- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartiya her çıktığımda rakam daha da artmis oluyor ben ne yapicam ya dikkat ettiğim halde boyle ne yapmalıyım bilemiyorum canim cok skkin bu duruma![]()
Hesaplarken masa basi is yapiyorum az hareket ediyorumu sec. eger spor yapiyorum falan Secersen baya yuksek cikiyor kalori.ben de bi baktim senin icin. Yasini bilmiyorum o yuzden 30 yazdim. GUnluk kalori 1770 diyor 300 Ekle 2000 Eder.2000 kalori yaziyor demekki 2.300 falan almaliyim ama o kadar alamam ki bir sira yaziyordum yediklerimi hesaplıyodum 1.200 ile 1500 arasi oluyodu 2.300 alirsam degil formda kalmak davul gibi olurum heralde ne yapsam ki :)
Sabah bos mideyle tuvaletini yaptiktan sonra tartil. Gun icerisinde cikan rakamlara bakma Sen. 2 kilo bile fazla gosterebilir canim.yedigimiz ictigimizden dolayi :)Tartiya her çıktığımda rakam daha da artmis oluyor ben ne yapicam ya dikkat ettiğim halde boyle ne yapmalıyım bilemiyorum canim cok skkin bu duruma![]()
Ayy çok sevindim bazen bende senin gibi ben kız doğuramam herhalde diyorum önce sağlık sıhhat ve hayırlı evlat olsunlar tabiki ama farklı meyveleri tatmak ta güzel olacaktır benimde 2 bocekten sonra darısı başıma demeden edemedimdun yazmaya unuttum kizlar yaa. Sabah yurmurta peynir li tost yedim. Oglen balik+salata aksam sebze corbasi. Arada mandalina, ananas, ceviz yedim. Bugun ultrasona girdim ve bebegimin cinsiyetini ogrendim. Allahin izniyle kizimiz olcak. Cok sevincliim. 3 bocekten sonra bir dicek geldi en sonunda![]()
Bende tekim herkes kız yılı diyor beni umutlandırıyor 3.de erkek olursa bizim ev yeniçeri ocağı gibi olacakH
Hayırlı olsun canm kız yılı herhalde kimi duysam kızım olacak diyo allah izin verirse benimde 3. Kızım olacak babamız tek kaldi![]()
Ayy çok sevindim bazen bende senin gibi ben kız doğuramam herhalde diyorum önce sağlık sıhhat ve hayırlı evlat olsunlar tabiki ama farklı meyveleri tatmak ta güzel olacaktır benimde 2 bocekten sonra darısı başıma demeden edemedim
Bende tekim herkes kız yılı diyor beni umutlandırıyor 3.de erkek olursa bizim ev yeniçeri ocağı gibi olacak![]()
24 yasindayim, tesekkur ederim bu arada :))Hesaplarken masa basi is yapiyorum az hareket ediyorumu sec. eger spor yapiyorum falan Secersen baya yuksek cikiyor kalori.ben de bi baktim senin icin. Yasini bilmiyorum o yuzden 30 yazdim. GUnluk kalori 1770 diyor 300 Ekle 2000 Eder.
Ayyyyy, neler yapiyorsun peki meyve falan bulundur bari yaninda hep bide sut gerci cikolata isteyincede baska bisey kesmiyo insani ille de cikolata ilkede cikolata :) bitter çikolata alsan karelerden bir parca falan yersinKızlar bu arada benim istahimda açılma oldu hemde tam 22. Haftalarda olduğu gibi kendimi zor tutuyorum bi bıraksam 10 15 kilo kesin doğuma iyi kötü o dönemlerde yazdı devamlı yürüyüş yapmıştım şimdi hem yürüyüş hemde hareketlerim kısıtlandı bilmiyorum ne yapacam yemeğe artsa iştah yine sorun yok acayip biçimde tatlı çikolata istiyor canm
Büyük ler hep der bebek buyuyunce canin ister artik eskisi gibi degilsin normal bi durum sen zaten dikkat ediyosun cok fazla abartmiycağindan eminim en fazla alicagin kilo5 senin o da gayet ideal dogum sonrası en kotü 6 kilo gitse ilk basta gerisi de çabucak gidecektir canim uzme kendini bak ben gecen hafta eti bugdayli form buğday patlaği ni kesfettim yer yemez miden de şisiyor iştahini aliyor dene istersen ben şimdi cantam dan eksik etmiyorum 1 tanesi 40 cal i mi neKızlar bu arada benim istahimda açılma oldu hemde tam 22. Haftalarda olduğu gibi kendimi zor tutuyorum bi bıraksam 10 15 kilo kesin doğuma iyi kötü o dönemlerde yazdı devamlı yürüyüş yapmıştım şimdi hem yürüyüş hemde hareketlerim kısıtlandı bilmiyorum ne yapacam yemeğe artsa iştah yine sorun yok acayip biçimde tatlı çikolata istiyor canm
