Kiz 1 günün kaldi senin yerine ben heyecan yaptım şimdiBugün hava çok güzeldi bizde yürüyüş yapalım diye çıktık ama çok yavaş yürüdük artık ağrılarım var eve geldik ama belim tutmuyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz 1 günün kaldi senin yerine ben heyecan yaptım şimdiBugün hava çok güzeldi bizde yürüyüş yapalım diye çıktık ama çok yavaş yürüdük artık ağrılarım var eve geldik ama belim tutmuyordu
Canım ödem desem ödem değil elimde falan şişliğim yok.Biraz kabızlık var ondan mı bilemedim. Hem limonlu içiyorum hem su. Hemde gerçekten sağlıklı yiyorum Tamam arada bir kek falan kaçıyor ama bu listelerle kilo almam çok saçma. Diyet forumlarına giriyorum benden çok yiyorlar. Böyle giderse bırakacağım hiç motive olamıyorumBu yemeylw geliyo mu her hafta bir kilo hadi yaa bende bi ara oyle diyodum da savaşa savaşa ayda 1 oluyodu sonuç yukselip dusuyodu surekli ac kaliyodum falan ama bu haftalarda eskisi gibi inatçi değil sadece istahim açık
Ben de aynen senin gibiydim canim. Son iki haftaya yakindir kilo almam yavasladi. Senin De yavaslar yakinda insallah. Aynen saglikli yemeye devam et sen.Canım ödem desem ödem değil elimde falan şişliğim yok.Biraz kabızlık var ondan mı bilemedim. Hem limonlu içiyorum hem su. Hemde gerçekten sağlıklı yiyorum Tamam arada bir kek falan kaçıyor ama bu listelerle kilo almam çok saçma. Diyet forumlarına giriyorum benden çok yiyorlar. Böyle giderse bırakacağım hiç motive olamıyorum![]()
Canim cidden ayni seyleri yaşadık insanin elinde elle tutulur bisey olmayinca hevesi kırılıyor ama olsun burdaki arkadaslar da sagolsun bana cok destek vermislerdi 10 alicagina 5 alman bile kâr bu arada senin haftalar da hic unutmuyorum haftalarca tatli yemedim inat ettim ve esim dayanamadi yedirmisti 1 dilim kadar sabahina 1 kilo arti görmüştümCanım ödem desem ödem değil elimde falan şişliğim yok.Biraz kabızlık var ondan mı bilemedim. Hem limonlu içiyorum hem su. Hemde gerçekten sağlıklı yiyorum Tamam arada bir kek falan kaçıyor ama bu listelerle kilo almam çok saçma. Diyet forumlarına giriyorum benden çok yiyorlar. Böyle giderse bırakacağım hiç motive olamıyorum![]()
Haha o zaman Benim nurtopu gibi bes kilocuk yagim varCanim cidden ayni seyleri yaşadık insanin elinde elle tutulur bisey olmayinca hevesi kırılıyor ama olsun burdaki arkadaslar da sagolsun bana cok destek vermislerdi 10 alicagina 5 alman bile kâr bu arada senin haftalar da hic unutmuyorum haftalarca tatli yemedim inat ettim ve esim dayanamadi yedirmisti 1 dilim kadar sabahina 1 kilo arti görmüştümcok kötü bisey kabul ediyorum ama sonra o 1kilo icin gunkerce cabaladim di falan zor haftalar ama biraz daha sabret 26 yi bi gör bak simdi o haftalardaki gibi degil kilo artışım alıyorum ama ufacik yemeyle 1 kiko gelmiyo en azindan netde okumustum bu arada 10 ila 26 arası alinan kilo annede yağ deposu oluyomuş sonrası bebek suyu falan ve ödem
Bence kapışırız seninleSabırla bekliyorum canlar. Bu gidişle grubun en tonton tamamlayanı olacağım ama ehh ossun bakalım![]()
Haha o zaman Benim nurtopu gibi bes kilocuk yagim var![]()
Hoşgeldin canim haftalık takibimize katilacak misin?Merhaba, bende 58 kilo ile başladım şu an 68 kiloyum. Herkese hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
merhaba cnm bende 19. haftadayım, kalori sınırın nedir merka ettim ?Merhaba kızlar bende 22 haftalık hamileyim ara ara okuyorum sizi, selam vermek istedim
Bende 4,5 kilo aldım ama sizde yazmışsınız o kadar garip ki bi tartılıyorum 1 kg fazlayım, ertesi gün bakıyorum inmişim tekrar, insanın sinirlerini bozuyorödem de oluyor sanırım bi de ya da vücut su tutuyor kontrollu olmaya çalışıp her tartıda kendini kilo almış olarak görmek gerçekten çok sinir bozucu geçen akşam dayanamadım çayın yanında bisküvi yedim
uygulamam var kalori de sayıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ideal kilolarda doğuma girelim inşallah.
merhaba cnm, vitamin bende alerji yaptığı için sadece haftada 2 içiyorum. b vit bende döküntü ve kaşıntı yapıyor. ama demir ilacı çok öenmli dedi doktor. vitaminler opsiyonel ama demir çok önemli dedi ki ilaç yanlısı bir adam değil kendisi. doğumda kan kaybedicez. sonrasında saç dökülme sorunu,kansızlık şikayeti yaşayabilirsin. bence mutlaka kullan az kalmış zaten. gyno ferro sanol kullanıyorum.Kilo degil o kabızlik demir hapına baslamakdan bu sebeble daha cok korkuyorum zaten sıkıntılıyım sali gidip kan idrar testi falan vericem kan sayimi yapicak saglik ocaği düşmediyse degerlerim icmiycem zaten kocaman bisey icemedim midem kalkti
Tabiki katilabilirsin eve gidince eklerim suan disardayim, liste eklemek zorunlu degil sadece kendimize bi motivasyon olsun diye paylasiyoruz :)haftalık takibe bende katılabilir miyim ?cool_lime liste paylaşmak zorunlu mu ? 18+5 deyim. başlangıc kilo: 61.4 şimdiki kilo: 62.2
Magnezyum kullanmayi denediniz mi doktor yazmis bana ne icin yazmis bilmiyorum ama ishal yapiyoKızlar kabızlığım devam ettiği için doktorumu aradım ve duphalac şurup verdi bana bu akşam ona başlıycam 3 gün boyunca insallah rahatlarım
Şuanki kilom 55 aynı kilodayım ama bazen 56 ları gördüm birkaç gün
Magnezyum kullanmayi denediniz mi doktor yazmis bana ne icin yazmis bilmiyorum ama ishal yapiyo
Cok garip ya bende ilk kullandigim zamanlar bir iki gun yapmisti sonra gecti hatta gunde 1 muz kesin yerim...gunde bir kase corba icmeyide deneyin bagrsaklari yumusatirTatlım magnezyum kullanıyorum zaten bende isal yapmadı normal devam ediyorum demir hapı beni mahvetti