• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

bende 12 kilo ile finishi görmeyi diliyorum. :dua:
benim boyum 1.80 canım.
herkes şu an olduğum kilonun normalde olmam gereken kilo olduğunu söylüyor.
böyle daha çok yakışmışmış. :63:
hoş bende şu anlık kendimden şikayetçi değilim.
ama abartmazsam süper olur.
Mağazaya müdür olacağına gidip manken olsaysın.1.80lik karışı var,senin eşine de ne desem bilemedim.maşşş kızıma.

Dogru kuzum, insan istahli oluyor cok. Birde perinataloga gittim bugun 4 gun gerideymiş bebek onceden demedi doktorum birsey . onemli degil dedi adam ama kafama takildi:KK43:
Kırmızı ete dayan.2hafta çok sağlam kırmızı et tüket,bebek şaşaırtıcı şekilde öne geçecektir:dondurma:

Mağazaya müdür olacağına gidip manken olsaysın.1.80lik karışı var,senin eşine de ne desem bilemedim.maşşş kızıma.

Kırmızı ete dayan.2hafta çok sağlam kırmızı et tüket,bebek şaşaırtıcı şekilde öne geçecektir:dondurma:

Eşim de 1.96 benim de manken gibi kocam var :sus:
çok sağ ol canım benim Rabbim senin bebişi de manken gibi yapsın inşallah sağlıkla :dua:

Kizlar demir hapini nezaman içiyorsunuz? Bem bulanti falan yapıyor diye aksam yatarken aliyorum ama arkadasim aksam da içeceksen ac olman lazım dedi de ben aksam ara ogun yiyorum yemekten sonra cekirdek yada meyve :( o benim icin bir zevk :) siz ac mi içiyorsunuz

Kizlar demir hapini nezaman içiyorsunuz? Bem bulanti falan yapıyor diye aksam yatarken aliyorum ama arkadasim aksam da içeceksen ac olman lazım dedi de ben aksam ara ogun yiyorum yemekten sonra cekirdek yada meyve :KK43: o benim icin bir zevk :) siz ac mi içiyorsunuz
Demir için damla kullanyrm ben sabah aç karnına ekmek üzerine tereyağ sürüp 10 damla kullnyrm. Aguststa 6ydi şimdi 26 olmustu iyi gelmiş demek ki canım

Eşim de 1.96 benim de manken gibi kocam var :sus:
çok sağ ol canım benim Rabbim senin bebişi de manken gibi yapsın inşallah sağlıkla :dua:

bir de böyle oku istersen canım.
Allah gülmekten ayırmasın.
ne hoş gülümseme sebebiyiz çok şükür.
ah biz de olmasak.. :KK66:

Kızlar bebişim bugün hiç kıpırdamadı normalde şimdiye kadar neler neler yapması gerekirdi korktum ya bisey olabilir mi

Çok Yorgunsan veya bugün pek yemek yemediysen ondan hareketsiz kalmış olabilir canım. Ama gene de için rahat etsin istiyorsan sabah direkt hastaneye git

Bu arada kızlar sabah uyandığınızda sizin bulantılarınız oluyor mu? Bende sabah bulantı hissi yeniden başladı :/

Back
X