- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin eşyalari ve benim islerim tamam sayılır az biseyler kaldi, biseyleri hallettikce kafam rahatliyor ben biraz tezcanliyim hemen herşeyi halletmeye calisirim hep :)Kızlar bende hazırlık pesine dustum acaba erken mi diyorum ama bavuluda hazirlayip kenara koyayim istiyorum sonucta ben halledicem yine bi surude is var siz bişeyler yapiyo musunuz
Valla kesinlikle katiliyorum o dönem cok gıcık dı ustelik aldigin kilo bebek değil anneye depo oluyor vucut kilo almak için bahane buluyor canim en fazla28 e kadar sık dişini sonra bebek alıyo zatenCnm ya ben 23. Haftama girdim ve gecen hafta birden 1.5 kg aldım , simdide kilom artıyor aslinda dikkatli yiyorum, eskisinden hicbir farkım yok. Zaten safra kesemde taş var surekli az az ve sebze salata yagsiz et lor peyniri falan. Neden artiyor nezamana kadar artar ki böyle((( Valla yemeden kilo aliyorum ya
Evet risk gercekten devam ediyor benim kuzen son ayinda 5 kilo almişti Allah korusun yaa anne evi kilo yapmiyor mudur nedir ne zaman anneme gitsem arti olmuyor psikolojik mi ki ords mutluyuz ohh annem.evine gidicem yaa 15 tatil gelsin yatili gidicem biraz omce annemler geldi ben çok kötüyüm halsizim mide bulantisi fln annemi gorunce ağladım hala da ağlıyorum ne zormuş anne olmak Allah annelerimizden razı olsun bir öf bile denmez denir ya ne kadar doğruAynen canim bende ayni kanaattayim annemde kaldim bikac gun dondugumde dedim ki kesin kafadan en az 1 kilo almisimdir bi ciktim ki hala ayniyim.. umarim böyle devam eder risk devam ediyor![]()
Aynen bende öyleyim halledebildigini yap bence ben bebeğin kiyafetlerini yikadim ütüledm ki o minicik seyleri utulemek inanilmaz zormuş yatağını kurdum eksikleri bitirdim sayilir hast. Cantasini hazirlamadim erken bence 15 tatil de de yavas yavas dolap iclerini.elden geçiricem son büyük temizlige de doguma 1 hafta kala kadin gelicek yanliz kagamda hast. Icin sunum yapsammi acaba diye karar veremedim cikolata fln yaptiricam da lohusa serbeti kurabiye fln da olsa mı ?Bebeğin eşyalari ve benim islerim tamam sayılır az biseyler kaldi, biseyleri hallettikce kafam rahatliyor ben biraz tezcanliyim hemen herşeyi halletmeye calisirim hep :)
Tabiiki normal daha sağlıklı doğal akışa uygun olgunlasmiş meyvenin dalından.kopup düşmesi gibi bende cok normal icin.direttim normalden sezeryana alındım cok.yoruldum ama sonuçda benimde bebeğiminde hayatı kurtuldu gerekli durumda sezeryan anne bebek hayatını kurtarıyor canım ayrıca spinal.sezeryan olmuştum o kadar rahatti ki anlatamam 4 saat sonra kalkip hast. Turluyordum ben 3. Gunumde 1bucuk yasinda ki oğlum cok aglayinca kucaģima almıştım çokda anlatilanlara takılma derim hakkinızda hayırlısı olsun stres yapma normal dogm icin yapilacaklar var onlari uygula ozellikle yürümeni tavsiye ederim
Ilk dogumum normal oldu. Ikincisi ikiz olduklari icin sezeryan. Normal dogumda hemen ayaga kalkiyorsun. Bebek dogdugu anda agrilar gidiyor. O yuzden cok iyi. AMA sezeryanda aci falan olmuyor. Tabiki herkesin aci esigi farkli ama ben de hic agri sanci olmadi sezeryan sonrasi. Sutumde geldi allaha sukur. Herkesin dogumu farkli tabiki. Ama kesinlikle korkulacak birsey degil canim. Stres yapma. Insallah istedigim gibi olur dogumun. Bir avazda kurtulursun
Kızlar bende hazırlık pesine dustum acaba erken mi diyorum ama bavuluda hazirlayip kenara koyayim istiyorum sonucta ben halledicem yine bi surude is var siz bişeyler yapiyo musunuz
Ben hastane icin cikolata yaptiricam nasipse serbet birde kurabiye siparisi vericem ay sonunda, ikramlik olarakta serbet icin sebil yanina kucuk ayakli bardaklar aldim birde karton tabak bardak falan bizimkiler borek pasta biseyler alirlar hep..Aynen bende öyleyim halledebildigini yap bence ben bebeğin kiyafetlerini yikadim ütüledm ki o minicik seyleri utulemek inanilmaz zormuş yatağını kurdum eksikleri bitirdim sayilir hast. Cantasini hazirlamadim erken bence 15 tatil de de yavas yavas dolap iclerini.elden geçiricem son büyük temizlige de doguma 1 hafta kala kadin gelicek yanliz kagamda hast. Icin sunum yapsammi acaba diye karar veremedim cikolata fln yaptiricam da lohusa serbeti kurabiye fln da olsa mı ?
