Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Canım bende 4kgya yakın verdim gayet notmal bir süreçten geçiyorsun bazı haftalarda pik yapıyor sadece sabret gerçekten zor biliyorum belki serum biraz hafifletir
Inşallah demekten çarem yok canım doktoruma mesaj attm muayensi çok yoğun cevap vermedi ama serum inşallah ise yarar akşam nasipse gidcgm çünkü akşam artyr hep agrim

Bende tam bilmiyorum süreci Aslında :) geçen hafta salı günü gittiğimde 36+4tü. Haftaya 37+6 da gel dedi. Günü sezeryanı konuşalım diye . Bende süreci perşembe günü öğrencem nasıl olur diye :) Sancım gün içinde oluyor. Sürekli karnım taş gibi ya.. gece sağa sola dönünce, yürüyünce özellikle kaşıklarıma sancı geliyor . Sende durumlar nasıl
Benimde ayni sekilde heleki gecen bi sanci girdi karnima dogum sancisi olmadigini anladim ama nefesim kesildi ve uzun surdu terlemeye basladim basim falan dondu sonra geçti ama... sag kasiktan girmisti dogum sancisinin belli bi yeri olmuyo diye biliyorum

Eşim yanimda su icemiyor o derece uzulyrm suya karşı. Kendimi aynen de dedgnz gibi hissdeyrm hayattan zevk almak bir yana psikljm böyle giderse iyi olmayck diye korkyrm. Dua bile edemyrm o hale geldm.
Sana ben haftalarca önce de söylemiştim serum taktır diye.hem bu kadar acı çekip hem de hala beklemene anlam veremiyorum.

Sana ben haftalarca önce de söylemiştim serum taktır diye.hem bu kadar acı çekip hem de hala beklemene anlam veremiyorum.
Aslında benim ilaç serum gibi şeylere takıntım oluştu hamilelkte doğrusunu soylmk gerekirse. Son ana gelmeden reddyrm ilacın bile bir yere yararı varsa 1 yere zararı var modundn cikamyrm. Sağlık ocağında doktor hemşire söyledi, kendi doktruma sordum ve bebek hemsirem var ankarada onu da aradım da ancak ikna oldum. Ki bugün dudaklarm kanar durumda@

Sabah : 1uzun dilim tam buğday ekmeği,inçe dilim beyaz peynir,1 çeri,çay
Ara : 1 nescafe
Öğle : 1kase domates çorbası,1 hazır tavuk sinitzel,3-4kaşık erişte pilavı, 1 soda
Ara : 1 nescafe
Akşam: 1 tabak kapuska,salata,2 tane çiğköfte
Ara : 1 soda
Bugün biraz kuyruğu topladım sanki...

Sabah:
1 bardak tarçınlı limonlu ilik su
Kahvaltı :
1 uzun dilim kizarmis tam bugday ekmegi
1 k.kutusu kadar suzme peynir ceri domates,1 porsiyon trilece sabah sabah ne alaka bilmiyorum :P
Ogle:
1 tabak etli bulgur pilavi 1 ayran
Sonra- 1 catal kabak tatlisi iki cevizli baklava :(
Ara: sütlu kahve 3,4 tane cips
Aksam: portakal ve elma yicem birazdan

Kizlar afederisiniz bugun ishal olmusum dunde biraz vardi bugun dogum yapan bi arkadasa gittim oda demez mi o gun ishal olmustum diye ben bir tirstim cikinca kuafore gittim temizlettim kendimi sacimi faman kestirdim ne olur ne olmaz diye :KK70: ins. Cok beklememde agdam bosa gitmez :KK70:

Kizlar afederisiniz bugun ishal olmusum dunde biraz vardi bugun dogum yapan bi arkadasa gittim oda demez mi o gun ishal olmustum diye ben bir tirstim cikinca kuafore gittim temizlettim kendimi sacimi faman kestirdim ne olur ne olmaz diye :KK70: ins. Cok beklememde agdam bosa gitmez :KK70:

Daha önceki kaç haftalıkken dolmuştu

Aaa evet doğumun yaklaşmasının belirtisidir ishal. Vücut otomatikman boşaltım yapıp doğuma hazırlıyor kendini. Hadi bakalım:)

Evet canım ishal bağırsak sancısi doğum belirtisi olabiliyor e hadi hayırlısı

Evet canım ishal bağırsak sancısi doğum belirtisi olabiliyor e hadi hayırlısı
Aslinda benim son adetim 15 mayis gibi ama gec dollenmeden dolayi ultrasona gore 31 mayis cikiyor o yuzden şaibeliyim biraz bakalim ne zaman gelicek :)

Aslinda benim son adetim 15 mayis gibi ama gec dollenmeden dolayi ultrasona gore 31 mayis cikiyor o yuzden şaibeliyim biraz bakalim ne zaman gelicek :)
Aaa çok ilginç ultrason ölçümlerine göre gebelil cetvelindeki hafta ile uyumlu mu peki sanırım dr ultrason ölçümlerini .baz alır

Back
X