Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Aynen öyle bi yere gidilecekse evi derler.toplar cocuklari hazirlar tuum isimi bitirir esimden once kapida hazir beklerim tam da saatinde giderim 5 dk bile gec kalmam kalanlarida sevmem hele saatlerce bekletenlere uyuz oluyorum simdiye hazirliklarim.bitmeli idi beklemek zorunda kaldim insallah bu hafta bitiricem sonra ev temizliği bebegin kiyafetleri falan yikanip utulenmeli hediyelik cikolata falan baya işim var yani amaan yazarken yine stres oldum ki :KK70:
Ahahah canım, bazen bizimde kontrolu bırakmamız gerekiyor, yoksa hayat bizom gibileri cok yoruyor. Bugunlerde bunu anlıyorum. Benim birde ev degistirme dusuncem var ve çalışıyorum. Bakalım nasıl olcak :/

31 hafta
Gecen hafta 70.3
Guncel 70.3
3 gun sonrada ayni kiloda cikarsam bu ayi 1.200 gram alarak kapatiyorum buda hedefime yakin bir rakam :) tabii ani artışlara alıştığım icin hemem heyrcanlanmiyorum :D

ÜYE ADI gebelik haftasibaşlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo dogum sonrasi ilk kilo bildirimi Khaleesi21 Khaleesi21 11 51.4 50.3 -1.100
S _sushico_ 21 61.4 62.8 1.4
@Cemre Yaman 28 62 70 8
@AlessiaLeon 5 85 85 0
@dtcf 5 57.3 56.6 - 700 gr.
suspushanimcim suspushanimcim 19 60 61.8 1.8
cool_lime cool_lime 31 65 70.3 5.3
N nnnadal 1975 81.5 6.5 kg.
@Htc3509 21 56.5 62.4 5.9
C charla 25 50.5 57.5 7
@mavibahar100 23 60 66.9 6.9 kg.
@Neseliyimmm 32 58.5 64 5.5
@rmys4203 3874 83.5 9.5 kg 77.5
V volveron 31 55 60 5 @Province 25 58 66.4 8.4

[tr]

[td] askbahcem askbahcem [/td]
[td] 28 [/td]
[td] 79 [/td]
[td] 92.4 [/td]
[td] 13.4 [/td]
[/tr]

[td] @selennn [/td]
[td] 32 [/td]
[td] 51 [/td]
[td] 55.3 [/td]
[td] 4.3 kg. [/td]
[/tr]

[tr]

[/tr]
[tr][tr][td][td][tr]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡
☆1 HAFTA HABER VERMEDEN KILO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR.! ♡[/tr][/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][/tr][/tr]
Bildirim yapanla yapmayani ayirmak icin alinan kilo kismini renkli yazdim, habersiz bildirim yapmayani bu hafta elicem listeden gecen haftalarda cok dikkat etmedim :)

Aaa sen zayifliyosun neden ki ?valla zayifliyosun neden yedogine ictigine dikkat ediyosun canim benim azcik salıver :dondurma:
Aslına bakarsan ben hiç yediğime dikkat eden biri değilim,hele hamilelikte asla kendime eziyet etmem.sorun şu ki : yiyemiyorummmmm:KK43: midem çok kötü.aslında yiyorum ama yedikten sonra bildiğin fenalaşıyorum.ayrıca burda sizi gördüm,kilo kontrolünüz çok hoşuma gitti.kilo almadan doğursam müthiş olur.mide bulantım geçince göreceğim asıl neler olacak.

