• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kizlar ben de yeniden liste paylasmak istiyorum
sabah 1 yumurta 4 zeytin maydanoz 2 dilim peynir avuc icim kadar ekmek
Ara yok
Ogle
5 yemek kaşigi pirasa
yarım kase yoğurt
Ara 1 misir patlaği 1 burcak biskuvi meyve çayı
Akşam 1 dilim pizza
Baska da bisey yemem galiba 1 soda içerim cocuklara meyve tabagi yaparken 1 dilim elma yerim genelde oyle oluyo
Bütün gun bol limonlu tarcınli su içtim daha da şişem bitmedi

Insallah canim yaa. Dogumdan sonra yememize dikkat edersen cok guzel gidiyor kilolar. Emziriyorsun. Vucut devamli uretim halinde. Emzirme donemini cok iyi degerlendirmek lazim. Bol Bol yesillik, Bol Bol su, sivi gida. Sut yapan seyler bunlar. Benim sansima cocuklar ocakta okula basliyor. Hergun onlari goturup getircem. Kafadan yarim saat yuruyus hergun. Bak bu hafta cok cok dikkat ettim yediklerime. Kilom ayni allaha sukur. Artis yok. Insallah o asiri kilo artislarim olmaz. En azindan birkac hafta daha. Oyle olursa dedigin gibi 12-13 ile bitiririm.
26 yı bitirmene 3 hafta kalmiş rmys demişti yan liş hatirlamiyosam 4 5 6 . Aylar zorlamişti beni diye cidden bende oyle oldum o aylarda bebegin gr i belli gelen kilo anneye yağ olarak geliyo yani son aylar belli zaten bebek aliyo da o yuzden bu aylari gecir gerisi gelicek zaten

26 yı bitirmene 3 hafta kalmiş rmys demişti yan liş hatirlamiyosam 4 5 6 . Aylar zorlamişti beni diye cidden bende oyle oldum o aylarda bebegin gr i belli gelen kilo anneye yağ olarak geliyo yani son aylar belli zaten bebek aliyo da o yuzden bu aylari gecir gerisi gelicek zaten
Insallah canim. Az kaldi Benim de o zaman.

Sabah bir bardak ilik limonlu su ceviz, kuru erik, kayisi. Erkenden disari ciktigimiz icin kahvalti edemedim. Oglen resmen acliktan gozum dondu :D kocaman bir sandwich yapip yedim. Fume somon ve Bol rokali. Aksam kucuk bir parca firinda tavuk gogsu ve haslanmis sebze( brokoli ve bruksel lahana) ara ogun hic yapamadim bugun. Sonra activia yogurt yer tarcinli su icerim.

Ben liste yazdigim icin o haftalarda iyi biliyorum ki en zor haftam 24. Haftaydi. O hafta zor idare ettim ama su sıra cok normal istahim hic hamile oburlugunda degilim cok sukur. Ama tabi illa ki aliniyor. Bu hafta tuhaf bi hafta son tartilmads 69.1 iken dundu sanirim 67.9 gordum ama iyi biliyorum ki yarin 70 bile çıkabilirim :D bugun portakal suyu icmistim ya sabah sanirim ondan dolayi mahvoldum bugün bir ara dogurucam sandim sancidan cok fena gaz ve siskinlik yapti umarim gecer yarina kadar... benim olmayan kiloyu tabloya yazmak istemiyorum :D :P

Ben liste yazdigim icin o haftalarda iyi biliyorum ki en zor haftam 24. Haftaydi. O hafta zor idare ettim ama su sıra cok normal istahim hic hamile oburlugunda degilim cok sukur. Ama tabi illa ki aliniyor. Bu hafta tuhaf bi hafta son tartilmads 69.1 iken dundu sanirim 67.9 gordum ama iyi biliyorum ki yarin 70 bile çıkabilirim :KK70: bugun portakal suyu icmistim ya sabah sanirim ondan dolayi mahvoldum bugün bir ara dogurucam sandim sancidan cok fena gaz ve siskinlik yapti umarim gecer yarina kadar... benim olmayan kiloyu tabloya yazmak istemiyorum :KK70: :p
Çok ilginç haftamiz itibariyle oldugunu düşünüyorum senin ki kadar eksi farki görmüyorum ben tamam.bazen 1 kilo artış oluyo ama 1 kilo eksi olmadi en fazla 300 500 gr dır ki inan benim ciddi kacamaklarım da olmadı o yüzden soruyorjm ben sana napıyosun ds boyle baya eksilebiliyosun limonlu tarcinli su bende içiyorjm yuruyuş falan ok metabolizma meselesine giriyor galiba artık :KK9:bu arada benim iştah o tehlikeli haftalarda ki gibi açık kendimi zor tuuyorum dun gece yemek yememek icin delirdim resmen :rolleyes: sende yarın fazla çikicani biliyosan az ciktigin kiloyla yrinkini ortalamasini yaz ya da cumartesi yaz aslinda 500 gr falansa çok da beklemeye degmiyor o 500 gr eksik sonraki gunlerde geri çikıyor tartıda

Çok ilginç haftamiz itibariyle oldugunu düşünüyorum senin ki kadar eksi farki görmüyorum ben tamam.bazen 1 kilo artış oluyo ama 1 kilo eksi olmadi en fazla 300 500 gr dır ki inan benim ciddi kacamaklarım da olmadı o yüzden soruyorjm ben sana napıyosun ds boyle baya eksilebiliyosun limonlu tarcinli su bende içiyorjm yuruyuş falan ok metabolizma meselesine giriyor galiba artık :KK9:bu arada benim iştah o tehlikeli haftalarda ki gibi açık kendimi zor tuuyorum dun gece yemek yememek icin delirdim resmen :rolleyes: sende yarın fazla çikicani biliyosan az ciktigin kiloyla yrinkini ortalamasini yaz ya da cumartesi yaz aslinda 500 gr falansa çok da beklemeye degmiyor o 500 gr eksik sonraki gunlerde geri çikıyor tartıda
Bu ara hic bisey yapmıyorum askinda limonlu suya bile vaktim olmadi belkide koşturmaktan oldu..

Back
X