Yeni gençlik neden bu kadar edepsiz

Haklisiniz. Cocuklari da suclamak degil niyetim. Ben yetiskin birisinde bile bir aykirilik topluma zarar gorsem ailesinde ararim zaten kabahati. Ama ortam da cok kotu. Bugun gordugum kizlar sanirim universite ogrencileriydi. Dusunebiliyor musunuz belki de ogretmen olacak ve bizim cocuklarimizi okutacaklar. Ben bugunlerimizi bile aramaktan korkuyorum.

Evlilik disi cocuga normal bakiyosaniz zaten senin de dusuncen belli :)
Valla ben sizin eleştirilerinize hiç bakmadan söyleyeyim.
Milletine, dinine, ırkına ve evlilik içi olup olmamasına hiç bakmadan her çocuğu çocuğum gibi görüp seviyorum.

Ve ayrıca ne zaman seks yapacağıma da devletin benim imzamı almasına göre değil kendi ve karşımdakinin arzularına göre karar veriyorum.
Sizi de yanaklarınızdan öpüyor ve izninizle banlanmadan kaçıyorum. Sevgilerle...

Biryerde zinalar cogaldimi felaketler artar tabi siz bilemediginiz icin komik geliyor size..keske bilseydiniz..

Ben bu olayda iki cahil ve asabi genç gördüm. Belki hep böyleler, belki sadece kötü bir gün geçirmişler. Bilemeyiz. Ama siz zihniyet görmüşsünüz. Tebrikler.
Evt Zihniyet..asabi falan degiller saygisiz,bencil buyuklere hurmet nedir bilmeyen bir zihniyet var ve artarak cogalmakta..soruna inmemiz gerekirken bana yuklenmeniz garip degilmi ?

Canım valla gerçekten çabuk mıçamayanlar var. Yanındaki tuvalete 4.kişi girerken hala çıkmayan insanlar var. Ahh ahh o tuvaletleri ben çok iyi bilirim

Canım valla gerçekten çabuk mıçamayanlar var. Yanındaki tuvalete 4.kişi girerken hala çıkmayan insanlar var. Ahh ahh o tuvaletleri ben çok iyi bilirim

Ishaldir, kabizdir, rahatsizdir yani terminal tuvaletinde oturmaktan keyif almiyordur kimse bence. Hayir cok temiz yerler de degil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…