yENİ GELİNLERİN GEBELİKLE İMTİHANI

benim ki nikahtan once demeye basladi artik seneye torun kucagimizda olur diye

benim ki nikahtan once demeye basladi artik seneye torun kucagimizda olur diye
Sorma yaa onu zaten hep diyordu da. Kucagima bebek verip ay baksana nasil yakisti felan diye. Onlari da anliyorum da zaten okadar cok torunun var bi destur yani dimi

Merhaba canm hosgeldin :) sana tavsiyem aklindan çıkart düşünme ben düşünmedigm zaman hamile kaldm 4+6 günlük hamileym allahm isteyenlere nasip etsin insllah :) ben haliyle yorgunumyarn doktora gidecegm iyi geceler kizlar hepinize

hoşbuldum canım çok sağoltakmamaya çalışıyorum ama çok istediğim için biraz kafama takılıyoya ister istemez adetime on gün var yumurtalık günlerimde hep denedim ama inşallah olur yaiyi geceler bu arada canımm

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

aynisini bende yasiyorum daha dun 3 ayimiz doldu ama kocam surekli napti bebek tutunmadimi . surekli cocuk cocuk anasida torunn ki kardesi hala olcammm cok moralim bozuluyo
Eşinle konuş şunu kabullenin bir kere ilk yıldan önce hamile kalan hanımlar %18 falan arkadaşlar.... %80 i korunmasız ilişki üzerinden bir yıl geçtikten sonra anne baba oluyor.. %2 kadar bir kısım ise olamıyor ne yazıkki..
Anlayacağınız bu o kadar basit bir iş değil.. O tv de tek ilişkiyle hemen hamile kalanlar Fasa fiso.. Tabiki %18 lik kısımdan da olabilirsiniz.. Ben bir yıldır hiç korunmadım hala Bebek yok .. Çok üzüldüm kendimi maf ettim sorun mu var vs diye ama boşuna yani .. Rabbim ol demedikten sonra ağaçtan bir yaprak bile düşmez ki.. Bunu eşlerinize güzelce anlatın ama "korunmadığınızı, Bebek istediğinizi" EŞİNİZ VE SİZDEN BAŞKA HİÇKİMSE BİLMESİN.bu çok önemli arkadaşlar.. Yersiz yere hem sizi bunaltırlar hemde boşuna onlar da tuttu tutmadı olayına sizinle beraber dahil olur.........
Korunmayın elinizden geleni ardınıza koymayın ama millete biraz daha düşünmüyoruz falan diyin yada Allah ne Zaman yazmışsa o Zaman olur diyin..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Can'ım korunmasız ilişkiden bir süre sonda bu tür belirsiz kanamalar olabilir vücutta..
Yanlız bu yaşadığın yerleşme kanaması da olabilir..
Saba tavsiyem adetin en çok ne kadar geçerse o güne kadar bekle yani 35 günde bir oluyorsan iki gün daha geçsin üstünden öyle git hcg yaptır evde test bile yapma.. Yinede senin tercihin.. Rabbim hayırlısını Nasip etsin inşaallah..

Canim cevabin icin tesekkur ederim. Ozur dileyerek soyluyorum ilk defa bu ay korunmasiz iliski denedik yani 4 defa korunmasiz iliski olmustur. Nrrmalde adetim baslamadan once sancidan duramazdim ama tik yok ya goguslerim adet öncesi de sizlardi smdi yine 1 hafta once sizladi ve suan cok hafifledi o sizi yarin adet olmam gerekiyorken bugun oembe 2 damla su gibi gelmesi ve ardindan kan veya lekelenme olmamasi dikkatimi cekti cok enteresan yani acaba gebelik mi diye dusunuyorum cnku adetim cok duzenlidir ayda bir oluyorum umutlanmak istemiyorum sonuc negatif olursa diye :///

Benm arkadasim evlendi hemde severek sevilerek.
2.ayinda hamile kaldi sonra kocasi bambaska birine donustu... cekilmez bir evlilikleri olmustu. Sonra anlasmali bosandilar. Cocuk annede ama anne hop oturup hop kalkiyor acaba bebegimi alirmi benden diye...
Simdi o cocugun sucu ne. Tabiki insallah sizde boyle birsey olmaz ama ilk sene en azindan esiniz korunsun. Evliliklerin genelde ilk senesi sancili geciyor..

Şanslısın mı desem ne desem ben 2 senelik evliyim eşim hala erken zamanı değil diyor ben çok istiyorum ama eşim pek yanaşmıyor çocuk işine Allah herkesin gönlüne göre versin

Senin evliliğini en iyi sen bilirsin, iyice tart evlilik ilk zamanlar güç savaşı halinde geçiyo diye düşünüyorum o savaştan galip gelirseniz yani ben üstünüm değil de biz varız demeyi başarabilirseniz evliliğinden korkmana gerek yok bence. Ama en önemli konu sen çocuk yapmayı istiyor musun? Ve daha önemlisi çocuk sorumluluğuna kendini hazır hissediyor musun? Sadece kocanın istemesiyle olmaz ki.

Hakkı'nızda hayırlısı olsun inşaallah

Kızlar daha 2,5 aylık evliyim ve eşim bebek istiyor ne yapacağım bilmiyorum. deli gibi sorular bir yol bulmalıyız hep birlikte
Ben hemen kaldım evliliğe bile alışamadan çok yenisiniz tadını çıkart gezin dolaşın eşinlede konuş çok erken de

merhabalar bi sorum olacak.. adetim 13 gün gecikti tüm testler negatif
adet tarihimden önce 2 tane test yapmıstım onlarda pozitifti..öf nasl bişeyse artık. hafif batmalarım var gerildigimde kasıklarım ağrıyor göğüs uclarımda kabarcıklar falan var sizce bi umut gec döllenme olabilir mi? normalde 30-32 gün arası adet olurum hic böle gecikmedi. artık eşimde bıktı test yapmamdan

bebistendir insallah bence doktora git hemen gecen ay cok agri cekmistim bende gitmedigime pismanim sende pisman olma git baksinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…