- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.761
tinki vinki dipsi lala poooo teletabi teletabiiii sarılalım sıkı sıkıııııııııııııııııııııı.... ay artk bnde yatamıyorum bn yuzustu yatmaya alısıgım artk gecelerı yuz ustu donunce uyanıyor ayy bebegıme bsy olcak dıe sabaha kadr uyanıyorum 500 defa bnd ekocısı opup kokluyorum onun ruhu bıle duymuo agznı burnunu gıdısını her yernı opuyom kiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam prenses annecıgın mı gelıyor gozun aydın olsun sekerım
hg ruh ıkızım naber saatın 6 olmasna az kaldı cıkınca rahatlarsn heheh..
kızlar bnm tv bozuldu hafta sonuna kadrda yaptramıcam cunku evde kımse yok servısı cagrmamız lazm 6 dan snra da hızmet vermıolarms bzde dun erkenden yataga grdk sohbet ettk sevglmle bırbırımıze bol bol vakıt ayrdk
ilk defa bu başlıktan bu kadar çok destek geldi. çok sağolun kızlar. inşallah ben de sizin gibi mutlu mutlu gelip yazarım bu başlığa :) çokkk duygusalım bu aralar, ama ilaç kullanmaya başlamadan önce çok daha kötüydüm. 3 gün oldu başlayalı şmdiden farketti. daha sakinim. bi süre kullanıp sonra yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.
ailem şmdi 40 dakika mesafede oturuyo, ama taşınıcaklar belki yakında aynı mahallede olcaz 2 sokak ötede. tanıdığım çoğu kişi ailesiyle çok yakın oturuyo, inşallah biz de öyle olcaz. benim eşimin anne babası yok. biri terketmiş, diğeri ilgilenmiyor. o da benim ailemi kendi ailesi bildi. bize gelip gittikleri zaman çok mutlu oluyor. ama işte onların misafir gibi gelip gitmesi balkondan el sallamak falan çok koyuyo bana. dün babam 63 yaşını bitirdi. çok üzülüyorum onlr yaşlandıkça keşke daha geç evlenseydim diyorum. ama Allah büyük, kimin ne kadar yaşıcağı belli olmaz. belki 80 belki 90 :) allah sevdiklerimizi ailemizi başımızdan eksik etmesin.
hosgeldiiinn
Baslarda cok fazlaydi tabii :)
Simdi 2-3 bazen,bazende belli olmuyor uyanik duruyor fıldır fıldır :)
Korkmasin gozun,evet baslarda cok zor zaten afalliyorsunda sonra yavas yavas kabulleniyorsun alisiyorsun zaten ozlemis oluyorsun uyudugunda :)
Kiyamiyorsun yaa..Savunmasiz bi sana ihtiyaci var agrisa biyeri soyleemez..
Bazen yuzune bakip kim bilir nelere uzulecek neler yasayacak diye dusunuyorum...
Bi kere iyi yanlari dusunmelisin :)
Ben topigin pollyannası olarak :)))
1-Esini seviyorsun o da seni seviyor evinde huzursuzluk yok..
2-Ailenle yakinsiniz.
3-Biraz garip olacak ama kayinvalide derdinde yok :)
4-Ailenle esin anlasiyor.. vs vs :)))
Senin uzuldugun o konudada,evet daha fazla zaman gecirebilirdiniz ama Allah gecinden versin,onlara bisy olsa senin yalniz kalmayacagina yuvani kurduguna cok cok seviniyorlardir eminim..Ve sen iyi oldukca mutlu oldukca inan onlar senden mutlu olacak :) Toparlanip hem yuvanin tadini hemde ailenle gecirecegin zamanlarin kalitesi arttir :)
ohhh annene kavusuyorsun..
