Yeni guncel tup bebek fiyatı

As6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
804
370
53
33
Merhaba iyi günler
Yeni güncel tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
Özelde ama devlette degil

Kişiden kişiye değişiyordur sanırım bu fiyat . Çünkü her hastaya farklı ilaçlar uygulanıyor diye biliyorum . 25 ile 30 bin arasinda idi. Temmuz ayında zam geldiğini okumuştum burada . 30 ile 35 bin arasinda değişir sanıyorum.

Reactions: As6
İl ve ilçeye göre dahi fiyatlar değişiyor minimum 20 bin den başlıyor bu kullanılan ilaç embriyo vs gibi bir çok etken bu fiyatı değiştirir benim 25-26 bini buldu mesela

Reactions: As6
İl ve ilçeye göre dahi fiyatlar değişiyor minimum 20 bin den başlıyor bu kullanılan ilaç embriyo vs gibi bir çok etken bu fiyatı değiştirir benim 25-26 bini buldu mesela
Aynen bide extra embriyolara gen testi istenebilir genetik bir hasralik var mi yok mu diye embriyo basina 325 euro.rahim dinlendirme ve yumurta dondurma falamda yapacaksa bu tutar birraz daha artacaktir.keske bunlara gerek kalmasa da dogal yolla kalabilsek rabbim kucagimizi bos birakmasin

Amin canım benim ama işte sınav rabbimin var bildiği uğraşıyoruz bizlerde

Merhaba iyi günler
Yeni güncel tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
Özelde ama devlette degil
İstanbul bahceci ye sormustum bır de 30 hazırana kadar 17.500 1 temmuz ıtıbarıyle zamlı fıyatı 22.500 dediler bilginiz olsun ilaçlar kişiye ait zaten

Merhaba Siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz ? Fiyatlar çok uçuk her yapılan işlemde Allah yardımcımız olsun insallah isteyen herkes en kısa zaman da anne olur

Ben kayseri acibademde basladim ilaclar haric hastaneye odedigimjz ucret 12500 ilaclarda yaklasik 4 kadar tuttu ekstra biseye para odemedik en fazla 17 gitmiştir paket halinde ya yapilan islemlere yada yapilacaklara dahildi bu para

Ben kayseri acibademde basladim ilaclar haric hastaneye odedigimjz ucret 12500 ilaclarda yaklasik 4 kadar tuttu ekstra biseye para odemedik en fazla 17 gitmiştir paket halinde ya yapilan islemlere yada yapilacaklara dahildi bu para
Şehir şehir değisıyor mu acaba bu derece de fiyat farkı da olmaması lazım 25 bin dedi bana 2 gün önce istanbul acıbadem i

Şehir şehir değisıyor mu acaba bu derece de fiyat farkı da olmaması lazım 25 bin dedi bana 2 gün önce istanbul acıbadem i
Evet onu farkettim istanbul ve ankarada ucuk fiyatlar soyleniyor ona bakarak korkarak gitmiştik 12500 deyince o bile ucuz geldi pazarlik etmek aklimiza bile gelmedi belki pazarlik etsek uc bes kurus daha inerlerdi

Evet onu farkettim istanbul ve ankarada ucuk fiyatlar soyleniyor ona bakarak korkarak gitmiştik 12500 deyince o bile ucuz geldi pazarlik etmek aklimiza bile gelmedi belki pazarlik etsek uc bes kurus daha inerlerdi
Şaşırdım gerçekten bu derece fark olmasına da

Canım hangi dr için bu fiytı dediler
Canım bülent tıraş için biz gittik görüstuk ama şöyle bir durum var bülent hoca kendısı hıc bır sekılde muayene etmıyor baska bır doktora ettırıyor orda ekibindeki sonra 1 dakıka bıle odada durmadan 2 kelıme edıp gıdıyor takıbı falan da o gelıp yapmıyormus bı transferde olacak yani zaten hastanenın tutumunu gorsenız siz de benım gıbı vazgecersınız biz hıc memnun kalmadık orayı listeden sildik hastane çalışanları sanki zorla calıstırıyor bir görseniz bırsey soruyoruz cevap vermıyo sohpetıne devam edıyor sinirlenıp sesli sekılde sormasam cevap alamazdım muhtemelen , hemserılerın bulunduğu banko da yayılmıs sekılde oturdugu halde hasta soru sorunca bile istif bozmama bunun gıbı bırcok nezaketsiz tuhaf hareketler, 30 dk once gelın denıldı bız karşı dan acıbadem maslak a 9.30 da zar zor geldık onlar benı 11.30 a dogru içeri aldılar 10 randevusuydu gerısını siz dusunun daha farklı seylerde var ama soylemek ıstemıyorum sımdı bu kadarı yeterlı

Ben de Bursa Acıbademde benzer durumlar yaşadım malesef, kesinlikle önermiyorum. Ocak ayında tedavim başladı ve her kontrole gittiğimde en az 2 saat bekletildim. Opu öncesi yapılan covid testim pozitif çıkınca tedavi iptal dediler öylece kalakaldım. Sonraki 3 ay çok sıkıntı yaşadım telefonla aradığımda normaldir geçer deyip geçiştirdiler ve sürekli gelin hemen tekrar başlayalım dediler, iyi olmadığımı söylediğim halde kontrole bile çağırmadılar. Ve 6 ay sonra bu hafta her gün bizi arayıp tedaviyi yarım bıraktığımı söyleyip ısrarla tedavi ücreti talep ediyorlar. Asla ama asla önermiyorum

Ocakta fiyat güncellemişlerdi 15000 + ilaçlar şeklinde bilgi verildi ve yıl boyunca bu fiyatın geçerli olacağını söylemişlerdi şimdi ise tekrar güncellendiğini ve 25000 + ilaç ücretleri olduğunu söylediler

Çok haklısınız ben de aynı seyi yasadım ve 3.5 saatlık yoldan bırgun once geldım sırf ıstanbul da olayım dıye sabah randevuma 30 dk once gıtmıs olmama ragmen karşı trafıgınden zor şekılde geldık erken cıktıgım halde fakat acıbadem hastanesı maalesef 11:30 a dogru ancak cagrabıldı muamelesini zaten begenmedım nezaketsız calısanları hep bı surat asmaca asla soru sorulmuyor cok afedersınız cahıl biri veya utangac biri oraya gıtse işi cok zor olacak emınım insanlar bu sürecte zaten maddı manevı yıpranmısken bır de hastane sorumsuzluğu cekılıyor. Bu arada sizin adınıza cok uzuldım cok talihsiz bır durum olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…