Bende de var ama bebek buyudugu icin eskisi gibi katı olamiyorum liste paylaşıyorum ama kacamaklarım varBen de şu zamanlar iştah patlaması var .
Ve çok yiyorum.
Doydugumu anlamıyorum.
Genelde ekmek arası durum tarzı şeyler yiyorum.(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var ama bebek buyudugu icin eskisi gibi katı olamiyorum liste paylaşıyorum ama kacamaklarım varBen de şu zamanlar iştah patlaması var .
Ve çok yiyorum.
Doydugumu anlamıyorum.
Genelde ekmek arası durum tarzı şeyler yiyorum.(
ALlah Allah normal dogumda daha cok sanci cekiyorsun aslinda. Ameliyattan bicaktan falan mi korkuyorsun canim?
Inşallah sagsalim kalp atışını duyarsınız canim ilk.haftalar oyle oluyor sebepsiz herseye aglardım bende tadım tuzum yokdu yani aslında komple ramazandan beri yok bakalım doğum sonrasi nolucazArkadaşlar nasil gidiyor. Benim aşırı degl ama midem şişkin bulantili hiç bir şeyden zevk alamama durumuna geldim. Öyle ki banyo bile yapmak istemdm bugün zorla girdim.
Kahvaltıda yumurta da yiyemyrm.
1 domates 2 küçük parça dil peyniri 5 6 yeşil zeytin 1 dilim ekmekle şu saate kadar duruyorum su içmeye zorlyrm kendimi yarim litre ancak iciyrm. Hep böyle devam edecek mi diyorum yatmadan önce korkmdan agliyrm. Eşim zor sakinlestryr. Yarın doktoruma gdcgm inşallah kalp atışı duyarız diyorm
Tabiiki normal daha sağlıklı doğal akışa uygun olgunlasmiş meyvenin dalından.kopup düşmesi gibi bende cok normal icin.direttim normalden sezeryana alındım cok.yoruldum ama sonuçda benimde bebeğiminde hayatı kurtuldu gerekli durumda sezeryan anne bebek hayatını kurtarıyor canım ayrıca spinal.sezeryan olmuştum o kadar rahatti ki anlatamam 4 saat sonra kalkip hast. Turluyordum ben 3. Gunumde 1bucuk yasinda ki oğlum cok aglayinca kucaģima almıştım çokda anlatilanlara takılma derim hakkinızda hayırlısı olsun stres yapma normal dogm icin yapilacaklar var onlari uygula ozellikle yürümeni tavsiye ederimVallahi daha çok sancı çekmeye razıyım tatlım ameliyat bıçak ondanda korkuyorum birde sezaryen olan arkadaşlarım hemen sütümüz gelmedi çok ağrımız oldu ayağa kalkamadık falan deyince ben direkman kafamda bitirdim zaten korkuyordum iyicene bitti..birde normal doğum daha sağlıklı ya ondan da istiyorum
Hoşgeldiniz.Bu arada boy 170 cm. 60 kg ile gebe kaldım. Dün midem kötü olmaya ağzım acı olmaya başladı normalde ekmek va sağlıksız şeyler yemem ama acı tadı bastırmak için yemek zorunda kaldım. Önceki gebeliğimde 68 ile gebe kalıp 83 le doğuma gitmiştim. Şükür bu sefer fazla kiloyla gebe kalmadım. Dikkatli olmaya çalışıcam hedefim 70 le doğuma girmek. Yarından itibaren ben de yediklerimi yzayım. Herkese sevgiler
