Yeni guncel tup bebek fiyatı

Acıbadem maslağı kimseye tavsiye etmiyorum size sadece para soracaklar eşim korona oldu dedim hemen acele bir şekilde tedaviye başladım 2 ay sonra 2 kere opu yaptılar havuz yAni embriyolar iyi olmayınca koronadan dediler şaka gibi baştan demiyorlar olumsuz olunca koronayı bahane ettiler. Ve her konuşmaları para

kızlarrr bahçeci şiddetle tavsiyedir. özellikle doktorum ebru öztürk bizzat herşey ile kendisi ilgileniyor güleryüzlü cana yakın :)
Acıbademden memnun kalmayınca bahcecı ıle anlastım ebru hanım a randevu almıstım onunla bu sürece basladım ınsallah hayırlısı olur dedıgınız gıbı cok güleryüzlü fazlasıyla motive edıyor stresım gectı sayesınde siz neden dolayı tüp bebek yaptırdınız

Bizim eş kaynakli sorun vardi morfoloji bozukluğu ve sayi düşüklüğü ben bi iki yer araştırdım sonra bahceci ebru hoca ile görüştüm direk baslama karari aldik benim tiroidim.yuksekti bu donemde.onu dusurmek icin bekledik 2021 eylulde ilk deneme negatif oldu 2022 nisan 2
Deneme sonuc pozitif esimde ayni surede bulent erolda tedavi görmüştü cok sukur once allahin izni sonra ebru ve bulent.hoca sayesinde mutlu haberi aldik allah sizlerede nasip etsin❤

Sizin adınıza cok sevındım sağlıkla kucagınıza alırsınız ınsallah bebısınızı eşim de herhangı bır sorun yok ben de sadece pkos var fakat sendromlarını yasamıyorum herseyım normal cıktı kılom falanda yok ebru hoca da dedı sen tam polıkıstık degılsın zaten dıye belırtti bıze cok umutlu konustu sebepsız infertilitemız oldugu ıcın suan %60 basarı oranı verdı tabı Allah bılır de en azından bir engel cıkmadı bundan dolayı mutluyuz Benımki dondurulmus transfer olacakmıs öyle soyledı pkos tan dolayı

Benim ilk taze transferdi tutmadi sonraki dondurulmustu tuttu cok şükür. Ebru hoca iyidir valla biz cok memmun kaldikk

Merhaba kizlar. 30 yasindayim 1 senedir evliyiz bebek dusunmeye baslamistik genel kontrole gittim 1 aydir kadin dogum doktorlarinda kosturuyoruz ikiside tup bebek diyor. İki yumutaligimda da çikolata kisti var hsg cekildi tuperim acik bir sorun cikmadi amh 4.25 çıktı bir sorun yoktu ama kistler yuzunden tup bebek diyorlar dogal yolla sadece bir ay denedik sizce ne yapmaliyim ?

Merhaba amh düzeyiniz bence iyi eşinizde de bir sorun yoksa bir kaç ay deneyebilirsiniz bence, doktorlar çikolata kisti amh değerini düşürdüğü için genelde hemen tüp bebek öneriyor. Kistlerinizin boyutu nedir belki ameliyat önerirler kistler için

Evlilerde yumurtaları dondurmadıklarını söylediler. Yani yasa böyleymiş sanırım. Bekar hastalarda amh 1 in altında ise dondurma yapıyorlarmış. Çok teşekkür ederim. Hangi dr a gittiniz

Ben de dondurulmuşta emin degıldım nasıl olacak dıye ama suan içine su serptin :)
Hic korkma benim donduruldu subatta opu oldu nisanda transfer edildi rahim dinlendirmede yapıldı evlilik yildonumumde pozitif haberini aldim ins darisi basiniza olsun❤❤5.gun embriyosu bide bizim

Canım bildiğim kadarıyla çikolata kisti olunca fazla vakit harcanmaması taraftarı oluyorlar bırkac kişide duymustum eş faktöru de olunca tüp bebege yönlendirme yapıyorlar yaş çok önemli yasınız genc oldugu için tüp bebek basarınız da yüksek olur dıye düşünüyorum yumurta takıbı gıbı seyler vakit harcanıyor bız de sebepsız olmama durumu var bosu bosuna 6 ay falan yumurta takıpı yaptırdım klomen falan ama yumurta oldugu halde gebelık olmadı asılama yaptırdım yıne olmadı keske dıyorum bosu bosuna bunlarla oyalanıp bekleyecegıme bellı sure sonra olmayınca tüp bebek e hemen baslasaydım dedim

Hic korkma benim donduruldu subatta opu oldu nisanda transfer edildi rahim dinlendirmede yapıldı evlilik yildonumumde pozitif haberini aldim ins darisi basiniza olsun❤❤5.gun embriyosu bide bizim
Aayy cok sevındım yaa ınsallah bana da boyle güzel haber verilir cok tesekkur ederım cevapların ıcın

İki tarafda da var bir taraf 5 cm digeri 7 cmdi bugun 8 dedi. Büyümüş ilk gittigimde tup bebege gerek yok dogal yolla 6 ay deneyelim demisti. Tahliller yapildi testler yapıldı hepsi iyi cikti. Bugun tup bebek dedi anlamadım. Ameliyat hic cocugum olmadigi icin onermedi yumurtalar toplanip gebelik elde edilten sonra alinacak sanırım ameliyat yumurtaliga zarar veriyormuş

Biz sadece 1 ay korunmadik dogal yolla denemedik gibi birsey ben genel muayeneye gittigimde ogrendim kistlerimin olduğunu karar veremedim ne yapicagimi

Biz sadece 1 ay korunmadik dogal yolla denemedik gibi birsey ben genel muayeneye gittigimde ogrendim kistlerimin olduğunu karar veremedim ne yapicagimi
Bence bırkac doktor görüşü alın tek doktorda sınırlı kalmayıp ona göre karar verın eger tamamen engel oluyorsa vakit kaybetmeyın derım ama olumlu bırsey soylenırse tabıı ki ılk bunu da dusunun doktorlar daha ıyı bılır gidişatı ya da basımıza neler gelecegını

Evlilerde yumurtaları dondurmadıklarını söylediler. Yani yasa böyleymiş sanırım. Bekar hastalarda amh 1 in altında ise dondurma yapıyorlarmış. Çok teşekkür ederim. Hangi dr a gittiniz
Ben bahceci cem hocaya gidiyorum

Evet bu ikinci doktorum. İlk gittigim direk tup bebege yonlendirdi. Sonra ikinci doktorumj buldum bu ilk basta olur dogal yolla neden olmasin bunun tedavisi gebelik dedi. Bussuru test tahlil yaptik iyi cikti hepsi super dedi sorun yok dedi. Bugun bir gittim kistler buyuyor bir an evvel tup bebek olmali dedi

Bahceciye cem hocaya gidiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…