Senin yazilarini okuyunca miniģime kavuşmak icin cok hevesleniyorum ben yaa yumuş yumuştur şimdi mis gibi de cennet kokarHemde nasıl güzel bir duygu anlatamam çok teşekkür ederim tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yazilarini okuyunca miniģime kavuşmak icin cok hevesleniyorum ben yaa yumuş yumuştur şimdi mis gibi de cennet kokarHemde nasıl güzel bir duygu anlatamam çok teşekkür ederim tatlım
Ilginç bir bilgi saglıksız ama patates kizartmasi ve cips bağirsaklari hareketlendiriyormuşKizlar dun menumu yzmayi unuttum gene. Kahvalti, sahanda yumurta Hindi pastirmali ve bir dilim kizarmis ekmek. Oglen, bir simit, peynir, domates ve Ayran. Aksam, firinda tavuk, patates puresi ve haslanmis sebze. Arada, bir armut ve mandalina. Gayet iyi yedim ama Aksam esimle tv karsisinda doritos yedik sosla :)
O zaman Bol Bol yiyelimIlginç bir bilgi saglıksız ama patates kizartmasi ve cips bağirsaklari hareketlendiriyormuş
Şimdi gördüm doğum yapacağınız tarihi. Benim kızım da 28 Şubat doğumlu. Tam bir balık. Öyle duygusal ki... 6. Hisleri çok kuvvetli. Dokunmayı sarılmayı çok sever. Balıklar iyi kalpli olur zaten. Eşim de en yakın arkadaşım da balık çok mutlu olmuştum kızım da öyle olunca. Her ne kdr ben oğlak olup zıt düşsek de ben realist onlar duygularıyla hareket ediyor napalım. Dengeliyoruz birbirimizi. Şimdi 5 yaşına girmek üzere. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBana da anlatıldığı gibi zor gelmedi sezeryan ya ben kafamda cok büyüttum bilemiyorum çok rahattim sadece bizimkiler kişa geldigi için hasta olmayalaim oksurmek hapsirmak zulüm oluyor
Ağlak olmasın yaa aglamayi seviyor mu tesekkurederim bu konuda yazdığin icin bilgim oldu peki bebekliği nasıl dı ??Şimdi gördüm doğum yapacağınız tarihi. Benim kızım da 28 Şubat doğumlu. Tam bir balık. Öyle duygusal ki... 6. Hisleri çok kuvvetli. Dokunmayı sarılmayı çok sever. Balıklar iyi kalpli olur zaten. Eşim de en yakın arkadaşım da balık çok mutlu olmuştum kızım da öyle olunca. Her ne kdr ben oğlak olup zıt düşsek de ben realist onlar duygularıyla hareket ediyor napalım. Dengeliyoruz birbirimizi. Şimdi 5 yaşına girmek üzere. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayy maalesef ağlak. Her şeye ağlıyor. Babasını parmağında oynatıyor. Uyku anlamında pek sıkıntım olmadı ama iştah berbat. Yemek çok seçiyor. Bebekken memeyle yapışıktık. Çoook seviyordu şükür. Umarım bu bebeğim de memeyi sever. Her bebek gibi kucağı sever. Aah ah anılarım canlandı. Bebek sevmeyi özlemişim. Erken doğurursan balık yerine kova olur bak. Onlar biraz daha mantıklı insanlarAğlak olmasın yaa aglamayi seviyor mu tesekkurederim bu konuda yazdığin icin bilgim oldu peki bebekliği nasıl dı ??
Bizim tarih 18 şubat aslında değisiyor mu dur bakayim balikda olsa yukseleni baska.olur belki neyse saglikli hayirli duzgun evlatlarımız olsun canimAyy maalesef ağlak. Her şeye ağlıyor. Babasını parmağında oynatıyor. Uyku anlamında pek sıkıntım olmadı ama iştah berbat. Yemek çok seçiyor. Bebekken memeyle yapışıktık. Çoook seviyordu şükür. Umarım bu bebeğim de memeyi sever. Her bebek gibi kucağı sever. Aah ah anılarım canlandı. Bebek sevmeyi özlemişim. Erken doğurursan balık yerine kova olur bak. Onlar biraz daha mantıklı insanlar
Hayırlı olsun.
Sagsalim almışsın kucağına.
Bundan sonrası da güzel ve kolay olsun insallai.
Canim bilgilerini tekrar yazar misin listeye eklemek icin bulamadim gecmistenDün
Sabah iki yumurta çeyrek ekmek iki dilim peynir
Akşam kurufasülye bulgur
Bugün
Sabah dünün aynısı. Akşam hiç bilmiyorum ama bulantım fena bu gidişle tost yicem
18 iyse kova. Sanırım 21 şubatta balığa geçiyorBizim tarih 18 şubat aslında değisiyor mu dur bakayim balikda olsa yukseleni baska.olur belki neyse saglikli hayirli duzgun evlatlarımız olsun canim
Cnm merhaba. Gebelik haftam 7. Gebe kaldığım kilo 60. Boy 170 başka bir şey yazmıyorduk dimi? Ne zmn kilo bildirimi yapıyoruz?Canim bilgilerini tekrar yazar misin listeye eklemek icin bulamadim gecmisten
Kolay gelsin canim insallah istedigin kiloda bitirirsinHeh tmm okudum cumaları bildirim günüymüş. Umarım çok kilo almam bu gebeliğimde. Hedefim 70 kg yu geçmemek. Çünkü sezaryen olcam ve dikiş izleri kilolu olunca daha çok acıyor. Bi anda sönen göbek üstüne düşüyor. Kızımda öyle olmuştu benim. Ama zayıf olan arkadaşım hiç öyle bir problem yaşamamıştı. Bir de çatlağım olmadı onda inşallah bu sefer de olmaz. Tabi sırf göbeğime krem sürmüştüm bacaklarıma sürmemiştim iç bacağım fena çatladı. Bu sefer onları ihmal etmicem
Cuma sabahlari canim. 1 sf da tablo cikiyor :) her hafta güncelleniyorCnm merhaba. Gebelik haftam 7. Gebe kaldığım kilo 60. Boy 170 başka bir şey yazmıyorduk dimi? Ne zmn kilo bildirimi yapıyoruz?
Ayni sey benimde basima geldiHeh tmm okudum cumaları bildirim günüymüş. Umarım çok kilo almam bu gebeliğimde. Hedefim 70 kg yu geçmemek. Çünkü sezaryen olcam ve dikiş izleri kilolu olunca daha çok acıyor. Bi anda sönen göbek üstüne düşüyor. Kızımda öyle olmuştu benim. Ama zayıf olan arkadaşım hiç öyle bir problem yaşamamıştı. Bir de çatlağım olmadı onda inşallah bu sefer de olmaz. Tabi sırf göbeğime krem sürmüştüm bacaklarıma sürmemiştim iç bacağım fena çatladı. Bu sefer onları ihmal etmicem
Ay inanmıyorum.bi gün girmedim ne ara doğurdun canım maş!!Tebrik ediyorum seni.hayırlı olsun.valla 5kilo ile bitirdin.keşkeeee ben de öyle olsam.Kızlar en doğurdum doğum günümde geldi kızım sezaryen doğum oldu