Aaa bende alayim hemen hic gormemistim :)J
Büyük ler hep der bebek buyuyunce canin ister artik eskisi gibi degilsin normal bi durum sen zaten dikkat ediyosun cok fazla abartmiycağindan eminim en fazla alicagin kilo5 senin o da gayet ideal dogum sonrası en kotü 6 kilo gitse ilk basta gerisi de çabucak gidecektir canim uzme kendini bak ben gecen hafta eti bugdayli form buğday patlaği ni kesfettim yer yemez miden de şisiyor iştahini aliyor dene istersen ben şimdi cantam dan eksik etmiyorum 1 tanesi 40 cal i mi ne
Vallahi canm bir lokma alınca gözüm doymuyo pakette oluyo gozum .meyve bide keçiboynuzu pekmezi iyi geliyo oda şimdilik ne kadar idare eder bilmiyorumAyyyyy, neler yapiyorsun peki meyve falan bulundur bari yaninda hep bide sut gerci cikolata isteyincede baska bisey kesmiyo insani ille de cikolata ilkede cikolata :) bitter çikolata alsan karelerden bir parca falan yersin
Canin cekince ben diyetteyken diyetisyenim ara ogunume yazmisti 40 gr.
Aaaa dur bide onu deneyeyim canm sağol yaza iki kardeşiminde arka arkaya düğünü var kilo birazda ondan korkutuyor inşallah sağ sağlim doğar sütüm olurda kalmaz kilo ilk bebegimde 20 kiloyu 40 günde verdim ikincide 10 kiloyu bir yıl veremedim buda öyle olmaz inşallah metabolizmam hiç çalismiyordu ikincide .birazda kış etkiliyor herhalde yazın hem hep dışarıdaydık hem sıcakta meyve yiyorduk yetiyordu kışın evde olunca çok etkiledi beni allahtan 5 6 hafta kaldıJ
Büyük ler hep der bebek buyuyunce canin ister artik eskisi gibi degilsin normal bi durum sen zaten dikkat ediyosun cok fazla abartmiycağindan eminim en fazla alicagin kilo5 senin o da gayet ideal dogum sonrası en kotü 6 kilo gitse ilk basta gerisi de çabucak gidecektir canim uzme kendini bak ben gecen hafta eti bugdayli form buğday patlaği ni kesfettim yer yemez miden de şisiyor iştahini aliyor dene istersen ben şimdi cantam dan eksik etmiyorum 1 tanesi 40 cal i mi ne
Bende bugün suya ağırlık verecem artık yapacak birşey yokBu arada kizlar sabah tartiya çıktım ve bugun moralim daha iyiherkese tavsiyem BOL SU BOL SU BOL LIMONLU SU !
![]()
Aynn ya biri gelince yada ben gidince düzenim kaciyo benimde bendede başka evde kaldigin zaman wc problemi oluyo canm psikolojik herhaldeGunaydin kızlar bu hamilelik cideen garip dr a gittiğim sabah yani 1 gun once 57.7 yi gordum 2 gundur annemdeydim abarti hicbisey yemedim biliyorum bi de 3 gundur wc ye cikamadim ev sişinda bieyer gidince duzen kalmiyor 58.4 olmuş bu sabah insallah bugun bol.su ile atarim yemeden gelmesi can sıkıcı cidden
Ay yazik adama yaa. Ben de ikizlere hamileyken 13. Haftada biri icin kiza benziyor demisti. BEn tabi fena kaptirmistim kendimi. Sonra ikisininde erkek oldugunu ogrenince cok aglamisim. Hamilelik psikolojisi isteHaaa haa çok guldumevlat evlat ama bi anne için kız baba için erkek çok farklı bizim bide 13. Haftada erkeğe benziyor dediler yazık adamcağız havalara uçtu askerliğine kadar hayaller kurdu 2 hafta sürdü tabi
yazık şimdi gidiyo toka seçerken kızlara yardım ediyo oje renginde fikir veriyo açıyorum dağ gibi adam kızların elinde ne hale geldi
![]()