Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Canım ben gebeliğimi yumurtaliklarimda iğne batmasi gibi batmalarla ve göğüs şiskinligi ile anlamıştım ama sen tedavi gördüm diyorsun aldığın ilaclarin etkisiyle de göğüs hassasiyetin olabilir Rabbim.tez zamanda hayirli bir şekilde bir evlat nasib etsin sana :dua:
AMİN İnşallah ilaç etkisi değildir teşekkür ederim

Bebek.dogdukdan sonraki kontrollerde dr lar bile fazla kiloyu istemiyor zayıf çocuk daha makbul galiba bu arada yazın çok güzel bir moral oldu ya çok güzel anlatmışsın cidden çok güzel ve sağlikli beslendiğimi düşünüyorum vicdanım o noktada rahat ama buyukler ve toplumda şöyle bir.algi var ondan etkileniyoruz galiba e sen az yedin bebek ufacık doğdu ve benle kiyaslanacak yakinlarimda 2 doğum daha var hoş benim icin çokda önemli degil sağlıklı olsunda
Kız ben 20 kiloyla1400 Gr doğurdum o nolacak o zaman :)) hiç takma canim

Dun 400 gr vermisim diye sevinirken bugun 1.5 kilo aldim. :D tabiki cogu odem ama iki dakika duramadim nede olsa gitti diye biraz verdim coskuyu son haftalar diye eskisi kadar cok takmıyorum ama dikkatli olmalı yinede :)

Kızlar bizim adımız Zehra olucaktı eşim Ceyda ismini öneriyor şimdi kulağıma hoş geldi sizce nasıl çevremde ceyda diye biri de yok karakter olarak merak ediyorum
Ceyda isminin uzun boyunlu güzel kız anlamına geldiğini duymuştum. Benim de beğendiğim isimler arasında çok hoş bence :) kız isimlerinde Ceyda, Pelin, Öykü isimlerini çok beğeniyorum kızım olsaydı bunlardan birini seçerdim:KK51:

Son düzenleme:
Zehradan daha güzel :)
Cayda demi bende beğendim
Dun 400 gr vermisim diye sevinirken bugun 1.5 kilo aldim. :KK70: tabiki cogu odem ama iki dakika duramadim nede olsa gitti diye biraz verdim coskuyu son haftalar diye eskisi kadar cok takmıyorum ama dikkatli olmalı yinede :)
1 günde birbucuk kilo alınmaz odemdir de dolly artık bitse ya şu kilo derdi simdi ben.gunluk alistim tartiya dogumdan sonrads böyle olmayaydim merakla bekliyorum son hallerimizi

Ceyda isminin uzun boyunlu güzel kız anlamına geldiğini duymuştum. Benim de beğendiğim isimler arasında çok hoş bence :) kız isimlerinde Ceyda, Pelin, Öykü isimlerini çok beğeniyorum kızım olsaydı bunlardan birini seçerdim:KK51:
Fikrin icin teşekkür ederim canım galiba Ceyda herkesden begeni aldi
Simdi kontrolden ciktim 37 hafta bitti 38 basliyor dedi bebek biraz asagi inmis dedi kilosuda 2950 imis az almis :KK43: halbuki yememden hic kismiyorum bu ara...
Kilosu normal bence takvime gore olmasi gereken kilo degil mi benimki de şuan tas catlasın 3 dür 3100 3200 dogarsa daha nolsun

Bence kilosu gayet iyi cool_lime cool_lime . Bence 3000 gr olsun kilosu yeterli bi bebek için. Niyeyse ben taktım 3000 gr olayına :KK70: bende sıkıldım demeyelim de artık kucağıma almak istiyorum bebeği :KK66: V volveron bencede Ceyda zehra isminden daha güzel geliyor kulağa :)
Son haftalar insan dayanamıyor kızlar ben ilkimde normali bekliyordum sagolsun 40 da geldi o da gunler gecmiyordu ilk bebek oldugundan mi bilemiyorum
Kizlar size bisey sorucam benim tam 38 arti 3 de sezeryan olmuş oluyor 2 gun daha beklese mi diyorum simdide hast. Fln ugrasmasam mi kafam karisik galiba hamileligin bitmesinide kabullenemiyorum karman çorban oldum yine ya

Gecen hafta cok iyi demisti hatta onde demisti bu hafta az almis dedi normalden az degil elhamdülillah
Bana her gittigimde minyon diyor e takvimle aynı gidiyor benimki de ben de dedim.dr a siz ultrssonla dogum arasindaki.arti eksi farki bilirsiniz kac dogar dedim 3100 falan dedi valla normal bence

Son haftalar insan dayanamıyor kızlar ben ilkimde normali bekliyordum sagolsun 40 da geldi o da gunler gecmiyordu ilk bebek oldugundan mi bilemiyorum
Kizlar size bisey sorucam benim tam 38 arti 3 de sezeryan olmuş oluyor 2 gun daha beklese mi diyorum simdide hast. Fln ugrasmasam mi kafam karisik galiba hamileligin bitmesinide kabullenemiyorum karman çorban oldum yine ya

Ama sancıların var canım. Ya ertelersen ve daha erken gelirse hazırlıksız yakalanmış olmaz mısınız öyle de

Back
X