ben limonda çok yerim oda düşürüyor galibaevet bebeğe bir zararı olduğunu duymadım. Bir de bol su içmelisin. zaten ay ilerledikçe normale biniyor. ben şu an limonlu su bile içebiliyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben limonda çok yerim oda düşürüyor galibaevet bebeğe bir zararı olduğunu duymadım. Bir de bol su içmelisin. zaten ay ilerledikçe normale biniyor. ben şu an limonlu su bile içebiliyorum.
Benim de tansiyonum cok dusuk canim. Genelde 8/8.5- 5/5.5 cikiyor. Bana da baya bas agrisi yapmisti. Doktorum tuzlu ye dedi bir de Bol meyva dedi.kızlar tansiyonu çok düşük olan varmı ya? ilk 3 ay 9-6 dı şimdi 20 haftamda 8,5-4,5 oldu 3 gündür böyle ve baş ağrısı yapıyor. tuzlu falan yiyorum çıksın diye ama banamısın demiyor ya![]()
ne zaman geçti sizin ? benimki bol su iç dedi sadece :/Benim de tansiyonum cok dusuk canim. Genelde 8/8.5- 5/5.5 cikiyor. Bana da baya bas agrisi yapmisti. Doktorum tuzlu ye dedi bir de Bol meyva dedi.
Sandviç ton balıklıdan zeytin ezmeliye geçmişşş.dünkü menüm :)
sabah: Bol peynir, 1/2 simit,1/2 poğaça,20 kdr zeytin(aşırı severım), bol domates,salatalık
öğlen: kahve dünyası peynirli zeytin ezmeli sandviç,laktozsuz sütlü americano
akşam: 1/2 kase mercimek çorbası,portakallı kereviz yemeği,3 kaşık mercimekli bulgur pilavı,1 kase yoğurt
ara: 1/2 armut,1/2 portakal
Yaa benim normalde de tansiyonum hep dusuk tur. Sadece gebelikten degil yani. Hic basagrisi falan olmaz di. AMA hamilelikte hormonlar tetikliyor heralde. 10. Haftadan sonra cok has agrilarin oldu. 18/19. Hafta da bitti allaha sukur. Dusuk tansiyondan olduu aklima gelmedi benim. Doktorum soyledi. Yedigin tuzu arttir ve Bol meyva ye dedi. Tuz tamam da meyva ne alaka bilmiyorum :)) bir de cig sarimsak falan yeme tansiyonunu iice dusurur. Senin de gecer insallah bi Iki haftaya.ne zaman geçti sizin ? benimki bol su iç dedi sadece :/
evet mayonezliymiş ton balığı, eşim de pipirikli tosyoplazma bağışık değilim diye o balıktaki azıcık mayoneze sardı :))))))Sandviç ton balıklıdan zeytin ezmeliye geçmişşş.
Bana çok az geldi ya yediklerin :/
Tamam seni örnek alayım diyorum ama bacım sen ölüm orucuna girmişsin.bu nedir ya?yok bile yok
Ben bunları bu bulantılarla yiyebilirim;ama 31.haftada bu yeterli gelir mi bana?zor valla.keşke başarsammmm.kıskanıldın!!
Ev yapimi mayonezler zararli. Marketten aldigimiz kapali mayonezler yenilebilir.evet mayonezliymiş ton balığı, eşim de pipirikli tosyoplazma bağışık değilim diye o balıktaki azıcık mayoneze sardı :))))))
Kızlar hafta sonu aktar a uğramıştım. Ordaki genç abla doğum ne zaman diye sordu. Yakınlaşınca gel san bi çay vereceğim doğumu çok kolaylaştırıyormuş dedi. Böğürtlen yaprağı çayıymış doğumu yaklaşanlara duyrulur![]()
Bulantıdan değil de stresten yiyememek dileğiyle....Tatlım kişiden kişiye değişiyor benim iştahım yok zaten hani yemek yemek için yiyorum malum doğum yaklaştıkça stres tavan yapıyor :)
Tam tersi diye düşünülür.demek yanlışmış.bilgi için sağol tatlım.hoş sorsan evde mayonez mi yapıyorsun diye.hayır ama en azından hazırları yerken daha rahat hissedilebilir.ıyyykkk biri mayonez mi dediEv yapimi mayonezler zararli. Marketten aldigimiz kapali mayonezler yenilebilir.
Bulantıdan değil de stresten yiyememek dileğiyle....
Tam tersi diye düşünülür.demek yanlışmış.bilgi için sağol tatlım.hoş sorsan evde mayonez mi yapıyorsun diye.hayır ama en azından hazırları yerken daha rahat hissedilebilir.ıyyykkk biri mayonez mi dedi![]()
Acaba yanlış mı okudum dedim bian 2 döner cok fazla canim yaa sonrasi icin Allah kolaylik versinKahvaltı: ılık su+2 kayısı,2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynir 1çeri domates
Ara :çeyrek armut
Öğle :1 kase tarhana çorbası,1 tabak bamya yemeği
Ara : 1 kurabiye
Akşam : 2 tane döner dürüm,az cola.
Dürümün biri elbette ki fazla geldi,fenalardayım,midem fecaat.pişman mıyım: evet.
Saat 20.30 gibi bu listeye 1 cig kofte durum daha sonraki vakittede pinkberry patlattım pisman miyim? : şuan hayir ama tardida fazla yukselis gorunce oy beni vurun moduna girerimSabah: elma sirkeli ilik su
Kahvaltı :
Portakal suyu 1 lavasa sucuklu biberli tost 1 zeytin
Ara 1
Buyuk bir mandalina
Ara 2
Sade kahve ve fıstıklı cikolata
Ogle:
1 kepce domates corbasi biraz salata hamsili pilav
Esimle avm ye gidicez belki tatli yiyebilirim..
Illa kendimi durdurmak icin tartinin cosmasi gerek galiba![]()