Insallah canım ya valla 30 lu haftalara gore en yakin hafta dedigin gibi teselli yaniiAy tek tesellim su 26.hafta zaten insAllah hayal ettigim gibi olur, istahim daha cok acilmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canım ya valla 30 lu haftalara gore en yakin hafta dedigin gibi teselli yaniiAy tek tesellim su 26.hafta zaten insAllah hayal ettigim gibi olur, istahim daha cok acilmaz![]()
Aynn katılıyorum anneme bile gidesim gelmiyo evde iyi kötü hareket ediyorum oraya gidince annem aliyo çocukları benide yatırıyo hem yemekten hemde hareketsizlikten şişiyorum
Gayet guzel beslenmissin :)Sabah 1yumurta 4 zeytin 2 dilim.ekmek 1 dilim peynir
Oglen
1 bucuk içli kofte 1 tabak salata
1 kaseye yakın yogurt
Ara 2.misir patlagi 1 elmali kurabiye
Akşam
Yarım kâse mercimek li corba 1 tabaga yakin yogurtlu haslanmiş karnibahar
Yarim saat yürüdüm 3 saatte ev temizledim
2 lt su içildi midem kaldirirsa yatana ladar 1 lt daha içerim
Insallah canimGayet guzel beslenmissin :)
Aynn canm ya 30 dan sonra geri sayım başlıyor rabbim hepimize nasip etsin bi aksilik olmazsa 4 hafta kaldı inşallah sezeryan olacakKiz sen şaka maka 34. Haftaya gelmissin oyy Allahim bende geleyim o haftaalra sezeryandi.demi senin az kaldi
canm ben bunda yaptırmadım diğerlerinide hatırlamıyorum sağlık ocağına gitmiştim ac olarak kan alıp insulin e bakalım risk var gibiyse şeker testi yaparız dediler herşey tahlilde normal çıkınca bende yaptırmadımCanım şeker yüklemesi testinde en geç saat kaçta yemek yemiştin? Bir de gece veya sabah kalkınca su içmekte bi iskonto var mı? Ay demin doktordan çıktım. Sormayı unuttum. Şimdi aklıma geldi
Allah kolay gecirsin canim simdi kilo falan degil heyecan ve srresden yiyemezsin yani ben oyle olurum kesinAynn canm ya 30 dan sonra geri sayım başlıyor rabbim hepimize nasip etsin bi aksilik olmazsa 4 hafta kaldı inşallah sezeryan olacak
Aynn öyle olduAllah kolay gecirsin canim simdi kilo falan degil heyecan ve srresden yiyemezsin yani ben oyle olurum kesin
Geçmiş olsun canm hiç bi fikrim yok ama çok kötüysen bi acile git ihmal etmeYaaa kızlar bir şey daha sorcam. Endişelendim gene. Sol kaşığım 3 saattir çok fena sancılanıyor iğne batar gibi. Aynı zamanda da kızım da o bölgede vurup duruyor. Ondan dolayı mı acaba sancı oluşuyor. Hiç böyle olmamıştım
Kahvaltı
İnce ve küçük bir dilim pizza
5-6 tane soslu yeşil zeytin
Avuç içi kadar lavaş
2 tk tahin pekmez
Çay
Öğle
Az daha pizza
Ara
1 fincan sade Nescafe
3 tane hurma
Akşam
1 tabak bezelye yemeği
3 yk pirinç pilavı
Az lahana turşusu
2 mandalina
Yarım Trabzon hurması
Çay
Bu gunlerde aynisini yaşıyorum ben buyumesine bagliyorum muhtemelen bağlar geriliyor bi de karnım.cok gergin yemek.listemi paylaştım mesela baya az ama.ben dunyalari.yemiş gibi şişim karnımın derisi acıyor bence senin de durumun normal hic kafana takmaYaaa kızlar bir şey daha sorcam. Endişelendim gene. Sol kaşığım 3 saattir çok fena sancılanıyor iğne batar gibi. Aynı zamanda da kızım da o bölgede vurup duruyor. Ondan dolayı mı acaba sancı oluşuyor. Hiç böyle olmamıştım
Kesin bende oyle olurum biliyo musun dr kontrolum.yallasinca bile heyecandan istahim kesilip bolca wc 'ye çıkiyorum ama cok.güzel bir duygu insallah sagsalim.kucagina alip kokusunu icine cekersin bu arada dogunca maden suyu vermeyi dusunuyo musun benden tavsiye verin kızlar oglumda 1 caykaşigi verdim hic gazi yoktu kizimda vermedim 1 yil burnumuzdan geldi bunda hast. Cantama ill koyicagim sey maden suyuAynn öyle olduiştahım eskisi gibi değil yada karnım tokken bile canm birşeyler isterdi şimdi açken kalkıp hazırlamak zoruma gidiyor hergun baskül e çıkan ben sadece bildirim için ckkiyorum5
sağ sağlim bi dogaydi diye stres var dediğin gibi
Afiyet olsun canim pisman olmamak lazim cidden bunu burda hep beraber deneyimledikKahvalti yine menemen :) oglen kucuk peynir li domates li sandwich + ayran. Aksam yemegini ailecek disarida yedik. O yuzden cok karisik oldu. Gerci yemegi oyle asiri cok yemedim ama yemekten sonra guzel bir tatli yedim :) hic pisman falan degilim.