Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

a.slm nenaa
ewtt annem geliyorr tabi son anda uzatmazlarsaa ama en geç c.tesi gelmeleri lazm

eşin konusunda şanslısın kıymetini bil...yansıtma bişey onu mutlu et sende mutlu olursun....
eşin kendi alilesiyle olmak istese arada kalsn vs. daha da mutsuz olurdun....
aksm babam bizdeydii..o gitti ben kaldım bnde garipsiyorum kolay değil ama cok da takılmaaa kocacığına sarıl

Sezencik kocaman odu zaten yarın 40ı di mi

benim de hiç yakınımda küçük bebek olmadı...olsa bile misafirlikte sevdik uzaktan ...
o yüzden bazen ben de tedirgin oluyorum ama kimse doğulştan öğrenmiyor kii..
ben de öğrenir bakarım bebişime onun da bebişi olunca o da annesini çağırır

bu arada yazarken annem aradı erdekteler ya burda bebek arabaları çok ucuz gelin bi de burdan bakı diyor kıyamam ya akılları hep torunda

huhuhu canişkolaaaarrrr
kurstan erken bıraktılaaar hoooooop kocişimin yanında aldım soluğuuuu kahvaltı yaptıkkk şimdii 3. kupa çayımı içiyorummm içmeyenlere sefam olsuunn
bende seni öpüyorum kuzummm kokulu kokuluu seda sayan gibii

sivitoşummmm çok çalışkan arkadaşım
valla iyi de oluyo senin tempona göre tabii ama yinede sıcakta çekilmiyo be tatlış
neyseki eve geldimmm diziye başladım öğlenleri evlerden biri diye manyak oldum ben

oooo allah kavuştursun kuzumm yarın bol bol konuşursunuz kiii

canımmm eşine çok sahip çık lütfen oa hissettirme:26: bak yine senin sarılabileceğin senin arkadanda olan insanlar var ama eşinin senden başka neredeyse dayanağı yok:26: bak eşin ailenide çok seviyomuş yakınına da taşınacaklar allah düzeniniz bozmasınn

offf herkes burda ben gitmek istemiyom amayaaaaa - ayaklarını yere vurup tepinen kız sarıkafası olsun istedim şu an -

ne güzel nickin varmış senin öyle hoşgeldin şekerim.... yaşını merak ettim öncelikle....sonra da diğer arkadaşlara katılıyorummmm... plojo yu iyi dinle

normalde çay sevmem hatta şu an hiçç istemiyorum ama o kadar güzel yazmışın ki tatlış yine kıskandım
ne çok kıskanıyorum seni yahu bi sürü anzar boncuğu koydum ki anzarıma gelme

sen de başını alıp gitme ne olurrrrrrrrrrrrr

hoşbulduk cnm. inşallah alışırım, bu forumda çok okudum yıllar geçti hala alışamadım diyen ondan korkuyorum

o alışamayanlar ya kayınvalideden çekiyordur, ya görümce derdi vardır, ya eşini sevmiyordur ya da evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyorlarmıştır.
korkma o kadar. ben kv ve görümceyle yaşyorum bir sürü şey yaşadım halada yaşıyorum ama ben bile alıştım çünkü kocamı seviyorum, ailemde kocamı seviyor. kocamda aileme değer veriyor o konuda çok iyiyiz. sadece kv her şeye çok karışıyor görümcede başına buyruk. bu dertlerim olmasa daha çok mutlu olacağım.

buralardayım yaaa arada grıp okumaya calstmda fazla yogundum eslık edemedm bugunde hormon testlerı ıcın gttım tahlıl yaptrdm yenı geldım sırkete sizlerde ne var ne yok...

yok dimi canım bir şeyin iyisiniz dimi?

valla bende annemle uzun zamandır çıkıp gezemedim. kardeşim pazar günü amerikaya uçuyor. dil için çalışacak orda. 3,5 ay yok.
annem çok yalnız kalacak onu hiç ihmal etmemeliyim.

valla bende başkalarının yaptığı yorumlara hiç dayanamam.
herkes bilmiş bilmiş konuşur ya ağzına vurasım gelir

Gunaydin citir gelinlerrrr...napiosunuz bakayim...? Uykum varrr uyuyamiyorummm napicamm ben

ayy canım kağan uyutmuyor mu seni?
az kaldı doğuma doğuncada uyuyamayacaksın

aynı şehirdeyiz yürüyerek yarım saat arabayla 5 dk
hep gidiyorumki anneme bu akşamda gidicem zaten.

cumartesi kahvaltıya gidicemkiii

ooo vakit ayırın tabi öyle televizyonda neymiş

sarılalım sıkı sıkııııııııııııı

sen daha bizi tanımıyorsun biz böyle bir kaç kızçe hep burdayız.
bize anlat derdini biz seni dinleriz açılırsın
senin gibi yeni evlenip gelenler oluyor sonra bizde onlara yardımcı oluyoruz sonra kaçıyorlarr
bir dahada buraya gelmiyorlar.

