- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.801
kızlar yemege naptnzzzzzz
bnm canım bol domateslı menemen cekıo yanınada ayrannnn aksam ole yapım dedm hem pratık hem canım cektı esımede sordum bana uyar sana eslık ederm dedı kı o da cok sever banıp yemeyı
bnm dünden tavuk var yanına da pilav yapıcam :26:
bn kactm..grsz
canım evet sana katılıyorum ama bir kaç yöntem denedim hiç birisi olmuyor bu şekildede ben uyuyamadıkça daha çok agresifleşiyorum işe adepte olamıyorum ayrıca tedavinin devamına gelmek istemiyor yatağı ayırma taraftarı asla değilim zaten ama ben napacağım bu durumda
hiç bilmiyorum canım niçin böyle davrandığını bazı arkadaşlar demiş ki duygusallık iyidir ama herşeyin aşırısı zarar ayrıca liseli aşıklar gibi davranamayız ki birbirimize dozunda olsa daha sağlıklı daha güzel olmayacak mı sürekli beklenti içine giriyor benide kendini de yoruyor kadın olsun erkek olsun çok duygusallık bence sağlıklı değil
ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim canım haklısın herkesiz kendi davranışı eşimle konuşup elimizden geldiğince orta yolu bulmaya bakmalıyız en güzeli bu bence de ki genelde bu işler hep böyle oluyor bi taraf daha duygusal oluyor genelde kadınlarda olur bizde tam tersi ama
bnm canım bol domateslı menemen cekıo yanınada ayrannnn aksam ole yapım dedm hem pratık hem canım cektı esımede sordum bana uyar sana eslık ederm dedı kı o da cok sever banıp yemeyı
hiç bilmiyorum canım niçin böyle davrandığını bazı arkadaşlar demiş ki duygusallık iyidir ama herşeyin aşırısı zarar ayrıca liseli aşıklar gibi davranamayız ki birbirimize dozunda olsa daha sağlıklı daha güzel olmayacak mı sürekli beklenti içine giriyor benide kendini de yoruyor kadın olsun erkek olsun çok duygusallık bence sağlıklı değil
Oyy cok guldum herkes bi alemyahu sonucta fare de bizden kaciyor ama tabii gorunce korkmakta en etkililerden
Ama hamambocegi gercekten cok tiksindirici ya
Ben hizli hareket edenlerden korkarim..
Cekirgenin beni koca evde mutfaga hapsetmisligi vardir,ben mutfakta oturdum hayvan oturma odasinda sefa surdu
Major
Sagol canim 40 icin
Folik asiti bende hamile kalinca kullandim doktor yaziyor zaten hemen..
Ama bilseydim kalmadan once kullanirdim,kacirmisim onu sonradan ogrenmistim :)
bnde cekırgeden orumcekten falan korkmam sadece hamam bocegı ... onla ılglı hıkayem var bır gun once maas almsm butun maas cuzdanda neyse ısten cıktım eve gdyrm ertesı gunde spora gtcem yenı baslamısım anneme dedmkı anneme spor cantamı bulrmsn yarn aksam ıs cıkısı spora gtcem hazrlamam lazm tamam falan dedı buldu bnde bır guzel hazırladm neyse ertesı gun suslendm ıse gdıyrm spor cantamıda almsm ustumde beyaz bırsey bındm mınıbuse yanmda da lıseden arkdsa denk geldk oturuoruz nena sana bsy solıcem dedı soyle esracm dedm ustunde bocek var bnde okadr rahatmkı her bocekten kokrmadgm ıcın e tabı hamam bocegnde tahmn etmıyorum neyse al ozamn dedm bn dokunamam dıo e soyle nerde ben alım dedm bak burda dıyerek kolumu gosterdı aman allahım en buyugunden bı anda nutkum tutuldu cıglık atamadm mınıbus tıklım tıkıs herkes ayakta ben cantayı bırılerıne uzattmm uzak tutun bunu bnden dıe ıcı para dolu o an maası gozum gormedı adamlar aldı bocegı mınıbus durdu fırlatılar dısarı sıze yemın ederm bır ay kendıme gelemedm paranoyak gbı her yermde bocek yuruomus gbı oldm o gundur bugundr cantalarmı evde bıle yere koymam hep yuksek yerdedır yaıcıne grerse ya bıde ustume gelrse dıe
ben ağustosta tekrar rutin bir kontrol için doktora gidicem.
o zaman söyliycem doktora bebiş istiyorum ben diycem
bana folik asit ver bebişimle ben sağlıklı olalım dicem
ayy nena inanamıyorum gerçekten paranoyak olur insan öyle tabi.