Benimkide bugun halam ameliyat oluyor diye izmite gitti..Yarin bilemedin ctesi eve gidecek sanirim artik :)
Cok korkuyordum ama yalniz kaldim ya ara ara iyi geldi alismak adina :)
Aslinda yalniz kalacagima korkmuyordumda Sezen tikanir vs diye korkuyordum ama bikac kere tikaninca ona da azcik alistim
bende seni öpüyorum kuzummm kokulu kokuluu seda sayan gibiiasen plojo slmlarr grıp okudum arada ama cvp veremedm bugun yanınızdaym ama plojom afyt olsun sana sezosumuzuda doyurrr sutunu ver hemen bakım
asossss
damlacıkolata gunaynnn bnme uykum var hadı sarılarak uyuyalım ıkı dobişşş
prensesss
yenı arksmz gelmıs hg taze gelınnn sen nıe psıkolojık bunalıma grdnkı smdı alısmak senn elınde hepımz eskı yasantılarmızı bırakıp sevdgmz adamlarla evlendk gayet mutlu bır topıggmz var senn alısma surecn bıraz zorlu gecıcek sanırım allah annelermzı babalarmzı kardeslemrızı basımzdan eksık etmesn ama alısmak zorundasn kendını yıyıp btrme canım bıraz daha pozıtıf dusun ben babama cok duskunum kı babam da bana bak ben evlenelı 9 ay oldu 2 gun gtmeyım anneme sorar nena nıe gelmedı dıe ama artk bnm kendı yasantm kendı aılem var herkesn bu durumu kabullenmesı gerekıo sende hırpalama kendını bıraz daha motıve olmak ıcın caba sarfet eger ev kadnysan mesgulıyetn yoksa cık bıraz yuruyus yap hava al desarj ol cnm bnm
ben geldiiimmmmm
ne güzel bütün kızlar toplandık. toplandık ..biz bir birbirimizden hoşlandık hoşlandık
kuzuu ben de seni özledimmmama özletme kendini
bu arada Yılmaz Erdoğandan alıntıladığın cümle yüreğimi dağladı
eşime söyledim o biraz odunur ama ona rağme o bile bi tuhaf oldu..
zaten kızını evlendirmeme düşüncesinde...babamın yanında söyleme bari diyorum küfür gibi
canım arkadaşlar da yazmış...hepimiz özledik...
ama sevdiğin adamla uyumak da bambaşkaa
eğer annenle aynı şehirdeysen görebilirsin ki istediğin zaman...
ben o kadar alıştım ki şimdi annemlere ya da kvlere biraz fazla sık gitsek evimi özlüyorum..
sen de alışıcaksın ki..am önyargılı olmaz- sakın...
diğer arkadaşlar da yazmış majorcan ben de yazıcaktım kalbimiz birmiş ....
bence de eşinin olmadığı zamanlarda kaç annene eşin seni ordan alsın...
ben eşim sınavlarda görevliyken annemlere gitmek için h.sonu sabahın 8inde kalkıyorum kahvaltı yapalım diye
annenler de sevinir hem
hem de daha az kv görmüş olursun
özledik seni nenaaaa
doktora mı gittinnn ?
aslında cinsiyeti bellidir şimdi ay heyecan yaptım
ah ahh anneyle gezme gibisi var mı dediğin gibi
annemle çarşı pazar milyoncu yüncü bilimum ıvır zıvırcıları gezmeye bayılıyorumm....
seminer kaçta bitiyor kuzu?
ben de seminerde olsam dinlesem öyle uykuyla karışık kıskandım yine..
gerçi davulun sesi uzaktan hoş
PLOJOOOMM ben geldim Sezen uyandıı ....
sütçüye bayıldım.....
gecede kaç kez kalkıyorsun diye sorıyım mı
gözüm korksun biraz
bi bakym dedm de senin yazdıgını gördümm...
annemler bu aksm cıkıyorlar yola hayırlısıyla gece gelirler 4-5 gibi inş.
yarında annemde olurm kiiiii
anlatacak birsürü şeyi vardır gelsin kahveler gitsin neskahveler
herkez de gitmiş kiii
ilk defa bu başlıktan bu kadar çok destek geldi. çok sağolun kızlar. inşallah ben de sizin gibi mutlu mutlu gelip yazarım bu başlığa :) çokkk duygusalım bu aralar, ama ilaç kullanmaya başlamadan önce çok daha kötüydüm. 3 gün oldu başlayalı şmdiden farketti. daha sakinim. bi süre kullanıp sonra yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.
