Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Merhaba kızlar bende bugun 7. Haftaya girdim suan 76 kiloyum ve iştahlı biriyim. Çok moralim bozuk kilo almaktan korkuyorm ama dikkat edemiyorum :KK43:
Hosgeldin canim buraya girmen cok isine yarayacak evet hamileyiz hormonlar cosmuş bazen cok pes ettik bazen çok azimliydik ama 1 ayda 3 alicagimiza 2 aldik ya da 1 aldik valla az da olsa yeyince cok guzel geliyor kilolar Allah kolaylik versin canim

Ya
Sabah tamam 3 dilim ekmeğin 1 dilimini ara ögune kaydirabilirsin oglen yogurt miktarin az gibi ben olsam 1 kase yogurt yerdim mesela ama.akşam a sebze yemegi verebilirdi kac kalorilik miş acaba bana baya az geldi yinede diyetisyenler işini daha iyi bilir bir de kilolu hamile oldugun icin az kilo alir vucudun tabi her metabolizma bir degil genel olarak söylüyorum yanliz sen bu listeye uy 7 kilo falan ile bitirirsin heleki sistemi oturtursan süper olur
ben bunları bile yiyemiyorum fazla geliyor ama bi anda kaçamak yapasım gelip çikolata pasta canım çekince duramıyorum. O yüzden ekmeği fazla tuttu bencr. Bu kız benim alışkanlıklarımı filan baya iyi biliyor. Bence o yüzden böyle verdi.

Listeyi güzel bulmana çok sevindim artık uymaya çalışıcam buna

Kızlar aslında artık herkes çok bilinçli. Diyetisyenler sadece artık para tuzağı. Ben çok ama çok iştahlı biriyim. 25. Haftadayım. 63 ile başladım sonra birden bi baktım 74 olmuşum. Dedim aman allahım bu ne!!!!!!!!! çok acıkıyordum ve inanılmaz yeme isteğim vardı. Tabi bunlar 2 hafta öncesinde kaldı.
-Sabah kalktım bir yumurta birkaç dilim peynir ve bir dilim ekmek ile kahvaltımı yaptım.
-Sonra 45 dk lık hamile pilatesimi yaptım.
-Sonra bir kase yoğurt
-Ardından meyvemi yedim
-Öğlen için muhakkak çorba ve bol yeşillikli salata
-Arada kuru incir, ceviz,hurma, kayısı
-Akşam için et, balık, ıspanak, tavuk dam biri (bir dilim ekmek ile yeteri kadar.
-1 saat sonra 45 dk lık yürüyüş
-Yarım saat sonra bir yeşil elma
-Ve bir saat sonra bir kase yoğurt ile günü bitiriyorum. (Sütün sindirimi çok zordur. Bu yüzden yoğurt daha sağlıklı)

Ve iki haftada tam 3 kilomu verdim. Bebeğim de oldukça sağlıklı. Kıpır kıpır. Ve fazla olan iki kilomu daha vericem. Tabi bebeğimin gerekli besinlerini ihmal etmeden.
Yani bunları yapmak çok zor değil aslında.. benim gibi iştahlı biri artık hamur işi yağlı yemekler , kavurmalar dan uzak durabiliyorsa sizler de yapabilirsiniz.
Sağlıklı hamilelikler .....
ne güzel oturtmuşsun bravo. Hamile pilatesi için bi program varmı?

ne güzel oturtmuşsun bravo. Hamile pilatesi için bi program varmı?
Canım ben Ebru şallının programını uyguluyorum . Ama tek fark o top kullanıyor ben tehlikeli olur diye kullanmıyorum. Kendimi çok iyi hissettiriyor. Aslında 1,5 saat sürüyor. Ben moduma göre düzenli yapıyorum

Kızlar aslında artık herkes çok bilinçli. Diyetisyenler sadece artık para tuzağı. Ben çok ama çok iştahlı biriyim. 25. Haftadayım. 63 ile başladım sonra birden bi baktım 74 olmuşum. Dedim aman allahım bu ne!!!!!!!!! çok acıkıyordum ve inanılmaz yeme isteğim vardı. Tabi bunlar 2 hafta öncesinde kaldı.
-Sabah kalktım bir yumurta birkaç dilim peynir ve bir dilim ekmek ile kahvaltımı yaptım.
-Sonra 45 dk lık hamile pilatesimi yaptım.
-Sonra bir kase yoğurt
-Ardından meyvemi yedim
-Öğlen için muhakkak çorba ve bol yeşillikli salata
-Arada kuru incir, ceviz,hurma, kayısı
-Akşam için et, balık, ıspanak, tavuk dam biri (bir dilim ekmek ile yeteri kadar.
-1 saat sonra 45 dk lık yürüyüş
-Yarım saat sonra bir yeşil elma
-Ve bir saat sonra bir kase yoğurt ile günü bitiriyorum. (Sütün sindirimi çok zordur. Bu yüzden yoğurt daha sağlıklı)

