Yeni gençlik neden bu kadar edepsiz

Ishaldir, kabizdir, rahatsizdir yani terminal tuvaletinde oturmaktan keyif almiyordur kimse bence. Hayir cok temiz yerler de degil zaten.
İstanbul izmir tüm temiz yerleri bilirim :)) ahahah tuvalet dedektifi gibiyim :)
İshal olsa en az 3 saat tutabiliyo yani? Kabız olsa 15 dakikada çıkmayan çıkmaz yani ekstra bişey lazım basur olur insan ıkınmaktan, onun sağlığı yani.
Bu tuvaleti tutan hanımlar genel itibariyle çoook titiz olanlar

Nebileyim ben belki bosalttigindan emin olmak istiyordur, kaygi bozuklugu vardir. Tek sebep orada durmaktan keyif almalari olduguna inanmak istemiyorum. Ne amaçla keyif alsin ki. Ama uyaridan sonra "donumu bile cekmedim" diyen kizi okuyunca bir güldüm yani.

karşılıklı bir durum var bence.
tek taraflı gençlere yıkmak doğru olmaz.
evet çok fazla argo konuşan hatta küfürlü kelimeleri normal konuşma diline çeviren bir kısım gençlik var.
ama daha tahammülsüz, hoşgörüsüz her fırsatta herkesi eleştirme hakkını kendinde gören bir ebeveyn topluluğu var.
birde belli yaş üstünde olup
gençliğinde hiç birşey görmeyip , yasayamayip
suan günümüz teknolojiyle ne yapacağını kime saldiracagini şaşırmış.
bastırılmış duyguları nasıl açığa çıkaracağını bilemeyen bir gurup var.
malesef ki şikayet ettiğimiz şeyler aslında yine bizim eserimiz.

Günümüzdeki bu değişim anne babanin tavrıyla ilgili aslında gecenin 12'sinde 9 yaşına girmemiş çocuklar başı boş geziyor, bir saat sonraki sınavına çalışması gerekirken 7. Sınıf öğrencisi merdiven altlarında sevişme çabasına giriyor, öğretmeni adına fake hesap açıp tüm okul öğretmenlerine küfürlü mesajlar atıyor, minibüste yan koltuğa oturttugu 5 yaşındaki çocuğu yaşlı birisi geldiğinde "hadi annecim oradan kalkalım da teyzemiz de otursun" deyip olması gerekeni öğretmek yerine gözlerini üzerine dikip orada kalacak işteeee şeklinde bakış atan ebeveynler var. Terbiye ahlak disiplin eğitim yok çocukla nerede ebeveyn nerede arkadaş olunması gerektiğini bilen insan yok. Ne yalan söyleyeyim bu dünyadan ben de korkar oldum

Kizlarin tavri cirkin ama kadinin yersiz uyarısına karsi tepki olarak abarttiklarini dusunuyorum. Sonucta herkes ayni sey icin orda ve herkes otobüsüne yetismek istiyor. Kimsenin tuvalet kabininde yemek yediğini oyalandigini dusunmuyorum. Ama bu.konudan bagimsiz olarak lisede calisan bir ogretmen olarak günümüz genclerinin çoğunda haddinden fazla ukalalik derecesine varan ozguven patlamasi olduğunu soyleyebilirim

Bir de insanlar sosyal medyada yasiyor resmen. Ozellikle yeni genclik ama benim yasta olanlar da ve hatta orta yasli ve yasli sayilacak insanlar bile. Resmen birseyler paylasabikmek icin yeni yerlere giden insanlar var.

Siz de gençsiniz yaşınız doğru ise 29 yaş bu gençlik diye genelleme yapmak için çok genç

Sabahın 4 ünde olayın hemen sonrasında burada konu açtığınıza göre de siz de sosyal medyada yaşıyorsunuz

Kızlar kadını ti ye almış ben yapamazdım ama onlar yapmış

Bir de gerçekten çabuk olsun diye düzeltmemiştir belki üstünü neden hemen kötü niyet arıyoruz ki

İki gencin sabahın 4 ündeki basit şakalarını abartmaya gerek yok bence bu arada şırrr diye işedim sözünde de çok anormal bir durum yok doğal olarak öyle yapılıyor

Başıma birşey gelmeyecekse
Kızlara ben de güldüm :)

Ortamda olsam güzel bi gülerdim.

