Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Haftasonu kvalidede kaldık ve tabiki rezalet beslendim. Sabah pişiler akşam mantılar. Sırf hamur sırfff. Yemezsem bi ton laf işitmenin ötesinde aç kalırdım çünkü sağlıklı hiçbir yiyecek yok 😂 neyse hiçi telafi zamanı diyelim hoşgeldin pzt 😍

Sabah : 1 küçük dilim tam buğday ekmeği,1 pankek,1 ısırık sucuklu tost,1 yumurta ile omlet,4 çeri,yarım salatalık,15 zeytin,2kk peynir,çay
Ara : soda, şade Türk kahvesi birkaç siyah üzüm
Öğle:1 kase tarhana çorbası
Ara: 1,5 dilim tarçınlı havuçlu kek,çay
Akşam : koca tabak bol yeşillikli patates salatası,yarım bardak ayran,2 tuzlu kuru pasta ev yapımı,çay
Ara :soda

Kızlar doktorunuz size magnezyum vermiş miydi? Kabızlık için de iyi geliyor ya o sırf kramp için verilse de gebelikte. Kullanıp iyi gelen oldu mu merak ettim
İlk oğlumda vermişti başka dr.ama bu dr kan ilacını bile zor verdi.dr umu değiştireceğim,sevemedim.kramplar başlayınca çok zor oluyor.hem kabızlığa da iyi geliyorsa çok iyi.bir taşla iki kuş olurdu.

Kızlar doktorunuz size magnezyum vermiş miydi? Kabızlık için de iyi geliyor ya o sırf kramp için verilse de gebelikte. Kullanıp iyi gelen oldu mu merak ettim
Canım bende bi umit kabızlik icin kullandim hep ama bende hiç ise yaramamisti hatta cok çektim kabizlikdan bencr az yemeyle alakalı dogum sonrasi kabızlik sikayetim kalmadi şükür

Burdan arkadaşın tavsiyesiyle yediğim rokaya terende ekleyerek koca bi demet yaptım üstüne limon sıktım kahvaltıda yedim bakalım rahat çıkcak mıyım? ☺️☺️ Ama lezzetli oldu limonlu
Hep böyle yicem
1 dilim dukan ekmek
2 dilim peynir
2 yumurta
4 zeytin
2 tam ceviz
1 limonlu su ( kan sulandırıcı ilacımı içiyorum normalde yemekle su tüketmem)
Sınavım var bugün çok zor dua edin

Canım bende bi umit kabızlik icin kullandim hep ama bende hiç ise yaramamisti hatta cok çektim kabizlikdan bencr az yemeyle alakalı dogum sonrasi kabızlik sikayetim kalmadi şükür
Dünyanın şeyini yedim yedikce lavaboya çıktım hatta ishal gibiydim dün belki kabizligin çözümü bol karbonhidrat ve şeker :)) bu arada ben hergun çıkıyorum onuda magnezyum a bağlıyorum o bile zorla oluyor

Kızlar 32. haftadayım perşembe 33 e gircem, dünden beri aşırı ishal oldum, öğlen acılı bol limonlu çiğköfte yedim ondan olabilir, ama nette bakınırken doğum habercisi diye okudum gebelikte ishali. kafama takıldı, bilgisi olan var mı ya ?? yani ne pipirikli olunuyormuş hamileyken, herşey birşey habercisi :/

Günaydın kızlar cumadan pazartesiye +1 kg :KK43:(
Ya inanmıyorum kalbimi okudun.ben de tartıldım Cuma’dan bugüne 700 gr almışım.çok canım sıkıldı.napıcaz biz bu hızla.her hafta 1 kilo alıyoruz ve engel olamıyorum.aç kalmamız gerekiyor sanırım.akşamları ev ahalisi toplanınca benim sorunum.dayanamıyorum.Allahım lütfen bize güç ver,sabredelim...haftasonlarında zaten tümden coşuyorum.
Pazartesi bak bugün .hadi su ile başlayalım.bu hafta az alalım.hatta hiç almasak...

Ya inanmıyorum kalbimi okudun.ben de tartıldım Cuma’dan bugüne 700 gr almışım.çok canım sıkıldı.napıcaz biz bu hızla.her hafta 1 kilo alıyoruz ve engel olamıyorum.aç kalmamız gerekiyor sanırım.akşamları ev ahalisi toplanınca benim sorunum.dayanamıyorum.Allahım lütfen bize güç ver,sabredelim...haftasonlarında zaten tümden coşuyorum.
Pazartesi bak bugün .hadi su ile başlayalım.bu hafta az alalım.hatta hiç almasak...
Evet 1 bardak su içtim hadi limonlu ılık su içelim 1 bardakta bugün dikkat edelim bakalım edebilecek miyiz evde de annemden getirdiğim börek kurabiye var ara öğüne onlar girer mutlaka :/ çok iradesizim

Evet 1 bardak su içtim hadi limonlu ılık su içelim 1 bardakta bugün dikkat edelim bakalım edebilecek miyiz evde de annemden getirdiğim börek kurabiye var ara öğüne onlar girer mutlaka :/ çok iradesizim
Sorma benim eşimde tatlıya ve hamur işine çok düşkün.evde mutlaka tatlı olacak yoksa gider hazır alır zaten.evde kek ve kuru pasta var işte.kek de çok güzeldi dünden :mad:okuldayım limon yok.yarın itibarıyla okula limon getireyim bari.su içme işi sıkıntı bende.zehir içiyor gibiyim.

Back
X