Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Alırım cnm gitsem de işyerim anlayışsız yani öyle hamilesin falan diye haline birşey diyen yok. Yani hasta mısın diyen bile olmadı öksürüp duruyorum yüzüm mermer gibi düşün. Eğer yarın kötü olursam gelemem zaten. Birde aşıdır, doktordur izin almam gerekti buara geçen hafta annem için izin almıştım haftaya aşım var. Yani biri birşey derse sinir olurum diye geldim :KK43: Sende stres yapma cnm başak burcu musun yoksa sende :))) Kendime benzettim de seni :)
Geçmiş olsun canım ne aşısı vurulyrsn? Tetanoz mu yoksa

Alırım cnm gitsem de işyerim anlayışsız yani öyle hamilesin falan diye haline birşey diyen yok. Yani hasta mısın diyen bile olmadı öksürüp duruyorum yüzüm mermer gibi düşün. Eğer yarın kötü olursam gelemem zaten. Birde aşıdır, doktordur izin almam gerekti buara geçen hafta annem için izin almıştım haftaya aşım var. Yani biri birşey derse sinir olurum diye geldim :KK43: Sende stres yapma cnm başak burcu musun yoksa sende :))) Kendime benzettim de seni :)
Bu özel sektör de anlayisli biisyeri var mi acaba ?hamile kadin yaa hastal iken daha da zor oluyor valla calisan bayanlara üzülüyorum bu durumlarda..Nokta atişi yaptın evet başak burcuyum cok mu belli ediyorum kendimi :olamaz:

Kızlar yanlış anlamayın burda birbirimizin eksigini artisini gorup cok guzel paylasimlar yaptik ve inanin bu forumun etkisi az kilo almam da cok oldu ..... ben bildiginiz bozdum yeme icme duzenimi hamilelik öncesine döndüm hos ozmn da cok yemek yemezdim ama gebelikde daha da az yiyordum adapte olamiyorum napıcam bilmiyorum sebeplerim se
1. Bu halimle yuzune renk gelmis can gelmiş diyenler var once de cok sararmişsin solmuşsun diyordu yakin cevrem ki oyleydim
2. bebek maşallah buyudu tamam oncede iki kisiydim ama simdi bebegin daha cok ihtiyaci var diye katı olamiyorum
3. Bu haftaya kadar iyi bi kilo ile geldim zaman az kaldi 7 hafta gibi haftada 500 gr alsam gözüme batmaz diyorum
Liste olusturan ben gitti inanin adapte olamiyorum tartida cok yuksek bi deger gorursem adaptasyonum gelir galiba
Yanliş mi yapiyorum bilmiyorum eşim bu durumdan cok memnun fikriniz ne merak ediyorum dogrusu bu arada C charla Neseliyimmm Neseliyimmm cool_lime cool_lime nerdesiniz kızlar siz butun gozden kayboldunuz valla ne yalan soylıyım merak ediyorum sizi

Kızlar yanlış anlamayın burda birbirimizin eksigini artisini gorup cok guzel paylasimlar yaptik ve inanin bu forumun etkisi az kilo almam da cok oldu ..... ben bildiginiz bozdum yeme icme duzenimi hamilelik öncesine döndüm hos ozmn da cok yemek yemezdim ama gebelikde daha da az yiyordum adapte olamiyorum napıcam bilmiyorum sebeplerim se
1. Bu halimle yuzune renk gelmis can gelmiş diyenler var once de cok sararmişsin solmuşsun diyordu yakin cevrem ki oyleydim
2. bebek maşallah buyudu tamam oncede iki kisiydim ama simdi bebegin daha cok ihtiyaci var diye katı olamiyorum
3. Bu haftaya kadar iyi bi kilo ile geldim zaman az kaldi 7 hafta gibi haftada 500 gr alsam gözüme batmaz diyorum
Liste olusturan ben gitti inanin adapte olamiyorum tartida cok yuksek bi deger gorursem adaptasyonum gelir galiba
Yanliş mi yapiyorum bilmiyorum eşim bu durumdan cok memnun fikriniz ne merak ediyorum dogrusu bu arada C charla Neseliyimmm Neseliyimmm cool_lime cool_lime nerdesiniz kızlar siz butun gozden kayboldunuz valla ne yalan soylıyım merak ediyorum sizi
Canim burada Noel bayrami. Dolayisiyla tatil. Herkes evde :)) yazmaya vaktim olmadi. Acikcasi Ben pek dikkat edemedim bu hafta yediklerime. Tartilmadim da hic sinirim bozulmasin diye :D kiz sen sadece 5 kgcik aldin zaten. Surada kalmis 7 haftan. Her hafta 500fr alsan bile 8.5/9 kilo ile bitirirsin. Tamam oturup tabak tabak borekler mantilar baklavalar ye demiyorum ama cok kasma kendini. Istediklerimi yemiyorum az yiyorum diyorsun. Ye bi guzel caninin istediklerini. Biraz da hamileliginin keyfini cikar :anneadayı:

