Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 küçük dilim çavdar ekmeği,1 çeri,1 salatalık,zeytin,peynir,bal,çay
Ara :3-4 ev tuzlu kurabiyesi
Öğle :1 tabak kapuska
Akşam: 1 den biraz az fırın levrek,salata,3-4 fırın patates-soğan,kibrit kutusu helva,1 bardak fanta
Cok iyi besleniyosun canim

Kızlar bu arada dün gece çok mu doğurmak istedim ondan mı bilinçaltıma girdi bilmiyorum ama Harika bir rüya gördüm. Kızım doğmuştu. Öyle tatlıydı ki. Sonra onun altını değiştiriyordum. Üzerini değiştirip emziriyordum uyutuyordum . Sonra rüyamda uyuyup gecenin bi yarısı tekrar uyanıyordum kızım acıkmıştır diye . Alıyordum kucağıma tekrar emziriyordum. Gülümsüyordu. Ayy Allahım nasıl mutluydum rüyamda ya.. üstelik sakin bir bebekti ağlamıyordu da ..

Kızlar bu arada dün gece çok mu doğurmak istedim ondan mı bilinçaltıma girdi bilmiyorum ama Harika bir rüya gördüm. Kızım doğmuştu. Öyle tatlıydı ki. Sonra onun altını değiştiriyordum. Üzerini değiştirip emziriyordum uyutuyordum . Sonra rüyamda uyuyup gecenin bi yarısı tekrar uyanıyordum kızım acıkmıştır diye . Alıyordum kucağıma tekrar emziriyordum. Gülümsüyordu. Ayy Allahım nasıl mutluydum rüyamda ya.. üstelik sakin bir bebekti ağlamıyordu da ..
Canim bende ruyamda hep uslubir bebek goruyorum emmek icin bilr uyanmiyomus. InsAllah uslu olur bebeklerimiz. Ruyada gorunce iyice dayanilmaz oluyor beklemek :)

Hayırlara çıksın canım Allah kavuştursun :)

Ay inşallah inşallah uslu olur. Cidden de rüya gerçek gibiydi. O yüzden ille de doğurcam bıdığı haha:KK70:
Ay ne güzel rüya. Hele doğurmak istemen ısrarla:) ben Doğumdan çok korkuyorum biraz daha içimde tutamaz mıyım diye doktorla pazarlık yaparım herhalde :KK45:

Oyy annesi daha cok kucuklermis ama kreşe falan gidiyorlarsa cok iyi olur eminim en azından eşlerimiz anlayışlı ya cok büyük bir nimet bence öz annene bile minnete girmye gerek yok bence benim annem de k. Vlide de burda ama annem.oyle herseyime koşan bi anne degil k. Valide de oyle yani herkes nasil yapıyorsanız basedebiliyorsaniz edin modunda annem doğum sonrasi 3 gün kalır sezeryn olmasam onu bile istemem gelmeyin derim de mecbur gelicek k.valide de gelicek amayardima değil öyle adetten diye Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ne diym insallah sagsaglim gelecek haftayi bir atlatayim ya

Dr uma sorayim bakalim ne diycek
Ocakta basladilar krese canim. Haftanin 3 gunu gidiyorlar. Simdi okullar bir hafta tatil. Burnumdan getirirler Benim :D son Iki gunun senin valla ye ic Bol Bol dinlen

Canm ben artık nasipse varsa sen ne yaparsan yap o hamilelik oluyor ona kesin inandım bi arkadaşım geçen sene hap kullanırken 3.ye hamile kaldı en sonunda ilk defa duyoyorum bunu kordonları aldırmış nasıl oluyorsa saçak saçak oluyormuş komple aldırdım dedi hiç duydunuzmu bilmiyorum ama
Kordon aldirma ne bilmiyorum Ilk defa duyuyorum. AMA gercekten nasipse Sen ne yaparsan yap oluyor iste. Ben de kazayla hamile kaldim. AMA iyiki de olmus diyorum. Uc erkekten sonra prensesime kavusacagim insallah :KK200:

Ocakta basladilar krese canim. Haftanin 3 gunu gidiyorlar. Simdi okullar bir hafta tatil. Burnumdan getirirler Benim :KK70: son Iki gunun senin valla ye ic Bol Bol dinlen
Kreş candır ya hem.cocuklar icin hem bizim icin benim cocuklar krese başlayınca onlarda cok mutluydu bende evet canım son 2 gece rahat rahat uyuyayim demi ama benim kiz geceleri uyuyor ya anne karnında belli.olur ya maşallah sabaha kadar iyiyiz sadece gece 12 gibi falan uyanık olabiliyor sanırım uykucu kuşum geliyor
Kızlar özellikle 2 gündür istahim inanılmaz açık ve direk tartıda farkediyor dün 58di bugün 58.4 napicam ben
Ya valla iştahının olması ve yemek yememek berbat bişey cidden ustelik azcık artırınca hemen 500 gr oynuyor bende öyleydi ama hep.yazmisimdir bunu 20.ila 30 arasi vücut yağ depolamaya çalışıyor 30 dsn sonra gevsetsende ciddi bi artış olmuyor en az 26. Haftaya kadar sabret canim

Kızlar durdum durdum bugün ödem oldum ya yüzüm şişti sabah ben sasiriyordum neden odem olmadım diye ama yinede diger grbeliklerim gibi kocaman burunla terlikle gezmiyorum limonlu su iceyim dedim kani sulandırıyor ameliyat oncesi kan sulandirmasi tavsiye edilmedigi icin icmiycem bol su icmeye çalışayım bari

Ay ne güzel rüya. Hele doğurmak istemen ısrarla:) ben Doğumdan çok korkuyorum biraz daha içimde tutamaz mıyım diye doktorla pazarlık yaparım herhalde :KK45:

Bende Doğumdan çok korkuyorum Canım. Ama artık sonlara doğru iyice hareketlerini hissedince onun bir de kendinde ağırlaşıp hantallaştıkça bir an önce doğsun istiyorsun :)))

Kızlar durdum durdum bugün ödem oldum ya yüzüm şişti sabah ben sasiriyordum neden odem olmadım diye ama yinede diger grbeliklerim gibi kocaman burunla terlikle gezmiyorum limonlu su iceyim dedim kani sulandırıyor ameliyat oncesi kan sulandirmasi tavsiye edilmedigi icin icmiycem bol su icmeye çalışayım bari

Ödem kaçınılmaz son ya bende de oluştu. Sağlık ocağında perşembe gittiğimde yüzümde bacaklarında hafiften şişmişti.. ebe ödem var bol su iç diyordu. Bir de tuzu bırak dedi. Ama onu yapamıyorum seviyorum tuzu yaa :))

Back
X