Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlar yemege naptnzzzzzz

bnm canım bol domateslı menemen cekıo yanınada ayrannnn aksam ole yapım dedm hem pratık hem canım cektı esımede sordum bana uyar sana eslık ederm dedı kı o da cok sever banıp yemeyı

bnm dünden tavuk var yanına da pilav yapıcam :26:
bn kactm..grsz

canım evet sana katılıyorum ama bir kaç yöntem denedim hiç birisi olmuyor bu şekildede ben uyuyamadıkça daha çok agresifleşiyorum işe adepte olamıyorum ayrıca tedavinin devamına gelmek istemiyor yatağı ayırma taraftarı asla değilim zaten ama ben napacağım bu durumda

ya bnm anlamadgm tedavıyı neden reddedıyor kendı hayat kalıtesı artıak bnm esım mesela nefes alamıodu koku alamıodu sureklı bası agrıodu gece horluodu benıde cok rahatsz edıodu bnm ısrarımla gttk amelıyat oldu smdı ıyıkı senı dınlemsm ben bu yasıma kadr cok cekmstm dıo o breath rıghtlar bı ıse yaramıo en azndan bızde yaramadı o grıp olupta burnu tıkalı olanlara yardm eder hekım tedavısıyle cozulcek seylerde etkı etmıo bnm sıme aldk ılk gece sankı etkı ettı dedı dıer geceler yıne rahatszdı ısten eve gelr halsz suratsz sekılde

hiç bilmiyorum canım niçin böyle davrandığını bazı arkadaşlar demiş ki duygusallık iyidir ama herşeyin aşırısı zarar ayrıca liseli aşıklar gibi davranamayız ki birbirimize dozunda olsa daha sağlıklı daha güzel olmayacak mı sürekli beklenti içine giriyor benide kendini de yoruyor kadın olsun erkek olsun çok duygusallık bence sağlıklı değil

şöyle bir durum var duygusallık davranıs bıcmı degıl kı duzeltsn tamamen ınsanın karaktern de olan bsy ve ıstedgn doza getrmek gıbı bır sey mumkun olmuyor adam da bu var ve bnde oyleym ınanılmaz duygusalm ıstyrmkı esım hep ynmd aolsn guzel seyler soylesn,hep bsylerı paylaslm vs.. lıselı deılız belkı ama hepmz hala cok gencız zaten 50mize gelınc eıstesekte bu kdr yogun yasaymıcaz bazı seylerı smdı bnce yerı ve zamnı he sen cok sıkılıo olablrsn senn de yapın oyledr ıkınzde bırbırınızn huyuna gtmek zorundsnz yoksa ılıskı yurumezkı huy degısebln bır sey degıl maleseffff eşinle otur knus burun ısını bı cozum yolu bulmak zorundsnz duygusallık kısmıan gelncede bu kadr zayf olmamasını soyle belkı bırazcık cekı duzenverr kendıne bılemedım:26:

ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim canım haklısın herkesiz kendi davranışı eşimle konuşup elimizden geldiğince orta yolu bulmaya bakmalıyız en güzeli bu bence de ki genelde bu işler hep böyle oluyor bi taraf daha duygusal oluyor genelde kadınlarda olur bizde tam tersi ama

evet al karsına konus anlayıs gosterıcektr sana ...ne zmn ıstersen gelıp buraya yazablrsn herkes yardmcı olcktr sana ama suan neden kımse yok bılemedm normalde burann bekcısı coktur kımse bırakmaz kolay kolayzaten bnde cıkıp evıme gıdıcem hıc bırıne yuz vermıcem kustum topıge

Ben yapmadim daha hatta yapmamisligi birak tarhanayi biryani ve tatliyida simdi bitiriyorum
Artik esimin gelmesine yakin bi guzellik dusunecegim annemde izmitten daha donmedi buyuk ihtimalle denk getirir beraber gelirler..