Hoşgeldin canim inşallah istediğin kadar kilo alırsın saglikla tabi evet o acı tadı malesef hamur işi ekmek kraker falan bastırıyor benimde aģzım hic boş durmazdi hurma kuru üzum benimki yazdi yaz meyveleri gidip gelip muhakkak yiyodum o dönem kiloy düşünmüyordumBu arada boy 170 cm. 60 kg ile gebe kaldım. Dün midem kötü olmaya ağzım acı olmaya başladı normalde ekmek va sağlıksız şeyler yemem ama acı tadı bastırmak için yemek zorunda kaldım. Önceki gebeliğimde 68 ile gebe kalıp 83 le doğuma gitmiştim. Şükür bu sefer fazla kiloyla gebe kalmadım. Dikkatli olmaya çalışıcam hedefim 70 le doğuma girmek. Yarından itibaren ben de yediklerimi yzayım. Herkese sevgiler
Ilk dogumum normal oldu. Ikincisi ikiz olduklari icin sezeryan. Normal dogumda hemen ayaga kalkiyorsun. Bebek dogdugu anda agrilar gidiyor. O yuzden cok iyi. AMA sezeryanda aci falan olmuyor. Tabiki herkesin aci esigi farkli ama ben de hic agri sanci olmadi sezeryan sonrasi. Sutumde geldi allaha sukur. Herkesin dogumu farkli tabiki. Ama kesinlikle korkulacak birsey degil canim. Stres yapma. Insallah istedigim gibi olur dogumun. Bir avazda kurtulursunVallahi daha çok sancı çekmeye razıyım tatlım ameliyat bıçak ondanda korkuyorum birde sezaryen olan arkadaşlarım hemen sütümüz gelmedi çok ağrımız oldu ayağa kalkamadık falan deyince ben direkman kafamda bitirdim zaten korkuyordum iyicene bitti..birde normal doğum daha sağlıklı ya ondan da istiyorum
İkizlerde anne sağlığı ve bebekler uygun durumda olsa da hep sezeryan mı yapıyorlar yaIlk dogumum normal oldu. Ikincisi ikiz olduklari icin sezeryan. Normal dogumda hemen ayaga kalkiyorsun. Bebek dogdugu anda agrilar gidiyor. O yuzden cok iyi. AMA sezeryanda aci falan olmuyor. Tabiki herkesin aci esigi farkli ama ben de hic agri sanci olmadi sezeryan sonrasi. Sutumde geldi allaha sukur. Herkesin dogumu farkli tabiki. Ama kesinlikle korkulacak birsey degil canim. Stres yapma. Insallah istedigim gibi olur dogumun. Bir avazda kurtulursun
Hoşbuldum çok fazla yemesem iyi olcak ah bir de sevmesem şu ekmeği. Öyle çok seviyorum ki.Hoşgeldiniz.
O acilik ben de vardı.
Hala ara ara oluyor.
Acılık gitsin diye ben de ekmek ve ürünlerini tüketiyorum.
Ama simit falan ise yarıyordu.
aah ah bende ilk Gebelikte yedikçe yedim. Lojusalıkta moral bozukluğuyla başbaşa kalıyorsun bebiş çıkınca içinden. Sarkmış koca bi göbek. Sezaryen izin daha çok acıyor sonra üstünde yük var diye. (Bnm ters geldiği için sezaryendi) bir de eltim 40 ı dolduğunda doğum öncesi kilosundaydı ztn incecik gebe kalmıştı. Bu sefer bende öyle olcam irade bizim elimizde kızlar. Fit anneler olmalıyız şekerin hamurun bebeklere faydası yok. Öpüyorum hepiniziHoşgeldin canim inşallah istediğin kadar kilo alırsın saglikla tabi evet o acı tadı malesef hamur işi ekmek kraker falan bastırıyor benimde aģzım hic boş durmazdi hurma kuru üzum benimki yazdi yaz meyveleri gidip gelip muhakkak yiyodum o dönem kiloy düşünmüyordum
Ahh ahh o iştah sorunu yemek isteyipde yiyememe o kadar zor ki inşallah fit kızlar oluruz ben bugün cok zorlaniyorum mesela 10 dk once gözüm döndü desem yeri yeyip yeyip kilo almamak isterdim ama iştah açık bi kere resmen iskence ve sonuç hiçde istemedigim şekilde olduHoşbuldum çok fazla yemesem iyi olcak ah bir de sevmesem şu ekmeği. Öyle çok seviyorum ki.
