Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Kız zaten senin 4,5 haftan kaldı gibi bir şey yaa yeee gitsin :)) Ayy ben 2 hafta sonrada bu kadar olursam ve bulantım olmazsa ohooooooo var ya pizzalar börekler baklavalar amanınnn :p Çünkü emzirme döneminden önce gözüm doymazsa emzirme döneminde ben herşeye saldırırık galiba:-)
Haftamız ayni senle şükür iyi geldik buraya kadar bu haftalardan sonra gelen kilo dan cok ödem olur diye tahmin ediyorum doguma 5 haftam var canim kuzenim son ayda 5 kilo alıpda acayip şiş mişti 5 degilsede 4 olsa da olur eskisi gibi kasmıyorum bakalım

Kızlar bugun kan ilacına başladim sonunda mecburen şu şişede kirmizi su olanlardan ayy tadı berbat meyve suyu na katiyorum ama yarısini icebildim ona raģmen mideme taş oturmuş gibiyim içmem de lazım siz napiyosunuz kan ilacını ?Benim yaptiimi yapmayin icin sonra halsizlik cok fazla oluyor (hoş mide ağrısıda kolay değil )
Hap olanindan al canim.

Kız zaten senin 4,5 haftan kaldı gibi bir şey yaa yeee gitsin :)) Ayy ben 2 hafta sonrada bu kadar olursam ve bulantım olmazsa ohooooooo var ya pizzalar börekler baklavalar amanınnn :p Çünkü emzirme döneminden önce gözüm doymazsa emzirme döneminde ben herşeye saldırırık galiba:-)
Bu arada sen bulantidan dolayi baya acıkmışsın canım geçsin de bol bol ye emzirme yi çok sorun etmiyorum emzirmeydi gelendi gidendi çocuklar dı ben zaten kosturmaya giricem ve yesemde emzirmeyle kalori harcıycam inşallah

Ilacın adı nedir canım Son haftalara geldin kilo almıyosun ne güzel bebek aldigina göre mantiken sen zayıfliyo bile sayılırsın herhalde 6 kilo ile bitireceksin bu gidişle :KK9:

Duphalac mı ne tatlım şurubun adı yeni gördüm birde doktordan geldik geç cevap yazdım kızım 4 günde 2430 gram olmuş 4 gün önce 2250 gramdı :) bu arada doktorum doğumun 40 haftayı tamamlamadan olacağını söyledi yani artık bekliyoruz :))

Duphalac mı ne tatlım şurubun adı yeni gördüm birde doktordan geldik geç cevap yazdım kızım 4 günde 2430 gram olmuş 4 gün önce 2250 gramdı :) bu arada doktorum doğumun 40 haftayı tamamlamadan olacağını söyledi yani artık bekliyoruz :))

Yaaa maşallah Bebişine. Son 4 gündür neler yedin bakalım bizde yiyelim ( yani inşallah :))) ) bizim bebiktolarda kilo alsın. Benimkinin kilosu gözüme çok az geliyor :(

Haftamız ayni senle şükür iyi geldik buraya kadar bu haftalardan sonra gelen kilo dan cok ödem olur diye tahmin ediyorum doguma 5 haftam var canim kuzenim son ayda 5 kilo alıpda acayip şiş mişti 5 degilsede 4 olsa da olur eskisi gibi kasmıyorum bakalım

Aynen aynen iyi geldik iyi. Valla beklemiyordum kendimden bu performansı. Mutluyummm hihi:21: birde bebikto 3 kg üstü doğsa süper olacak :))

O beni etkilememişti iyi sende işe yaradi
Sen kacınci haftadasin canim maşallah kızina ne guzel almiş son haftalarda yağ depolarmiş bebekler inşallah kolay bir doğumun olur

Yaaa maşallah Bebişine. Son 4 gündür neler yedin bakalım bizde yiyelim ( yani inşallah :))) ) bizim bebiktolarda kilo alsın. Benimkinin kilosu gözüme çok az geliyor :KK43:

Komik olucak ama salata yedim :)))) domates beyaz peynir bol limonlu salata birde acaip derecede meyve yiyorum tatlım ekşi ekşi dondurma :)) bu gidişle 3 -3,5 kilo doğucak sanki kızım inşallah hepimizin sıpaları çok sağlıklı dünyaya gelirler herşey onlar için Allahım isteyen herkese de versin göbişlerini boş bırakmasın (çok çok amin)

Aynen aynen iyi geldik iyi. Valla beklemiyordum kendimden bu performansı. Mutluyummm hihi:21: birde bebikto 3 kg üstü doğsa süper olacak :))
Dün dr a sordum ozellikle 3 kilo üstü dogar dedi tecrubesine inandigim bi dr üstelik kilosu iyi dedi yani aslinda ben cok da sişman olsn istemiyorum 3200 fln olsn yeter bana onemli olani dogum sonrası inan o daha stresliiii

O beni etkilememişti iyi sende işe yaradi
Sen kacınci haftadasin canim maşallah kızina ne guzel almiş son haftalarda yağ depolarmiş bebekler inşallah kolay bir doğumun olur

