Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Dün doktora gittik.
Doktor doğum mayısın 6si gözüküyor dedi.
O yüzden bu tarihi baz alarak yazıyorum.
Hafta 24
Başlangıç 60
Güncel 64.4

Ya benim kilo Iki hafta falan sabit duruyor. Sonra bir kilo ya da daha fazlasi birden geliyor. Son birkac haftadir Boyle. Evet yuruyus kesinlikle ise yariyor. Ama cok yoruluyorum. Butun gun yatmak istiyorum :KK70:
Evet benimde oyle bi hafta almıyorum sonraki hafta hoşgeldin 1 küsur :)

Ya benim kilo Iki hafta falan sabit duruyor. Sonra bir kilo ya da daha fazlasi birden geliyor. Son birkac haftadir Boyle. Evet yuruyus kesinlikle ise yariyor. Ama cok yoruluyorum. Butun gun yatmak istiyorum :KK70:
Aynen hafta hafta değil de birden toplu geliyor , ama insan daha sinir oluyor. sanki yedikleri birikiyor sonra birden hooop tartıda beliriyor :)))))) halbuki haftalık gramla halinde gelse insan ona göre daha kontrollü olur.

Aynen hafta hafta değil de birden toplu geliyor , ama insan daha sinir oluyor. sanki yedikleri birikiyor sonra birden hooop tartıda beliriyor :)))))) halbuki haftalık gramla halinde gelse insan ona göre daha kontrollü olur.
EVEt yaa cok sinir bozucu. Tam oooh kilo alimim yavasladi diye sevinirken birden geliyor. Ama acikcasi kiloyu cok fazla dert etmiyorum ve yedigimden ictigimden kesinlikle kismiyorum.Zaten elimde olan biseyde degil. Kilo verilir sonucta. Catlak olmasinda. Ondan cok korkuyorum Ben. Iki hamileligimde de olmadi. Insallah bundada olmaz.

EVEt yaa cok sinir bozucu. Tam oooh kilo alimim yavasladi diye sevinirken birden geliyor. Ama acikcasi kiloyu cok fazla dert etmiyorum ve yedigimden ictigimden kesinlikle kismiyorum.Zaten elimde olan biseyde degil. Kilo verilir sonucta. Catlak olmasinda. Ondan cok korkuyorum Ben. Iki hamileligimde de olmadi. Insallah bundada olmaz.
ay cnm olmaz ozaman senin 2 sinde de olmadıysa. benim ilk bakalım nolcak :))))))))

Evet benimde oyle bi hafta almıyorum sonraki hafta hoşgeldin 1 küsur :)
Bende de oyle oluyo kızlar ama olsun 1 2 hafta bile sabit kalması kâr bence

Ya bende çatlakdan cok korkmuyorum digerlerinde baya genişdim onda catlamadysam bunda olmaz diyorum acikcasi oyle duzenli bakim da yapmadm sasece her banyo sonrası kantaron yaği surdum bu arada yedim diyosun ama listelerin baya güzel gitti bence

Kızlar bugun kan ilacına başladim sonunda mecburen şu şişede kirmizi su olanlardan ayy tadı berbat meyve suyu na katiyorum ama yarısini icebildim ona raģmen mideme taş oturmuş gibiyim içmem de lazım siz napiyosunuz kan ilacını ?Benim yaptiimi yapmayin icin sonra halsizlik cok fazla oluyor (hoş mide ağrısıda kolay değil )

Insallah olmaz. BOl Bol nemlendirici kullan. BIr de bio oil ve Hindistan cevizi yagi. Cok iyi geliyor cilde.
lierac,mustela yağ,badem yağı, hindistan cevizi yağı suruyorum. sabah ve akşam sürüyorum haftaiçleri, haftasonu evdeysem 3 kere :)) bide bol su içiyorum bakalım görücez çatlağa yatkınım ama kalçamda kilolu olmadığım halde çatlaklar var bacağımda da :(

Kızlar bugun kan ilacına başladim sonunda mecburen şu şişede kirmizi su olanlardan ayy tadı berbat meyve suyu na katiyorum ama yarısini icebildim ona raģmen mideme taş oturmuş gibiyim içmem de lazım siz napiyosunuz kan ilacını ?Benim yaptiimi yapmayin icin sonra halsizlik cok fazla oluyor (hoş mide ağrısıda kolay değil )

18-30 arası doktor onların tüp halindeki şurubunu vermişti. 30 haftadan sonra hap halini verdi canım. Eğer şurup halini içemiyorsan hap halini iç :)

Bu arada benim bulantım şu saate kadar yok gibi birşey. Sanırım geçmeye başladı :)) şimdiye kadar iyi gittiğimi düşünüyorum bulantılar saolsun 1 aydır -300 gramdayım :) bu saatten sonra iştahım açılırda ne istersem yesem 7 haftada 5 kilodan fazla alır mıyım sizce? Ona göre iyice salacam . Çünkü gözüm gönlüm aç yaahu:KK49::KK49:

Bu arada benim bulantım şu saate kadar yok gibi birşey. Sanırım geçmeye başladı :)) şimdiye kadar iyi gittiğimi düşünüyorum bulantılar saolsun 1 aydır -300 gramdayım :) bu saatten sonra iştahım açılırda ne istersem yesem 7 haftada 5 kilodan fazla alır mıyım sizce? Ona göre iyice salacam . Çünkü gözüm gönlüm aç yaahu:KK49::KK49:
Çok iyi geldin canim 5 buçuk dasin galiba süper valla Haftada 500 alabilirsin ben kendimi saldım o mantikla düşününce ama salincada istah daha cok açılıyor malesef haftada 1 kilo bile artabiliyor anladım ki oyle deli gibi her istedigimizi yiyemeyiz daha :silah: ama.eskisi gibi kati da olmak dogru deģil benim kacamaklarm var hele kahvaltida bebek icin ekmek dışindakileri kısmıyorum artık:kk77:

Çok iyi geldin canim 5 buçuk dasin galiba süper valla Haftada 500 alabilirsin ben kendimi saldım o düşününce ama salincada istah daha cok açılıyor malesef haftada 1 kilo bile artabiliyor anladım ki oyle deli gibi her istedigimizi yiyemeyiz daha :silah: ama.eskisi gibi kati da olmak dogru deģil benim kacamaklarm var hele kahvaltida bebek icin ekmek dışindakileri kısmıyorum artık:kk77:

Kız zaten senin 4,5 haftan kaldı gibi bir şey yaa yeee gitsin :)) Ayy ben 2 hafta sonrada bu kadar olursam ve bulantım olmazsa ohooooooo var ya pizzalar börekler baklavalar amanınnn :p Çünkü emzirme döneminden önce gözüm doymazsa emzirme döneminde ben herşeye saldırırık galiba:-)

Cnm ben aksam yatmadan içiyorum etkilemiyor beni oyüzden.

Back
X