Ve iki haftada tam 3 kilomu verdim. Bebeğim de oldukça sağlıklı. Kıpır kıpır. Ve fazla olan iki kilomu daha vericem. Tabi bebeğimin gerekli besinlerini ihmal etmeden.
Yani bunları yapmak çok zor değil aslında.. benim gibi iştahlı biri artık hamur işi yağlı yemekler , kavurmalar dan uzak durabiliyorsa sizler de yapabilirsiniz.
Sağlıklı hamilelikler .....
Ayy cokiyi ya 3 kilo verebilmişsin yaptiğin yürüyusunde etkisi buyuk

Kizlar yapabildigimi kadar düzenli yemeye yeniden gecicem kendimi cok kotu hissediyordum boyle daha mutluyum sanki
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim tam tahil ekmek
2 catal reçel
2 dilim peynir
Ara 1 kahve 1 minik kare cikolata
Ara 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Akşam 6 yemek kasiği ispanak 1 yumurta yarim kase yogurt 2 dilim ekmek
Yatmadan elma yerim belki

Kizlar yapabildigimi kadar düzenli yemeye yeniden gecicem kendimi cok kotu hissediyordum boyle daha mutluyum sanki
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 dilim tam tahil ekmek
2 catal reçel
2 dilim peynir
Ara 1 kahve 1 minik kare cikolata
Ara 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
Akşam 6 yemek kasiği ispanak 1 yumurta yarim kase yogurt 2 dilim ekmek
Yatmadan elma yerim belki
Afiyet olsun canim. Guzel yemissin bugun :)

Sabah ilik limonlu su ve kuru erik. Kahvalti Iki dilim kizarmis ekmek, iki Ramadan yumurta, peynir biber ve cherry domates.ara uzum ve yarim elma. Oglen, tavuk gogus, kapuska(eeen sonunda bitirdim :)) yogurt. Ara kahve ve kitkat yedim. Aksam etli bezelye ve Coban salata yicem.

Iyi akşamlar burada olan var mi :))
Bugunki tartiya gore Aralik ayinda 1.800 gram almis bulunuyorum. Kasim ayinda 1.400 almistim. Tam hedefim degil ama hedefimden cokta uzakta degil suana kadar ise toplam 5.700 aldim. 8.aya baslicam yarin insAllah suanda bir sislik yok elimde ayagimda ve yuzumde umarim boyle devam eder :)

Iyi akşamlar burada olan var mi :))
Bugunki tartiya gore Aralik ayinda 1.800 gram almis bulunuyorum. Kasim ayinda 1.400 almistim. Tam hedefim degil ama hedefimden cokta uzakta degil suana kadar ise toplam 5.700 aldim. 8.aya baslicam yarin insAllah suanda bir sislik yok elimde ayagimda ve yuzumde umarim boyle devam eder :)
Bence totalde çok iyisin canim kalan 8 haftanda sence kac kilo gelir? son aylar digerlerine benzemiyor misal benim hareketim azaldı gr artışım arttı gibi e bide duzensiz yedim ama abartı degildi
Ben de kasım da 800 gr almişim aralik da 1500 gr olmuş ocaği da 2 ile bitirsek ne guzel olur totalde 5700 de ben almış oldum :halay:

Bence totalde çok iyisin canim kalan 8 haftanda sence kac kilo gelir? son aylar digerlerine benzemiyor misal benim hareketim azaldı gr artışım arttı gibi e bide duzensiz yedim ama abartı degildi
Ben de kasım da 800 gr almişim aralik da 1500 gr olmuş ocaği da 2 ile bitirsek ne guzel olur totalde 5700 de ben almış oldum :halay:
Kac gelir tam bilemiyorum ani kilo artisida olabilir tam tersi kilo alim durabilirde ki ben 2.yi tercih ederim :D tabi cok bi istah acikligi veya kilo artis durumu olursa kendime koyduğum hedef ayda 2 kilo, bunu başarabilirsem eğer 10 kilonun altinda bitiririm, hadi insAllah :))))