Inşallah tatlım hepimizin doğumları kolay olsun bir avazda doğuralım
Haftaya çarşamba 35. haftayı doldurucam
Artık haftada bir kere gidicem doktora

Aramızda 1hafta var senle ozmn beni 3 hafta sonra ya çağırdı ama 36 bitiminde oluyorum yani

Aslında beni 2 haftada bir çağırıyordu kaşıntılarımdan dolayı erken gittim bu sefer sonrada bugün artık haftada bir geliceksin doğuma az kaldı dedi
Tabi kaşıntım icin celestone ampul aldık iğne yapıldı bu iğne hem kaşıntıyı bir süreliğine geçiriyormuş hemde bebeğin akciğerlerini hızlı bir şekilde oluşturuyormuş erken doğum riskine karşı tatlım

Kizlar benim ciddi bir kilo artışım olmaya basladi.oglen doktora gittim doktordaki tartiya gore gecen haftadan bu yana 1.5 kilo daha almisimmmmmm :(
Geceleri midem eksiyor en guzeli ben yine 5 ten sonra yemegi birakicam yine hem daha zinde oluyorum hem belki dengelerim biraz.. iyice salmistim kendimi dun 3 dilim arnavut böreği pilav yaninda yemekler bi suru sey yedim eve geldim bi daha yedim bu anormallige bir dur demem lazim surekli karar verip ertesi gun cayiyorum ama bu sefer kararliyim haftalarca dikkat ettim o kadar bosa gitmesini istemiyorum

Aslında beni 2 haftada bir çağırıyordu kaşıntılarımdan dolayı erken gittim bu sefer sonrada bugün artık haftada bir geliceksin doğuma az kaldı dedi
Tabi kaşıntım icin celestone ampul aldık iğne yapıldı bu iğne hem kaşıntıyı bir süreliğine geçiriyormuş hemde bebeğin akciğerlerini hızlı bir şekilde oluşturuyormuş erken doğum riskine karşı tatlım
Doğumun erken olucak anladigim kadariyla yani 40 haftayi doldurmayacak ouuzden mi igne verdi dogru ama senin kaşınti da vardı o yüzden haftalık istemiştir kontrol altında olmani istemiş galiba

ÜYE ADI gebelik haftasibaşlangıç kilosu güncel kilo alinan kilo dogum sonrasi ilk kilo bildirimi @Khaleesi21 14 51.4 50.5 -900
@_sushico_ 22 61.4 64.2 2.8
@Cemre Yaman 32 62 70.5 8.5
@AlessiaLeon 7 85 84 -1
@Shewolf15 11 61 59.9 -1.100
@suspushanimcim 24 60 64.4 4.4
cool_lime cool_lime 3365 72.2 7.2
@nnnadal 23 75 82.9 7.9
@Htc3509 23 56.5 64 7.5
C charla 28 50.5 58 7.5
@mavibahar100 27 60 69.7 9.7
Neseliyimmm Neseliyimmm 33 58.5 63.7 5.2
@rmys4203 3874 83.5 9.5 kg 77.5
V volveron 34 55 61 6 @pufboregi 7

[tr]

[td] @askbahcem [/td]
[td] 28 [/td]
[td] 79 [/td]
[td] 93 [/td]
[td] 14 [/td]
[/tr]

[td] selennn selennn [/td]
[td] 35 [/td]
[td] 51 [/td]
[td] 56 [/td]
[td] 5 [/td]
[/tr]

[tr]

[/tr]
[tr][tr][td][td][tr]
☆CUMA GÜNÜ GEBELIK HAFTASI VE GUNCEL KILOMUZU YAZIYORUZ!♡
☆1 HAFTA HABER VERMEDEN KILO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR.! ♡[/tr][/td][tr][/tr][/td][tr][/tr][/tr][/tr]
Gozden kacirdigim var mi kizlar

Ben kizimi 41+2 de dogurdum bu nasil olur bilmiyorum erkekle kiz fark ediyor mu ki

Kizlar benim ciddi bir kilo artışım olmaya basladi.oglen doktora gittim doktordaki tartiya gore gecen haftadan bu yana 1.5 kilo daha almisimmmmmm :KK43:
Geceleri midem eksiyor en guzeli ben yine 5 ten sonra yemegi birakicam yine hem daha zinde oluyorum hem belki dengelerim biraz.. iyice salmistim kendimi dun 3 dilim arnavut böreği pilav yaninda yemekler bi suru sey yedim eve geldim bi daha yedim bu anormallige bir dur demem lazim surekli karar verip ertesi gun cayiyorum ama bu sefer kararliyim haftalarca dikkat ettim o kadar bosa gitmesini istemiyorum
Offf canim benim de korkum bu işte birden kilo artışı olabilir kac gecedir deliriyorum yemek yemek istiyorum yiyemesemde biskuvi kuruyemiş le falan gecistiriyorum limonlu suyu biraktin mi istah kesiyor o da istersen liste paylaş o da çok motive ediyor son haftalar diyoruz ama cok da salmamak lazim bence

Back
X