Valla Ben hic bilmiyorum ay hesabini. Internette baktim oyle diyor :)Kafamı karistirdin ben zaten 7. Aya girdim diyorum 7. Ay dolmuyo ama gecen günü aya bolunce 6 ay dolmuş oluyo 26 da bence dogru![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla Ben hic bilmiyorum ay hesabini. Internette baktim oyle diyor :)Kafamı karistirdin ben zaten 7. Aya girdim diyorum 7. Ay dolmuyo ama gecen günü aya bolunce 6 ay dolmuş oluyo 26 da bence dogru![]()
Bu arada 25 haftalik olunca kac aylik hamile oluyorum kafam cok karışıyor bu konuda![]()
26+2 de 7 ye giriyorsunuz kızlar bugün 7. aya girdim :) doğum yaklaştıkça heyecanım tavan yapıyor
Güncel kilom 54 yine aynı kilodayım 51 le hamile kaldım
Son 3 hafta kilo almamışsın canım bence harikasın
Aynen tatlım hamile kalmadan önce çok korkuyordum deli gibi kilo alcam diye Allahtan öyle çok kilo almadim doktorum çok iyi gidiyorsun diyor bakalım son aylara girdim bu son aylarda en çok kilo alınıyor çünkü bebegin en hızlı büyüdüğü aylar doğuma giderken kaç kiloyla gidicem merak ediyorum Allahım evlatlarımızı sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin bir avazda doğuralım
Amin canım. Valla bende şöyle 3 hafta kilomu sabit tutsam aşırı mutlu olcam. Sen extra bir şey yaptın mı kiloyu sabitlemek için
Tatile gittik tatlım baya yürüdüm ve genelde salata tarzı yedim (mor lahana salatası bol limonlu) tatlı yiceksem de ucundan tattım kilo almamak için
Sende sabitlersin tatlım önemli olan sıpalarımız iyi olsunlar çok meyve ye abur cubur istiyosa canın tatmalik ye ki kilonu koru ve tabiki en önemlisi yürümek hem doğumu kolaylaştırıyor (kitapta öyle yazıyor) hemde kilonu koruyorsun kuzum
Tatile gittik tatlım baya yürüdüm ve genelde salata tarzı yedim (mor lahana salatası bol limonlu) tatlı yiceksem de ucundan tattım kilo almamak için
Sende sabitlersin tatlım önemli olan sıpalarımız iyi olsunlar çok meyve ye abur cubur istiyosa canın tatmalik ye ki kilonu koru ve tabiki en önemlisi yürümek hem doğumu kolaylaştırıyor (kitapta öyle yazıyor) hemde kilonu koruyorsun kuzum
Ben bundan sonra senin paylaştığın listenin birgün gerisinden geleyim. 1 haftada öyle deneyeyim bakalkm neler olacak :) bir de günlük ne kadar yürüyorsun
Bir de canım ben hergün decavit, Demir ilacı, kalsiyum vitamini , magnezyum ve algae oil balık yağı kullanıyorum. Bunlar başta kilo yapmadı ama son zamanlarda kilomun artış sebebi olabilir mi? Sen kullanıyor musun bu vitaminleri
Aksam yemegin yok mu?KAHVALTI:
1 kase yogurt yulaf 5 hurma 1 muz ve tarçın
OGLE:
1 tabak tavuk suyuna çorba arpa sehriyeli
2 dilim kizarmis chiali ekmek
1 kade yogurt
ARA:
1 ayva limonlu ve tuzlu
17:30 gibi yemegi biraktim acikirsam tarcinli sut içerim
Neseliyimmm canim şeker sonucun noldu gerci bu yemeye yüksek çikmaz ya