Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kesinlikle katılıyorum. Sumakla yapılan dolmanın,sarmanın tadı bir başka oluyor.. hatta biz abartıp sarma ve dolmanın içine biraz kuyruk yağı ve et koyuyoruz .. bambaşka bir şölen oluyor. Tavsiye ederim :KK49:

Baharatta yasak yiyemiyorum ellerinize sağlık kuzum yapınca benim içinde afiyetle yiyin

Maşallah adıyla yaşasın minik Selin sen yurtdışında yaşıyordun dimi canım o yüzden mi bu kadar uzun sürede kimlik geliyor benim çocuklarınkini babası gitti aldı geldi yeni kimlikler mi yoksa böyle ?

Yok tatlım ben bursada yaşıyorum yeni kimlik olduğu için büyük ihtimalle

Kesinlikle antepte yasamak kilo almak demektir antepli tanıdıklarımız var her gördüğümde dolma istiyorum :))
Evet yemek konusunda zengin bir memleket ben istanbuldayim ama oturdugum semtte cok antepli tanidiklar var onlara misafirlige gitmek cok keyifli oluyor :D

Cok sık yaptığim yemektir dolma zira bizim evde çok sevilir Keşke imkan olsa idi her yaptigimda sana da gönderirdim yaa

Düşünmen yeter tatlım benim için de yersen tadına bakmış kadar olurum :hug: bende aralıktan beri hastayım alerjik öksürüğüm azdı tek kelime konuşamıyorum kızlar aman dikkatli olun herkes hasta dışarı çıkarken maske takın hamilelikte daha yoğun geçiyor herşey

Evet yemek konusunda zengin bir memleket ben istanbuldayim ama oturdugum semtte cok antepli tanidiklar var onlara misafirlige gitmek cok keyifli oluyor :KK70:

Iyi ki antepte yaşamıyorum :)) 100 kilo olurdum antepliler de antep yemekleri de candır

Ayyy anne evi en güzel yer ben senin haftalarda annemlerle kaplicaya gitmistim ve antepli olarak bizde yemek kültürü cok yüksek resmen yemek yeme sanati var tutmaya çalisiyorum olmuyor dayanamiyorum yiyorum vicdan azabi geliyor çok zorlandim 3 gunde 1 kilo almıstim ama baya baya tuttum kendimi Allah kolaylik.versin canım ama.sen dikkat edersin bakiyorum da gayet başarılisin
Valla bu dolmalara can mı dayanır?saldım bu akşam.yarına toparlarsam iyidir

Sabah :2dilim kare tost ekmeğine beyaz-kaşar peynir,domates koyup fırınladım
Öğlen : 2 tane ikea hot dog
Akşam : gelelim zurnanın zırt dediği yere anneme geldik de ... 3/4 tarhana çorbası,4 kaşık kıymalı pırasa,yiyebildiğim kadar çooook sarma,1 soda,salata
Ara :mandalina,elma,portakaldan meyve salatası
Allahım lütfen yarın kendimi tutabileyim...

Cok dikkat edemesemde elimden geldigince biseyler yapmaya çalışıyorum yine tartida ani artiş...odem oldugunu umit ediyorum acaba bu surekli tartilma meselesi bana gore degil mi :D sadece cumalari tartilayim diyorum ama aliskanlik oldu uyanir uyanmaz tartıya çıkıyorum :D

Sabah :2dilim kare tost ekmeğine beyaz-kaşar peynir,domates koyup fırınladım
Öğlen : 2 tane ikea hot dog
Akşam : gelelim zurnanın zırt dediği yere anneme geldik de ... 3/4 tarhana çorbası,4 kaşık kıymalı pırasa,yiyebildiğim kadar çooook sarma,1 soda,salata
Ara :mandalina,elma,portakaldan meyve salatası
Allahım lütfen yarın kendimi tutabileyim...
Cok aman aman bi abarti göremedim ben canim bol su icmeyi ihmal etme.. :)))

Düşünmen yeter tatlım benim için de yersen tadına bakmış kadar olurum :hug: bende aralıktan beri hastayım alerjik öksürüğüm azdı tek kelime konuşamıyorum kızlar aman dikkatli olun herkes hasta dışarı çıkarken maske takın hamilelikte daha yoğun geçiyor herşey
Aynen bi salgın varmiş öyle diyorlar dikkat etmek lazim canim
Valla bu dolmalara can mı dayanır?saldım bu akşam.yarına toparlarsam iyidir
Yinede abartmamışsin bence gayet iyisin

Çok az yemissin canim gerci yediklerin ise yarar seyler :)
Neseliyimmm Neseliyimmm
Evet canım ya haftama göre yediklerim az bende farkındayım :( ya akşama doğru fena halde mide bulantısı yaşıyorum . O yüzden sabah uyanında gözüm dönüyor bir tek kahvaltıyı sağlam yapabiliyorum :( çok üzülüyorum bebek kilo alamicak diye... akşam eşimin canı sufle çekti . Bende onunla beraber yedim. Yarısı bitmeden koştur koştur geri çıkardım :( cidden yemek yemek de ayrı bir nimet ya

Kızlar yaa ben dün tüm gece Doğum kabusları gördüm. Aşırı strese girdim ya.. sizde de var mı bu durum
Bende bayadir sacma sapan ruyalar görüyorum ama rahat uyuyamamakdan ve hormonlardan kaynakli diye biliyorum sen normal doğum düşünüyorsun demi çatı muayenesi falan oldun mu normal dogum.icin egzersizler yenecek icecek seyler var yavas yavaş uygulasan mi.acaba ??

Sabah; 1 bardak sut 1 dilim ananas
(Kahvaltiya karşıya gectim)
Kahvalti:
1 simit visne receli dil peyniri biraz kakaolu sut
Ogle:
2 dilim arnavut böreği biraz fellah kofte ve ozbek pilavi cok az limonata
Cayin yanina tatlilardan az az yedim
Cok ornek bi liste degil ama kendime ceza olarak yazdim :D
Saat 15.15 te yemeği yedim dahada bisey yiyemem bugun

Bende bayadir sacma sapan ruyalar görüyorum ama rahat uyuyamamakdan ve hormonlardan kaynakli diye biliyorum sen normal doğum düşünüyorsun demi çatı muayenesi falan oldun mu normal dogum.icin egzersizler yenecek icecek seyler var yavas yavaş uygulasan mi.acaba ??

Ay normal Doğum istiyordum. Dün geceki rüyamdan sonra sabah normal Doğum videosu izledim . Ay sanırım bende normal Doğum yapacak yürekte yok yaaa... O nasıl zor ve acılı bir şey öyle ya psikolojim alt üst oldu :(

Back
X