• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kızlar kabızlığım devam ettiği için doktorumu aradım ve duphalac şurup verdi bana bu akşam ona başlıycam 3 gün boyunca insallah rahatlarım
Şuanki kilom 55 aynı kilodayım ama bazen 56 ları gördüm birkaç gün
Duphalac bende işe yaramadı insallah sende yarar canım
merhaba cnm, vitamin bende alerji yaptığı için sadece haftada 2 içiyorum. b vit bende döküntü ve kaşıntı yapıyor. ama demir ilacı çok öenmli dedi doktor. vitaminler opsiyonel ama demir çok önemli dedi ki ilaç yanlısı bir adam değil kendisi. doğumda kan kaybedicez. sonrasında saç dökülme sorunu,kansızlık şikayeti yaşayabilirsin. bence mutlaka kullan az kalmış zaten. gyno ferro sanol kullanıyorum.
Doğru diyosun csnim farkindayim bende ama içemedim işte kan degerim cok düşükse yarın öğrenirim basliycam.mecbur ama inan kabızlık ayrı bi illet miş 32 yaşındayım 3. Gebeligim ben böylesini yaşamadım :KK43:

Doğru diyosun csnim farkindayim bende ama içemedim işte kan degerim cok düşükse yarın öğrenirim basliycam.mecbur ama inan kabızlık ayrı bi illet miş 32 yaşındayım 3. Gebeligim ben böylesini yaşamadım :KK43:

Ayy deme tatlım sen nasıl basa çıktın kabizlıkla?ne kötü bişey ya

Ayy deme tatlım sen nasıl basa çıktın kabizlıkla?ne kötü bişey ya
Hala çikabilmiş degilim ama gecen haftalardaki gibi de kötü degilim afedersin wc de kan geliyodu :KK43: ogrendigim şeyler se
1
2 hurma ve 3 ,4 kayisiyi.aksamdan kaynat sabah 2 yemek.kasigi zeytinyagi kat blenderdan gecir 2 bardak cikiyor ac karnina 1 bardak ic
2
sucuk turşu kefir bagirsak dostuymuş yararli bakteriler olusmasini sagliyo
3
pirasayi zeytimyaģi.ile saf pişir her yemek.den önce 1 kucuk.kase ye
4
Elma armut gibi.meyveleri kabuklu tüket
1.ve 3. Favorim diyebilirim bi dene istersen inşallah sende işe yarar

Hala çikabilmiş degilim ama gecen haftalardaki gibi de kötü degilim afedersin wc de kan geliyodu :KK43: ogrendigim şeyler se
1
2 hurma ve 3 ,4 kayisiyi.aksamdan kaynat sabah 2 yemek.kasigi zeytinyagi kat blenderdan gecir 2 bardak cikiyor ac karnina 1 bardak ic
2
3
4
Ama sucuk tuketmemiz sakincali degil mi ısıl islem gormus yicekler cok zararli diye biliyorum

1
2
3
4

Yapıcam tatlım çok sağol

Sabah kalkinca bir bardak ilik limonlu su ceviz, kuru erik, kayisi, hurma kahvalti Iki haslanmis yumurta. OGlen, disaridaydim tavukburger yedim. Aksam yine mercimek corbasi. Eeeeen sonunda bitirdim :D sonra activia yogurt, tarcinli su icecegim. Meyva yemedim bugun. Meyva da yerim belki.

Kahvaltı
1 yumurta
Domates,salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak süt
Ara
Kuru kayısı
1 ceviz

Öğle
2 kase çorba
1 dilim ekmek
Tahin,pekmez
Ara
1/2elma
1 portakal

Akşam
1 kase çorba
Yaprak sarması

cnm bu ilaç bende aman aman kabızlık yapmadı. her sabah aç karnına kuru erik yiyorum. 1 bardak limonlu sıcak su içiyorum. öğle yemeklerinde genelde pırasa,karnabahar ne sebze çıkarsa onu alıyorum. akşamda koskoca kase salata yiyorum. böyle yaparak aştım. he birde armutta iyi geliyor. haftada 2 gün avokadolu sandviç yapıyorum, avokado da çok iyi kabızlık içinde bebek içinde .

cnm bu ilaç bende aman aman kabızlık yapmadı. her sabah aç karnına kuru erik yiyorum. 1 bardak limonlu sıcak su içiyorum. öğle yemeklerinde genelde pırasa,karnabahar ne sebze çıkarsa onu alıyorum. akşamda koskoca kase salata yiyorum. böyle yaparak aştım. he birde armutta iyi geliyor. haftada 2 gün avokadolu sandviç yapıyorum, avokado da çok iyi kabızlık içinde bebek içinde .

avakadolu sandeviçi nasıl yapıuorsun? tarif ver bize

avakadolu sandeviçi nasıl yapıuorsun? tarif ver bize
olgun avokadolardan al, onu bir güzel ez. ben yarısını yapıyorum o bile çok.içine ben lor koyuyorum, sen labne peynirde koyabilirsin. çok az limon ve tuz. sonra tam buğday pita ekmeğine sürüyorum onu , azcık zeytın ezmesi koyuyorum:) hamile kalmadan önce hindi füme koyardım ama artık yemiyorum :) bukadar canım ;)

Ahh canım benim inan dediklerini 4 haftadır harfiyle uyguladım ilk.haftalardaki gibi degilim ama rahatlamadım da normal de ben acı biber yer dim en kötü rahatlardım o bile kâr etmedi bebeğin duruşuyla da alakası olabilir miş 2 ayım kaldı sabredicem ve bol lif li gidalaryemeye devam edicem

olgun avokadolardan al, onu bir güzel ez. ben yarısını yapıyorum o bile çok.içine ben lor koyuyorum, sen labne peynirde koyabilirsin. çok az limon ve tuz. sonra tam buğday pita ekmeğine sürüyorum onu , azcık zeytın ezmesi koyuyorum:) hamile kalmadan önce hindi füme koyardım ama artık yemiyorum :) bukadar canım :KK66:

sağol canım birde bunu deneyeyim.:hamarat: Bende muz avakado süt karıştırıyordum

Back
X