ailem şmdi 40 dakika mesafede oturuyo, ama taşınıcaklar belki yakında aynı mahallede olcaz 2 sokak ötede. tanıdığım çoğu kişi ailesiyle çok yakın oturuyo, inşallah biz de öyle olcaz. benim eşimin anne babası yok. biri terketmiş, diğeri ilgilenmiyor. o da benim ailemi kendi ailesi bildi. bize gelip gittikleri zaman çok mutlu oluyor. ama işte onların misafir gibi gelip gitmesi balkondan el sallamak falan çok koyuyo bana. dün babam 63 yaşını bitirdi. çok üzülüyorum onlr yaşlandıkça keşke daha geç evlenseydim diyorum. ama Allah büyük, kimin ne kadar yaşıcağı belli olmaz. belki 80 belki 90 :) allah sevdiklerimizi ailemizi başımızdan eksik etmesin.
huhuhu canişkolaaaarrrr
kurstan erken bıraktılaaar hoooooop kocişimin yanında aldım soluğuuuu kahvaltı yaptıkkk şimdii 3. kupa çayımı içiyorummm içmeyenlere sefam olsuunn
bende seni öpüyorum kuzummm kokulu kokuluu seda sayan gibii
sivitoşummmm çok çalışkan arkadaşım
valla iyi de oluyo senin tempona göre tabii ama yinede sıcakta çekilmiyo be tatlış
neyseki eve geldimmm diziye başladım öğlenleri evlerden biri diyemanyak oldum ben
oooo allah kavuştursun kuzummyarın bol bol konuşursunuz kiii
canımmm eşine çok sahip çık lütfen oa hissettirme:26: bak yine senin sarılabileceğin senin arkadanda olan insanlar var ama eşinin senden başka neredeyse dayanağı yok:26: bak eşin ailenide çok seviyomuş yakınına da taşınacaklar allah düzeniniz bozmasınn
offf herkes burda ben gitmek istemiyom amayaaaaa - ayaklarını yere vurup tepinen kız sarıkafası olsun istedim şu an -
ne güzel nickin varmış senin öylehoşgeldin şekerim.... yaşını merak ettim öncelikle....sonra da diğer arkadaşlara katılıyorummmm... plojo yu iyi dinle
hoşbulduk cnm. inşallah alışırım, bu forumda çok okudum yıllar geçti hala alışamadım diyen ondan korkuyorum
buralardayım yaaa arada grıp okumaya calstmda fazla yogundum eslık edemedm bugunde hormon testlerı ıcın gttım tahlıl yaptrdm yenı geldım sırkete sizlerde ne var ne yok...
Gazabimdan korktunuz gelsiniz dimiii hepiniz
Bende annemle vakit gecirmeyi cok severim ama kimse annesi gibi olmuyo kii
Daha dolu dolu geciyo anneyle zaman ve bende nnemle gezmeyi ozlemisim
Ben seminerdeyim kuzucum aaylik seminerindedunleyecek seyler anlatmiyolar ki
Alisamiyorum dersen kendini cok zor yollara sokarsin..
Keyif almaya basladigindada bunlara guleceksin belki..
Sonra da evliliginde oturttugun duzen degisecek bunu unutma :)
Yani evet cok köklü degisiklikler kolay degil ama duzenin her degistiginde ayakta durmayi beceremezsen hayatin bosa gecer..
Suan 40 gunluk bi kizim var evlilikte neymis diyorum yok boyle bir duzen degismesi yani :)
Sen cabucak kendini toparlayip simdi ki an'i yakalamaya calis,al kendini gecmisten..
Ahh kv ahhhhhhh..
Dun kalabaliktaydim canim,icim disima cikti soylenenlerden..biri baska biri baska diyor..
Sadece dun bile katlanabilmek baskalarina bu kadar yormusken senin hergun katlanamadigin biriyle olmana oyle cok uzuluyorum ki..Sende anneni arasana boyle zamanlarinda onunla gez,esin yokken annene git..Buna da kimse bisy diyemez..