Deli misin yaa sen?31.haftana 5 kg ile girdin.eğer canın istiyorsa ye.zaten alışkanlığın var çooookkk abartmazsın.son haftalar çok kilo alınmıyor,duruyor ayrıca.yüzünü solduracak kadar kendine de bebeğine de eziyet etme.eözirmeyle de İnan çok gidiyor.keşke ben de 30da 5kg almış olsam....

Canim burada Noel bayrami. Dolayisiyla tatil. Herkes evde :)) yazmaya vaktim olmadi. Acikcasi Ben pek dikkat edemedim bu hafta yediklerime. Tartilmadim da hic sinirim bozulmasin diye :KK70: kiz sen sadece 5 kgcik aldin zaten. Surada kalmis 7 haftan. Her hafta 500fr alsan bile 8.5/9 kilo ile bitirirsin. Tamam oturup tabak tabak borekler mantilar baklavalar ye demiyorum ama cok kasma kendini. Istediklerimi yemiyorum az yiyorum diyorsun. Ye bi guzel caninin istediklerini. Biraz da hamileliginin keyfini cikar :anneadayı:
Ayy canim benim yaa alistim inan ki.size sesiniz cikmayinca özlüyorum :KK200:valla bu arada tam da benim dusunduklerimi yazmişsin insallah haftada 500.gr i gecmem hepimiz istediğimiz kilo ile doguma gireriz :emir_bebek:

Kahvaltı : peynirli kaşarlı gözleme,bikaç zeytin
Ara: çeyrek ayva
Ara :yarım elma
Akşam : tarhana çorbası.
Midem çok kötü bugün.geçen 2gün midem bulanmamıştı,ne istediysem yedim,o sebeple paylaşmadım.zira görünce siz fenalık geçirirdiniz:KK53:

Deli misin yaa sen?31.haftana 5 kg ile girdin.eğer canın istiyorsa ye.zaten alışkanlığın var çooookkk abartmazsın.son haftalar çok kilo alınmıyor,duruyor ayrıca.yüzünü solduracak kadar kendine de bebeğine de eziyet etme.eözirmeyle de İnan çok gidiyor.keşke ben de 30da 5kg almış olsam....
Canım dikkat edersen eminim az kilo alırsın ben 20 ile 30 arasi 1 bucuk kilo almışım acayip katı idim haftalarca agzima 1 catal tatli koymadigimi biliyorum baya renksiz cansız bi tipdim öte yandan çok.da hafifdim artısi da cokdu yani bakalim bundan sonra nasil.ilerliycem ama cok kati olamiyorum netde de son aylarsa daha cok kilo geliyor deniyor

Bu özel sektör de anlayisli biisyeri var mi acaba ?hamile kadin yaa hastal iken daha da zor oluyor valla calisan bayanlara üzülüyorum bu durumlarda..Nokta atişi yaptın evet başak burcuyum cok mu belli ediyorum kendimi :olamaz:
Ahahaj canim bende basak burcuyum stres yapmaktan hazirlanamam. Yani yavas yavas sakin yapsam hersey hallolucak ama panikten kendimi yer strese girerim cevremde de bu huyumla taninirim :)))