cnm desteğin için çok saoll, Allah kimseninkini bozmasın. ama yeni düzen kurmak zorlu bi süreç gerçekten.

hoşbuldumm :) 24 yaşındayım. sizler kaç yaşındasınız, merak ettim

ben pek severim forumda muhabbet etmeyi, kaçıp gitmem :) hele bi iyi olıyım da :))

kıyamam sanaa...ama çoğu gitti azı kaldı ki...
şafak azaldı
benim arkadaşım da 6.ayında falan onda da başlamış bel ağrısı...
çok az kaldı diren çikolata

Dayaniyorum canim oglusumun cani sagolsun. Genelde hamislikte illa bel agrisi oluyormus canim agirlik biniyorya...

Cikilataaaaaaaa senin ancak gobisin poo olur

Benim gobisimmm poooo su sn ponun o hareketini hatirlafim guluyorum.annem neye guluosun kizim diyor:)

kızlaaaarrrrr :84::84::84::84::84:
hani genel müdürün asistanı doğum iznine çıkmıştıda yerine geçici birini almışlardı.
o kız 1 ay çalışıp gidince yerine başka birini almışlardı ya
işte o kızda işten çıkıyormuş ve gerçek asistanın gelmesine daha 2 ay varr :84::84::84::84::84:
yeni birini arıyorlar ama hala bulamadılar ve o kızda yarın çıkıyor.
yeni biri gelene kadar ben bakacakmışım ya 2 ay kimse gelmezse :84::84::84:
ben ne yaparım o zaman ya :84::84::84:

kuzucumm kıskanma geel sanada koyayım bi fincaaan kahvaltıda yaparız allah ne verdiysee

etme kuzummm bende gideyim memleketimee bende annemin eteğinden ayrılmıcaam

cnm desteğin için çok saoll, Allah kimseninkini bozmasın. ama yeni düzen kurmak zorlu bi süreç gerçekten.

önemli değil canım ne demeek bu arada ben de 24 yaşındayımmm

9 ay olmuş, hala garipsiyosun demek ama sanırım uzak oturuyosunuz. bu arada annen geliyomuşş, heyecanını tahmin edebiliyorum :) bol bol vakit geçirirsiniz artık :))

allah yardımcın olsun cnm, güçlü birisin belli, herkes yapamaz bunu. eşinden desteğin olduktan sonra sorun yok :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ya ılk 3 ay bnde oleydm anında uyuyordm salonda tv karsısında smdı toparlandm sennkıde gecıcek tatlıskosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Aynen iste nenacim sonra sonra daha bi huzursuz oluyorsun sivitiye yazdim anlicaksiniz canlar...kocis benimde duymsz oper koklar severim tosur tosur uyur kocisim...hepberaber sarilalim sıkı sıkı :)) ben po'yummmm

po bnm ya hadı ben lala olim

ya valla hzuurszluklarm smdıden basladı her dkka uyanıyorm zaten uykum normaldede hafıf bıd eyaz geldı bnm hasere derdım basladı wc ye gdemıom gecelerı bocek gorcem dıe evım 5. kat daıre sıfır ama camlar butun gun acık gırıodr belkı annemlern evnde fobı edındım annemlerde olurdu tek tuk smdı tuvaletmı tutuom yada kocısı uyandrıom hadi beni çişe götür die

Canimmm insallah birini alitlar kuzummm hem yaz hem is yuku allah kolaylik versiiinn:26:

ay major alemsn su aglama topıgıde komıkmıs sen zor durumda kaldn hey allam neyse moralını bozma sakın ol

valla bende başkalarının yaptığı yorumlara hiç dayanamam.
herkes bilmiş bilmiş konuşur ya ağzına vurasım gelir

O an vurulabilse ne rahatlik olur ohh
Siddete karsiyim ama bazilari bazen gercekten hakediyor :))

hoşbuldumm :) 24 yaşındayım. sizler kaç yaşındasınız, merak ettim

Bende 28 yasindayim..
Eylulde 2. yilini dolduruyoruz evliligin,40 gunlukte bir kizim var tazecik

Gitmezsen burdan ilaclarida biraktiracaz sana eslerine asık bi topik olarak

Dayaniyorum canim oglusumun cani sagolsun. Genelde hamislikte illa bel agrisi oluyormus canim agirlik biniyorya...

Benim gobisimmm poooo su sn ponun o hareketini hatirlafim guluyorum.annem neye guluosun kizim diyor:)

:))) kadincagiza soyle bari de korkmasin bizim kiz elden gitti diye

Aaaa yazinda hep bisyleri digerlerinin basina ativerirler isyerlerinde..

Lalaa sana lala daha iyi oldu
Tutmaa sakın tuvaletini yaslaninca altina yaparsin sonra

napim plojo yolda böcek görsem dahamı iyi gece gece basarm cıglıgı valla esım heryerı kolacan edıo butun ısıkları yakıo geleblrsn hayatm dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…