- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
- 113
Bu zamana kadar iyi gelmişsin bence ziyan etmesu tehlikeli haftalari gecirsek hayirlisiyla :)
Aynen şu bebek iyice büyüdükten sonra mideye yer kalmaz iştah azalır diye ümit ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu zamana kadar iyi gelmişsin bence ziyan etmesu tehlikeli haftalari gecirsek hayirlisiyla :)
Kesinlikle haklısin hele benim.dr un verdigi listeyi yukleyebilseydim beni.daha iyi anlardin ama sonrasini dusunuyorum biliyorum ben.kilo alinca cok mutsuz olucam o yuzden boyle devam hem yavaşdan alıştık da sanki aradaki.kacamaklar ida normal karsilayalimBazen diyorum ki baska ne zaman kilo almak serbest olucak ye gitsin ama su dusuncem daha agir basiyor simdi canimin istedigini yersem sonra yine yiyemicem illa ki bi zaman dikkat etmek zorundayim en guzeli hic kendime kilo yuk etmemeye calismak, zaten hergun kacirdigim bisey oluyo mutlaka bide kendimi serbest biraksam isler iyice kotuye gidecek![]()
Bende o umitteyim ama haftasi onde olanlara sormak lazim mideye baski yapip da istah azaliyo mu acaba insallah oyledirAynen şu bebek iyice büyüdükten sonra mideye yer kalmaz iştah azalır diye ümit ediyorumbu arada bu internette yazılan kaloriler doğru mu ya eğer öyleyse ben fazla fazla yazdım miktarlarımı o kadar yemediğim halde 1300 kalori çıktı. Bi inanasım gelmedi
![]()
Yani bilmemki dogrudur umarim ben fazlasina yuvarliyorum hep ne olur ne olmaz diye gecen sene kalori hesabiyla kilo vermistim yine ayni siteden bakarak o yuzden dogru olabilir :)Aynen şu bebek iyice büyüdükten sonra mideye yer kalmaz iştah azalır diye ümit ediyorumbu arada bu internette yazılan kaloriler doğru mu ya eğer öyleyse ben fazla fazla yazdım miktarlarımı o kadar yemediğim halde 1300 kalori çıktı. Bi inanasım gelmedi
![]()
Geçmiş olsun canm hayırdır üşüttün mü hamilelikle mi alakaliValla ben fenalaştim.bugun yinecok.kotuidim oyle boyle tansiyonum düşmedi
Sağol canim tansiyonum cok kotu düştü yolda yıgılacaktm eve nasil girdim bilmiyorum her goren nolmuş sana diyor yaa yememi artiricam bu gidisle sağligimdan olucam diye korkuyorum ote yandan kilo alacam diyeGeçmiş olsun canm hayırdır üşüttün mü hamilelikle mi alakali
Arttır bencede canm ya allah korusun iki can var demekki az geliyo bebegede zarar.canm ben duymadigim yerde yada başım dönmeye başladığı zaman hemen gidip birşeyler yiyorum bide zamana yayarak yiyorum ağzım pek boş kalmiyo bir avuç üzümse mesela gir çık atıyorum bir iki .kan ilacı kullanıyorum canm ama bugün kontrol vardı karın çevresi bir hafta geri cıktı sorun olurmu dedim zayıf doğar dedi balık yağı hapı verdi bakalım fayda edecekmiSağol canim tansiyonum cok kotu düştü yolda yıgılacaktm eve nasil girdim bilmiyorum her goren nolmuş sana diyor yaa yememi artiricam bu gidisle sağligimdan olucam diye korkuyorum ote yandan kilo alacam diyesen nasilsin yedigin sana yeterli geliyor mu e bebek de büyüdü bide sana bisey sorucaktım sen vitamin takviyesi kan ilaci falan kullaniyo musun dogum da yakin ya
Valla Ben de oyle dusunmeye basladim. Devamli onu yeme bunu yeme de yoruyor insani. Bi gofret bi cikolata yerine bildigin sucluluk duyuyorum. Bi de o kadar dikkat etmeme ragmen kilo aliyorum. Ikizlerde hic dikkat etmememe istedigimi yememe ragmen 13 kg almistim. Kolay da veriyorum kilolari. O yuzden diyorum bosver Charla ye gitsin hamileyken yemicende ne zaman yicen?Bazen diyorum ki baska ne zaman kilo almak serbest olucak ye gitsin ama su dusuncem daha agir basiyor simdi canimin istedigini yersem sonra yine yiyemicem illa ki bi zaman dikkat etmek zorundayim en guzeli hic kendime kilo yuk etmemeye calismak, zaten hergun kacirdigim bisey oluyo mutlaka bide kendimi serbest biraksam isler iyice kotuye gidecek![]()
