• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Senle haftamiz ayni sende nasil hareketleri falan biz baya güçlendik disardan gorunuyor hatta bugun ilk.kez annem elini koydu tekmeledi yani bu hafta belli.etti kendini
Benimde hareketlendi bayaga disardan görünuyor mu farkinda degilim o kadar hareketli bi hayatım var ki oturup bakmadim hic :D bugun 4 yere gittim anca attim kendimi eve formda kalmaktan zor bisey varsa oda cok gezerek formda kalmaktir heralde :D

Cuma ki kilo bildirimi icin listemiz hazir :) yarin temizlik yapicam diye bugunden hazirladim, bakalim en az kim aldi bu hafta :))

Cuma ki kilo bildirimi icin listemiz hazir :) yarin temizlik yapicam diye bugunden hazirladim, bakalim en az kim aldi bu hafta :))

En azı bilmiyorum ama en çok sanırım benim . Şimdiden +500-700 arası gidip geliyor . Ben acaba şimdiden mi söylesem. Korkuyorum 2 günde bile artmış olcak diye :KK70:

En azı bilmiyorum ama en çok sanırım benim . Şimdiden +500-700 arası gidip geliyor . Ben acaba şimdiden mi söylesem. Korkuyorum 2 günde bile artmış olcak diye :KK70:
Belkide daha az cikar bilemeyiz :D

SELAM KIZLAR BENİMDE 3 AY BİTTİ, HALA BULANTILARIM VAR AMA ESKİSİ GİBİ DEĞİL. ŞİMDİYE DEK KİLO ALMADIM 1 KG VERDİM. BAKALIM ŞİMDİDEN SONRA NE OLUCAK :)))
Bazen içten içe sizi kıskanıyorum hiç bulantı kusma yaşamadım hamile olduğumu öğrendiğim günden sonra hep kilo almaya başladım
:anne:Teşekkür ederim kızlar haklısınız :KK200:.Yazdıklarınız etkiledi beni. Ve işte bugünkü listem.

Kahvaltı:
1 adet haşlanmış yumurta
Biraz beyaz peynir
5 adet zeytin
Domates, salatalık
1 kaşık tahin pekmez
1 bardak süt

Ara1:
2 ceviz
2 fındık
2 badem
1 avuç içi yarısı kadar beyaz nohut

Akşam:
Etli kuru fasülye
Yoğurt

Gecede 1 ayva yerim. Günü bitiririm
Senin listede beni etkiledi ben utancımdan liste bile yapamadım bugün misafirlerim vardı poğaça börek kek pasta vardı akşam yemesem iyiydi akşamda süper bir pilav vardı onada hayır diyemedim bunlar yediklerimin sadece bir kısmı
:oops:
Kızlar benimkarnim bu 2 gündür biraz daha gerildi ve büyüdü bebeğin ayaklari gobek deligimin uzerinde acaba diyorum bebek mi buyudu de ben boşuna mi stres yaptım
Biz sana bunu diyoruz zaten sen gereksiz stres yapıyorsun hamilesin sen:anneadayı::KK200:

En azı bilmem ama kızlar boşuna talipler en çok alan benimdir bu hafta:kızgın:
Onu bende yapıyorum ya sürekli yeni doğan bebek resimlerine videolarına bakıyorum.. doğsa da sevsem ahh ahh:anne: Bu arada isim düşündünüz mü
şimdi böyle söylüyorsun ama doğduktan sonra içinde çok boşluk oluyor karnındaki haraketlerini özlüyorsun elini göbeğine koyunca bomboş oluyor asıl o hareketlere şimdiden sonra alışacaksın bu arada benim isim için çok erken ama eğer kız olursa babamız Asel istiyor ben Melike ye sıcak bakıyorum abiside Ecenur veya Melis diye dayatıyor erkek olursa yı hiç düşünmedik bidahaki kontrolde cinsiyet belli olur o zaman daha ciddi düşünürüz ;)

Güzelmiş canım benim :KK200: Ben henüz karar veremiyorum. Hergün bir yeni isim düşüyor aklıma. Eşim desen benden beter kararsız:KK45: Daha ısrarla 2 -3 kere şu olsun diyemedik
Benim kızlar bile isim öneriyo iş çığrından çıktı amliyacaginiz En son büyük kızım möhteber elif olsun dedi "yeni gelin" hastası kendiside :):halay::halay::halay:

Güzelmiş canım benim :KK200: Ben henüz karar veremiyorum. Hergün bir yeni isim düşüyor aklıma. Eşim desen benden beter kararsız:KK45: Daha ısrarla 2 -3 kere şu olsun diyemedik
Yeni moda isim koymak istemiyoruz isim kişiligi etkiler diye cevremde ki zehra lara baktim bebklere cocuklara baktim hep saglam karakterli akilli uslu kimseler ilk kriterim o oldu sanirim bakalim.yine de nasib

Benim kızlar bile isim öneriyo iş çığrından çıktı amliyacaginiz En son büyük kızım möhteber elif olsun dedi "yeni gelin" hastası kendiside :):halay::halay::halay:
Çocuklar TV den cok etkileniyor geçen hafta anane bizde kaldı Çukurova dizisini izlemiş oğlum sözde oyun oynuyordu ama o da izlemiş herhalde kardeşim erkek olursa Demir Yaman olsun diyor ama sizin Möhteber iyiymiş çok güldüm ;)

Yeni moda isim koymak istemiyoruz isim kişiligi etkiler diye cevremde ki zehra lara baktim bebklere cocuklara baktim hep saglam karakterli akilli uslu kimseler ilk kriterim o oldu sanirim bakalim.yine de nasib
Benim çevremde de çok Zehra var dediğin gibi çok karakterli hatırı sayılır kişiler bence güzel bir tercih esimde bana Zehra yı önermişti ama ben çevremde çok var diye istemedim bu ara Melike üzerinde yoğunlaştım daha cinsiyet belli değil ;)

