Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada ilk kizimda dedi ki bi doktor bu bebek asagiďa erken dogar vs. Vs ben panik oldum tabi hic yerimde durmuyorum basima is aldim diye sonra ise 42.haftada dogum yaptim. Kuzenimle konuşuyorduk gecen gun doktora gitmiyorum her ay dedi her gidis bir moral bozuklugu her seferinde baska bisey soyluyolar dedi. Ilk çocugunada neler neler dediler sonuclari amerikaya gonderdiler yok testler oyle tedavi edilcek boyle olucak vs. Bi sürü şey bi dogdu bi tek kalbinde delik var suandada pasa gibi kac yasinda oldu hic bisey cikmadi cocukta. Boyle seylere moralini bozma sorumluluğu da kendine atma. Sen dikkatli ol yinede egzersiz olarak yürüyüş yap en guzeli ve faydalisi oKızlar gece gece kafama bisey takıldı uykum kaçtı ben evde hafif tempolu egzersiz falan yapıyordum ve bebeğim bu hafta soldan hafif orta ve aşağı kaydı bu benim yüzumden mi oldu gerçekten bianda korku bastı bugün ASM de ki ebe de biraz aşağıda sanki dedi
Sabaha kadar uyumadım sinirlerim bozuldu kendimi çok kötü ve suçlu hissediyorumBanada ilk kizimda dedi ki bi doktor bu bebek asagiďa erken dogar vs. Vs ben panik oldum tabi hic yerimde durmuyorum basima is aldim diye sonra ise 42.haftada dogum yaptim. Kuzenimle konuşuyorduk gecen gun doktora gitmiyorum her ay dedi her gidis bir moral bozuklugu her seferinde baska bisey soyluyolar dedi. Ilk çocugunada neler neler dediler sonuclari amerikaya gonderdiler yok testler oyle tedavi edilcek boyle olucak vs. Bi sürü şey bi dogdu bi tek kalbinde delik var suandada pasa gibi kac yasinda oldu hic bisey cikmadi cocukta. Boyle seylere moralini bozma sorumluluğu da kendine atma. Sen dikkatli ol yinede egzersiz olarak yürüyüş yap en guzeli ve faydalisi o
Sakin yıpratma kendini zaten asagida sanki demis allah korusun basına bisey gelmemis ki bi iki gune yine baska doktora sor istersenn icini rahat ettirSabaha kadar uyumadım sinirlerim bozuldu kendimi çok kötü ve suçlu hissediyorum
Sabaha kadar uyumadım sinirlerim bozuldu kendimi çok kötü ve suçlu hissediyorum
Leslie squat bacak bide hamile zumbasi acile geldim bakalım burda da baktırmak büyük meseleNasıl bi egzersiz yaptın canım ? Ben hamile yogasında ve pilatesinde o kadar farklı hareket görüyorum ki sanki biranda açılma olup erken Doğum yapılacak gbi . Arkadaşım 16. Haftadan itibaren yapıyor . Hala bi şikayetini görmedi. Bende evde Leslie yapıyordum.. zıplama hareketi dışında hepsini yaptım. Bende de sıkıntı olmadı
Leslie squat bacak bide hamile zumbasi acile geldim bakalım burda da baktırmak büyük mesele
Geldim dr.dan canım çok şükür bı sıkıntı yok normal dedi her yerde olabilir bu haftalarda dedi bide dün tahlil yaptirmistim tokken kan şekerim 57 çıktı ara öğünü artır gece de yatmadan ye düşüp kalırsın çok düşük dediHadi canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz için rahatlatmış olur :) yaptıklarından bir tek squatı ben 28. Haftadan sonra yapmıştım. Açılma olur mu diye? En kötü bir kaç gün dinlenirsin . Uzanırkende ayaklarını havaya kaldırırsın normale döner. Zaten bebek küçük henüz. Yeri geniş. Heran her yere kayabilir :)
Valla siz hemen fit olup gruptan ayrılacaksiniz diye üzülüyorum :)Herkese günaydın doğum öncesi son bildirim olucak haftaya hamilelik sonrasi diye bildiririm inşallah
Hafta 39
Gecen hafta 62.5
Güncel 62.5
7 buçuk kilo ile bitiriyorum sanırım hedefimin baya altında oldu bu ben 9 a hayal diyorken gayret etmeyle olabiliyor muş
Teşekkürler canımBanada ilk kizimda dedi ki bi doktor bu bebek asagiďa erken dogar vs. Vs ben panik oldum tabi hic yerimde durmuyorum basima is aldim diye sonra ise 42.haftada dogum yaptim. Kuzenimle konuşuyorduk gecen gun doktora gitmiyorum her ay dedi her gidis bir moral bozuklugu her seferinde baska bisey soyluyolar dedi. Ilk çocugunada neler neler dediler sonuclari amerikaya gonderdiler yok testler oyle tedavi edilcek boyle olucak vs. Bi sürü şey bi dogdu bi tek kalbinde delik var suandada pasa gibi kac yasinda oldu hic bisey cikmadi cocukta. Boyle seylere moralini bozma sorumluluğu da kendine atma. Sen dikkatli ol yinede egzersiz olarak yürüyüş yap en guzeli ve faydalisi o
Şanslısın canım gercgerçeÇok güzel komşum valla burda kimsem yok ama çalacak kapım var Allah ondan razı olsun, Ramazan ayında iftar misafirim vardı 5 te işten çıkıyorum diye yardim istedim oruclu oruçlu benim yemegime yardım etti sen düşün kaçımiz yapar bu devirde bunu komsuya
Çok sevindim canım inşallah güzel doğum hikayelerinizi okumakta kısmet olur bende spinal sezeryan istiyorum galiba V volveron doğumunu yapsın ona göre karar vericem yine çok rahat derse :)Bende epiduralli normal Doğuma karar verdim kızlar :) kontrolde bugün azıcıcık sancı çıktı ama önemli boyutta değil. Benimki daha bekler kendini bence :) baş çevresi haftasıyla uyumlu göründü. Ama Karın çevresi ve bacak boyu 1 hafta geriden geliyormuş. Bugün kendi doktorumda perinatologun geçen haftaki söylemine yakın bir şey söyledi . 3100 olmuş kilosu. Ben şok oldum :))) bu kadar kalsa almasa da vermese de ay ne güzel olurduuu :))
Haftasonu gecmek bilmez simdi Sana canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Butun gebelik boyunca sadece 7.5 kilo. Bravo valla :)Herkese günaydın doğum öncesi son bildirim olucak haftaya hamilelik sonrasi diye bildiririm inşallah
Hafta 39
Gecen hafta 62.5
Güncel 62.5
7 buçuk kilo ile bitiriyorum sanırım hedefimin baya altında oldu bu ben 9 a hayal diyorken gayret etmeyle olabiliyor muş