Ne alakası var? Evlenmeden sevişenlerin çocukları şıırrr diye işeyip söylüyo muymuş?Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
Evlilik disi cocuga normal bakiyosaniz zaten senin de dusuncen belli :)Yaparim ederim bana kimse karisamaz ne ana dinlerim ne baba istedigim insanin ustundende silindir gbi gecerim zihniyeti anlamamak icin cirpinmayin..
Cevabini verdim bulursun insallahBu konuyu insanların cinsel hayatına nasıl getirebildiniz, gerçekten merak ettim.
Haklisiniz. Cocuklari da suclamak degil niyetim. Ben yetiskin birisinde bile bir aykirilik topluma zarar gorsem ailesinde ararim zaten kabahati. Ama ortam da cok kotu. Bugun gordugum kizlar sanirim universite ogrencileriydi. Dusunebiliyor musunuz belki de ogretmen olacak ve bizim cocuklarimizi okutacaklar. Ben bugunlerimizi bile aramaktan korkuyorum.Ee abartı gelmesi çok normal. Çünkü cidden çok kötü yetiştirilmiş artık hasta seviyesine gelmiş çocuklar bunlar. Ebeveynleri onları dinlemiyor, bir an önce başlarından atmak istiyorlar, okullar desen rezalet.
Şimdi bu çocuklar hasta olmasın kim olsun?
Evet gerçekten Harika gençler de var bu ülkede.
Ama İnanın şu devirdeki çocuklar delilik içine doğuyorlar. Onları da suçlayamayız. Hasta olacak seviyeye gelene kadar kötü ebeveynlerle ve okullarla büyütülen çocukları suçlamak çok büyük vicdansızlık olur.
Hee oyle oluyomusNe alakası var? Evlenmeden sevişenlerin çocukları şıırrr diye işeyip söylüyo muymuş?
Iyi mademYaparim ederim bana kimse karisamaz ne ana dinlerim ne baba istedigim insanin ustundende silindir gbi gecerim zihniyeti anlamamak icin cirpinmayin..
Kibledim seni. En kısa zamanda banlanman dileğiyleHee oyle oluyomus
Valla ben sizin eleştirilerinize hiç bakmadan söyleyeyim.Evlilik disi cocuga normal bakiyosaniz zaten senin de dusuncen belli :)
Cevabini verdim bulursun insallah
Istedigin kadar banlaKibledim seni. En kısa zamanda banlanman dileğiyle
Valla ben sizin eleştirilerinize hiç bakmadan söyleyeyim.
Milletine, dinine, ırkına ve evlilik içi olup olmamasına hiç bakmadan her çocuğu çocuğum gibi görüp seviyorum.
Ve ayrıca ne zaman seks yapacağıma da devletin benim imzamı almasına göre değil kendi ve karşımdakinin arzularına göre karar veriyorum.
Sizi de yanaklarınızdan öpüyor ve izninizle banlanmadan kaçıyorum. Sevgilerle...
Evlilik disi demek istemedimki Zihniyet curuk..İki tane asabi kızın anlatıldığı konudan, evlilik dışı çocuklara geldiniz. O kızların doğum belgelerine mi sahipsiniz? Nereden böyle bir çıkarım yapabiliyorsunuz?
Biryerde zinalar cogaldimi felaketler artar tabi siz bilemediginiz icin komik geliyor size..keske bilseydiniz..Çok haklısınız. Sonuçta imza atmadan seks yapan veya çocuk sahibi olan insanların çocuklarının hasta oldukları bilimsel bir gerçek.
Tıpkı hamile kadınlar sokağa çıkınca genç kızların korkup çocuk sahibi olmaması, ve zina yapılınca deprem olması gibi.
(İroniyi anlayamayacak sevgili dostlarım. Lütfen bana saldırmayınız.)
Evlilik disi demek istemedimki Zihniyet curuk..
En buyuk meselesi dil hic oyle bir derdim yok..iyi cocuklarida egitmeyelim Edepsizligin adi ozgurluk olmus toplumun altina dinamit koyanlardan hesap sorcaginiza bana yukleniyosunuz valla pesIyi madem
Tamam en buyuk sensin :)
Evt Zihniyet..asabi falan degiller saygisiz,bencil buyuklere hurmet nedir bilmeyen bir zihniyet var ve artarak cogalmakta..soruna inmemiz gerekirken bana yuklenmeniz garip degilmi ?Ben bu olayda iki cahil ve asabi genç gördüm. Belki hep böyleler, belki sadece kötü bir gün geçirmişler. Bilemeyiz. Ama siz zihniyet görmüşsünüz. Tebrikler.
Canım valla gerçekten çabuk mıçamayanlar var. Yanındaki tuvalete 4.kişi girerken hala çıkmayan insanlar var. Ahh ahh o tuvaletleri ben çok iyiTerminaldeki herkesin otobusu vardir muhtemelen ve insanlar ve terminalin tuvaletinde gazete okumuyordur herhalde.
Millete cabuk mıçın uyarisinin manasi yokmuş bence.Kizlar biraz abartmis ama iyi olmuş. Son dakikaya birakmasaydi madem bekleyemeyen kadin.
Canım valla gerçekten çabuk mıçamayanlar var. Yanındaki tuvalete 4.kişi girerken hala çıkmayan insanlar var. Ahh ahh o tuvaletleri ben çok iyibilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?