INsallah gecer canim ya. Allahtan az bi vaktin kaldi.Bencede bulantılar bitsin bitsin bitsin .. hayattan zevk aldırmıyor ya.. bi geçinin kilo filan dinlemicem birkaç gün çatlayana kadar yicem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
INsallah gecer canim ya. Allahtan az bi vaktin kaldi.Bencede bulantılar bitsin bitsin bitsin .. hayattan zevk aldırmıyor ya.. bi geçinin kilo filan dinlemicem birkaç gün çatlayana kadar yicem![]()
Saçı çıkınca mide bulanır muhabbeti doğru mu acaba?Bencede bulantılar bitsin bitsin bitsin .. hayattan zevk aldırmıyor ya.. bi geçinin kilo filan dinlemicem birkaç gün çatlayana kadar yicem![]()
Saçı çıkınca mide yanması olur benim bildigim bulantı yi hic duymadimSaçı çıkınca mide bulanır muhabbeti doğru mu acaba?
Yok be canim koca kari laflari onlar.Saçı çıkınca mide bulanır muhabbeti doğru mu acaba?
Masallah bebise canim. Daha vakit var doner insallahKızlar doktordan geldik kızımın boyu 45 cm kilosu 2250 gram olmuş son 40 gün :)) dua edin başı aşağıya dönsün sezaryenden korkuyorum
Kızlar doktordan geldik kızımın boyu 45 cm kilosu 2250 gram olmuş son 40 gün :)) dua edin başı aşağıya dönsün sezaryenden korkuyorum
Masallah bebise canim. Daha vakit var doner insallah
Maşallah canim kizina sağlıkla doğar inşallah yuruyebiliyo san bol bol yürü daha vaktin var zaten döner inşallah
Maş prensese!sizin için hayırlı Doğum hangisiyse o olsun.ben 39+1 e kadar bekledim ama dönmedi kuzum...Kızlar doktordan geldik kızımın boyu 45 cm kilosu 2250 gram olmuş son 40 gün :)) dua edin başı aşağıya dönsün sezaryenden korkuyorum
Ben de şu zamanlar iştah patlaması var .Kızlar son haftalar cok farkli imiş cidden bir gun diyorum ahh ben bugun cok kacirdim kesin artılar beni bekler o sabah kalkiyorum yok hic etkilememiş bir gunde diyorum kesin yarin eksilicem aksine artıyor bunu demek icin erken mi konusuyorum bilmiyorjm son aylar cok da beklenildigi gibi artış olmuyor sebebi ne bilmiyorum açıkcası kilo düşüncesinden cok halsizlik yorgunluk doğum telaşı daha cok zihnimde yer etmeye başladı hiç sağlığım yerinde değil demem o ki bence 20 ila 30 arasi dikkatli giden hamileligi az kilo ile tamamlıyor tabi bunyeden bunyeye değişebiliyor![]()
cool_lime nasıl oldu sende durumlar nasıl ??
Maş prensese!sizin için hayırlı Doğum hangisiyse o olsun.ben 39+1 e kadar bekledim ama dönmedi kuzum...
ALlah Allah normal dogumda daha cok sanci cekiyorsun aslinda. Ameliyattan bicaktan falan mi korkuyorsun canim?O kadar çok korkuyorum ki anlatamam canım sezaryen demek bile beni ürkütmeye yetiyor