İstanbul izmir tüm temiz yerleri bilirim :)) ahahah tuvalet dedektifi gibiyim :)Ishaldir, kabizdir, rahatsizdir yani terminal tuvaletinde oturmaktan keyif almiyordur kimse bence.Hayir cok temiz yerler de degil zaten.
İstanbul izmir tüm temiz yerleri bilirim :)) ahahah tuvalet dedektifi gibiyim :)
İshal olsa en az 3 saat tutabiliyo yani? Kabız olsa 15 dakikada çıkmayan çıkmaz yani ekstra bişey lazım basur olur insan ıkınmaktan, onun sağlığı yani.
Bu tuvaleti tutan hanımlar genel itibariyle çoook titiz olanlar
Bir de insanlar sosyal medyada yasiyor resmen. Ozellikle yeni genclik ama benim yasta olanlar da ve hatta orta yasli ve yasli sayilacak insanlar bile. Resmen birseyler paylasabikmek icin yeni yerlere giden insanlar var.
İnsanlar edepsiz veya başka herneyse olabilir ama o bir "İNSAN" hiç kimse için hatta bir hayvan için bile artık diyemezsiniz. Lütfen kendinize gelin bu dediğiniz çok yalnış. O kızları konu sahibi 10 dk gördü en fazla.Egitim ilk once ailede baslar b
zihniyetiniz yazdigim seyi cok iyi kanitliyor nasilda savunmaya gecmissiniz..arsizlik basa bela..sora tuvaletlerde bu artiklarla ugrasiyoruz
Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..
bunlar modernlik canımIyi geceler herkese. Aslinda uzun suredir farkinda oldugum bir olay bu. Yeni genclik saygi nedir edep adap nedir bilmiyor. Geneli icin konusuyorum tabiki. Cok fazla bozulma var toplumda. Klasik olacak ama hicbirsey bizim zamanimizdaki gibi degil.
Bugun yasadigim olayi anlatiyim. Otobus terminalinde umumi tuvalet. Sira var ve herkes otobusune yetisme derdinde. Benim yaslarimda bir kadin biraz cabuk olursaniz otobuslere yetisecegiz dedi normal bir sekilde ortama. Tuvalet kabininden 18 lerinde bir kiz cikti. Kirpikler filan takma gece yarisi. Ben cok cabuk ciktim. Şırrrr diye işedim ciktim hemen hic bekletmedim sizi dedi. Ardindan bir arkadasi cikti. Baksana ben donumu bile cekmedim dedi. Hakkaten de disarda duzeltti. Iyi kapatmissin bari dedi bi teyze. Bu iki kiz da kapatmasa ne olacak ki cani isterse kapatmaz diye cikisti. Sonra birbirleriyle bu sekilde konusmaya devam ettiler nasil tuvaletlerini yaptiklarini herkese duyurmaya calisarak abarti ve argo kelimelerle anlatmaya devam ettiler ki ortamdam ayrildim.
Neden bu yozlasma. Neden bu saygisizlik. Ben ürküyorum bu dunyaya cocuk getirmeye.
Siz de gençsiniz yaşınız doğru ise 29 yaş bu gençlik diye genelleme yapmak için çok genç
Sabahın 4 ünde olayın hemen sonrasında burada konu açtığınıza göre de siz de sosyal medyada yaşıyorsunuz
Kızlar kadını ti ye almış ben yapamazdım ama onlar yapmış
Bir de gerçekten çabuk olsun diye düzeltmemiştir belki üstünü neden hemen kötü niyet arıyoruz ki
İki gencin sabahın 4 ündeki basit şakalarını abartmaya gerek yok bence bu arada şırrr diye işedim sözünde de çok anormal bir durum yok doğal olarak öyle yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?