Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Tarcinli limonlu ilik su
Sabah:
Borek yedim bayaga :KK43:
Arada:
2 dilim elma
Bir ısırık cikolata
Ogle-aksam bir
4 lahana sarma koca bir tabak makarna ve yogurt 1 kase
Saat 6 gibi cikolatali kornflexli tatli 4 tane :KK43:
Sicak suya limon sıkıp ictim simdi
Biri beni durdursun artik cok yemegee basladimmmmm sisiyorum
Son haftaların kasma canın ne istiyorsa ye :KK200: limonlu suyu neden içiyorsun canım

Kahvaltı
İki tost beyaz peynirli
2 yumurtadan omlet

Öğlen brokoli

Arada fanta ( evet bu olmadı hiç)sanırım su içemediğimden böyle şeyler istiyor cnm

Akşam pırasa

Tarcinli limonlu ilik su
Sabah:
Arada:
2 dilim elma
Bir ısırık cikolata
Ogle-aksam bir
Artık sonuna yaklasmanin rahatligi olmalı canım

Tarcinli limonlu ilik su
Sabah:
Arada:
2 dilim elma
Bir ısırık cikolata
Ogle-aksam bir
Kız buraya bu kiloyla gelmen başarı zaten hiç sorun yapma bende yiyorum eskisi gibi beslensem galiba zayıflarım o yüzden diyorum ya kilo artişi yavaşladı senden tek farkım akşamları hafif yiyorum

Kız bizim grubun resmi içeceği limonlu su çok büyük etkisini gördük
Freshh Freshh aynen canım cok yiyince hazimsizligi aliyor, hemde odem cok oluyo normalde bende odem atmak icin iciyorum limonlu su sayesinde normalde bile zor girip cikan yuzugum suana kadar oldu hep cok rahat bi sekilde..

Kız buraya bu kiloyla gelmen başarı zaten hiç sorun yapma bende yiyorum eskisi gibi beslensem galiba zayıflarım o yüzden diyorum ya kilo artişi yavaşladı senden tek farkım akşamları hafif yiyorum
Son zamanların rahatligi oldugu kesinn bide milletin cok iyisin cok guzel geldin vs demeside şimartti galiba beni :P 10 kiloyu gecmiyimde tek derdim o :D bu arada sende cok iyisin bayaga mutlsundur sonuctan.. :)

Son zamanların rahatligi oldugu kesinn bide milletin cok iyisin cok guzel geldin vs demeside şimartti galiba beni :p 10 kiloyu gecmiyimde tek derdim o :KK70: bu arada sende cok iyisin bayaga mutlsundur sonuctan.. :)
Ayy evet son zamanlarin rahatlığı oldugu kesin bende oyle oldum bence normal bir durum ya

cool_lime cool_lime V volveron aynen son zamanların rahatlığı var. Aman kuzular ya kilomuz az. Akşam öğünleri değil ama öğlen ve sabahları canınız ne istiyorsa yiyin gitsin . Hamileliğin son günlerinin tadını çıkaralım . Sonra çocuk olunca gene bi çeki düzen verecez nasıl olsa:super:

cool_lime cool_lime V volveron aynen son zamanların rahatlığı var. Aman kuzular ya kilomuz az. Akşam öğünleri değil ama öğlen ve sabahları canınız ne istiyorsa yiyin gitsin . Hamileliğin son günlerinin tadını çıkaralım . Sonra çocuk olunca gene bi çeki düzen verecez nasıl olsa:super:
Aynen öyle ya hamileligin tadını cikarmaya çalışalım