Kac gelir tam bilemiyorum ani kilo artisida olabilir tam tersi kilo alim durabilirde ki ben 2.yi tercih ederim :KK70: tabi cok bi istah acikligi veya kilo artis durumu olursa kendime koyduğum hedef ayda 2 kilo, bunu başarabilirsem eğer 10 kilonun altinda bitiririm, hadi insAllah :))))
Yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayirlisiyla bi atlatalim insallah valla ayda 2 ye raziyim tabi altıda olabilir mesela bu 10 gunde yuzum biraz genişledi gerçi normal artik bunlar daha da şişi cez

Sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği,inçe bir dilim beyaz peynir
Öğlen : 1 kase domates çorbası,1tabak yoğurtlu ıspanak salatası
Ara : şekersiz nescafe,1 kurabiye
Akşam : fırında levrek,fırın patates-soğan,yeşil salata,ıspanak salatası,azıcık buzzz gibi cola.
Ara : 1bardak süt,az karışık meyve,1 avuç dolusu çekirdek
Yılbaşı olduğu için akşam coştum,sütü SEK içtim çarpmadı :rolleyes:

Yaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayirlisiyla bi atlatalim insallah valla ayda 2 ye raziyim tabi altıda olabilir mesela bu 10 gunde yuzum biraz genişledi gerçi normal artik bunlar daha da şişi cez
Çok güzel kilo alma durumnz inşallah bende sisin gibi az alırım. 85 kıloyum çünkü en fazla 8 10 kilo alablrsn dedi diytysn. Peki bebek büyüdükçe nefes alma durumnz nasl oldu. Ben daha şimdiden sabaha kadar dönüp duruyorum göğüslerim büyüdü agirlgndan dolayı uyuymyrm.

Daha küccucuk sunuz gecesi gunduzu belli olmaz şimdi karnini sicak tut diyecegm ama.gazli bebekde insan naparsa yapsin caresiz kaliyor taki onun bagırsak.gelisimi artana kadar dur bakalim bizimkiler nasıl olucak az kaldı malum
Aynn canm insallah sizinkiler iyi olur ama doktorun dediği bana kış çocuklarında gaz kaçınılmaz doğar doğmaz üşümeye başlıyorlar hemde senin dediğin gibi bağırsak gelişimi tam olmuyor .

Çok güzel kilo alma durumnz inşallah bende sisin gibi az alırım. 85 kıloyum çünkü en fazla 8 10 kilo alablrsn dedi diytysn. Peki bebek büyüdükçe nefes alma durumnz nasl oldu. Ben daha şimdiden sabaha kadar dönüp duruyorum göğüslerim büyüdü agirlgndan dolayı uyuymyrm.
Senin işi başdan sıkı tutman işte burda ds cok isine yariyacak kilolu gebeliklerimde ben nefes alamazdim dusunsene hem yağlar hem bebek plesenta si suyu falan heosi birden mideye diyafraama baski yapiyor çok şükür bu kez rahatim rahat yuruyus yapiyorum yorulmuyorum hemen valla hamilelikde de kilo basa bela imiş yasam kalitesini artirmak isteyen kilo olayini dusunmeli derim bu arada sen zaten 10 u bile bulmazsin ama diyetistlyeni birakmamani tavsiye ederim

Senin işi başdan sıkı tutman işte burda ds cok isine yariyacak kilolu gebeliklerimde ben nefes alamazdim dusunsene hem yağlar hem bebek plesenta si suyu falan heosi birden mideye diyafraama baski yapiyor çok şükür bu kez rahatim rahat yuruyus yapiyorum yorulmuyorum hemen valla hamilelikde de kilo basa bela imiş yasam kalitesini artirmak isteyen kilo olayini dusunmeli derim bu arada sen zaten 10 u bile bulmazsin ama diyetistlyeni birakmamani tavsiye ederim
Ağustostan beri gdyrm diyetsyne canım 13 kilo vermstm 10 kilom daha vardi ama hamile kaldm şimdi öylesine korkyrm ki kilo almaktn haftada en az 4 gun yürüyüşe baslicm. Yeme konusunda dedgn gibi diyetysnn dedgnden cikmaycgm inşallah burda da destek olunca bende sizler gibi basarcm inşallah.

Ağustostan beri gdyrm diyetsyne canım 13 kilo vermstm 10 kilom daha vardi ama hamile kaldm şimdi öylesine korkyrm ki kilo almaktn haftada en az 4 gun yürüyüşe baslicm. Yeme konusunda dedgn gibi diyetysnn dedgnden cikmaycgm inşallah burda da destek olunca bende sizler gibi basarcm inşallah.

Bende senin gibiyim, diyestsyene gidip 10 kilo vermiştim sonra ara verdm 3 4 kilosunu aldım sonra hamile kaldım. 1 2 kilo da aldım 76 yım suan ve daha 7. Hafta.. Birbirimize destek olalım

Back
X