Ahahaj canim bende basak burcuyum stres yapmaktan hazirlanamam. Yani yavas yavas sakin yapsam hersey hallolucak ama panikten kendimi yer strese girerim cevremde de bu huyumla taninirim :)))
Aynen öyle bi yere gidilecekse evi derler.toplar cocuklari hazirlar tuum isimi bitirir esimden once kapida hazir beklerim tam da saatinde giderim 5 dk bile gec kalmam kalanlarida sevmem hele saatlerce bekletenlere uyuz oluyorum simdiye hazirliklarim.bitmeli idi beklemek zorunda kaldim insallah bu hafta bitiricem sonra ev temizliği bebegin kiyafetleri falan yikanip utulenmeli hediyelik cikolata falan baya işim var yani amaan yazarken yine stres oldum ki :KK70:

V volveron bence artık sona yaklasmanin verdiği stres var hepimizde saglikli beslenmeyi biraktim gibi liste paylasamiyorum ama cumaları kilo bildirimine devam ins. Benim esimde 5 aydir evde calismiyor onunda biriken stresi var ustumde ve panigi Allah hepimizin yardimcisi olsun.. bol su iciyorum senin o hosafi yaptim dun hatta bugun misafirlere ikram ettim cok begendiler ve sekersiz olduguna inananadilar benide rahatkatti :) aksamlari mumkun olduğunca yemiyorum iste kendimce biraz dikkat ediyorum bakalim bundan sonra nasil olucak cuma gunu tarti ne diyecek merak ediyorum bu kadar salmaya

Yarin alisverise gidicem bikac aklimdaki eksiklere bakicam, bu hazirlanma surecide iyice heyecanlandiriyor. 2. Cocuga hazir misin diye sordular bugun doguma o kadar adapte olmusum ki sonrasini dusunmedim, ins kolay olur dogumlarimiz

V volveron bence artık sona yaklasmanin verdiği stres var hepimizde saglikli beslenmeyi biraktim gibi liste paylasamiyorum ama cumaları kilo bildirimine devam ins. Benim esimde 5 aydir evde calismiyor onunda biriken stresi var ustumde ve panigi Allah hepimizin yardimcisi olsun.. bol su iciyorum senin o hosafi yaptim dun hatta bugun misafirlere ikram ettim cok begendiler ve sekersiz olduguna inananadilar benide rahatkatti :) aksamlari mumkun olduğunca yemiyorum iste kendimce biraz dikkat ediyorum bakalim bundan sonra nasil olucak cuma gunu tarti ne diyecek merak ediyorum bu kadar salmaya
Yanlız değilmişim demek ki hatirliyorsan rmys da böyleydi son haftalarda dedigin gibi dogumun stresin den kaynakli bi durum galiba yanliz olmadığımı bilmek rahatlatti beni evet tarti bildirimini bende yapicam ama saglikli beslenme listesi ortada yok artık .........
bebeğin riźki ve bereketiyle gelecektir insallah oyle dusun inan benzer sorunlari yasiyoruz bende ekonomik.sebeblerden alisverisimi yapamadim cok stres yaptm ama artık mecbur halledicez doğum sonrasini daha cok dusunur oldum bende boyle rahat rahat uyuyorum oturuyorum cok az bizman sonra bebekle tum duzenimiz sarsılacak en buyuk duam aglayan bi bebek olmasin işte o coook zor galiba diger sorunlari dusununce kilo problemimiz son sıraya kayıyor Allah kerim hepimiz sagsalim dogum yaparız inşallah

