Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

MErhaba kizlar. Bir turlu yazamadim. Bebegim oglen 13.26 da 2860 gr dogdu. Masallah cok iyi Bol Bol emziriyorum. Benim yarina kadar ayaga kalkmam yasak. Tansiyonum cok dusuk. Yeni yeni yukselmeye basladi allahtan. Ve kanamam normale gore biraz fazla. O yuzden devamli kontrol altindayim. AMA allaha sukur kizimi aldim kucagima :) boylece hamileligi 62.3 kg ile 11.8 kilo ile catlaksiz bitirdim :) insallah kolayda veririm. Darisi basiniza kizlar.
Amin canım inşallah darısı bize olsun 🙏 tebrik ederim gözün aydın

MErhaba kizlar. Bir turlu yazamadim. Bebegim oglen 13.26 da 2860 gr dogdu. Masallah cok iyi Bol Bol emziriyorum. Benim yarina kadar ayaga kalkmam yasak. Tansiyonum cok dusuk. Yeni yeni yukselmeye basladi allahtan. Ve kanamam normale gore biraz fazla. O yuzden devamli kontrol altindayim. AMA allaha sukur kizimi aldim kucagima :) boylece hamileligi 62.3 kg ile 11.8 kilo ile catlaksiz bitirdim :) insallah kolayda veririm. Darisi basiniza kizlar.
Oy oy maşallah 🧿 çabucak toparlan kuzum umarım bol sütün olur

Dediğin gibi gerçekten zor oluyor, 2 çeşit yemek yapayım diyorum saatlerimi alıyor. Bugün düşündüm şimdiden böyle hiçbir şeye yetişemiyorum diye isyan ediyorum ama bebek doğunca nasıl yetişeceğim her işe acaba 😂

Amannn canım allah korusun. Yani illa ki yeniyor dışarıda ama mantar ve tavuk gibi bakteriye açık yiyecekler bir daha aslaaa :KK43:

Sen bu yürüyüşleri hangi ara yapıyorsun merak ettim şimdi :KK45:

Sağol canım
Okula gidip geliyorum. O sırada her boşluğumda dışarı atıyorum kendimi. Genelde ayaktayım o şekilde doluyor. Yani aralıksız bir şekilde bu kdr adım diil. Üç parça halinde diyelim. Sabah öğle akşam dönerken😃 haftasonları tabi en fazla 1000 adım. Haftaiçi iyi. Bu sabah tartıldım şükür 63.1 çıktım. 63,5la gelmiştim yurtdışından. Haftasonu bozmamaya söz verdim umarım cozutmam

Kahvaltı
4 yumurtalı omlet 🙈
1 avakado limonlu
2dilim peynir
1 bardak kefir

Çok şiştim niye o kdr çok yedim bilmiyorum ama en azından sağlıklı bişi olmaz 😬
Öğlene acıkmam diye düşünüyorum
16.30 da sınavım var öncesinde bişiler atıştırırım belki

Akşama annem naparsa artık☺️ 🥰

Kizlar naber
Bugün kontrol ve şeker yüklemesi yaptırdım 1. Saat sonunda 64 çıktı karşı koyamadigim tatlı isteğim bu yüzden galiba bebiste 930 Gr almış 2 haftada 300 civarı nerdeyse bu hafta aldıgim kilonun bı kısmı bebeğime yaramış anlaşılan çok şükür 😊

Kizlar naber
Bugün kontrol ve şeker yüklemesi yaptırdım 1. Saat sonunda 64 çıktı karşı koyamadigim tatlı isteğim bu yüzden galiba bebiste 930 Gr almış 2 haftada 300 civarı nerdeyse bu hafta aldıgim kilonun bı kısmı bebeğime yaramış anlaşılan çok şükür 😊
maaşallah..kac haftalik

Gözün aydın canimm

Kizlar naber
benimde bugün kontrolüm vardı
benim kızda 970 gram olmuş 😍

Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün💕 bol bol yatak istirahatı yap o halde, cabucak toparlanırsın umarım

Sabah;
1 dilim ekmek ,1 yumurta, peynir zeytin salatalık domates

Ara; 2 tam ceviz, 1 hurma

Öğlen; 1 kase mercimek çorbası

Ara; 1 bardak naneli ayran

Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 3-4 kaşık barbunya, 2-3 kaşık makarna, yoğurt

Sabah;
1 dilim ekmek ,1 yumurta, peynir zeytin salatalık domates

Ara; 2 tam ceviz, 1 hurma

Öğlen; 1 kase mercimek çorbası

Ara; 1 bardak naneli ayran

Akşam; 1 kase mercimek çorbası, 3-4 kaşık barbunya, 2-3 kaşık makarna, yoğurt
Süper. Ama ben hayatta doymam bunlarla. İyi doymuşsun. Kahvaltıda hele bir yumurta yesem bir saate yine bişi yerim 😬

Sabah: 1 minik poğaça,5 zeytin,yarım domates
Öğlen : Yarım simit,çok az patates kızartması,beyaz peynir ve zeytin birkaç adet

Akşam yemeği: 1 kase lahana çorbası, 2 kaşık pilav,3 kofte,3 istiridye mantar,salata ve yogurtla

Yemek sonrasida meyvelerden azar azar🙈
Misafir olunca ne konursa yemek mecburi 😳

Sabah: 1 haşlanmış yumurta,küçük dilim tam buğday ekmeği,1kk peynir,5 zeytin,3 çeri,1salatalık,çay
Ara :2 tuzlu kuru pasta,çay
Öğle : 1 tabak yumurtalı hodan,kefir
Ara : 1 kayısı,1 hurma,4 kan üzümü,az dondurma
Akşam : yarım kase ezogelin,6 kaşık pilav üstü döner,ayran,1 dilim süt helvası
Ara : 2 ekler,çay

Sabah: 1 haşlanmış yumurta,küçük dilim tam buğday ekmeği,1kk peynir,5 zeytin,3 çeri,1salatalık,çay
Ara :2 tuzlu kuru pasta,çay
Öğle : 1 tabak yumurtalı hodan,kefir
Ara : 1 kayısı,1 hurma,4 kan üzümü,az dondurma
Akşam : yarım kase ezogelin,6 kaşık pilav üstü döner,ayran,1 dilim süt helvası
Ara : 2 ekler,çay
Maşallah bol pastalı tatlili hemde tartı öncesi😅 gözüm bi cigkofte aramadı değil😊

Back
X