Yeni hamile olanlar beraber kilo takibi yapalim mi?

Geldim dr.dan canım çok şükür bı sıkıntı yok normal dedi her yerde olabilir bu haftalarda dedi bide dün tahlil yaptirmistim tokken kan şekerim 57 çıktı ara öğünü artır gece de yatmadan ye düşüp kalırsın çok düşük dedi

Kan şekerin cidden çok düşük dikkat et bayilir kalırsın ben dun 70 i gördüm tepetaklak oldum
Ve diğer mevzu
19+2
Başlangıç 56.8
Geçen hafta 56.9
Gunceeeeellll yazmak istemiyorum ama 58.0 odemmidir acaba
19 da 1 kilo100 gr daha ne istiyosun ben 3 kilo almıştım 19 a kadar
Valla siz hemen fit olup gruptan ayrılacaksiniz diye üzülüyorum :)
Çıkmam canım burdayız insallah
Haftasonu gecmek bilmez simdi Sana canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Butun gebelik boyunca sadece 7.5 kilo. Bravo valla :)
Geçmez ya ister istemez sezeryan stresi basıyor neler yasiycagmi az cok kestiriyorum ya bir de hamileligin bittigine halâ inanamiyorum şaka gibi geliyor

Kizlar yerini nasil tarif edicem bilmiyorum da genitalin orada ic bacak kisminin orda agri var nedir bu. Sanki spor yapmisim bacaklarımı acmisim gibi bi ağrı
Cati agrisi o canim. Benim cok fena agriyor. Haftalardir cekiyorum :( ebe kontrolum vardi onceki gun. Sordum neden ve ne yapabilirim diye. 3. Gebelik oldugu icin rahim kaslarina baski falan biseyler soyledi durdu :D bos konustu yani. Benim agrim cok yurudugum ve temizlik yaptigim zaman daha cok artiyor. Hamilelik boyunca cekicez malesef.

Herkese günaydın doğum öncesi son bildirim olucak haftaya hamilelik sonrasi diye bildiririm inşallah
Hafta 39
Gecen hafta 62.5
Güncel 62.5
7 buçuk kilo ile bitiriyorum sanırım hedefimin baya altında oldu bu ben 9 a hayal diyorken gayret etmeyle olabiliyor muş
Çok çok iyi maşallah diyelim nazar değmesin :nazar: inş.biz de öyle oluruz ama benim zor :kk77:

Kizlar günaydın. Demin uyandigimda ic camasirimin islandigini gordum ama su mu kaçırdım mi yoksa bilmiyorum akinti gibi kivamli bisey degil su gibi nasil anlicam hangisi oldugunu

Cati agrisi o canim. Benim cok fena agriyor. Haftalardir cekiyorum :KK43: ebe kontrolum vardi onceki gun. Sordum neden ve ne yapabilirim diye. 3. Gebelik oldugu icin rahim kaslarina baski falan biseyler soyledi durdu :KK70: bos konustu yani. Benim agrim cok yurudugum ve temizlik yaptigim zaman daha cok artiyor. Hamilelik boyunca cekicez malesef.
Normal dogursan cabuk dogururdun sende bebek aşağı baskı yapiyor yani

Kizlar günaydın. Demin uyandigimda ic camasirimin islandigini gordum ama su mu kaçırdım mi yoksa bilmiyorum akinti gibi kivamli bisey degil su gibi nasil anlicam hangisi oldugunu
Dr una mesaj at ya da eczaneden kagit al amilniyon sivisi mi idrar mı diye anlaman icin ama son haftalarda bende cok cok oldu canım ya haftada en.az 3 kez istemsizce akinti ile birlikte su geliyor dr bana idrarini kaciriyor olabilirsin dedi onemsemedi nedense

Dr una mesaj at ya da eczaneden kagit al amilniyon sivisi mi idrar mı diye anlaman icin ama son haftalarda bende cok cok oldu canım ya haftada en.az 3 kez istemsizce akinti ile birlikte su geliyor dr bana idrarini kaciriyor olabilirsin dedi onemsemedi nedense
Oyle bir test mi var ilk defa duyuyorum bakayim hemen