Hakaret yok birşey yok.
Tamamı kadın olan bi ortamda bi iki şaka yapmışlar.
He herkesin yapacağı şakalar değil tabii.
Ama adı üstünde delikanlı işte.
Gençlik bu

Cok yetenekli, kendini gelistiren, akilli, zeki, terbiyeli, sosyal, saygili vs genclerimiz de var. Hic bir kisi, yer , durum genellenmemeli.

Egitim ilk once ailede baslar b

zihniyetiniz yazdigim seyi cok iyi kanitliyor nasilda savunmaya gecmissiniz..arsizlik basa bela..sora tuvaletlerde bu artiklarla ugrasiyoruz
İnsanlar edepsiz veya başka herneyse olabilir ama o bir "İNSAN" hiç kimse için hatta bir hayvan için bile artık diyemezsiniz. Lütfen kendinize gelin bu dediğiniz çok yalnış. O kızları konu sahibi 10 dk gördü en fazla.

Şımarık olabilirler saygısız olabilirler emin olun bir kaç yaş daha alınca o hallerinden eser kalmayacak çünkü yaşları daha olgun değil çocuk sayiliyorlar konu sahibi bu ayrıntılara çok takılmayın. K Krizant

Sevisirim evlenmem Hamile kalirim dogurmam Bu zihniyetin besledigi cocuklar da boyle oluyo malesef..

Ne alakasi var yahu ?

Tamam kızların yaptığı davranışlar normal degil ancak bunu neden toplumun bir kesimine mâl ediyorsunuz ?

Hayır ayni formda bir kiz taniyorum da
babasi imam ve cok saygideger bir insan...

Gencler ahlaksiz da yaslilar cok mu ahlakli?
İnstagramdaki cakma kadin hesaplarina en cok yalarim yutarim yorumlari atanlar da, torunu yasindaki kizlara tanisalim mesaji yollayanlar da agirlikli olarak 50 yas ustu amcalar degil mi?
Gazetelerin 3. Sayfa haberlerinde her gun kocasini bilmemkimle aldatip yakalaninca birilerinu olduren orta yasli ablalari okumuyor muyuz?
Genc hep genctir, ben 36 yasindayim benim zamanimda da vardi boyleleri, belki binde birdi ama su an oldugu gibi o zaman da abartili hareketleriyle dikkat cekip genellemelere konu oluyorlardi.

bunlar modernlik canım
istersem donsuz gezerim kimse karısamaz mantığında annelerin yetiştirdiği modern çocuklar.

Aynen eski nesil çok edepli olup baya bir şey başarmışlar. Tabi ki de süleyman demirel sayesinde erken emekli olma başarılarından bahsediyorum Otobüste orda burda görüyoruz eski neslimizi. Gençlerin argo konuşması cahilliklerine veriliyor da, otobüste yer vermeyince küfürden beter eden koca koca insanlar çok mu edepli? Yok takma kirpik takmış yok geceymiş hey Allahım..

Kimse o iğrenç otobüs terminallerindeki umumi tuvaletlere zevk olsun, aman azıcık daha durup keyfini çıkarayım diye girmiyor ve kimse meraklısı değil.
Millet uyarınca içerideki daha hızlı çıkmayacak yani. Kızlar tepkilerini yanlış dile getirmişler/göstermişler ama tepkileri haklı.

Ayrıca milletin ağzına / tavrına gelene kadar ev temizliği konusunda bir numara gibi görünen, önem veriyor görüntüsü sergileyen ülkem insanının hatrı sayılır bir kısmı önce sifona basmayı, yere işememeyi, pis tıvalet kağıtlarını yere atmamayı öğrensin.
Bence asıl terbiyesizlik bu:)

Ahaha aklima direk tarkanin çişim geldi diyip roportaji yarida kesmesi geldi.

Tatkan yapinca ne kadar dogal icimizden biri, genclik yapinca kotu:)

Ben de cok anormal bulmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…