Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Bende aralarda saglikli yemege calisacagim artik cunku uzun sure aclik olunca gozum dönüyor bugun bol meyve aldik en guzel aralarda meyve yemek :)

Bende aralarda saglikli yemege calisacagim artik cunku uzun sure aclik olunca gozum dönüyor bugun bol meyve aldik en guzel aralarda meyve yemek :)
Öyle oluyor galiba demi once baya baya dayanabiliyomusum yuruyuşler falan bildiğin kalori harcıyor muşm ama artık dayanamıyorum abarti bi kilo gelmedikden sonra da gelen gelsin be cool_lime cool_lime canım sabırda kalmadı artık :işsiz:

Bende bugün liste paylaşcam :)

Kahvaltı: kaşarlı kare tost ayran
Öğlen: yeşil mercimek çorbası , salata
Ara: 2 adet ceviz 1 adet portakal
Akşam: 2 adet karnıyarık, 1 kase yoğurt ( bugün midem iyiydi çok şükür :)) )

Çok olur mu canım bence az yemissin :) bakiyorum fazla olan ne diye bisey yok pogacayi yarim yemissin ama baska kahvaltilik bisey yok oglen cok iyi aksamda oyle cig kofteden ne olucak ev yapimisysa hele. :) benim listemi gormedin galiba :KK70:
Sen 33.haftandasın canım tabi yiyeceksin o kadar.ben öğlen 1 dilim de tam buğday ekmeği yemiştim bak yazmayı unutmuşum.o sahlep olmadı bende zaten de midemi mahvetti.ayrıca balığın yarısını yiyebilirdim.canavar gibi saldırdım.başkası yapınca çok iyi gidiyor,kokusuz ohhh miisss dedim gömdüm.

Bende bugün liste paylaşcam :)

Kahvaltı: kaşarlı kare tost ayran
Öğlen: yeşil mercimek çorbası , salata
Ara: 2 adet ceviz 1 adet portakal
Akşam: 2 adet karnıyarık, 1 kase yoğurt ( bugün midem iyiydi çok şükür :)) )
Alkışşşşşş!!çok iyi liste,sağlıklı!

Aa tebrik ederim canim. Allah anali babali buyutsun ins. Erken dogum oldu o zaman? Kac haftaliksin Sen? Bebegin nasil? Kilosu nasil? Sen nasilsin? Ay tekrar tebrikler canim :KK200:

Çok teşekkür ederim tatlım evet erken doğum oldu 34+5 de doğurdum kızım çok iyi 2150 gram biraz ağrım var sadece dayanılmıycak gibi değil çok farklı bir duygu

Ay cok sevindim senin adina.. kilo konusunda yani belki emzirdikce daha cok verirsin.. :) diger meselede ise ins Allah sabir versinbi hastaligi yok ya cok sukur.
Sagolasin canm inşallah veririm kendimce en zoru başardım zaten 10 kilo almak hayal gibiydi hamilelikte doğumdan sonra tatlı düşkünlüğüm aşırı arttı bi yerde onuda frenlemeye çalıştım yoksa ipin ucu kaçacaktı.tatli istegimi bastirdigim sürece iştahım çok açık değil şükür zaten yemek yemeye çoğu zaman fırsat bulamıyorum 3 çocuk arasında kosmaktan

Ayy canim seni hep merak.ediyoruz burda ilk doğum yapan kilo takipçimizsin :halay: gazlı bebeğin işi çok zor cidden mama veriyor musun birde cok gazlı ebbeklerde allerji kaynaklı ağlamalar olabiliyor muş hani kolik dediklerimiź onun ayri arastirilmasi gerekiyor ona gore anne diyet uyguluyor falan kilo olayinda idealimiz olan ı başardin darısi başımıza sahi sen son ay kac kilo almıştın ?? Iştahin çok muydu
Mama ara ara destek olarak veriyorum canm uykusuz kaldigimda süt yetmeye biliyor kolik değil allaha şükür ilk kızım kolukti çok zordu ama gündüz de dinlenme fırsatı bulamayınca gece saat vasi uyanıyor bir saat sürüyor emzir sakinleşir uyur derken oda çok yoruyor yemem'le çok alakalı gazi sebze meyve süt ürünleri bakliyat yiyemiyorum yediğim gün gece uykumuz hiç yok 40 imdan sonra yavaş yavaş başlıcam yemeye şimdilik kahvaltılık gecistiriyorum yumurta tek kurtuluşum oldu ger öğünde .8 9 ayda haftada 500 gr almıştım ama herşeyden yedim kısmadım dikkat etmekten sıkılmıştım doğuma odakladım kendimi tek şansım çok iştahım yoktu pasta tatlı kısmadım yedim çünkü.eger ilk zamanlar dikkat ettiğim gibi etseydim ayda 1 kilo alırdım diye düşünüyorum ama maşallah siz çok iyi gidiyorsunuz sağ sağlim kavuşun inşallah çok az kaldı tadını çıkarın bol bol yatin:super:

Çok teşekkür ederim tatlım evet erken doğum oldu 34+5 de doğurdum kızım çok iyi 2150 gram biraz ağrım var sadece dayanılmıycak gibi değil çok farklı bir duygu
Çok geçmiş olsun canm hayırlı uğurlu olsun topigimizin ikinci minnosuda geldi rabbim analı babalı buyutsun:KK54:

Mama ara ara destek olarak veriyorum canm uykusuz kaldigimda süt yetmeye biliyor kolik değil allaha şükür ilk kızım kolukti çok zordu ama gündüz de dinlenme fırsatı bulamayınca gece saat vasi uyanıyor bir saat sürüyor emzir sakinleşir uyur derken oda çok yoruyor yemem'le çok alakalı gazi sebze meyve süt ürünleri bakliyat yiyemiyorum yediğim gün gece uykumuz hiç yok 40 imdan sonra yavaş yavaş başlıcam yemeye şimdilik kahvaltılık gecistiriyorum yumurta tek kurtuluşum oldu ger öğünde .8 9 ayda haftada 500 gr almıştım ama herşeyden yedim kısmadım dikkat etmekten sıkılmıştım doğuma odakladım kendimi tek şansım çok iştahım yoktu pasta tatlı kısmadım yedim çünkü.eger ilk zamanlar dikkat ettiğim gibi etseydim ayda 1 kilo alırdım diye düşünüyorum ama maşallah siz çok iyi gidiyorsunuz sağ sağlim kavuşun inşallah çok az kaldı tadını çıkarın bol bol yatin:super:

Sen cidden benim idolümsün kızzzz :)) ne güzsl Doğum yaptığın kiloya inmişsin hemen üstelik daha 1 ay bitmişler . Maşallahhh maşallahh sana :KK200: Bebeğin içinde inşallah her geçen gün daha çok uysal olur. Uykusu düzene girer diyorum. Bu arada her Doğum yapan kişi sanırım aynı şeyi söylüyor. Hamilelikte bol bol yatın uyuyun diye :KK70:

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Nasıl birden sezeryan oldun ? Bi sorun mu oluştu? Ayy bu arada sezeryandan bende senin gibi korkuyorum. Korkulacak bir şey mi :anne:

Amin tatlım Allahım hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın benim suyum geldi bende altıma kaçırıyorum sandım :)) sonrada acaip bel ve kasık ağrım başladı doktorumu aradık direk nst istedi zaten doğum başlamiş dendi direk beni doğum günümde sezaryene aldılar kızımla aynı gün doğum günlerimiz hiç korkulacak bişey değilmiş sezaryen ol tatlım

Back
X