Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Sabah 1 yumurta bol.peynir saymiyorum artik 3 zeytin 2 dilim ekmek reçel
Ara 1 kurabiye kahve
Ogle yiyemedim
Ara 1 dilim kek çay
Akşam 6 ymk kasigi kabak kavurma yarim kase yoğurt 4 ymk kasiği makarna 2 ceviz

Sabahtan beri yediklerimi yazmaya utanıyorum neyse ki ogleden sonra bulantim başladı da durdum :olamaz: bulantilar biterse iyi bir beslenme planı bana sart. Normalde aşırı iştahlı biriyimdir çünkü. Akşam yemegi olarak büyük bir tabak firinda palamut patates soğan, yanında turp yiyecegim kizlar

Kahvalti, bir haslanmis yumurta, peynir, domates biber, bir dilim kizarmis ekmek ve cay. Oglen patates kizartmasi sarimsakli yogurt ile bir dilim ekmek. Aksam, etli turlu ve yogurt yedim. Ara ogun hic yapmadim bugun. Meyva yerim sonra heralde. Suan cok tokum.

Kızlar doktordan geldik kızımın boyu 45 cm kilosu 2250 gram olmuş son 40 gün :)) dua edin başı aşağıya dönsün sezaryenden korkuyorum
Maş prensese!sizin için hayırlı Doğum hangisiyse o olsun.ben 39+1 e kadar bekledim ama dönmedi kuzum...

Sabah :2 küçük dilim kepek ekmeği,beyaz peynir,2 kayısı
Öğle : 3/4 kase mercimek çorbası,brokoli salatası
Ara : 2 dilim inçe kek,1portakal
Akşam : 1 tabak dolusu yoğurtlu mantı,bol yeşil salata.
Beğenmediklerim : o kekleri hiç yememeliydim,gereksizdi.mantıyı da yarım tabak yemem gerekirdi,doldurdum .

dünkü menüm :
kahvaltı: muzlu yulaf lapası,5 fındık
ara: 1 ceviz
öğlen: 1 kepçe ezogelin, haşlanmış brokoli,2 kaşık kapuska, yoğurt,1 dilim ekmek
ara: 3 bulgur patlağı
akşam: bol salata,yeşil mercimek kavurması,2 kaşık ksıır, bruksel lahana
ara:1/2 portakal,1/2 armut
25 dk pilates

Kızlar son haftalar cok farkli imiş cidden bir gun diyorum ahh ben bugun cok kacirdim kesin artılar beni bekler o sabah kalkiyorum yok hic etkilememiş bir gunde diyorum kesin yarin eksilicem aksine artıyor bunu demek icin erken mi konusuyorum bilmiyorjm son aylar cok da beklenildigi gibi artış olmuyor sebebi ne bilmiyorum açıkcası kilo düşüncesinden cok halsizlik yorgunluk doğum telaşı daha cok zihnimde yer etmeye başladı hiç sağlığım yerinde değil demem o ki bence 20 ila 30 arasi dikkatli giden hamileligi az kilo ile tamamlıyor tabi bunyeden bunyeye değişebiliyor:dua::anneadayı::KK200: cool_lime cool_lime nasıl oldu sende durumlar nasıl ??

Kızlar son haftalar cok farkli imiş cidden bir gun diyorum ahh ben bugun cok kacirdim kesin artılar beni bekler o sabah kalkiyorum yok hic etkilememiş bir gunde diyorum kesin yarin eksilicem aksine artıyor bunu demek icin erken mi konusuyorum bilmiyorjm son aylar cok da beklenildigi gibi artış olmuyor sebebi ne bilmiyorum açıkcası kilo düşüncesinden cok halsizlik yorgunluk doğum telaşı daha cok zihnimde yer etmeye başladı hiç sağlığım yerinde değil demem o ki bence 20 ila 30 arasi dikkatli giden hamileligi az kilo ile tamamlıyor tabi bunyeden bunyeye değişebiliyor:dua::anneadayı::KK200: cool_lime cool_lime nasıl oldu sende durumlar nasıl ??
Ben de şu zamanlar iştah patlaması var .
Ve çok yiyorum.
Doydugumu anlamıyorum.
Genelde ekmek arası durum tarzı şeyler yiyorum. :((

Arkadaşlar nasil gidiyor. Benim aşırı degl ama midem şişkin bulantili hiç bir şeyden zevk alamama durumuna geldim. Öyle ki banyo bile yapmak istemdm bugün zorla girdim.
Kahvaltıda yumurta da yiyemyrm.
1 domates 2 küçük parça dil peyniri 5 6 yeşil zeytin 1 dilim ekmekle şu saate kadar duruyorum su içmeye zorlyrm kendimi yarim litre ancak iciyrm. Hep böyle devam edecek mi diyorum yatmadan önce korkmdan agliyrm. Eşim zor sakinlestryr. Yarın doktoruma gdcgm inşallah kalp atışı duyarız diyorm

Back
X