Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
napim plojo yolda böcek görsem dahamı iyi gece gece basarm cıglıgı valla esım heryerı kolacan edıo butun ısıkları yakıo geleblrsn hayatm dıo

Desene bocegi gorursemde bu genc yasta altima kaciririm
Iyimis boyle,eniste seni bi yere cikarmak istemezsede kapiya bocek diker

Bugun tam 40. gun :) sonunda cikti uctu herneyse :) bigun once ya da bigun sonrada gezmeye gidilirmis dunde gittik yarinda gidecez daha ne kaldi batil merak ediyorum

Annene de kiyamam yaa kim bilir nasil heyecanlilar :) herseye bakip hayal kuruyorlardir simdi :) babam aradi tam Sezen agliyodu tmm kapat kapat aglatma diyor

Alisiyorsun canim,zaten anliyorsun alistikca davranislarindan..Herkes basindan gectigi icin biliyor yoksa ilkleri buyuturken ne biliyorlardi..Isin ehli bile olsan her cocugun huyu farkli oldugundan yine de sana ogrettikleri oluyordur..2. kez anne olan arkadaslarimiz bile saskinlar cunku cocuk bakmayi belki biliyorsun ama bu seferde 2 tane,baska seyler ogreniyorlar :))

Desene bocegi gorursemde bu genc yasta altima kaciririm
Iyimis boyle,eniste seni bi yere cikarmak istemezsede kapiya bocek diker

ahahha evet yaparm altma aynen..

ay kız kocam benı dısarı cıkarmak ıstemzmı dıkmez bocegı kapıya onun kapıya bocek dıktgı gun bosarm

ay sezosu yerımmmaglıo bide oy mınık o yaaaa

ne güzel cnm size imreniyorum :)
benim daha önümde 4-5 yıl var çocuk için. ama gerçekten güzel bişey olsa gerek.

ahahha evet yaparm altma aynen..

ay kız kocam benı dısarı cıkarmak ıstemzmı dıkmez bocegı kapıya onun kapıya bocek dıktgı gun bosarm

ay sezosu yerımmmaglıo bide oy mınık o yaaaa

Cikilata gb yerinde durmazsan ilerleyen zamanlarda diker elektrik supurgesine fln

Ayyy az once yine aradi babam yalniziz ya simdi napiyonuz diyo :) okeye 4. ariyoruz baba diyesim geldi
Aglatma sakin diyo
Amcamda aksam 2 yasina gelsin ben dukkana goturecem onu hep diyor
Yandim ben azcik buyuyunce cocugu goremeyecem

ne güzel cnm size imreniyorum :)
benim daha önümde 4-5 yıl var çocuk için. ama gerçekten güzel bişey olsa gerek.

Evet bizde hep evlenirken oyle seneler koyduk onumuze su kadar yil fln diye :)
Cocuk fikri farketmeden insanin icine isleyip bi anda patlak veriyor
Allah gonlunuze gore versin,isteyen herkesin insallah..
Anlatılabilecek gb degilmis,bambaska birsey..

Canimmm insallah birini alitlar kuzummm hem yaz hem is yuku allah kolaylik versiiinn:26:

ay major alemsn su aglama topıgıde komıkmıs sen zor durumda kaldn hey allam neyse moralını bozma sakın ol

O an vurulabilse ne rahatlik olur ohh
Siddete karsiyim ama bazilari bazen gercekten hakediyor :))

Aaaa yazinda hep bisyleri digerlerinin basina ativerirler isyerlerinde..

valla beni bağlamaz 2 hafta sonra yıllık izne çıkıyorum ben kusura bakmasınlar üzgünüm
az önce gittim kızın yanına biraz bişeyler anlattı takip etmem gereken.
zaten genel müdürde 27 haziranda izne çıkıyormuş ama banane yani ben yapmam o işi

yazışmışsınız alıntılamadım ama cevap vermek istedim :26:

NENA alemsin kız böcekten mi korkuyorsun
ne yapacak o sana fare falan olsa tamamda böcek nedir ya

bu arada bende 26 yaşındayım 30 olmadan bir tane doğurmam lazım

kızlar irem derici'nin şarkısını duymuşsunuzdur 'bu şarkı kalbimin tek sahibine' çok güzel bayıldım sürekli onu dinliyorum
düğünüm bu sene olsaydı kesin onunla dans ederdik

PLOJO 40 uçtu sezoşunn yaşasınn

kızlar siz folik asit kullandınız mı hamişlikten önce?

he korkuom bocekten ama her bocekten deıl karafatmadan sadece gecen sokakta gordum sankı kopek benı kovalıo bı kacısım vardı karafatmadan esım gulmekten yarıldı sen napıosn cıddımsn dıo bana he cıddıyım dedm

ben hamıle kalınca kulalndm folık asıt

kızlarr yaa ban bişi olduu
okurken gözlerim kayıyoo okuyamıyorum..başımı ağrıtıyo

Oyy cok guldum herkes bi alem yahu sonucta fare de bizden kaciyor ama tabii gorunce korkmakta en etkililerden
Ama hamambocegi gercekten cok tiksindirici ya
Ben hizli hareket edenlerden korkarim..
Cekirgenin beni koca evde mutfaga hapsetmisligi vardir,ben mutfakta oturdum hayvan oturma odasinda sefa surdu

