmaya vs baslarken ben kacacam kvye :)

Teesekkur ederim fikirleriniz icüüün

Son düzenleme:

sağol kuzuu
kefiri hiç içmedim annem evde yapıp içiyordu de ben deenemdim hiç...
ayran gibi mi tadı?
yoğurt yiyemiyorum tam vejeteryan oldum et ve et ürünler süt ve süt ürünlerini içim almıyor..
ne nazlı hamiş oldum yahu
bol ekşili salataya bayılıyorum..erkek hissediyorum ama bu ekşiden dolayı ayşe mi gelicek diyorum
ya nerdeyse sirke falan içicem

Caniskom aninda verirdim ayni sehirde olsak gayet eglenceli aslinda herkes cocuguna aliyo trambolini ben buyugunden almistim bende sevmem kalabaligi hic cogu seyim annemde bilerek almadim
Mucverr cok severimm yarin aksam yapayim bari kociskom yesinn
Ev aslinda tam da mis gibi olmadi :78: :78:

Muziplik yapayim dedimm plojocaan
Sezen usludur annesii bekler seniii

Ben kefiri cok severimmm benim annemde bi ara kafaya takmisti banada vermisti mayadan ama ben cok yapamadim cope gitti azcik zahmetli is mayalamak eksi yogurt gibi sanki tadi

Ben kefiri cok severimmm benim annemde bi ara kafaya takmisti banada vermisti mayadan ama ben cok yapamadim cope gitti azcik zahmetli is mayalamak eksi yogurt gibi sanki tadi

değişik bi mayası var onun annem gözü gibi bakıyor
hazır kefir denedin mi hiç kuzu?
bu arada evett huluhopu göstermişin ya ben de çok güldüm

Beklemezsede cani sagolsun kuzumun evimize doneriz
Buyuyunce beraber oynar acisini cikaririz bugunlerin

Ben limon yiyordum nasil guzel geliyordu
Olsun yiyebildiklerini ye :)
Benimde bildigim eksi gb ama hazirlar daha ayranvaridir galiba denemedim :)
Sirke miiii :120:

Evett sirke bu hamilelik pis yaptı beni
limon ben de yiyordum geçen gün ayıptır söylemesi dışarıda limonata içtim bardağın kenrına süs diye limon dilimi takmışlar
ben de yedim
utandım ama napıyım bebiş ekşi istiyorr

geçen sene ben şubat gibi spora kayıt olmuştum zaten o zaman 7 kilo falan verdim. p ara trambolinle ilgili haber çıkmıştı işte alsak mı diye konuşmuştukta sonra vazgeçmiştik

hulohop gerçekten işe yarar gibi geliyor bel çevresi içinde çevirmesi zor değilmidir acaba hiç denemedim

yok canım kimse gelmedi bu akşam yine atlıycam
yürüyüşede çıkarım zaten

değişik bi mayası var onun annem gözü gibi bakıyor
hazır kefir denedin mi hiç kuzu?
bu arada evett huluhopu göstermişin ya ben de çok güldüm
benimki de öyel bakıyodu baya ama sonra akıbetini bilemiyorum
annen sana mayalasın kuzum her gün atsın buzdolabınaa
ehehe çok espiritüelimm:82::82::82:

evett büyüyünce heme 1-2 yaşında çok tatlı oluyolarkii en yakın arkadaşın olur kızınn
bu arada sen çalışmayı düşünüyo musun kuzum ileride?

bende trt 1 de bi kadın çıkmıştı ondan çok etkilenerek almıştım bu tv ler ne çok etkili ah sosyal medya aahh benim gibi maymun iştahlılar hemen inanıyolar işte
bende ömrümde 1 ay gittim spora ondada 1 kilo bile veremedim sanırım spordan sonra pilavcıya gittiğimiz için verememiştim
bencede yarar kuzum bizim çocuklar getiriyodu beden eğitimi dersine bende bi iki çeviriyodummm çevirirsinki sendee

çoook acıktımmmmmm yemek sitelerini geziyorum ve herşeyi canım istiyoo sanırım hamile kalmadan aşermeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…