Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Benim eşimde özelde yapalım diye ısrar ediyor. Ama cidden şuanki ekonomiye bakınca 4000 çok iyi bir para . Çocuğa daha farklı şeyler yapabilirim gibi hissediyorum bende. Öte yandan da süslü püslü odalar Doğum fotoğrafçısı ve daha elit yaklaşımlar da aklımı çelmiyor değil :-) bu arada V volveron canım sen geçen gün doktorumu sormuştun. Mide bulantısı olabiliyormuş bu haftalarda normal dedi. İlaç vermedi ama dayan son zamanlar bebeğin gelişiminde de bi sıkıntısı yokmuş. 1930 gram çıktı ağırlığı. Ama bakalım Doğumda kaç kg doğacak :) genelde ultrasonlar yanıltıcı olabiliyormuş
Gözünaydın canım maşallah bak.sen yiyemesende bebek alıyor maşallah ama halsiz guçsuz kalırsın bulantın noldu ya azalmadı mı daha benimde yarin kontrolum bakalim benim cadı ne alemde

A

Hahaha kesinlikle deli heralde diye bakarlar burada :KK70: valla Ben birkac takim koyu renk pijama aliyorum yanima o kadar. Burada odaya cicek falan da Kabul etmiyorlar.
Nerede yaşıyorsun canım :KK70: Türkiye'de eskiden böyle değildi ya herşey git Gide tuhaflasiyor hayretle izliyorum insanlari yaptıklarına anlam da veremiyorum. Moda oldu diye herkes daha abartilisini yapmaya çalışıyor. Fotoğraf falan neyse de diğerleri ...

Kahvalti, Iki dilim kizarmis ekmek, peynir, bir yumurta ve cay. Oglen, bulgur pilavi ve yogurt. Aksam, bir kase tarhana corbasi, bir dilim ekmek ve biraz tursu. Daha sonra meyva yiyecegim. Hic ara ogun yapmadim bugun.

Nerede yaşıyorsun canım :KK70: Türkiye'de eskiden böyle değildi ya herşey git Gide tuhaflasiyor hayretle izliyorum insanlari yaptıklarına anlam da veremiyorum. Moda oldu diye herkes daha abartilisini yapmaya çalışıyor. Fotoğraf falan neyse de diğerleri ...
Ingiltere de yasiyorum Ben. Bilmiyorum yok cikolata minik minik hediyeler sacma geliyor bana. Millet bebekle seni gormeye geliyor. Onlar hediye getirsin. Sen Niue hediye veriyorsun? :D zaten hastaneyede en yakinlarin gelmesi mantikli bana gore. Yeni dogum yapmisim, lohusayim Ben istemem oyle didimin didisi beni oyle gorsun.

Gözünaydın canım maşallah bak.sen yiyemesende bebek alıyor maşallah ama halsiz guçsuz kalırsın bulantın noldu ya azalmadı mı daha benimde yarin kontrolum bakalim benim cadı ne alemde

Aynen canım çok şükür o kilo alıyor en azından :) inşallah senin bebekte yarın seni mutlu eder :)) bu arada sen nerde Doğum yapacan ? Devlet mi özel mi?

Ingiltere de yasiyorum Ben. Bilmiyorum yok cikolata minik minik hediyeler sacma geliyor bana. Millet bebekle seni gormeye geliyor. Onlar hediye getirsin. Sen Niue hediye veriyorsun? :KK70: zaten hastaneyede en yakinlarin gelmesi mantikli bana gore. Yeni dogum yapmisim, lohusayim Ben istemem oyle didimin didisi beni oyle gorsun.
Benim de içimden geçenler inan bunlar ama eşim bile öyle hevesli ki. sadece ankaradan tanıdığım bir hemşire var onu 1 kaç gün için doğumumda anlaştık istegm bu. Ama şu da var annelerin sonradan içinde kalacaksa yapilsn daha iyi. ;)

Sabah :1dilim tam buğday ekmeği,1üçgen peynir,az beyaz peynir,azıcık kaşar,3 zeytin,2kayısı
Öğlen: 1kase köfteli şehriye çorbası,yoğurtlu ıspanak salatası
Ara : şekersiz nescafe
Akşam : 1kase az köfteli şehriye çorbası,yoğurtlu ıspanak salatası .sonunda bitti ıspanak!
Ara :1 soda.
Bugün beğenmediğim öğün yok,abartmadım.hep böyle yapsam...

