• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

14. Hafta 58.4
Kızlar kendinizi fazla üzmeyin yaa sonuçta kiloyu elbet alcaz önemli olan abartmadan yemek.Yoksa elbette canımız ne çektiyse yiyelim yanii dün bir sürü sarma da yedim üstüne irmik helvası dondurma da yedim ama tatlıyı az aldım böylece kendimce dengelemiş oldum. Kilo alcam şimdi bunu yiyince diye düşünüp durunca sanki vücut daha çok alıyor . Sonuç olarak kendimizi yıpratmayalım diyorum :KK68:
Ilk aylarda bende cok kasmadim ama 18. Haftadan sonra ciddi bi seklde ne yersem yariyor derler ya oyle olunuyor ben kizimda dikkat etmemiştim 1 ayda 4 kilo gelmisti dr kizmistibaya yoksa valla yeriz ama kontrollü gidelim zaten bebek zayif dese dr hemen yememi artirirdim eminim diger arkadaslarda oyle bi de bunye meselesi dunyalaı yiyp kilo almayan hamisler var

KAHVALTI:
Yarim kase yogurt 2 kasik yulaf 3 hurma yarima yakin muz tarcin
Yarim simitten tost biraz peynir ve salatalik
ARA:
Yarim mandalina
2 dilim ananas
OGLE/AKSAM(17:00 ye kadar daha sonrasinda bisey yemek yok)
Bol porsiyon bosnak mantisi (boregi)
Yaninda sarimsakli yogurt'misafirliklerde yemedigim boreklerin acisini cikardim:D '
Daha sonra:
Bir trilecenin çeyreği; 1 baklava
#bolsu ve limonlu suya devam

Annemlerde kaldığım icin cok guzel bir liste olmadi tarti gunune kadar toparlarim ins ;)

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık tahin pekmez
2 dilim ballı kaymaklı ekmek
Biraz peynir
Domates,salatalık
Açık 1 bardak çay

Ara1:
4-5 kaşık Patates salatası

Ara2:
3 kaşık kahvaltılık çikolata ( tatlı krizi geldi dayanamadım :( )

Akşam:
Balık sote
Salata

( bugün biraz tatlıları kaçırdım . Yarına dengelerim inşallah )

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık tahin pekmez
Biraz peynir
Domates,salatalık
Açık 1 bardak çay

Ara1:

Ara2:
3 kaşık kahvaltılık çikolata ( tatlı krizi geldi dayanamadım :KK43: )

Akşam:
Balık sote
Salata

Aslinda buna kacirmak bile denemez gayet iyi bir liste suan dikkat etmeye calisinca onceki hamileligimde ne kadar cok yedigimi anladim :D

Sabah
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim ekmek
Domates yesil biber
2 dilim peynir
Ara
Yarim kase yogurt
1 galeta
Ogle
1 subardagi makarna
1 tabaga yakin salata
Ara
1 cennet hurması
Akşam
1 kase yogurtlu patates corba gibi oluyor
4 kasik bulgur pilavı
1 köfte
1 yumurta kadar haşlama et
Annemdeydim hareketsiz bi gündü bakalim nolucak

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık tahin pekmez
Biraz peynir
Domates,salatalık
Açık 1 bardak çay

Ara1:

Ara2:
3 kaşık kahvaltılık çikolata ( tatlı krizi geldi dayanamadım :KK43: )

Akşam:
Balık sote
Salata

Öğlen bisey yememişsin ama cikolata ile dengelemişsin

Kahvalti bir yumurta, peynir zeytin domates biber. Ara da Iki mandalina ve ceviz. Oglen ton balikli salata. Aksam 3 dilim pizza ve ayran. Yemek yapmaya usendim. Cocuklar da cok isteyince pizza ile gecistirdik aksam yemegini. Saat daha cok erken. Eger sonra acikirsam falan meyva yerim.

Aa bir de arada kahve in yaninda bir parmak kitkat yedim. Hi kac tane de cubuk kraker. Kahve ile kitkati Sabah 5 de yedim :D cocuklar biraz hasta Sabah 4 den beri ayaktayim. Sabahin korunde tatli Krizim tuttu.

Saolun kızlar içimi rahatlattınız :KK200::KK200: bende arada sütlü nescafeye su ile değil süt ile yapıyorum. Hem tatlı ihtiyacımı gideriyor. Hem de kafeinin etkisini süt ile azaltmaya çalışıyorum

Gunaydin herkese :) dun o kadar yorgundum ki 8.30 da uyumusum. Bugun kalktik kahvaltimizi ettik. Kahve iciyorum simdi. Sonra ust katin halilarini temizleyecegim hali yikama makinasi ile. Hergun Iki oda yapabilirim ancak. Cunku cok fena yoruyor insani :( cocuklardan Ben de kapmisim sifayi. Bogazlarim agriyor ve fena oksuruyorum. O yuzden bugun Bol Bol corba ve balli, limonlu sicak su/cay bana.

Gunaydin herkese :) dun o kadar yorgundum ki 8.30 da uyumusum. Bugun kalktik kahvaltimizi ettik. Kahve iciyorum simdi. Sonra ust katin halilarini temizleyecegim hali yikama makinasi ile. Hergun Iki oda yapabilirim ancak. Cunku cok fena yoruyor insani :KK43: cocuklardan Ben de kapmisim sifayi. Bogazlarim agriyor ve fena oksuruyorum. O yuzden bugun Bol Bol corba ve balli, limonlu sicak su/cay bana.

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Eğer acil değilse de bugün yıkama halıları. İyice bir dinlen. Çünkü hastalığın en iyi tedavisi dinlenmek:KK200:

Gunaydin herkese :) dun o kadar yorgundum ki 8.30 da uyumusum. Bugun kalktik kahvaltimizi ettik. Kahve iciyorum simdi. Sonra ust katin halilarini temizleyecegim hali yikama makinasi ile. Hergun Iki oda yapabilirim ancak. Cunku cok fena yoruyor insani :KK43: cocuklardan Ben de kapmisim sifayi. Bogazlarim agriyor ve fena oksuruyorum. O yuzden bugun Bol Bol corba ve balli, limonlu sicak su/cay bana.
Dikkatet kendine temizlik beklesin gerekirse bolca dinlen dinlenki hastaliği atabilesin

Back
X