Aa gercek mi oda kötü ya zayif dogmasın kullan bence kilo aliyosanda ne alirsin ki artik biraz yemeni artır zaten istesende asiriya gidemezsin valla bende artiricam bunyem kaldırmıyor galiba bi de hareketli bihayatım var sendeoylesin galiba bu arada dr bana da verdi balik yaği onu kullanmaya basladim bakalim benim dr kagida yazmi ş bebek icin ceviz yenecekse yenecek sevmem mevmem yok annelik fedakarlik diye galiba hakli adamArttır bencede canm ya allah korusun iki can var demekki az geliyo bebegede zarar.canm ben duymadigim yerde yada başım dönmeye başladığı zaman hemen gidip birşeyler yiyorum bide zamana yayarak yiyorum ağzım pek boş kalmiyo bir avuç üzümse mesela gir çık atıyorum bir iki .kan ilacı kullanıyorum canm ama bugün kontrol vardı karın çevresi bir hafta geri cıktı sorun olurmu dedim zayıf doğar dedi balık yağı hapı verdi bakalım fayda edecekmi
Kizlar hepimiz niyeti bozduk galibaValla Ben de oyle dusunmeye basladim. Devamli onu yeme bunu yeme de yoruyor insani. Bi gofret bi cikolata yerine bildigin sucluluk duyuyorum. Bi de o kadar dikkat etmeme ragmen kilo aliyorum. Ikizlerde hic dikkat etmememe istedigimi yememe ragmen 13 kg almistim. Kolay da veriyorum kilolari. O yuzden diyorum bosver Charla ye gitsin hamileyken yemicende ne zaman yicen?![]()
Haha yok canim. Gene dikkat ediyorum ogunlerime porsiyonlarima falan ama son birkac gundur oyle cok kati yapmiyorum artik. Bi de zaten o kadar dikkat etmeme ragmen kilo artip duruyor. Sinirim bozuluyor iyice. Sana da cok gecmis olsun canim bu arada. Bence Sen demir hapina hemen basla eger baslamadiysan.Kizlar hepimiz niyeti bozduk galiba![]()
Bende onu diyorum istesek de salamayiz kendimizi de bazen cok kasiyormuşuz gibi geliyor bu arada tesekkurederim canim evet kan.ilacım var da kandegerim.normal ve ilac dr kan.surubu verdi onu da icmek inan cok zorHaha yok canim. Gene dikkat ediyorum ogunlerime porsiyonlarima falan ama son birkac gundur oyle cok kati yapmiyorum artik. Bi de zaten o kadar dikkat etmeme ragmen kilo artip duruyor. Sinirim bozuluyor iyice. Sana da cok gecmis olsun canim bu arada. Bence Sen demir hapina hemen basla eger baslamadiysan.
Tika burnunu nefes almadan ic hemenBende onu diyorum istesek de salamayiz kendimizi de bazen cok kasiyormuşuz gibi geliyor bu arada tesekkurederim canim evet kan.ilacım var da kandegerim.normal ve ilac dr kan.surubu verdi onu da icmek inan cok zor
E bende onu diyorum onume gelen herkes abartiyosun diyor hele bi de vucut tepki verince amaan diyorum ekmek tatli asiriya kacmayiz da yinede korkuyorumAynn kızlar ya kas kas nereye kadar sadece hamur işi ve abur cubura tutalım kendimizi diğerlerinde biraz artış iyi olacak galuba![]()
Afiyet olsun canim benim bebeģine lop löp et olsunKaç haftadır gözümde canlanıyordu köfte ekmek. Ben genelde ekmek yemiyorum. Hamilelikte de yememeye başladım iyice. Bugün yedim ya sorun bakalım pişman mıyım diye . Hamileyim uleynnn ben deyip mideye gömdüm![]()
Canim bu arada insta da hamile sayfasinda bi bayan paylasmiş simdi denk geldim bebegin karin cevresi küçük cıkınca her sabah ac karnına pekmez yemiş bi de bol kasar peyniri soda gunluk 1 porsiyon muhakkak meyve 1 haftada duzeldi yazmiş hem pekmez bebeğe kilo yapiyomuş her sabah içsek mi bizde kanda yaparAynn kızlar ya kas kas nereye kadar sadece hamur işi ve abur cubura tutalım kendimizi diğerlerinde biraz artış iyi olacak galuba![]()