Nenaya katiliyorum bantlar madem ise yaramiyorsa mecburen yaptirmali..
Madem bu kadar duygusal senin iyiligini dusunmeli bu yuzden daha istekli gitmeli..
Konusmalisin bence cok ciddi bir sekilde..
Duygusalliga gelince bence de kisisel birsey ama yine de zamanla oturacaktir istekleriniz dogrultusunda..

evet canım zamana bırakmak ve anlayışla konuşmak gerek sabır edip çözüm yolunu bulmak gerek iyi akşamlar görüşmek üzere

kızlar burda bir karanlık oldu yağmur fırtına dolu şimşek gök gürültüsü çok korkunçç :18::18:
korku filmi gibi hele yağmurun sesi öyle korkunçki
eve nasıl gidicez yaaa

ben ağustosta tekrar rutin bir kontrol için doktora gidicem.
o zaman söyliycem doktora bebiş istiyorum ben diycem
bana folik asit ver bebişimle ben sağlıklı olalım dicem

ayy nena inanamıyorum gerçekten paranoyak olur insan öyle tabi.
çünkü o hamam böcekleri maratona koşar gibi hızlı yürüyorlar ıyyy iğrenççç :99:

tatlışkolar nasılmışşş iyi miymişşşşş
benim bu topiğe girince moralim süper oluyor kii

aslında telefondan okudum sizi ama pcye geçince alıntı yapamadım ama aklımda kalanlarrrrr

PLOJOOO Sezen büyümüş kiii 40ı da çıkmış aman aman..
sen artık lohusa sayılmıyorsun di miiii

MAJOR benşm de bebiş biraz süpriz olduğu için yani hemen ilk aydan olmıcağını düşündüğüm için
folikin önemini bilmeme rağmen başlamadım...ama doktor hemen verdi...çok önemliymiş..
bence de sen düşününce başla hemen...

NENAA kıyamam sana bu kadar korkuyorsun demek..artık fobi haline gelmiş sende...
ben de böcek fare yılan vb korkmam hiç erkek gibiyim
evin sağına soluna ilaç koyun olmadı böcekler bommmmm

AYPRENSES nasıl iyi oldun mu?bu gün çok bunaltıcı hava vardı...neyse yağmur yağdı birazcık..acaba sıcaktan mı dicem saçma olucak

bu akşam kvlere yemeğe gidiyoruz...
sağolsun mide bulantılarımı blimesine rağmen istediğim istemediğim şeyler sormadı....
neyse ben pozitifim kiiiiii zaten sorsa da söyliceğim bi şey yoktu deyip teselli bulayım

Son düzenleme:

Yemge yapck birsey bulmdm esim gelmk uzere ve bn hla dusunuyom :-( karar vedm bugn kndi yegini ypsn kndi :-D :-D

Ohh menemen iyi fikirmis...ben diil anam yapti yemegi saolsun domates corbasi..biber dolmasi eriste kavurmasi canim.

yasasiinn bi baby daha....
Ne guzel haber buuuu..

Buarada o karanlik,firtina,yagmur burda da vardi isigi acmistim hatta ama gecti simdi gunes var kuslar otuyor :)

Lohusalik bitti artik emzikliyim
Tek lakap o kaldi
Kvnin ne yapacagini ben bile biliyorum,esin hangi yemekleri seviyorsa:82:

Son düzenleme:
merhabalar ben de 1yıllık evliyim...bu forum belli arkadaşların takıldığı bi yer mi yoksam herkes yazıyo mu anacım..1000sayfayı görünce okumaya üşendim sorayım dedim....

he bnmkide sormaz aman bosver bu kvleri ben 1aydr gtmiorm zaten oda aramio bnde hihhh banane ya kafam rahattt

Ohh menemen iyi fikirmis...ben diil anam yapti yemegi saolsun domates corbasi..biber dolmasi eriste kavurmasi canim.
Off menuye bak anammmmm
Yemge yapck birsey bulmdm esim gelmk uzere ve bn hla dusunuyom :-( karar vedm bugn kndi yegini ypsn kndi :-D :-D
ay cok kotusunz ya :)bari yemek yapmasni biliomu bnmki bilmz :)peynr ekmk yrdi

merhabalar ben de 1yıllık evliyim...bu forum belli arkadaşların takıldığı bi yer mi yoksam herkes yazıyo mu anacım..1000sayfayı görünce okumaya üşendim sorayım dedim....
Herkes yazio buyurrrr sende gec otur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Major..
O kara korkunc bulutlar şimdi bursada...
Sen Bebek mii istiyorsun yahuuu

Svit
Hala aynıyım neden böyleyim bilmiyorum. .sanırım kahve içmek gerek. ..

telden kk uygulamasından yazıyorum kiii (simgeler umarım doğrudur.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…