Gunaydin kizlar. Yaa Benim tartim bozuldu galiba. Bi 36 bi 42 kilo cikiyorum :D pilini, yerine falan degistirdim ama yok tartmiyor. Esim aksama bakicak eger olmazsa yenisini alana kadar tartilamicam :( cool_lime cool_lime

Aslına bakarsan ben hiç yediğime dikkat eden biri değilim,hele hamilelikte asla kendime eziyet etmem.sorun şu ki : yiyemiyorummmmm:KK43: midem çok kötü.aslında yiyorum ama yedikten sonra bildiğin fenalaşıyorum.ayrıca burda sizi gördüm,kilo kontrolünüz çok hoşuma gitti.kilo almadan doğursam müthiş olur.mide bulantım geçince göreceğim asıl neler olacak.
Bulantın geçin ce ortaya cıkacak diyosun benim hiç bulantim olmadi hep agzimda bi aci tad vardi o sebeble ilk aylar cok guzel yedim ama 17. Haftadan sonra az da yesem kilo artisi cok olunca mecbur oto kontrol gerekdi ve malesef hamiellik oncesi beslenmem gibi beslenmeme ragmen cok ciddi artti korkumdan diyet usulune döndüm ama 30.haftadan sonra sonra o deli gibi kilo alma isteği yavaşladı vucudun zaten senin yeme icme tadin yokmuş ama işi basdan sıkı tutmk istemen güzel

Bulantın geçin ce ortaya cıkacak diyosun benim hiç bulantim olmadi hep agzimda bi aci tad vardi o sebeble ilk aylar cok guzel yedim ama 17. Haftadan sonra az da yesem kilo artisi cok olunca mecbur oto kontrol gerekdi ve malesef hamiellik oncesi beslenmem gibi beslenmeme ragmen cok ciddi artti korkumdan diyet usulune döndüm ama 30.haftadan sonra sonra o deli gibi kilo alma isteği yavaşladı vucudun zaten senin yeme icme tadin yokmuş ama işi basdan sıkı tutmk istemen güzel
Nereye ciddi bi kilo artisin olmus canim yaa. 5 kilo almissin 30 kilo almis gibi konusuyorsun :D hamilelik bu tabiki de kilo alacaksin. Normali bu yani :) acayip bir kilo takintin var.

Nereye ciddi bi kilo artisin olmus canim yaa. 5 kilo almissin 30 kilo almis gibi konusuyorsun :KK70: hamilelik bu tabiki de kilo alacaksin. Normali bu yani :) acayip bir kilo takintin var.
Şöyle soyliym gunde 1 kilo arttigini goruyodum sonra onu azaltmak icin ugrasiyodum da ugrasiyodum galiba normal yeyip icsem ayda 4 kilo gelirdi ki digerlerinde yasadim gordum kilo takıntısı değil ki canim benim normali bu bence 20 ile 30 arasi vallahide biraksydim en az 12 kilo aldiydim kimine gore normal gelebilir ama bana gore degil iste ceken bilir derler ya tansiyonum çıkıyor benim kilo alinca 15 lerde geziyorum dr dan ayagim cikmiyodu ama bunda şükür oyle olmadi cok rahat gecirdim az yediysem de sagligim yerimde oldu şükür

Amaaan neyse kizlar bu kilo olayıni sanki bi ben abartiyorum gibi geliyor herhalde burda en cok ben yazdım o sebeble takintili görünüyorum cool_lime cool_lime canim beni listeden cikarabilirisn artik paylasim yapmiycam

Amaaan neyse kizlar bu kilo olayıni sanki bi ben abartiyorum gibi geliyor herhalde burda en cok ben yazdım o sebeble takintili görünüyorum cool_lime cool_lime canim beni listeden cikarabilirisn artik paylasim yapmiycam
Yeaaaaa neden :(((( sen bir basak burcusun mukemmelliyetcisin canım :). yok diyosan yoktur takintin neden cikcan ki ya:( ama bende kilo takıntısı var malesef valla. Yani fazladan kg aldimmi dunya başıma yıkılıyor birde gebelikte bir gun cok yiyim yarin diyete girerim de diyemiyor insan. Gramlar bile onemli benim icin çünkü ben kilolu olunca mutsuz olan biriyim, ve annem de de vardir kg takıntısı yani benim aileden gelen birşey. Ve kilo sağlıklı birsey degil zaten, lohusalık doneminde hic takmayan insanlar bile kendine takıyor oyuzden dikkat ediyoruz iste ne guzel beraberce :*

Back
X