• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Ya bu arada kızlar dikkatimi çeken bir şey oldu tabloya bakarken. cool_lime cool_lime ile aynı gün tahmini Doğum görünüyor. V volveron ile de 1 gün arayla görünüyor. Ama ikinizinde haftası 25 yazarken benim 24 yazıyor. Hafta hesabı olarak siz biten haftayı mı söylüyorsunuz yoksa içine girdiğiniz haftayı mı? Bu hamilelik hesap işlerinde biraz kafam karışıyorda :KK37:
E 25. Hafta yaziyor canim :)

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin
Biraz krem peynir
Domates, salatalık
Açık 1 bardak çay

Ara1:
1 adet muz
1 bardak ballı süt

Ara2:
1 bardak açık çay
4 adet Mısır patlağı

Ara3:
1 küçük Petito

Akşam:
4-5 kaşık pirinç pilavı
1 tabak yeşil fasülye
Yoğurt

KAHVALTI
1 Kase yoğurt 1 muz yulaf ve tarcin
2 dilim kizarmis ekmek peynir salatalik maydanoz 7 yesil zeytin
ARA:
1 portakal
Antep fistigi bir avuc
ARA:
1 tane gofret
Ogle/aksam bir
Koca bir tabak kiymali makarna
1 kase yogurt
Daha sonra acikirsam ayva yerim
Bu hafta sonu kendime izin verdim.. :)

KAHVALTI
1 Kase yoğurt 1 muz yulaf ve tarcin
2 dilim kizarmis ekmek peynir salatalik maydanoz 7 yesil zeytin
ARA:
1 portakal
Antep fistigi bir avuc
ARA:
1 tane gofret
Ogle/aksam bir
Koca bir tabak kiymali makarna
1 kase yogurt
Daha sonra acikirsam ayva yerim
Bu hafta sonu kendime izin verdim.. :)
canım dün ben yazamadım tartımın pili yoktu.. bu sabah 86.700 çıktım

Kizlar cok kotuydu yemem bugun. Dun butun gun disaridaydik. Acisi bugun cikti. Butun gun acayip yorgun ve halsizdim. Ve istahim da yoktu. Allahtan esim evdeydi cocuklarla o ilgilendi hep. Bende hep yattim. Butun gunu sadece bir tane haslanmis yumurta ile gecirdim. Tabi aksam olunca aclik birden bastirdi. Usnemedim girdim mutfaga kumpir yaptim :KK70: ancak yarisini yiyebildim ama. Simdi de yedigime pisman oldum. Cok fena mideme oturdu ve fena bulantim var. Keske corba falan icseydim ya da kahvaltilik birseyler yeseydim.

Ama senin benim gibi 30 kilo aldığın kara geçmişin yok Sen şimdi bile benim kadar kilo almadın benim potansiyelim çok yüksek
Peki 30 kilo yu vermen zor oldu mu demek ki senin bunyen de hamilelik de hizli kilo almaya elverişli en azından işi basdan sıki tutuyosun cok sıktığimiz icim bazen patliyoruz da :110: valla az yesek de gelecek kilo geliyor ya da taktığimız icin :KK12:ben karar veremedim eşim bana kıziyor baya abartiyosun diye napiym cevreme bakiyorum benim.kadar kasan sıkan.yok ve benle.aynı hizda lar valla hevesim kalmadı bu hafta kendimi dinliycem oluruna birakicam bakalim yanliş yapan ben miyim bi ölçücem :KK66:

Bugün yediklerim
Sabah
1 ince dilim yumurtalı ekmek

Ara
1kup puding
1 fincan sade türk kahvesi

Öğle-akşam
1 porsiyon Ali nazik
Yanında salatalar
Pide
1 bardak şalgam

Ara
1 Nescafe

1 kutu kakoolu süt

Peki 30 kilo yu vermen zor oldu mu demek ki senin bunyen de hamilelik de hizli kilo almaya elverişli en azından işi basdan sıki tutuyosun cok sıktığimiz icim bazen patliyoruz da :110: valla az yesek de gelecek kilo geliyor ya da taktığimız icin :KK12:ben karar veremedim eşim bana kıziyor baya abartiyosun diye napiym cevreme bakiyorum benim.kadar kasan sıkan.yok ve benle.aynı hizda lar valla hevesim kalmadı bu hafta kendimi dinliycem oluruna birakicam bakalim yanliş yapan ben miyim bi ölçücem :KK66:
Alırken çaba daha çok sarfetmişim onu farkettim vermem 2 seneyi buldu ama çok uğraşmadım eğer sıkı diyet yapsaydım birkaç ayda verirdim ikincide 28 kilo aldım 1 sene sonra yine hamile olduğumu öğrendim son 3 kilom kalmıştı bunda kilo vermekten korktuğum için değil tamamen sağlık için az kilo almaya çalışıyorum ikinci sezeryan çok problemliydi rahim yırtılmak üzeriydi şimdi rahim kendini toplamadan tekrar hamile kaldım tek derdim sağlık yani aynı sorunları yaşamak istemiyorum

Alırken çaba daha çok sarfetmişim onu farkettim vermem 2 seneyi buldu ama çok uğraşmadım eğer sıkı diyet yapsaydım birkaç ayda verirdim ikincide 28 kilo aldım 1 sene sonra yine hamile olduğumu öğrendim son 3 kilom kalmıştı bunda kilo vermekten korktuğum için değil tamamen sağlık için az kilo almaya çalışıyorum ikinci sezeryan çok problemliydi rahim yırtılmak üzeriydi şimdi rahim kendini toplamadan tekrar hamile kaldım tek derdim sağlık yani aynı sorunları yaşamak istemiyorum
Peki boyuna gore zayif mi basladin o zaman da hizli oluyor alım saglikli olmak icin dikkat etmene sonuna kadar katiliyorum bi kere daha hafif olunuyor bi cok sıkıntı nin onune gecmiş oluyoruz bir de senin sezeryan riskli olmuş dikkat etmen şart yani

Bende abur cubur yedim bu aksam bayagadir dizi izlerken yeme keyfi yapmiyodum :D bugun hepimizde var bi haller yarinda cok kasmicam ama hafta basindan itibaren tekrar toparlamam lazim bu sekilde gidersem onceki dikkat ettiklerim bosa gider

Peki boyuna gore zayif mi basladin o zaman da hizli oluyor alım saglikli olmak icin dikkat etmene sonuna kadar katiliyorum bi kere daha hafif olunuyor bi cok sıkıntı nin onune gecmiş oluyoruz bir de senin sezeryan riskli olmuş dikkat etmen şart yani
Yok canım gayet kiloluydum 164 cm boy ile 70 kiloyla başladım ama gerçekten çok yedim gece yarısı uykudan uyanıp 2-3 dilim pasta yediğimi biliyorum hatta bir gece canım mantı istedi saat 1 de 1 paket hazih mantıyı hasladim yedim benim gibisi yoktur insan sürekli yemek düşünürmü biri bana çok yiyorsun dese oturup ağlıyordum piskopata bağlamıştım

Back
X