Bazen içten içe sizi kıskanıyorum hiç bulantı kusma yaşamadım hamile olduğumu öğrendiğim günden sonra hep kilo almaya başladım

Senin listede beni etkiledi ben utancımdan liste bile yapamadım bugün misafirlerim vardı poğaça börek kek pasta vardı akşam yemesem iyiydi akşamda süper bir pilav vardı onada hayır diyemedim bunlar yediklerimin sadece bir kısmı
:oops:

Biz sana bunu diyoruz zaten sen gereksiz stres yapıyorsun hamilesin sen:anneadayı::KK200:

En azı bilmem ama kızlar boşuna talipler en çok alan benimdir bu hafta:kızgın:
şimdi böyle söylüyorsun ama doğduktan sonra içinde çok boşluk oluyor karnındaki haraketlerini özlüyorsun elini göbeğine koyunca bomboş oluyor asıl o hareketlere şimdiden sonra alışacaksın bu arada benim isim için çok erken ama eğer kız olursa babamız Asel istiyor ben Melike ye sıcak bakıyorum abiside Ecenur veya Melis diye dayatıyor erkek olursa yı hiç düşünmedik bidahaki kontrolde cinsiyet belli olur o zaman daha ciddi düşünürüz :KK66:
Kiz bulanti kusma kiskanilir mı ayy ben ilkimde cok cektim hayattan soguyosun şukret yasamamissın
Dun yediklerin de gitti dünde kaldi pişman olma zaten kilon çok deģil ve kontrolu başdan saglamaya calisanlardansin bu da buyuk bir arti senin için bak bana yeseydim gelseydi icime dert olmazdı ama olsun bebegim almistir diye teselli ediyorum kendimi

Kiz bulanti kusma kiskanilir mı ayy ben ilkimde cok cektim hayattan soguyosun şukret yasamamissın
Dun yediklerin de gitti dünde kaldi pişman olma zaten kilon çok deģil ve kontrolu başdan saglamaya calisanlardansin bu da buyuk bir arti senin için bak bana yeseydim gelseydi icime dert olmazdı ama olsun bebegim almistir diye teselli ediyorum kendimi
Nasıl kiskanmayım kuzenimde mide bulantısı kusma çoktu ilk 3 ay 7 kilo verdi sonra onları geri aldı bide üstüne 7 kilo daha aldı topaç gibi ikizleri doğurdu ben 30 kilo aldım 3 kilo bir çocuk dogurdum sezeryandan sonra sadece 4 kilo gitmişti gerisiyle ben 1 sene cebelleştim 5.gun kuzenim eski kilosundaydı

Çocuklar TV den cok etkileniyor geçen hafta anane bizde kaldı Çukurova dizisini izlemiş oğlum sözde oyun oynuyordu ama o da izlemiş herhalde kardeşim erkek olursa Demir Yaman olsun diyor ama sizin Möhteber iyiymiş çok güldüm :KK66:

Benim çevremde de çok Zehra var dediğin gibi çok karakterli hatırı sayılır kişiler bence güzel bir tercih esimde bana Zehra yı önermişti ama ben çevremde çok var diye istemedim bu ara Melike üzerinde yoğunlaştım daha cinsiyet belli değil :KK66:
Melike de guzel aslinda ama cevremde pekolmadiindan karakter olarak nasıl bilemiyorum

Nasıl kiskanmayım kuzenimde mide bulantısı kusma çoktu ilk 3 ay 7 kilo verdi sonra onları geri aldı bide üstüne 7 kilo daha aldı topaç gibi ikizleri doğurdu ben 30 kilo aldım 3 kilo bir çocuk dogurdum sezeryandan sonra sadece 4 kilo gitmişti gerisiyle ben 1 sene cebelleştim 5.gun kuzenim eski kilosundaydı
Klasik ve sinir oldugum seyi soyliycem bünye genetik etkiler malesef hamilelik de ki kilo alimi dengesine tibbi olarak kimse kesin şöyle boyle diyemiyor senin bünye oyle imiş demekki ahh ahh nolurdu bizim bunyelerde yeyip kilo almayan ya da kendiliginden 9 la tamamlayan lardan olaydı cogu hamile tartiya cikmiyoruz diyor yaa :kızgın:

Çocuklar TV den cok etkileniyor geçen hafta anane bizde kaldı Çukurova dizisini izlemiş oğlum sözde oyun oynuyordu ama o da izlemiş herhalde kardeşim erkek olursa Demir Yaman olsun diyor ama sizin Möhteber iyiymiş çok güldüm :KK66:

Benim çevremde de çok Zehra var dediğin gibi çok karakterli hatırı sayılır kişiler bence güzel bir tercih esimde bana Zehra yı önermişti ama ben çevremde çok var diye istemedim bu ara Melike üzerinde yoğunlaştım daha cinsiyet belli değil :KK66:
Melike de çok güzel isim hayırlısıyla doğsunlar inşallah bizde ilk elif zümra düşünüyorduk sonra zeynep erva oldu bakalım artık doğuma ne olur zeynep babasının süsü mücevher demekmiş babaya çok düşkün olurmuş eşim zeynebi ondan çok istedi

Evet tek kilo yönünden güzel oluyor bende gram veremiyorum ilk üç ay iştahsızlık olduğu halde tek artısı bi anda iştah aşırı acilmiyo kusan arkadaşlarım 3 ay bitince yemeklere sarıldılar daha hızlı aldılar benim eski düzen yavaş yavaş geldi kilolar

Back
X