Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Şimdi dünkü faciamı okuyun :skandal:

Sabah; lor peynirli omlet, yarım gevrek, 1 bardak portakal suyu .

Öğle; 1 porsiyon iskender, (altındaki ekmekleri yemedim) 1 bardak ayran

Akşam; koca bir kumpir!!! :KK57::KK57::KK57: bir bardak gazoz (içim yandı) :kızgın:

Ara; koca bir tabak çiğdem :KK57: (siz çekirdek diyorsunuz)

Son düzenleme:
Bugünkü menümü şimdiden yazmak istiyorum bugün kontrollü gittim.

Sabah; lor peynirli omlet , 2 cherry domates,1 salatalık, yarım demet roka, 5 zeytin

Öğle; 4 köfte, 2 büyük dilim sucuk, 1 bardak ayran

Ara; 1 büyük hurma

18.00 de çıkacağım, o zamana kadar acıkırsam 1 yeşil elmam var yanımda onu yiyebilirim belki. Akşam menümde 1 büyük çipura balığı ve salata olacak. Arayı da güncellerim.

Bugunku menü:
Kahvaltı: 2 dilim ekmek,50 gr kadar peynir,10 zeytin,biraz bal
Ara: 1 kuru incir arasinda 1 cay kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 2 adet fırın mücver, 2 kasık yoğurt
Akşam: barbunya,kısır, biraz hindi sote, yoğurtlu kereviz salatası olacak.

bugün müsaitken paylaşayım bende:)
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 küçük dilim ekmek, bir parça peynir, emeğe sürmek için evde yapılmış domates sos.
ara: türk kahvesi
öğlen 3 adet kadınbudu köfte, az patates kızartması, 1 kase yogurt, 1 kase salata
şuanda ara:) 1 bardak kefir 2 ceviz içi
akşama ıspanak yapmayı planlıyorum yanında yoğurt.

bugün müsaitken paylaşayım bende:)
sabah:1 haşlanmış yumurta,2 küçük dilim ekmek, bir parça peynir, emeğe sürmek için evde yapılmış domates sos.
ara: türk kahvesi
öğlen 3 adet kadınbudu köfte, az patates kızartması, 1 kase yogurt, 1 kase salata
şuanda ara:) 1 bardak kefir 2 ceviz içi
akşama ıspanak yapmayı planlıyorum yanında yoğurt.
Süper menü 😍 Yalnız doktorlar söyleyip duruyor ıspanağı yoğurt ile tüketince demir emilimi olmuyormuş , ben de sonradan duydum yoğurt ile tüketmiyorum artık

Benim şeker düşüyor herhalde bı kere tahlilde 45 çıkmıştı. Pek 70-80 arasını geçmez zaten. Ceviz de yedim canım yaninda. Ama her yerde yok erken doğuma sebep olur falan yazıyor ya korktum da ama canım çok istedi yedim

Canım ben son 5 hafta ama özellikle de son 2 hafta l kadar çok hurma yedim ki üstüne 22 saat suni sancı aldım. Sonuç açılma 0. Yani bence hurma işi de kısmet ya bünyeye bağlı.

Akşam; koca bir kumpir!!! :KK57::KK57::KK57: bir bardak gazoz (içim yandı) :kızgın:

Hemşehrim benimmm tuzlu tuzlu ne güzel olur ama çiğdem

Ara öğün yapiyor musun canım ölçülü sağlıklı şekilde?
Hiç saglikli beslenemiyorum gaz yapmayan yiyeceklerden uzak durma adina e bir de yemek yapamiyorum aniden aclik bastirinca ne varsa onu yiyorum zor bi dönem yaa eski yeme aliskanligimi ozledim diyebilirim

Pek facialık bir durum göremedim ben...
Bugunku menü:
Kahvaltı: 2 dilim ekmek,50 gr kadar peynir,10 zeytin,biraz bal
Ara: 1 kuru incir arasinda 1 cay kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, 2 adet fırın mücver, 2 kasık yoğurt
Akşam: barbunya,kısır, biraz hindi sote, yoğurtlu kereviz salatası olacak.
Bence sen nickini fıstık ezmesi olarak değiştir :rolleyes:

Sabah : 1 haşlanmış yumurta,1 uzun dilim tam buğday ekmeği,inçe dilim beyaz peynir,1 çeri,yarım salatalık,çay
Öğlen: 1 tabak bamya,kefir
Ara : yarım kase sütlü yulaf ezmesi
Akşam : 1 tabak yoğurtlu kıymalı labada sarması,2-3 yudum fanta
Ara :soda

Yok yok demeyin öyle ishal de fenadır 3 ay boyunca öyleydim ben gülmeye hapşırmaya korkuyordum tuvalette az kitap okumadım kaza olmasın diye 😁Daha ne diyeyim.Hadi küçüğü iç çamaşırına kaçırmak neyse de .Ay neler diyorum hamilelikte öyle normal ishal olmuyor tutamıyorsun yani anlatabildim mi.Sustum
Hehe anladim canim :D

Kizlar emzirir ken kalori harciyorduk demi ben 1 kilo almışım nasıl olucak bu iş bilemiyorum birde acayip bi yeme isteğim var hamilelikde ki istahima 100 basar napicam ben 57 idim 58 olmuşum
HAdi ya mesela bugün neler yedin? İstersen sen de dolly94 gibi menülerini yaz. Kontrollü olmuş olursun

Back
X