Yeni guncel tup bebek fiyatı

ayrıca ben ocak adetiyle başladım şubatta opu oldu bazen döviz kurlarına göre 2 ay içinde bile zam gelebiliyor.
Anladimm bende mart ayinda yaptim ilk gorusmeyi ama hsg rahim sekil bozuklugu falan uzadi surec Allahtan mart ayinda gorustugum fiyata zam gelmedi

ilk deneme mi olacak bahcecide
Evet canim benim ilk denemem olcak bahcecide bundan 4 sene once 2 girisimim daha oldu ama tedaviyi kesmek zorunda kaldi doktorum yumurtalarim cevap vermedi ilaclara insaAllah bu sefer verir

Evet canim benim ilk denemem olcak bahcecide bundan 4 sene once 2 girisimim daha oldu ama tedaviyi kesmek zorunda kaldi doktorum yumurtalarim cevap vermedi ilaclara insaAllah bu sefer verir
Sorun neydi peki inşallah bu defa güzel haberler alırsınız :)

Sorun neydi peki inşallah bu defa güzel haberler alırsınız :)
Bende pko 13 yildir evliyim 32 yasimdayim evlendim evleneli hic kendim regl olmadim hep ilacla sokuluyorum amh degerim normal ama gelismiyodu yumurtalarim hatta bikeresinde regl bile olamadim tedaviye baslayamadi doktorum.. insaAllah Allah razi olsun yarin sabah kontrolum var gonalf ve duphaston kullaniyorum gonalf 250 vuruyorum her gun insaAllah yumurtalarim buyumustur Rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insaAllah

hadi inşallah canım benımde 2.denemede tuttu darısı basına :)

hadi inşallah canım benımde 2.denemede tuttu darısı basına :)
InsaAllah canim Rabbim evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah. Darisi ben ve isteyen herkese olsun Cok heyecanliyim cok

İlaçlar , hastane ve testlere eşimle birlikte 40 bin tl bıraktık çıktık. Eşim 6 ay ben 2 hafta ilaç kullandım. Sonunda Opu bile olamadım. Kullandığımız ilaçlarla ödediğimiz paralarla olduğumuz ameliyatlar ile kaldık. Böyle bir düzen işte maduru daha çok madur eden. Hakkını hiçbiyerde arayamıyorsun (

Gecmis olsun Neden olamadiniz bi sorunmu oldu

Gecmis olsun Neden olamadiniz bi sorunmu oldu
Çok teşekkürler canım. Benim opu olacağım gün eşim de tese ameliyatına girdi. Ameliyat sonrsında maalesef sperm bulunamadı. O yüzden benim opu işlemi de iptal oldu. Bu ihtimali bilerek hazırlandık ama yine de insanı çok yıpratan bir süreç.

Merhaba doktorunuzun adını alabilir miyim?

Benim de folüküller boş çıktı sizi anlayabiliyorum. Üzülmeyin pes etmek yok

Bülent hoca için ben de aradım bugün. Bir ay sonrası randevu dolu şu an. Muayene 1700. Tüp bebek 25 bin. Prp 13.500. Bekleme süresini sordum. Bir kurumda hiç sıra yoksa ya da çok sura varsa iyice düşünmek lazım dedi. Hiç sıra yoksa başarısızmış. Çok sıra varsa kurum başarılıymış. Neden böyle Bülent hocam? Burayı okuyorsanız şunu sormak istiyorum. Neden saatlerce bekleyip strese maruz kalarak hizmet alayım sizlerden? Cidden merak ediyorum.

Merhaba doktorunuzun adını alabilir miyim?
Op dr Emre Karatekelioğlu.
Şu hayatta doktorluğu yeminine uygun yapan, hastasını para için yolmayan, ameliyatları hele süperdir.
Beni öyle bi ameliyat etti ki ne sorunlar ne sorunlar çıktı gözükmeyen bilinmeyen hepsini temizledi ayırdı.
Öyle hatasıyla işim bitti tamam demez.
Ben doğal yolla gebe kaldım ameliyattan 5 ay sonra gebe kaldım.
Araştırın Emre beyi, ön görüşmeler ücretsiz. Konuşun size uzun zaman ayırır dinler tane tane anlatır.

İlk görüşmelerde doktorlar cok ilgilidir sonra bi suratsızlık hasıl olur be hikmetse Emre bey asla öyle yapmaz.

Birde yumurta iyi gelişsin, spermin en iyisi olmasi icin uygulanacak ne var uygular, gerek yoksa da asla yapmaz. Siz yapmak istesenizde gerek yok der.

Son düzenleme:
Peki yumurtalariniz toplanip dondurulsaydi olmazmiydi birde bisey soylucem esiminde sperm sayisi dusuk hemde cok cok dusuk ve sekil bozuklugu vardi olan spermlerde biz 1 yil istanbul Bakırköyde bi doktorda bunun icin tedavi oldun esim padutin diye bi ilac kullandi yurt disindan geliyomus ilac bide igne kullanmisdi ama su an ismini hatirlamiyorum isterseniz doktorun isim soyisim verebilirim tekrar cok gecmis olsun Rabbim emeklerinizin karsiligini tez zamanda versin

Prp nin araştırılmış kanıtlasmış faydası yok.
Gecen gun prof dr çağrı gülümser (Ankara da çok çok iyi bi hekimdir, İstanbula da gider gelir) adam bas bas bağırdı resmen, yaptırmayın kanıtlamamış tedavileri diye.
Bülent bey her hastasına uyguluyor.
Ay okuyunca şaşırıyorum arkadaşıma da yaptı.:)
İyi iş valla…

Ne güzel işleriniz rast gitmiş. Ekledim listeye Emre hocayı da. Benim sorunum yumurta kalitesizliği ve 41 yaş .

Ne güzel işleriniz rast gitmiş. Ekledim listeye Emre hocayı da. Benim sorunum yumurta kalitesizliği ve 41 yaş .
Vallahi biraz önce dua ettim size.
Rabbim size umulmaz kapılar açsın, mucizeler yaşatsın.

Doktorlar bizim babamızın oğlu değil gidip geliyoruz paramızla asla birde şu tavırlarını moral bozmalarını mı çekicez .

Epey zaman önce Bülent beyi tv de izledim. 40 yaşında kadindan 8 yumurta toplaması gerekiyormuş ki üzerinde çalışabilinsin.
Yemin ediyorum çıldırdım.
40 yaşında 8 sağlıklı yumurta veren kadın size neden gelsin ki..
Bir yumurta gelişsin diye onca doktor kendini paralıyor. Bülent bey 8 diyor…

Ama insanlar cok bilinçlendi.
İnşallah o güzel çabalarınıza uygun doktor bulup yolunuza pozitif devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…