çünkü o hamam böcekleri maratona koşar gibi hızlı yürüyorlar ıyyy iğrenççç :99:
tatlışkolar nasılmışşş iyi miymişşşşş
benim bu topiğe girince moralim süper oluyor kii
aslında telefondan okudum sizi ama pcye geçince alıntı yapamadım ama aklımda kalanlarrrrr
PLOJOOO Sezen büyümüş kiii 40ı da çıkmış aman aman..
sen artık lohusa sayılmıyorsun di miiii
MAJOR benşm de bebiş biraz süpriz olduğu için yani hemen ilk aydan olmıcağını düşündüğüm için
folikin önemini bilmeme rağmen başlamadım...ama doktor hemen verdi...çok önemliymiş..
bence de sen düşününce başla hemen...
NENAA kıyamam sana bu kadar korkuyorsun demek..artık fobi haline gelmiş sende...
ben de böcek fare yılan vb korkmam hiç erkek gibiyim
evin sağına soluna ilaç koyun olmadı böcekler bommmmm
AYPRENSES nasıl iyi oldun mu?bu gün çok bunaltıcı hava vardı...neyse yağmur yağdı birazcık..acaba sıcaktan mı dicem saçma olucak
bu akşam kvlere yemeğe gidiyoruz...
sağolsun mide bulantılarımı blimesine rağmen istediğim istemediğim şeyler sormadı....
neyse ben pozitifim kiiiiiizaten sorsa da söyliceğim bi şey yoktu deyip teselli bulayım
he bnmkide sormaz aman bosver bu kvleri ben 1aydr gtmiorm zaten oda aramio bnde hihhh banane ya kafam rahattttatlışkolar nasılmışşş iyi miymişşşşş
benim bu topiğe girince moralim süper oluyor kii
aslında telefondan okudum sizi ama pcye geçince alıntı yapamadım ama aklımda kalanlarrrrr
PLOJOOO Sezen büyümüş kiii 40ı da çıkmış aman aman..
sen artık lohusa sayılmıyorsun di miiii
MAJOR benşm de bebiş biraz süpriz olduğu için yani hemen ilk aydan olmıcağını düşündüğüm için
folikin önemini bilmeme rağmen başlamadım...ama doktor hemen verdi...çok önemliymiş..
bence de sen düşününce başla hemen...
NENAA kıyamam sana bu kadar korkuyorsun demek..artık fobi haline gelmiş sende...
ben de böcek fare yılan vb korkmam hiç erkek gibiyim
evin sağına soluna ilaç koyun olmadı böcekler bommmmm
AYPRENSES nasıl iyi oldun mu?bu gün çok bunaltıcı hava vardı...neyse yağmur yağdı birazcık..acaba sıcaktan mı dicem saçma olucak
bu akşam kvlere yemeğe gidiyoruz...
sağolsun mide bulantılarımı blimesine rağmen istediğim istemediğim şeyler sormadı....
neyse ben pozitifim kiiiiiizaten sorsa da söyliceğim bi şey yoktu deyip teselli bulayım
Off menuye bak anammmmmOhh menemen iyi fikirmis...ben diil anam yapti yemegi saolsun domates corbasi..biber dolmasi eriste kavurmasi canim.
ay cok kotusunz ya :)bari yemek yapmasni biliomu bnmki bilmz :)peynr ekmk yrdiYemge yapck birsey bulmdm esim gelmk uzere ve bn hla dusunuyom :-( karar vedm bugn kndi yegini ypsn kndi :-D :-D
Herkes yazio buyurrrr sende gec otur :)merhabalar ben de 1yıllık evliyim...bu forum belli arkadaşların takıldığı bi yer mi yoksam herkes yazıyo mu anacım..1000sayfayı görünce okumaya üşendim sorayım dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?