Annem der ki hayattayken bilin kiymetini,her haftasonu ordaydim ama keske daha cok gitseymisim anneannene diyor..
Gunaydin kizce..
Hosgelmissiniz
Ben dunden sonra pertim tv bile acmadim sadece akvaryumun sesi var suan evde sessizligin tadini cikariyorum
Sen nasilsin?
Gunaydin citir gelinlerrrr...napiosunuz bakayim...? Uykum varrr uyuyamiyorummm napicamm ben
sabah sabah sizi çenesi düşük gelinler siziiiiii
iyi ki varsınız
tünaydınn...
herkezin yazılarını okudumm....
major
bncede annenle zmn geçir ara anneni o gelsin size sen git onlaraaa aynı şehirde değilmisiniz????
annen baban yokmuş gibi hissetirme onlara varlığını her daim hatırlat hem kv hem görümcene hem kocacığınaaa
ben geldiiimmmmm
ne güzel bütün kızlar toplandık. toplandık ..biz bir birbirimizden hoşlandık hoşlandık
diğer arkadaşlar da yazmış majorcan ben de yazıcaktım kalbimiz birmiş ....
bence de eşinin olmadığı zamanlarda kaç annene eşin seni ordan alsın...
ben eşim sınavlarda görevliyken annemlere gitmek için h.sonu sabahın 8inde kalkıyorum kahvaltı yapalım diye
annenler de sevinir hem
hem de daha az kv görmüş olursun
tinki vinki dipsi lala poooo teletabi teletabiiii sarılalım sıkı sıkıııııııııııııııııııııı.... ay artk bnde yatamıyorum bn yuzustu yatmaya alısıgım artk gecelerı yuz ustu donunce uyanıyor ayy bebegıme bsy olcak dıe sabaha kadr uyanıyorum 500 defa bnd ekocısı opup kokluyorum onun ruhu bıle duymuo agznı burnunu gıdısını her yernı opuyom kiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam prenses annecıgın mı gelıyor gozun aydın olsun sekerım
hg ruh ıkızım naber saatın 6 olmasna az kaldı cıkınca rahatlarsn heheh..
kızlar bnm tv bozuldu hafta sonuna kadrda yaptramıcam cunku evde kımse yok servısı cagrmamız lazm 6 dan snra da hızmet vermıolarms bzde dun erkenden yataga grdk sohbet ettk sevglmle bırbırımıze bol bol vakıt ayrdk
cnm desteğin için çok saoll, Allah kimseninkini bozmasın. ama yeni düzen kurmak zorlu bi süreç gerçekten.canımmm eşine çok sahip çık lütfen oa hissettirme:26: bak yine senin sarılabileceğin senin arkadanda olan insanlar var ama eşinin senden başka neredeyse dayanağı yok:26: bak eşin ailenide çok seviyomuş yakınına da taşınacaklar allah düzeniniz bozmasınn
offf herkes burda ben gitmek istemiyom amayaaaaa - ayaklarını yere vurup tepinen kız sarıkafası olsun istedim şu an -
ne güzel nickin varmış senin öylehoşgeldin şekerim.... yaşını merak ettim öncelikle....sonra da diğer arkadaşlara katılıyorummmm... plojo yu iyi dinle
o alışamayanlar ya kayınvalideden çekiyordur, ya görümce derdi vardır, ya eşini sevmiyordur ya da evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyorlarmıştır.
korkma o kadar. ben kv ve görümceyle yaşyorum bir sürü şey yaşadım halada yaşıyorum ama ben bile alıştım çünkü kocamı seviyorum, ailemde kocamı seviyor. kocamda aileme değer veriyor o konuda çok iyiyiz. sadece kv her şeye çok karışıyor görümcede başına buyruk. bu dertlerim olmasa daha çok mutlu olacağım.
yok dimi canım bir şeyin iyisiniz dimi?
valla bende annemle uzun zamandır çıkıp gezemedim. kardeşim pazar günü amerikaya uçuyor. dil için çalışacak orda. 3,5 ay yok.