Ay ins cnm oyle olur yaValla kesinlikle katiliyorum o dönem cok gıcık dı ustelik aldigin kilo bebek değil anneye depo oluyor vucut kilo almak için bahane buluyor canim en fazla28 e kadar sık dişini sonra bebek alıyo zaten
O konuda ben çok kararsızım canım. Özelde Doğum ücretlerini sorunca ortalama 4000 kadar istiyorlar. AMa içinde hem Doğum fotoğrafçısı hem oda süslemesi hemde şerbeti çikolatası vesaire herşeyi var.. zaman devlette mi yaptırsam emin olamıyorumkızlar hastaneye doğum fotoğrafçısı gelecek mi ?
Bazen ben de oturup çok düşünüyorum kızlar özelde vereceğim paraya ihtiyacım var çocukların esyalarinin bir kismina harcarim diyorum eşim özel istiyor bakalım nasıl yapacagizO konuda ben çok kararsızım canım. Özelde Doğum ücretlerini sorunca ortalama 4000 kadar istiyorlar. AMa içinde hem Doğum fotoğrafçısı hem oda süslemesi hemde şerbeti çikolatası vesaire herşeyi var.. zaman devlette mi yaptırsam emin olamıyorum
Bazen ben de oturup çok düşünüyorum kızlar özelde vereceğim paraya ihtiyacım var çocukların esyalarinin bir kismina harcarim diyorum eşim özel istiyor bakalım nasıl yapacagiz
benim 2000 civarı cnm ama fotocu falan yok içinde.O konuda ben çok kararsızım canım. Özelde Doğum ücretlerini sorunca ortalama 4000 kadar istiyorlar. AMa içinde hem Doğum fotoğrafçısı hem oda süslemesi hemde şerbeti çikolatası vesaire herşeyi var.. zaman devlette mi yaptırsam emin olamıyorum
benim 2000 civarı cnm ama fotocu falan yok içinde.
Öyle şeylerle kadınların nefsine giriyorlar işte canım. Bizde de benim değil kocamin aklına girdilerYa artık tüketim toplumu olduk ya iyice . Bİrde sosyal medyanın etkisiyle özel hastanelerde artık prim yapmak İçin yok fotoğrafçısı yok süslemesi yok ikramı falan filan diye ektra Doğum ücretine ekliyorlar :)) Ama şimdi haklarına da girmeyelim nefis bu hemen kanıveriyor :)) bir sabah özelden doğurcam diye uyanıyorum. Ertesi sabah yok yok o parayla ben çocuğuma neler neler alırım diyorum![]()
Öyle şeylerle kadınların nefsine giriyorlar işte canım. Bizde de benim değil kocamin aklına girdilerbir Avrupa ulkesinde doğumda odayı öyle yapsak dantelli sabahlık giyip tüylü taç taksak psikiyatri servisine sevk ederler eminim
![]()
Hahaha kesinlikle deli heralde diye bakarlar buradaÖyle şeylerle kadınların nefsine giriyorlar işte canım. Bizde de benim değil kocamin aklına girdilerbir Avrupa ulkesinde doğumda odayı öyle yapsak dantelli sabahlık giyip tüylü taç taksak psikiyatri servisine sevk ederler eminim
![]()