- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.781
napim plojo yolda böcek görsem dahamı iyi gece gece basarm cıglıgı valla esım heryerı kolacan edıo butun ısıkları yakıo geleblrsn hayatm dıo
Sezencik kocaman odu zaten yarın 40ı di mi
benim de hiç yakınımda küçük bebek olmadı...olsa bile misafirlikte sevdik uzaktan ...
o yüzden bazen ben de tedirgin oluyorum ama kimse doğulştan öğrenmiyor kii..
ben de öğrenir bakarım bebişime onun da bebişi olunca o da annesini çağırır
bu arada yazarken annem aradı erdekteler ya burda bebek arabaları çok ucuz gelin bi de burdan bakı diyor kıyamam ya akılları hep torunda
Desene bocegi gorursemde bu genc yasta altima kaciririm
Iyimis boyle,eniste seni bi yere cikarmak istemezsede kapiya bocek diker
Bugun tam 40. gun :) sonunda cikti uctu herneyse :) bigun once ya da bigun sonrada gezmeye gidilirmis dunde gittik yarinda gidecez daha ne kaldi batil merak ediyorum
Annene de kiyamam yaa kim bilir nasil heyecanlilar :) herseye bakip hayal kuruyorlardir simdi :) babam aradi tam Sezen agliyodu tmm kapat kapat aglatma diyor
Alisiyorsun canim,zaten anliyorsun alistikca davranislarindan..Herkes basindan gectigi icin biliyor yoksa ilkleri buyuturken ne biliyorlardi..Isin ehli bile olsan her cocugun huyu farkli oldugundan yine de sana ogrettikleri oluyordur..2. kez anne olan arkadaslarimiz bile saskinlar cunku cocuk bakmayi belki biliyorsun ama bu seferde 2 tane,baska seyler ogreniyorlar :))
Bugun tam 40. gun :) sonunda cikti uctu herneyse :) bigun once ya da bigun sonrada gezmeye gidilirmis dunde gittik yarinda gidecez daha ne kaldi batil merak ediyorum
Annene de kiyamam yaa kim bilir nasil heyecanlilar :) herseye bakip hayal kuruyorlardir simdi :) babam aradi tam Sezen agliyodu tmm kapat kapat aglatma diyor
Alisiyorsun canim,zaten anliyorsun alistikca davranislarindan..Herkes basindan gectigi icin biliyor yoksa ilkleri buyuturken ne biliyorlardi..Isin ehli bile olsan her cocugun huyu farkli oldugundan yine de sana ogrettikleri oluyordur..2. kez anne olan arkadaslarimiz bile saskinlar cunku cocuk bakmayi belki biliyorsun ama bu seferde 2 tane,baska seyler ogreniyorlar :))
ahahha evet yaparm altma aynen..
ay kız kocam benı dısarı cıkarmak ıstemzmı dıkmez bocegı kapıya onun kapıya bocek dıktgı gun bosarm
ay sezosu yerımmmaglıo bide oy mınık o yaaaa
ne güzel cnm size imreniyorum :)
benim daha önümde 4-5 yıl var çocuk için. ama gerçekten güzel bişey olsa gerek.
Canimmm insallah birini alitlar kuzummm hem yaz hem is yukuallah kolaylik versiiinn:26:
ay major alemsn su aglama topıgıde komıkmıs sen zor durumda kaldn hey allam neyse moralını bozma sakın ol
O an vurulabilse ne rahatlik olur ohh
Siddete karsiyim ama bazilari bazen gercekten hakediyor :))
Aaaa yazinda hep bisyleri digerlerinin basina ativerirler isyerlerinde..
yazışmışsınız alıntılamadım ama cevap vermek istedim :26:
NENA alemsin kız böcekten mi korkuyorsun
ne yapacak o sana fare falan olsa tamamda böcek nedir ya
bu arada bende 26 yaşındayım 30 olmadan bir tane doğurmam lazım
kızlar irem derici'nin şarkısını duymuşsunuzdur 'bu şarkı kalbimin tek sahibine' çok güzel bayıldım sürekli onu dinliyorum
düğünüm bu sene olsaydı kesin onunla dans ederdik
PLOJO 40 uçtu sezoşunn yaşasınn
kızlar siz folik asit kullandınız mı hamişlikten önce?
kızlarr yaa ban bişi olduu
okurken gözlerim kayıyoo okuyamıyorum..başımı ağrıtıyo
kızlarr yaa ban bişi olduu
okurken gözlerim kayıyoo okuyamıyorum..başımı ağrıtıyo
Oyy cok guldum herkes bi alemyahu sonucta fare de bizden kaciyor ama tabii gorunce korkmakta en etkililerden
Ama hamambocegi gercekten cok tiksindirici ya
Ben hizli hareket edenlerden korkarim..