annem çok yalnız kalacak onu hiç ihmal etmemeliyim.
valla bende başkalarının yaptığı yorumlara hiç dayanamam.
herkes bilmiş bilmiş konuşur ya ağzına vurasım gelir
ayy canım kağan uyutmuyor mu seni?
az kaldı doğuma doğuncada uyuyamayacaksın
aynı şehirdeyiz yürüyerek yarım saat arabayla 5 dk
hep gidiyorumki anneme bu akşamda gidicem zaten.
cumartesi kahvaltıya gidicemkiii
ooo vakit ayırın tabi öyle televizyonda neymiş
sarılalım sıkı sıkııııııııııııı
sen daha bizi tanımıyorsun biz böyle bir kaç kızçe hep burdayız.
bize anlat derdini biz seni dinleriz açılırsın
senin gibi yeni evlenip gelenler oluyor sonra bizde onlara yardımcı oluyoruz sonra kaçıyorlarr
bir dahada buraya gelmiyorlar.
kıyamam sanaa...ama çoğu gitti azı kaldı ki...
şafak azaldı
benim arkadaşım da 6.ayında falan onda da başlamış bel ağrısı...
çok az kaldı diren çikolata
Cikilataaaaaaaa senin ancak gobisin poo olur
keşşşşkeeeeeeee... ama o kadar işim var kinormalde çay sevmem hatta şu an hiçç istemiyorum ama o kadar güzel yazmışın ki tatlış yine kıskandım
ne çok kıskanıyorum seni yahubi sürü anzar boncuğu koydum ki anzarıma gelme
sen de başını alıp gitme ne olurrrrrrrrrrrrr
normalde çay sevmem hatta şu an hiçç istemiyorum ama o kadar güzel yazmışın ki tatlış yine kıskandım
ne çok kıskanıyorum seni yahubi sürü anzar boncuğu koydum ki anzarıma gelme
sen de başını alıp gitme ne olurrrrrrrrrrrrr
etme kuzummm bende gideyim memleketimee bende annemin eteğinden ayrılmıcaamo alışamayanlar ya kayınvalideden çekiyordur, ya görümce derdi vardır, ya eşini sevmiyordur ya da evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyorlarmıştır.
korkma o kadar. ben kv ve görümceyle yaşyorum bir sürü şey yaşadım halada yaşıyorum ama ben bile alıştım çünkü kocamı seviyorum, ailemde kocamı seviyor. kocamda aileme değer veriyor o konuda çok iyiyiz. sadece kv her şeye çok karışıyor görümcede başına buyruk. bu dertlerim olmasa daha çok mutlu olacağım.
yok dimi canım bir şeyin iyisiniz dimi?
valla bende annemle uzun zamandır çıkıp gezemedim. kardeşim pazar günü amerikaya uçuyor. dil için çalışacak orda. 3,5 ay yok.
annem çok yalnız kalacak onu hiç ihmal etmemeliyim.
ayy canım kağan uyutmuyor mu seni?
az kaldı doğuma doğuncada uyuyamayacaksın
aynı şehirdeyiz yürüyerek yarım saat arabayla 5 dk
hep gidiyorumki anneme bu akşamda gidicem zaten.
cumartesi kahvaltıya gidicemkiii
ooo vakit ayırın tabi öyle televizyonda neymiş
sarılalım sıkı sıkııııııııııııı
sen daha bizi tanımıyorsun biz böyle bir kaç kızçe hep burdayız.
bize anlat derdini biz seni dinleriz açılırsın
senin gibi yeni evlenip gelenler oluyor sonra bizde onlara yardımcı oluyoruz sonra kaçıyorlarr
bir dahada buraya gelmiyorlar.
cnm desteğin için çok saoll, Allah kimseninkini bozmasın. ama yeni düzen kurmak zorlu bi süreç gerçekten.
a.slm nenaa
ewtt annem geliyorr tabi son anda uzatmazlarsaa ama en geç c.tesi gelmeleri lazm
eşin konusunda şanslısın kıymetini bil...yansıtma bişey onu mutlu et sende mutlu olursun....
eşin kendi alilesiyle olmak istese arada kalsn vs. daha da mutsuz olurdun....
aksm babam bizdeydii..o gitti ben kaldımbnde garipsiyorum kolay değil ama cok da takılmaaa kocacığına sarıl
o alışamayanlar ya kayınvalideden çekiyordur, ya görümce derdi vardır, ya eşini sevmiyordur ya da evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyorlarmıştır.
