Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..Iyi geceler herkese. Aslinda uzun suredir farkinda oldugum bir olay bu. Yeni genclik saygi nedir edep adap nedir bilmiyor. Geneli icin konusuyorum tabiki. Cok fazla bozulma var toplumda. Klasik olacak ama hicbirsey bizim zamanimizdaki gibi degil.
Bugun yasadigim olayi anlatiyim. Otobus terminalinde umumi tuvalet. Sira var ve herkes otobusune yetisme derdinde. Benim yaslarimda bir kadin biraz cabuk olursaniz otobuslere yetisecegiz dedi normal bir sekilde ortama. Tuvalet kabininden 18 lerinde bir kiz cikti. Kirpikler filan takma gece yarisi. Ben cok cabuk ciktim. Şırrrr diye işedim ciktim hemen hic bekletmedim sizi dedi. Ardindan bir arkadasi cikti. Baksana ben donumu bile cekmedim dedi. Hakkaten de disarda duzeltti. Iyi kapatmissin bari dedi bi teyze. Bu iki kiz da kapatmasa ne olacak ki cani isterse kapatmaz diye cikisti. Sonra birbirleriyle bu sekilde konusmaya devam ettiler nasil tuvaletlerini yaptiklarini herkese duyurmaya calisarak abarti ve argo kelimelerle anlatmaya devam ettiler ki ortamdam ayrildim.
Neden bu yozlasma. Neden bu saygisizlik. Ben ürküyorum bu dunyaya cocuk getirmeye.
# karışıyor.Şimdi burada ki örnekler uç örnekler. Kesinlikle edepsizlik onlarınki AMA acaba neden ilgilendiriyor sizi onların yüzündeki makyaj ?
Bence bir taraf edepsiz diğer taraf haddi olmayan şeylere kalkışıyor.
Karismiyorum. Karisiyor olsaydim eger size soylemek yerine yerine o kiza soylerdim. Karismak o sekilde olur. Sadece bana abarti gelen bir noktayi sizinle arada paylastim o kadar.Şimdi burada ki örnekler uç örnekler. Kesinlikle edepsizlik onlarınki AMA acaba neden ilgilendiriyor sizi onların yüzündeki makyaj ?
Bence bir taraf edepsiz diğer taraf haddi olmayan şeylere kalkışıyor.
Çok haklısınız. Sonuçta imza atmadan seks yapan veya çocuk sahibi olan insanların çocuklarının hasta oldukları bilimsel bir gerçek.Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
Var tabiki. Hatta yakindan tanidigim cok guzel gencler de var ama maalesef bu anlattigim tarzda da cok var.İlgi çekmeye çalışmak + aykırı olmak + ailem beni anlamıyor tribi + popülerlik sevdası + instagram = günümüzün boş beyinli gençliği
Allah'tan halen aklı başında efendi nazik insanlar var... Yoksa toplumca iflası verirdik.
Ama burada belirtmeniz de saçma geldi. Neyse sanırım o değişik kızlardan sonra sizin de boşluğunuza geldi. Boşverin öyle insanlar gerçekten uç olanlar. Iyi geceler:)Karismiyorum. Karisiyor olsaydim eger size soylemek yerine yerine o kiza soylerdim. Karismak o sekilde olur. Sadece bana abarti gelen bir noktayi sizinle arada paylastim o kadar.
Bir de insanlar sosyal medyada yasiyor resmen. Ozellikle yeni genclik ama benim yasta olanlar da ve hatta orta yasli ve yasli sayilacak insanlar bile. Resmen birseyler paylasabikmek icin yeni yerlere giden insanlar var.İlgi çekmeye çalışmak + aykırı olmak + ailem beni anlamıyor tribi + popülerlik sevdası + instagram = günümüzün boş beyinli gençliği
Allah'tan halen aklı başında efendi nazik insanlar var... Yoksa toplumca iflası verirdik.
Yok artik...Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
zihniyetiniz yazdigim seyi cok iyi kanitliyor nasilda savunmaya gecmissiniz..arsizlik basa bela..sora tuvaletlerde bu artiklarla ugrasiyoruzÇok haklısınız. Sonuçta imza atmadan seks yapan veya çocuk sahibi olan insanların çocuklarının hasta oldukları bilimsel bir gerçek.
Tıpkı hamile kadınlar sokağa çıkınca genç kızların korkup çocuk sahibi olmaması, ve zina yapılınca deprem olması gibi.
(İroniyi anlayamayacak sevgili dostlarım. Lütfen bana saldırmayınız.)
Niye zorunuza gitti ?Yok artik...
Ee abartı gelmesi çok normal. Çünkü cidden çok kötü yetiştirilmiş artık hasta seviyesine gelmiş çocuklar bunlar. Ebeveynleri onları dinlemiyor, bir an önce başlarından atmak istiyorlar, okullar desen rezalet.Karismiyorum. Karisiyor olsaydim eger size soylemek yerine yerine o kiza soylerdim. Karismak o sekilde olur. Sadece bana abarti gelen bir noktayi sizinle arada paylastim o kadar.
Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
Sacma bir bakış acisi cunku...Niye zorunuza gitti ?
Yaparim ederim bana kimse karisamaz ne ana dinlerim ne baba istedigim insanin ustundende silindir gbi gecerim zihniyeti anlamamak icin cirpinmayin..Sacma bir bakış acisi cunku...
Evlilik disi çocuk carpilmis mi doguyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?