• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
Ara
Süt
Kuru meyve
Öğle
Kuru fasulye
2 dilim ekmek
Salata
Ikındı bi oturmaya gittim
Bir kase puding
Bir dilim börek
Akşam yemeğim oldu artık

Hedefim 68 kg yu geçmemek canım. Boyum kısa benim 160. 10 kgdan fazla alırsam dünya gibi görünmekten korkuyorum.. hiç o kadar kilolu olmadım çünkü. En fazla 62-63 ü görmüştüm sınav yılında. Şuanda tedirginim.
Bende en fazla 10 kilo hedef koydum bakalım ins basarili olurum suana kadar iyi gittigimi düşünüyorum bakalim sonrasida oyle olur ins... hamile kalmadan fazlalarimi vermediğime cok pismanim :( gramlarla savasacagimi dusunmezdim :D

Bu arada arkadaslar, yarin listeyi duzenlicem ins cuma icin gecen hafta bildirim yapmayanlari bu hafta çıkarıyorum....

bilmiyorum ki onu anlamak icin farkli zamanlarda ayri ayri duzenli yapmış olmak gerekir bence ama asagi yukari ayni olabilir belki

Ya ben 10 günden fazla olcak 3 mile bazı günler 4 mile yaptım ve aralıksız yaptım gün atlamadan. Şimdi tartıda artıları görünce etkisi olmuyor mu diye düşündüm. O yüzden yapan varsa sormak istedim

Ya ben 10 günden fazla olcak 3 mile bazı günler 4 mile yaptım ve aralıksız yaptım gün atlamadan. Şimdi tartıda artıları görünce etkisi olmuyor mu diye düşündüm. O yüzden yapan varsa sormak istedim
Anladim, sey sporu yemekten hemen once veya hemen sonra yapma aletli pilates yaptim bir sira hoca oyle demişti kilo olarak alir vucut dedi kaslar sisiyormus sanırım o yuzden ona da dikkat et

Bende yarin arti rakamlar gorurum diye bekliyorum cok rahat davrandım bir iki gundur bakalim, hayirlisi :)

Anladim, sey sporu yemekten hemen once veya hemen sonra yapma aletli pilates yaptim bir sira hoca oyle demişti kilo olarak alir vucut dedi kaslar sisiyormus sanırım o yuzden ona da dikkat et

Yaaa , ben genelde yemekten hemen sonra yapıyordum. Yanlış yapıyormuşum desene

Guzel sabahlarrr.. :) ve tahmin ettigim gibi bugun 700 yr. Fark ile uyandim.! Dun yazmayi unutmustum bi kac tane tursu yemiştim e tabi bu kadar yemenin bir artisi olucakti umarim odemdir ve yarina kadar kadar atarim cuma onu hic olmadi bu :D

Merhaba askbahcem askbahcem listeyi düzenlerken seni silmisim yanlislikla tekrar eklicemde yanliskik olmasin, başlangıç kilonu yazar misin gecen hafta 63 tu onu hatırlıyorum birtek

Kızlar size bir sorum olacak ben sabah kahvaltısında süt, yumurta, peynir tüketmeye özen gösteriyorum ama dün ofisteki arkadaşlarım yumurta ve peyniri aynı anda tüketmemem gerektiğini eğer tüketirsem proteinlerinin nötr lendiğini söylediler.. Sizin bu konu hakkında fikriniz nedir ??

Kızlar size bir sorum olacak ben sabah kahvaltısında süt, yumurta, peynir tüketmeye özen gösteriyorum ama dün ofisteki arkadaşlarım yumurta ve peyniri aynı anda tüketmemem gerektiğini eğer tüketirsem proteinlerinin nötr lendiğini söylediler.. Sizin bu konu hakkında fikriniz nedir ??
Bilmiyorum canim. Ilk defa Senden duydum boyle birseyi. Balik ile sut urunleri ayni anda tuketilmez falan diye duymustum ama ne kadar dogru bilemem. AMA soyle birsey var demir hapi kullaniyorsan Iki saat kadar falan sut urunleri Daha dogrusu kalsiyum iceren gidalar tuketmemen gerekiyor. Cunku demirin emilimini azaltiyor.

Guzel sabahlarrr.. :) ve tahmin ettigim gibi bugun 700 yr. Fark ile uyandim.! Dun yazmayi unutmustum bi kac tane tursu yemiştim e tabi bu kadar yemenin bir artisi olucakti umarim odemdir ve yarina kadar kadar atarim cuma onu hic olmadi bu :KK70:
Sen Bol Bol su ic bugun canim :D valla Ben de hergun tursu yiyorum neredeyse. AMA bir Iki tane falan cok abartmadan. Hatta minik minik dogruyorum onlari ki cok yemiyim :)

Bende de durum.pek parlak sayilmaz gecen hafta ile 500 gr farkim var ve 2 3 gundr sabit guya kendime haftasonu odulu verecektim :işsiz:haftada 500 den 2 kilo olucak ayda oyy ben nedeyim daha rmys4203 rmys4203 canim sen bu haftalarda naptın sende de durum boylemiydi malum.icimizde tecrubeli ve başarili olan sensin

Back
X