V volveron valla canim tebrik ederim saglikla sihhatle al bebisini kucagina. Grubumuzun ornegisin haftasina göre en az sen aldin :)
Allah razı olsun canim hepimiz gayet güzel geldik valla yeni gelen kizlar da bizden daha fena çıktılar hele Khaleesi21 Khaleesi21 masallahi var bence grubun çok faydasi oldu oluyor hep.diyorum diyetisyene gitmişim gibiydim bu grubu kurman çok iyi oldu :KK200:

Herkese günaydın doğum öncesi son bildirim olucak haftaya hamilelik sonrasi diye bildiririm inşallah
Hafta 39
Gecen hafta 62.5
Güncel 62.5
7 buçuk kilo ile bitiriyorum sanırım hedefimin baya altında oldu bu ben 9 a hayal diyorken gayret etmeyle olabiliyor muş
Allahım darısı başıma amin amin çok aminnn

Allah razı olsun canim hepimiz gayet güzel geldik valla yeni gelen kizlar da bizden daha fena çıktılar hele Khaleesi21 Khaleesi21 masallahi var bence grubun çok faydasi oldu oluyor hep.diyorum diyetisyene gitmişim gibiydim bu grubu kurman çok iyi oldu :KK200:
Kız ne maşallahım var.sinirlerim tepemde bi boğazımı tutamıyorum.bu kadar mı iradesiz olunur.akşam bildiğin yiyorum ya.ama sizi örnek alıyorum.hiç yemiyorsunuz ,nasıl sabrediyorsunuz maşşş.inş ben de sizin gibi olurum sonlarda.grubun kesinlikle çok faydası var.yoksa ben şimdiye 5kilo almıştım garanti.fark ettiysen menü paylaşamıyorum valla utanıyorum.yok yok bu haftalarda ben de.
Hafta : 19
Güncel kilom:52.4

Günlük ped gibi cnm. Eğer aminiyon sıvısıysa rengi mavi fln oluyordu. İçindekine göre bakarsın. Ben diğer gebeliğimde almıştım amniyon sıvısı çıktı hakkaten de suyum azalmıştı dr ultrasonda kesinleştirdi
Peki su gelince bebek hareket ediyo muydu

Cati agrisi o canim. Benim cok fena agriyor. Haftalardir cekiyorum :KK43: ebe kontrolum vardi onceki gun. Sordum neden ve ne yapabilirim diye. 3. Gebelik oldugu icin rahim kaslarina baski falan biseyler soyledi durdu :KK70: bos konustu yani. Benim agrim cok yurudugum ve temizlik yaptigim zaman daha cok artiyor. Hamilelik boyunca cekicez malesef.
Çatı açılıyor kızlar. Genişlicek ki bebiş geçebilsin.
Peki su gelince bebek hareket ediyo muydu
nişan atılıp sonraki su gelmesi mi doğum başlangıcındaki? Yoksa benimki gibi mi? Bende iki hafta bıyunca sızıntı gibiydi. Çiş yaptım sanıyordum küloduö ıslanıyordu.
Eğer ilkini soruyorsan cnm, bebek bir süre susuz kalabilir. Su geldikten 12 saat sonra doğurdu arkadaşım. Benimkinde dediğim gibi iki haftda yavaş yavaş bitirdi suyu. Dr a gittiğimde üç günden fazla duramaz dedi aldı sezaryene. Ztn makat gelişiydi. Ve benim ayrıntılı ultrasonda (20.haftada da) suyunuz az doktorunuza iletin demişlerdi. Hiç su içmeyen bir gebeydim. Belki baştan az olmasaydı bunkdr erken bitmezdi suyu. Bebek hareket ediyordu onda sıkıntı olmadı

12. Hafta
Kilo 60.
Ve hedefim sıfır kiloyla ilk trimesteri kapatmaktı. Başardım şükürler olsun. Artık 2. Trimestere giriyorum. En çok dikkat etmem gereken zaman. Şimdiye kdr edemedim istediğim gibi beslenemedim midemden. Ama zaman verdim kendime . İki hafta sonra adam gibi dikkat etcem

Back
X