• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Yaa demek sende de var vqlla bilmiyorum benim de aklima o geliyor ama diyet donemimde bile olurdu da bu kadar olmazdı hele aksam yemek yeyince nefes alamiyorum kalbim sıkışıyor o yuzden bu aksam yemedim hoşaf ictim sadece :KK42:
Bence az yemekten degil hamileligin genel bi skntisi kabizlik oyle boyle gecicek ins. Yine bildidigimiz yontemleri denemeye devam :)

Bence az yemekten degil hamileligin genel bi skntisi kabizlik oyle boyle gecicek ins. Yine bildidigimiz yontemleri denemeye devam :)
Bilmiyorum yaa çok uzun olup sıkmaya başladı beni diger gebeliklerimde derim ya cok yerdim diye valla wc den cıkmazdım bu bi garip zaten başıda popomda gibi bi hickırmaya basliyor ben delleniyorum bu kadar asagida olmayaydı iyiydi

Ay hadi sağlıkla al kucağına. Ne güzel artık 3.100 gr olmuş bebişin. Sanırım Doğuma kadar 200-300 gr daha alır. Gayet ideal maşallah. Üstelik az kilo ile de sağlıklı ve ideal kiloda bebekler olabilirmiş bir kez daha gördük. Grubun idolüsün kızzz:21: Darısı bizim başımıza inşallah
Valla oyle oldu kendimize örnek alıyoruz darısı bize olsun

V volveron o verdigin tarif yogun kivamli mi oluyor? Ceviz falan ne kadar koyuyorsun? Bir de Ben de pekmez yok. Bal koysam olur mu ya da seker tatlandirmak icin?

V volveron o verdigin tarif yogun kivamli mi oluyor? Ceviz falan ne kadar koyuyorsun? Bir de Ben de pekmez yok. Bal koysam olur mu ya da seker tatlandirmak icin?
Yoo hoşaf gibi düşün ben ceviz ve tarçın tadini cok severim aslinda tarifi damak tadıma gore ayarladim bal la denemedim ama pekmez çok yakışıyor lohusayken yapardım hep

Yoo hoşaf gibi düşün ben ceviz ve tarçın tadini cok severim aslinda tarifi damak tadıma gore ayarladim bal la denemedim ama pekmez çok yakışıyor lohusayken yapardım hep
Tamam cok sagol canim. Seker koyarim Ben biraz o zaman. Simdi balla olmaz falan. Evet ceviz tarcin falan cok severim Ben de.sutlu kahveme bile tarcin koyuyorum ben :D

Tamam cok sagol canim. Seker koyarim Ben biraz o zaman. Simdi balla olmaz falan. Evet ceviz tarcin falan cok severim Ben de.sutlu kahveme bile tarcin koyuyorum ben :KK70:
Evet şeker de olur ben az yiyeyim.derken saglikli beslenme ye tamamen gecis yaptım galiba pekmezin kalorisi şekerden daha az miş ve kan yapiyo biliyosun sen yurtdişindaydin demi oralards var mı pekmez yoksa Turkiye den mi götürüyor sunuz

Evet şeker de olur ben az yiyeyim.derken saglikli beslenme ye tamamen gecis yaptım galiba pekmezin kalorisi şekerden daha az miş ve kan yapiyo biliyosun sen yurtdişindaydin demi oralards var mı pekmez yoksa Turkiye den mi götürüyor sunuz
burada Turk market var ama bana yarim saat uzaklikta. Devamli gitmiyoruz. Arada gidip toplu alisveris yapiyorum. Son gidisimde sizlerden canim cektigi icin tahin pekmez almistim. AMA karisik hazir olanlarindan. Hic pekmez almak aklima gelmedi. Tarcin ceviz falan olacagi icin bn de kahverengi seker kullanirim artik. AMA Ben normal markete de bi bakayim. Belki vardir. Tahin, kefir gibi seyler var cunku. Hatta gecenlerde baklava vardi. Ne zamandir canimda istiyordu. Aldim bir kutu. Oglumla bitirdik 3 gunde :) o da cok sever.

Ay hadi sağlıkla al kucağına. Ne güzel artık 3.100 gr olmuş bebişin. Sanırım Doğuma kadar 200-300 gr daha alır. Gayet ideal maşallah. Üstelik az kilo ile de sağlıklı ve ideal kiloda bebekler olabilirmiş bir kez daha gördük. Grubun idolüsün kızzz:21: Darısı bizim başımıza inşallah
Ayyy çok teşekkür ederim canm tek başına olan birşey değil burada hep birbirimize destek olduk insallah bu kiloları verirkende aynı destekle fazla fazla veririz biz az yedik ama bebek için gerekli olan şeyleri yedik o yüzden tombis tombis bebisler gelsin insallah:halay:

Back
X