aah ah bende ilk Gebelikte yedikçe yedim. Lojusalıkta moral bozukluğuyla başbaşa kalıyorsun bebiş çıkınca içinden. Sarkmış koca bi göbek. Sezaryen izin daha çok acıyor sonra üstünde yük var diye. (Bnm ters geldiği için sezaryendi) bir de eltim 40 ı dolduğunda doğum öncesi kilosundaydı ztn incecik gebe kalmıştı. Bu sefer bende öyle olcam irade bizim elimizde kızlar. Fit anneler olmalıyız şekerin hamurun bebeklere faydası yok. Öpüyorum hepinizi
Senin masallah az kalmış sağlıcakla gelsin güzel kuzun inşallah. Annem gelecek yarın bize belki onun yaptığı yemekleri yerim anneler iyi ki varlarInşallah sagsalim kalp atışını duyarsınız canim ilk.haftalar oyle oluyor sebepsiz herseye aglardım bende tadım tuzum yokdu yani aslında komple ramazandan beri yok bakalım doğum sonrasi nolucaz
Annemin kıymetini daha cok anliyorum ne zahmetlerle doğur muş Allah onlardan razı olsun hakları ödenmezSenin masallah az kalmış sağlıcakla gelsin güzel kuzun inşallah. Annem gelecek yarın bize belki onun yaptığı yemekleri yerim anneler iyi ki varlar
Bebekler strese girdigi ve kalp atislari dusmeye basladigi icin sezeryana alindim canim. Hastaneye gittigimde ikisi de bas asagi idi ve Iki cm acilmam vardi. AMA zaten Ben sezeryan istemistim.İkizlerde anne sağlığı ve bebekler uygun durumda olsa da hep sezeryan mı yapıyorlar ya![]()
Cnm ya ben 23. Haftama girdim ve gecen hafta birden 1.5 kg aldım , simdide kilom artıyor aslinda dikkatli yiyorum, eskisinden hicbir farkım yok. Zaten safra kesemde taş var surekli az az ve sebze salata yagsiz et lor peyniri falan. Neden artiyor nezamana kadar artar ki böyleKızlar son haftalar cok farkli imiş cidden bir gun diyorum ahh ben bugun cok kacirdim kesin artılar beni bekler o sabah kalkiyorum yok hic etkilememiş bir gunde diyorum kesin yarin eksilicem aksine artıyor bunu demek icin erken mi konusuyorum bilmiyorjm son aylar cok da beklenildigi gibi artış olmuyor sebebi ne bilmiyorum açıkcası kilo düşüncesinden cok halsizlik yorgunluk doğum telaşı daha cok zihnimde yer etmeye başladı hiç sağlığım yerinde değil demem o ki bence 20 ila 30 arasi dikkatli giden hamileligi az kilo ile tamamlıyor tabi bunyeden bunyeye değişebiliyor![]()
cool_lime nasıl oldu sende durumlar nasıl ??
Aynen canim bende ayni kanaattayim annemde kaldim bikac gun dondugumde dedim ki kesin kafadan en az 1 kilo almisimdir bi ciktim ki hala ayniyim.. umarim böyle devam eder risk devam ediyorKızlar son haftalar cok farkli imiş cidden bir gun diyorum ahh ben bugun cok kacirdim kesin artılar beni bekler o sabah kalkiyorum yok hic etkilememiş bir gunde diyorum kesin yarin eksilicem aksine artıyor bunu demek icin erken mi konusuyorum bilmiyorjm son aylar cok da beklenildigi gibi artış olmuyor sebebi ne bilmiyorum açıkcası kilo düşüncesinden cok halsizlik yorgunluk doğum telaşı daha cok zihnimde yer etmeye başladı hiç sağlığım yerinde değil demem o ki bence 20 ila 30 arasi dikkatli giden hamileligi az kilo ile tamamlıyor tabi bunyeden bunyeye değişebiliyor![]()
cool_lime nasıl oldu sende durumlar nasıl ??