Yanlız değilmişim demek ki hatirliyorsan rmys da böyleydi son haftalarda dedigin gibi dogumun stresin den kaynakli bi durum galiba yanliz olmadığımı bilmek rahatlatti beni evet tarti bildirimini bende yapicam ama saglikli beslenme listesi ortada yok artık .........
bebeğin riźki ve bereketiyle gelecektir insallah oyle dusun inan benzer sorunlari yasiyoruz bende ekonomik.sebeblerden alisverisimi yapamadim cok stres yaptm ama artık mecbur halledicez doğum sonrasini daha cok dusunur oldum bende boyle rahat rahat uyuyorum oturuyorum cok az bizman sonra bebekle tum duzenimiz sarsılacak en buyuk duam aglayan bi bebek olmasin işte o coook zor galiba diger sorunlari dusununce kilo problemimiz son sıraya kayıyor Allah kerim hepimiz sagsalim dogum yaparız inşallah
Aminn...
O kadar cok detay varki herkesin oncelikleri farkli tabii ki birinin olmazsa olmazi birinin olmasada oluru olabiliyor ama yinede herkesin bir onceligi var heleki su herseyin fazla abartili ve gösterişli oldugu zamanda biseyler yapmaya calismak daha zor. ihtiyaclari sag salim tamamlasam ekstralara kafa yoramicam artik :KK70:

V volveron canım bu aralar pek keyfim yok. O yüzden sohbete katılamıyorum . Bulantılarım devam ediyor hala maalesef.Bugün anneme gidicem birkaç gün annemde kalacam. Belki stresten oluyırdur . Ortam değişikliği iyi gelir. Bu arada cool_lime cool_lime canım annemde kalacağım İçin kilo bildirimini ben bütünden yapayım. Yarın tartılamicam çünkü.

Başlangıç :58,5
Geçen hafta:64
Güncel : 64
Yarın 31+0 olacak

V volveron canım bu aralar pek keyfim yok. O yüzden sohbete katılamıyorum . Bulantılarım devam ediyor hala maalesef.Bugün anneme gidicem birkaç gün annemde kalacam. Belki stresten oluyırdur . Ortam değişikliği iyi gelir. Bu arada cool_lime cool_lime canım annemde kalacağım İçin kilo bildirimini ben bütünden yapayım. Yarın tartılamicam çünkü.

Başlangıç :58,5
Geçen hafta:64
Güncel : 64
Yarın 31+0 olacak
Neden böyle keyifsiz stresli olduk anlamıyorum Allah yardimcimiz olsun dedigin gibi stresden de olabilir bebek buyudu mideye baski yapiyor oda bulanti yapabilir bu ayin sonunda bebek aşağı inermiş biraz rahatlarsın belki anne evine gitmen de isabetli olmuş bende düşünüyorum dogum.oncesi gidip kalayim muhtemelen 15 tatile kalır benimki

Sabah : çeyrekten küçük bazlamaya peynirli tost,2 kayısı ılık su
Ara : 2 adet N**** (Siyahi)
Akşam : şehriye çorbası,nohut,pirinç pilavı,ayran

Çok az kaldı hazırliklarımiz tatlım ne bileyim insanlar o kadar çok gereksiz yorum yapıyorlar ki ister istemez bizleri doğumdan korkutuyorlar yok çok kanama oluyormuş yok ölenlerde oluyormus doğumdan sonra çok ağrı oluyormuş vs vs o yüzden bir stres var sonrada kendi kendime diyorum herkes doğuruyor ben mi doğuramıycam
Hic korkma bunu soyleyenler beceripte bir cocuk doguramadi diyenlerle ayni kisiler... benim ilk dogumum sezaryandi uyudum uyandim ilk saatler narkozun etkisiyle o susuzluk kötü oluyo oda 2 saat uyu uyan sarhoşlukla cabuk geciyor ilk yürümesi isin agriyan tek kısmı sonrasi daha kolay daha acısız 40 kilo kadinlar dogum yapabiliyo ayrıca malesefki eskiden cocuk gelinler dogum yapmis sende kendine guven hic korkma

Kahvalti bir dilim kizarmis ekmek peynir, domates, birkac zeytin, bir yumurta ve bir fincan cay. Oglen, yogurtlu havuc salatasi ile bir dilim ekmek yedim. Biliyorum garip bi menu ama napiyim canim onu cekti :D aksam koca bir kase yesillikli salata icine beyaz ve cheddar peynir de koydum, zeytinyagli ve Bol limonlu. Sonra meyva yerim heralde.

Back
X