Aynen aynn bak ben anlatamamıştım gerçekten tekme yemiş gibiydi :) acaba cinsiyet etkiliyormu ki kızlar aşağıda olur falan derler ya benim 3 de kız ucundede yaşadım seninde kızdı demi cnm bilmiyorum erkek nasıl olur yukarı aşağı ne farkediyo onuda anlamış degilimde biri farklı cinsiyet olsaydı farkı bilirdimde siz daha iyi ayırt edersiniz
Diger cocuklarim erkek. Onlarda hic olmadi cati agrisi.sadece bu hamilelikte oldu. Kiz bebek bekliyorum. Dedigin dogru olabilir. Ben de tutti en azindan :)

rmys4203 rmys4203 aynen canım. İnan benimde zorunlu sezeryan olsa üzülmek yerine kalkıp göbek atacam sevinçten o derece :KK70: isteğe bağlı deyince insanların çok şımarıkça geliyormuşum kulaklarına :ıslık:
Bide sınır olduğum nokta sezeryan oldun sanki doğumlu yaptın diyorlar iki normal doğum yapan bi tanıdığım oooo ben sezeryan olsam 10 doğum yapardım dedi artist artist üçüncüyü sezeryan oldu 2 hafta yataktan kalkamadı:) biri yine aynı sezeryan bu kadar zormuymus dedi sezeryan diyince sanki ışınlaniyo çocuk karnimizdan nasıl hayal ediyorlarsa her ne türlü olursa olsun bir bebek doğuyor ve o kadın canından can veriyor bu na saygı duyulmali onun tercihi kimseyi ilgilendirmez.insallahta herşey gönlünce olur kimseyi kafaya takma he he de geç ben bi süreden sonra öyle yapıyorum artık hamile kalırsın herkes birşey söyler bebek olur herkes birşey söyler bu böyle devam eder turkiyenin vazgeçilmez gerçeği bu olsa gerek:KK47::mad:

Bide sınır olduğum nokta sezeryan oldun sanki doğumlu yaptın diyorlar iki normal doğum yapan bi tanıdığım oooo ben sezeryan olsam 10 doğum yapardım dedi artist artist üçüncüyü sezeryan oldu 2 hafta yataktan kalkamadı:) biri yine aynı sezeryan bu kadar zormuymus dedi sezeryan diyince sanki ışınlaniyo çocuk karnimizdan nasıl hayal ediyorlarsa her ne türlü olursa olsun bir bebek doğuyor ve o kadın canından can veriyor bu na saygı duyulmali onun tercihi kimseyi ilgilendirmez.insallahta herşey gönlünce olur kimseyi kafaya takma he he de geç ben bi süreden sonra öyle yapıyorum artık hamile kalırsın herkes birşey söyler bebek olur herkes birşey söyler bu böyle devam eder turkiyenin vazgeçilmez gerçeği bu olsa gerek:KK47::mad:

Ay canım bana şey diyen bile var. İlki kız diye eşin üzüldü mü? Neyse sıkmayın canınızı arayı çok açmadan ikincisini yaparsınız erkek olur diye.. Ayy ben şok geçirdim resmen. Oysaki eşim de bende kız diye öğrendiğimizden beri ayaklarımız yeri bulmuyor :KK70: çok meraklı insanımız ya herşeyde bir şey herşeyde bir şey

Yok canım doğru söylüyorsun bende kabullendim artık. Bebek dışarıda büyür :) işte şu çenesi düşük çok bilmişler gördüler tabi tecrübesizi söyledikçe söylediler. Hiç hamile psikolojisinden anlamıyorlar :) şimdide isteğe bağlı sezeryan olmak istiyorum ben korkuyorum. Sen nasıl anne olacaksın diye bıdı bıdıya başladılar:ukala:. Tövbe yarabbimmm ya hele kaynanam diyo ki ben 3 tane doğurdum hepsi de normaldi. Ne var bu kadar nazlanacak. İçimden al sen doğur diyesim geliyor :KK70:
Hata sen de.neden gidip isteğe bağlı sezaryen yapıcam diye davul çalışıyorsun Kİ?bu sadece seni ilgilendirir,eşini bile ilgilendirmez.sen doğuruyorsun.seninkisi gibi kaynanaya “normal doğurucam tabiki “ diyeceksin.doğum zamanı da çocuk dönmedi,kordon dolandı vs deyip normal doğuramaduğına üzüleceksin.öyle kaynanaya dürüstlüğe gerek yok.hatta bence kimseye söyleme,anlamaz bizim millet.millete laf anlatmakla boşa çeneni de kafanı da yorma.

Back
X