Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Doğumun erken olucak anladigim kadariyla yani 40 haftayi doldurmayacak ouuzden mi igne verdi dogru ama senin kaşınti da vardı o yüzden haftalık istemiştir kontrol altında olmani istemiş galiba

Bencede ondan dolayı gelmemi istemiş olabilir tatlım

Dün dr a sordum ozellikle 3 kilo üstü dogar dedi tecrubesine inandigim bi dr üstelik kilosu iyi dedi yani aslinda ben cok da sişman olsn istemiyorum 3200 fln olsn yeter bana onemli olani dogum sonrası inan o daha stresliiii

Ay bilmiyorum ki canım. Etraftaki herkes yemek ye ye ye diye başımın etini yediler tüm bu süreçte. Şimdi birde kilo da almadım. Gören yüzün kaşık kadar kalmış diyo. Çocuğunda kilosu az olursa beni suçlayacak o çok bilmişler . Yemedin bebek aç kaldı diye :(

Komik olucak ama salata yedim :)))) domates beyaz peynir bol limonlu salata birde acaip derecede meyve yiyorum tatlım ekşi ekşi dondurma :)) bu gidişle 3 -3,5 kilo doğucak sanki kızım inşallah hepimizin sıpaları çok sağlıklı dünyaya gelirler herşey onlar için Allahım isteyen herkese de versin göbişlerini boş bırakmasın (çok çok amin)

Ay ben şu bulantı tamamen bitsin her gece et yiyiö napiyim yanına da salata yiyim. Gün içinde de bol bol muz. Yoksa bu bebito minnacık gelecek ;))

Offf canim benim de korkum bu işte birden kilo artışı olabilir kac gecedir deliriyorum yemek yemek istiyorum yiyemesemde biskuvi kuruyemiş le falan gecistiriyorum limonlu suyu biraktin mi istah kesiyor o da istersen liste paylaş o da çok motive ediyor son haftalar diyoruz ama cok da salmamak lazim bence
Evet limonlu suyu birakmistim ona basladimm ve bol su tuketmeye

Sabah : 1 kase nesfit,yulaf ezmesi karışımı sütlü
Öğle : 1kase az köfteli şehriye çorbası
Akşam : 10 kızarmış istavrit,biraz yeşil salata
Ara : 1 soda

Sabah 1bucuk yumurta 5 zeytin 1 parca ekmek yogurt bol kaşar peyniri
Ara kahve 1 minik bitter cikolata
Öğle
6 yemek kaşıgi pırasa 4 ymk kaşigi pilav yarim kase yogurt
Ara 1 cevizli kurabiye
Akşam pek yiyemedim
1 kase yogurt 2kaşık mercimekli pilav salata
Cayim yanina 1 avuc çerez
Yatmadan elma yerim belki

Ay bilmiyorum ki canım. Etraftaki herkes yemek ye ye ye diye başımın etini yediler tüm bu süreçte. Şimdi birde kilo da almadım. Gören yüzün kaşık kadar kalmış diyo. Çocuğunda kilosu az olursa beni suçlayacak o çok bilmişler . Yemedin bebek aç kaldı diye :KK43:
Off ya haklılar mi bilmiyorum kafam cok karışik o konuda bebek az kilolu olsa suc bizde diyecekler buna babam ozellikle hamile kadın her gidadan yemeli takatten dusmemeli diyor e sonucda doğum var ve kolay bir olay değil çok kızıyorlar benim halsizlikleri az yemeye bağlıyorlar dedigin gibi bebek zayif doğsa eşim dahil çevreden azar işitirim galiba valla napıym ya bende sıkıldım zaten kilo olayından :KK42:

Kahvalti, bir rafadan yumurta, Bol peynir domates Iki dilim kizarmis ekmek ve cay. Oglen, balik ve salata bir dilim ekmek. Aksam etli kurufasulye, pilav ve yogurt. Ara, yarim muz, portakal, kahve kitkat ile. Daha sonra biraz cips kola yapicam. Ne zamandir yemedim. Canim istiyor.

Aynen canım bakacağım, kuru kayısı yiyeceğim sindirim sistemi durdu sanki daha kacinci hafta bu yarım kg nedir :KK43:
Herkesin bunyesi farkli tabii ama ben ogunleri azaltip bol su iciyorum hatta bi iki bardak limonlu su, rahatlıyorum ardindan.. az ogun yiyince metabolizmamin daha iyi calistigini düşünüyorum dogumdan sonra diyet yapmam gerekirse karatay diyeti yaparim heralde :)

Herkesin bunyesi farkli tabii ama ben ogunleri azaltip bol su iciyorum hatta bi iki bardak limonlu su, rahatlıyorum ardindan.. az ogun yiyince metabolizmamin daha iyi calistigini düşünüyorum dogumdan sonra diyet yapmam gerekirse karatay diyeti yaparim heralde :)
Ben de geçen yıl zayıflama diyetinde 6 öğün az az alismistim 13 kiloya yakın vermiştim, ondan kalma alışkanlık sindirmeden başka şey yiyorum herhalde. Gaz, kabızlık şişkinlik başladı bu ara bulantidan dolayı da kuru şeylere yoneldim, şimdi nadna olur bilmiyorum da hamile değilken Karatay yapsam 5 saat sonra açlıktan bayilirdim :(

Back
X