Ya artık tüketim toplumu olduk ya iyice . Bİrde sosyal medyanın etkisiyle özel hastanelerde artık prim yapmak İçin yok fotoğrafçısı yok süslemesi yok ikramı falan filan diye ektra Doğum ücretine ekliyorlar :)) Ama şimdi haklarına da girmeyelim nefis bu hemen kanıveriyor :)) bir sabah özelden doğurcam diye uyanıyorum. Ertesi sabah yok yok o parayla ben çocuğuma neler neler alırım diyorum:KK70:
cnm kesinlikle ya. inan ben diyorum eskiden ne güzelmiş. süs püs fotoğraf bilmemne. yapsam da kapı süsü alırım birtek ben de sevmiyorum ama çevre baskısı oluyor insanda :/

Ingiltere de yasiyorum Ben. Bilmiyorum yok cikolata minik minik hediyeler sacma geliyor bana. Millet bebekle seni gormeye geliyor. Onlar hediye getirsin. Sen Niue hediye veriyorsun? :KK70: zaten hastaneyede en yakinlarin gelmesi mantikli bana gore. Yeni dogum yapmisim, lohusayim Ben istemem oyle didimin didisi beni oyle gorsun.
aynen ya ben doğum yapıyorum millete hediye veriyorum birde.. zaten ne zorluklarla doğuruyorsun o sırada bide hediye çikolata düşünüyorsun.. bilmiyorum foto işini de düşünüp duruyorum

aynen ya ben doğum yapıyorum millete hediye veriyorum birde.. zaten ne zorluklarla doğuruyorsun o sırada bide hediye çikolata düşünüyorsun.. bilmiyorum foto işini de düşünüp duruyorum
Benim esim doguma giriyor. Kamerayla kendi cekicek. Zaten hemsirelerden birinden de Rica ediyoruz. Bol Bol resim cekiyor. Ama turkiye de bekleniyor. Kuzenim son haftasinda oturdu susler hazirladi, alisverisler falan ikramlik icin. Anneye bosa stres bence. Valla kizlar bos vakitlerinizi bol Bol dinlenerek gecirin. Bebisler gelince Ilk 3 ay uyku haram. Yuruyen zombilere doncez uykusuzluktan :) insallah uykucu seven, gazsiz bebeklerimiz olur. Hep onu diliyorum.

Benim esim doguma giriyor. Kamerayla kendi cekicek. Zaten hemsirelerden birinden de Rica ediyoruz. Bol Bol resim cekiyor. Ama turkiye de bekleniyor. Kuzenim son haftasinda oturdu susler hazirladi, alisverisler falan ikramlik icin. Anneye bosa stres bence. Valla kizlar bos vakitlerinizi bol Bol dinlenerek gecirin. Bebisler gelince Ilk 3 ay uyku haram. Yuruyen zombilere doncez uykusuzluktan :) insallah uykucu seven, gazsiz bebeklerimiz olur. Hep onu diliyorum.
Zaten ramazana denk geliyor benimki şimdilik öyle yani. Gelmese de sadece bi çikolata alırım diye düşünüyorum ama valla stres ve yorgunluk yani severek yapana birşey diyemem ama ben üseniyorum nedense çok.

Kızlar tünaydın. ben kızımı doğurduğumda yanıma bir gecelik bir pijama almıştım. Ama pijama giymemi istemediker ilk gün. Sonda var diye sanırım ztn giyemezdim de. Geceliğimi giydim onun da her yeri kan olmuştu. Pijamanın üstünü giyip üstüme yorgan örttüydüm. Ertesi gün de annemin geceliğine çöktüm mecbur yürücem diye. Siz siz olun 3 tane gecelik koyun pijama almayın. Ben bu sefer öyle yapıcam valla. Pijama göbek gidince 40 gün sonra giyemedim bi daha ama geceliklerimi giyebildim hem

Sabah kahvaltısında iki dilim ekmek
3 küçük dilim peynir
6 zeytin
Bir havuç
2 yumurta
Bir mandalina

Yedim ama şimdi akşama kısmet. Midem kötü her zamanki gibi

Kızlar tünaydın. ben kızımı doğurduğumda yanıma bir gecelik bir pijama almıştım. Ama pijama giymemi istemediker ilk gün. Sonda var diye sanırım ztn giyemezdim de. Geceliğimi giydim onun da her yeri kan olmuştu. Pijamanın üstünü giyip üstüme yorgan örttüydüm. Ertesi gün de annemin geceliğine çöktüm mecbur yürücem diye. Siz siz olun 3 tane gecelik koyun pijama almayın. Ben bu sefer öyle yapıcam valla. Pijama göbek gidince 40 gün sonra giyemedim bi daha ama geceliklerimi giyebildim hem

Bende pijama ve gecelik konusunda kararsızdım canım.Bilgilenrme için çok saol. Sen normal Doğum mu yapmıştın?

Bende pijama ve gecelik konusunda kararsızdım canım.Bilgilenrme için çok saol. Sen normal Doğum mu yapmıştın?
Canim dr a gittim ben bebegin kilosu 2000 gr seninkide oyleydi demi haftasiyla uyumlu dedi dr un terazisine göre 3 haftada 1 kilo almışım ama artık pek de dikkat etmiyorum sanki bu arada şeker yuklemesi yaptirmamistm cumartesi şeker yuklemesi yapıcak bakalim nasıl olucaz

Back
X