Cekirgenin beni koca evde mutfaga hapsetmisligi vardir,ben mutfakta oturdum hayvan oturma odasinda sefa surdu
bnde cekırgeden orumcekten falan korkmam sadece hamam bocegı ... onla ılglı hıkayem var bır gun once maas almsm butun maas cuzdanda neyse ısten cıktım eve gdyrm ertesı gunde spora gtcem yenı baslamısım anneme dedmkı anneme spor cantamı bulrmsn yarn aksam ıs cıkısı spora gtcem hazrlamam lazm tamam falan dedı buldu bnde bır guzel hazırladm neyse ertesı gun suslendm ıse gdıyrm spor cantamıda almsm ustumde beyaz bırsey bındm mınıbuse yanmda da lıseden arkdsa denk geldk oturuoruz nena sana bsy solıcem dedı soyle esracm dedm ustunde bocek var bnde okadr rahatmkı her bocekten kokrmadgm ıcın e tabı hamam bocegnde tahmn etmıyorum neyse al ozamn dedm bn dokunamam dıo e soyle nerde ben alım dedm bak burda dıyerek kolumu gosterdı aman allahım en buyugunden bı anda nutkum tutuldu cıglık atamadm mınıbus tıklım tıkıs herkes ayakta ben cantayı bırılerıne uzattmm uzak tutun bunu bnden dıe ıcı para dolu o an maası gozum gormedı adamlar aldı bocegı mınıbus durdu fırlatılar dısarı sıze yemın ederm bır ay kendıme gelemedm paranoyak gbı her yermde bocek yuruomus gbı oldm o gundur bugundr cantalarmı evde bıle yere koymam hep yuksek yerdedır yaıcıne grerse ya bıde ustume gelrse dıe
tansıyonun cıkmısolablr bıraz uzanıp dınlen gozlernınıde kapat haydr ınsallah
Tansiyonla alakali olabilir diye geldi aklima kizcee..
kızlar mrb ben 1.5 aylık evliğim 2. evliliğim 30 yaşındayım eşim 32 yaşında yaş itibariylemi yapı itibariylemi bilmiyorum kocam çok duygusal üzerime çok geliyor çok bunalıyorum heran ilgi alaka bekliyor ben çalışıyorum kendime bile ilgi alaka gösteremiyorum doğru düzgün ama eşim sürekli seni seviyorum dememi sürekli onunla ilgilenmemi sürekli gülmemi istiyor ama ben yapamıyorum yeni evlendiğim ve aynı zamanda çalıştığım için üzerimde bi yorgunluk bi durgunluk var eşim geceleri uyurken horluyor benim uykum çok hassas uykum hep bölünüyor tedavi ettirmeye çalıştım bir kere gitti doktora tekrar gitmek istemiyor ben de hafta içleri olsun ayrı odalarda yatmayı düşünüyorum napacağımı şaşırdım nolur fikir verin deliricem inanın bunaldım iyice
kızlar mrb ben 1.5 aylık evliğim 2. evliliğim 30 yaşındayım eşim 32 yaşında yaş itibariylemi yapı itibariylemi bilmiyorum kocam çok duygusal üzerime çok geliyor çok bunalıyorum heran ilgi alaka bekliyor ben çalışıyorum kendime bile ilgi alaka gösteremiyorum doğru düzgün ama eşim sürekli seni seviyorum dememi sürekli onunla ilgilenmemi sürekli gülmemi istiyor ama ben yapamıyorum yeni evlendiğim ve aynı zamanda çalıştığım için üzerimde bi yorgunluk bi durgunluk var eşim geceleri uyurken horluyor benim uykum çok hassas uykum hep bölünüyor tedavi ettirmeye çalıştım bir kere gitti doktora tekrar gitmek istemiyor ben de hafta içleri olsun ayrı odalarda yatmayı düşünüyorum napacağımı şaşırdım nolur fikir verin deliricem inanın bunaldım iyice
bilmiyorum ama pc yi kapatım uzanıcm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?