çikolata yaaa geçen mesajımda alntılamışım ama yazmamışım ...
neden uyuyamıyosun Kağan mı tepişiyor
ben de tv izlemeyi falan özledim hemencik uyuyakalıyorum akşamları yemekten sonra
evet 5 saattçik kaldı
oh ne güzel vakit ayırmışsınız birbirnize....
ben akşamları hep uyuduğum için valla aynı evin içinde özledik birbirimizi
senin göbiş çıktı mı?
iyiye de kötüye de alışmak 3 hafta sürer derler...
sen de en geç 1 aya alışırsın..bak ne güzel eşin da sahiplenmiş anne babanı..
eşine çok yansıtırsan mutsuzluğunu o da üzlür hatta ters tepebilir...
Aynen iste nenacim sonra sonra daha bi huzursuz oluyorsun sivitiye yazdim anlicaksiniz canlar...kocis benimde duymsz oper koklar severim tosur tosur uyur kocisim...hepberaber sarilalim sıkı sıkı :)) ben po'yummmm
kızlaaaarrrrr :84::84::84::84::84:
hani genel müdürün asistanı doğum iznine çıkmıştıda yerine geçici birini almışlardı.
o kız 1 ay çalışıp gidince yerine başka birini almışlardı ya
işte o kızda işten çıkıyormuş ve gerçek asistanın gelmesine daha 2 ay varr :84::84::84::84::84:
yeni birini arıyorlar ama hala bulamadılar ve o kızda yarın çıkıyor.
yeni biri gelene kadar ben bakacakmışım ya 2 ay kimse gelmezse :84::84::84:
ben ne yaparım o zaman ya :84::84::84:
hani genel müdürün asistanı doğum iznine çıkmıştıda yerine geçici birini almışlardı.
işte o kızda işten çıkıyormuş ve gerçek asistanın gelmesine daha 2 ay varr :84::84::84::84::84:
hoşbuldumm :) 24 yaşındayım. sizler kaç yaşındasınız, merak ettim
Dayaniyorum canim oglusumun cani sagolsun. Genelde hamislikte illa bel agrisi oluyormus canim agirlik biniyorya...
Benim gobisimmm poooosu sn ponun o hareketini hatirlafim guluyorum.annem neye guluosun kizim diyor:)
ya ılk 3 ay bnde oleydm anında uyuyordm salonda tv karsısında smdı toparlandm sennkıde gecıcek tatlıskosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
po bnm yahadı ben lala olim
ya valla hzuurszluklarm smdıden basladı her dkka uyanıyorm zaten uykum normaldede hafıf bıd eyaz geldı bnm hasere derdım basladı wc ye gdemıom gecelerı bocek gorcem dıeevım 5. kat daıre sıfır ama camlar butun gun acık gırıodr belkı annemlern evnde fobı edındım annemlerde olurdu tek tuk smdı tuvaletmı tutuom yada kocısı uyandrıom hadi beni çişe götür die
O an vurulabilse ne rahatlik olur ohh
Siddete karsiyim ama bazilari bazen gercekten hakediyor :))
Bende 28 yasindayim..
Eylulde 2. yilini dolduruyoruz evliligin,40 gunlukte bir kizim var tazecik
Gitmezsen burdan ilaclarida biraktiracaz sana eslerine asık bi topik olarak
:))) kadincagiza soyle bari de korkmasin bizim kiz elden gitti diye
Aaaa yazinda hep bisyleri digerlerinin basina ativerirler isyerlerinde..
Lalaasana lala daha iyi oldu
Tutmaa sakın tuvaletini yaslaninca altina yaparsin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?