- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Aklını karıştırmaya kendini unutturmamaya çalışıyor Valeria bak başarılı olmak üzere hemen konu açtın
Boşver görmemezliğe gel cevap verme
Çok iyi yaparsın gerçekten, konularını uzaktan takip ettim ve gerçekten üzüldüm. Hiçbir hemcinsim bunları hakketmiyor.Engelleme olayını sevmem normalde ama eğer böyle sürekli yaparsa engelle yada numaranı değiştir gitsinCanim, midem bulanıyor artık ondan. İnsan kirildikca hissizlesiyor.. Geri mesaj yazmaya gerek duymadım, duymicamda. Onca kelimelerden hakartten sonra..
Çok iyi yaparsın gerçekten, konularını uzaktan takip ettim ve gerçekten üzüldüm. Hiçbir hemcinsim bunları hakketmiyor.Engelleme olayını sevmem normalde ama eğer böyle sürekli yaparsa engelle yada numaranı değiştir gitsin
Üzme kendini artık yanlış insanı yakından tanıdın gördün artık daha dikkatli olursun ve kendini ezdirmezsinDegsitiricem zaten canım. Hiç kimse haketmiyor..Ama insanlar böyle ne yazikki.
Ya Sen ne zaman bu meseleyi birakican kuzum
Vernicem canimKonuyu bilmiyorum ,ya da hatırlamıyorum ama , kendini hatırlatılıyor belliki . Cevap verme kudursun
Üzme kendini artık yanlış insanı yakından tanıdın gördün artık daha dikkatli olursun ve kendini ezdirmezsin
Rica ederim , sende en yakın zamanda mutlu ve huzurlu olursun umarımÇok teşekkür ediyorum güzel desteyiniz ve yorumunuz için. Herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?