Major
Sagol canim 40 icin
Folik asiti bende hamile kalinca kullandim doktor yaziyor zaten hemen..
Ama bilseydim kalmadan once kullanirdim,kacirmisim onu sonradan ogrenmistim :)

Son düzenleme:
kızlar mrb ben 1.5 aylık evliğim 2. evliliğim 30 yaşındayım eşim 32 yaşında yaş itibariylemi yapı itibariylemi bilmiyorum kocam çok duygusal üzerime çok geliyor çok bunalıyorum heran ilgi alaka bekliyor ben çalışıyorum kendime bile ilgi alaka gösteremiyorum doğru düzgün ama eşim sürekli seni seviyorum dememi sürekli onunla ilgilenmemi sürekli gülmemi istiyor ama ben yapamıyorum yeni evlendiğim ve aynı zamanda çalıştığım için üzerimde bi yorgunluk bi durgunluk var eşim geceleri uyurken horluyor benim uykum çok hassas uykum hep bölünüyor tedavi ettirmeye çalıştım bir kere gitti doktora tekrar gitmek istemiyor ben de hafta içleri olsun ayrı odalarda yatmayı düşünüyorum napacağımı şaşırdım nolur fikir verin deliricem inanın bunaldım iyice

bnde cekırgeden orumcekten falan korkmam sadece hamam bocegı ... onla ılglı hıkayem var bır gun once maas almsm butun maas cuzdanda neyse ısten cıktım eve gdyrm ertesı gunde spora gtcem yenı baslamısım anneme dedmkı anneme spor cantamı bulrmsn yarn aksam ıs cıkısı spora gtcem hazrlamam lazm tamam falan dedı buldu bnde bır guzel hazırladm neyse ertesı gun suslendm ıse gdıyrm spor cantamıda almsm ustumde beyaz bırsey bındm mınıbuse yanmda da lıseden arkdsa denk geldk oturuoruz nena sana bsy solıcem dedı soyle esracm dedm ustunde bocek var bnde okadr rahatmkı her bocekten kokrmadgm ıcın e tabı hamam bocegnde tahmn etmıyorum neyse al ozamn dedm bn dokunamam dıo e soyle nerde ben alım dedm bak burda dıyerek kolumu gosterdı aman allahım en buyugunden bı anda nutkum tutuldu cıglık atamadm mınıbus tıklım tıkıs herkes ayakta ben cantayı bırılerıne uzattmm uzak tutun bunu bnden dıe ıcı para dolu o an maası gozum gormedı adamlar aldı bocegı mınıbus durdu fırlatılar dısarı sıze yemın ederm bır ay kendıme gelemedm paranoyak gbı her yermde bocek yuruomus gbı oldm o gundur bugundr cantalarmı evde bıle yere koymam hep yuksek yerdedır yaıcıne grerse ya bıde ustume gelrse dıe

Oyy nenaa ne igrenc bi histir
Minibus geldide bi an gozumun onune
Iyi adam o kargasada cantayla fln inmemis ya da kapi acik olsa sen atardin kesin
Sen anlatirken bende gozumde canlandiriyorum ya huylanmaya basladim ve bu kadar andik ya kesin birimiz karsilasacaz bugunlerde bi hamamböcüüyle sen enistesiz gitme wcyee buara

wissshh öncelıkle hg merhaba,

eşinin duygusal olması kötü bir şey değil öncelikle bunu belirteym yas ıtıbarıylemı yapı ıtıbarıylemı bunu sen bılceksn ne kdr zamndr tanısıosnz bırbırnızı az da olsa tanıo olmanz lazm...ilgi alaka beklemesı normal hem yenı evlsnz hemde esın sennle daha yakın olmak ıstıyor bu cok dogal... horlama kısmına gelnce bnm esımde horluyrdu burnndakı et parcaları kıkırdga donusmutu kucuk bır operasyonla aldrdı smdı sıkıntmz yok cok sukur

Hosgeldin..
Hayirli olsun oncelikle..
Bence esinle konus seni hu kadar rahatsiz ediyorsa daha ciddi anlamda,gecenin uykusuz gectigini bunun gunduzununde daha kalitesiz yorgun gecmesine sebep oldugunu ve gun bittikce daha yorgun olup eve geldigindede ona ilgi gosteremedigini bu döngünunde boyle surdugunu ve surmeye devam ederse daha cok bekleyecegini..
Yani esine hak verdim ilk okudugumda normal ilgi beklemesi bence ama seni de dusununce hepsi bi kısır döngü sende haklisin..

Onu bu sekilde ikna edip tedavi olmasini iste..BreatheRight götür aksamada eve..Once bununla denemeye baslayalim belki bende uyurum yarinimda guzel gecer gulecek ilgilenecek halimde kalir dersin..
Tabii sorun tamamen buysa..
Daha cok kopmaktansa cozum uretmekte fayda var..Daha 1bucuk ayda ayri yatmayi dusunmeniz bile durumun vahimligini gosteriyor..

ardaslara katılıyorum sorun ne olursa olsun yatağınızı ayırmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…