- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.993
- 83
- 37
Aynen canım en azından içinde un yok diye teselli ederek baya yedimbende az önce irmik tatlısı yedim..bu sutle yapilandan değilmi..gec oldu ama napim dayanamadım. dikkat etsemde aliyorum kilo nasılsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım en azından içinde un yok diye teselli ederek baya yedimbende az önce irmik tatlısı yedim..bu sutle yapilandan değilmi..gec oldu ama napim dayanamadım. dikkat etsemde aliyorum kilo nasılsa
Oğlumun favori çorbası.bıktım yapmaktan evde her daim var.yuvarlak tabaka tarhanalar var ya onu sıcak suyla ıslatıyorum 1-2 saat.sonra kaynatıyorum.kaynayıp parçalanınca içine 200gr labne ekleyip blenderdan geçiriyorum.sonra 1 taşım daha kaynatıyorum.üzerine de kızgın yağda nane döküyorum.tavsiye edilir.Labneli çorba ilk kez duydum bu hafta nasılsınız kızlar artış azalış ne durumda
Günaydın canım, bende de toz tarhana var onunla olur mu labneyi kendinmi yapıyorsunOğlumun favori çorbası.bıktım yapmaktan evde her daim var.yuvarlak tabaka tarhanalar var ya onu sıcak suyla ıslatıyorum 1-2 saat.sonra kaynatıyorum.kaynayıp parçalanınca içine 200gr labne ekleyip blenderdan geçiriyorum.sonra 1 taşım daha kaynatıyorum.üzerine de kızgın yağda nane döküyorum.tavsiye edilir.
Günaydın canım.salçasız beyaz tarhana ise olur.pınar hazır labne.Günaydın canım, bende de toz tarhana var onunla olur mu labneyi kendinmi yapıyorsun
Afiyet olsun canım gayet güzel gecirmissin ben tatli krizlerindeyim ya ve engel olmakta istemiyorum baya yiyorum dün gelen 1 kg bugünde aynı şekilde devam ediyor bu saatte sütlü tatlı ve fındık ezmesi yemeye basladim artık akşamı nasıl kapatirsamSabah : 1 uzun tam buğday ekmeği,ince dilim peynir,1 çeri,3-5zeytin,çay
Öğle : 1tabak kıymalı,yumurtalı labada kavurma,2 kaşık yoğurt,4sıkım ev yapımı çiğköfte bol kıvırcıkla,kefir (ya nerden söyledim çiğköfte yapan olsa da yesem diye.bütün okuldan çiğköfte yağıyor,ben de paso yiyorum)
Ara : 1 crunch çikolata
Akşam : 1 kase ezogelin çorba,biraz dondurma
Canım normal kilo altnda olanlar çok alyrms şuan boyun kilon kacAllah'ım yardimetsindaha 21 haftalik ve ben 7 kilo aldım şimdiden..en cok kiloyu son aylarda alacaksin diyorlar daha nr alacam acaba
![]()
Kötü yediğim günleri yazmıyorum canımAfiyet olsun canım gayet güzel gecirmissin ben tatli krizlerindeyim ya ve engel olmakta istemiyorum baya yiyorum dün gelen 1 kg bugünde aynı şekilde devam ediyor bu saatte sütlü tatlı ve fındık ezmesi yemeye basladim artık akşamı nasıl kapatirsam
Ben bunu neye bağladım biliyomusun yaksalan regl gününe seninle aramızda 2 gün varOfff ya canım çok sıkkın,sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum
Canım senin niye hergun kahvaltin kek merak ettimKahvaltı : Bir dilim muzlu kek- çay
Ara- Öğle: Bir patatesli poğaça,yarım dilim muzlu kek
Akşam yemeği : Az bir sulu köfte ve makarna
10 kadar fındık, kuru kayısı yerim kapanista
Aylardır makarna yememis ben,hasretle hep makarna yiyorum,çünkü çok güzelmiş![]()
Yaptığım kek ziyan olmasın diye canımCanım senin niye hergun kahvaltin kek merak ettim
Selam canım öncelikle doğum öncesi kilonun 3 kg üstünde olman bile harika bişey gerçekten bu kadar niye diye kafaya takacagin bir durum yok bazen direnç kırılıyor hamileyken de oluyor biliyorsun kendine bünyene zaman ver çok üstüne çıkmadıkça bunu korusan bile olur ilk 3 ay sütun bolluğu sonrasında olmuyor şimdi keyfini çıkar nasılsa üstesinden gelirsinKizlar aranıza geri dönücem ama once benim normallesmem lâzım tatlı yeme ihtiyaci hissediyorum hep ya oyle boyle bi duygu değil saglik ocagi surekli arayip kan vermem gerektigini soyluyor bu yeme krizlerinin vitamin ya a demir eksikligi ile ilgisi var mi ki? Ama ciddi canım sıkılıyor aksamlari pek yemek yemiyorum mesela ama cayin yanina bir ufak sutlu tatlı yada biskuvi falan muhakkak yiyorum ama arti 1 im gitmiyor farkim 3 kilo oldu yaRmys
selenn sonra N neseliyim dogum sonrasi nasil kilo verdiniz anlamadim metabolizmamdan gıcık olmuş durumdayım birde ben cok fena darlaniyorum hic mutlu degilim tek istedigim sey cikolata ve tatlı yemek off napicam ben boyle ama boyle gidersem irademi saglayamazsam diyetisyene giderim yoksa 60 lari gorucem
Allah seniYaptığım kek ziyan olmasın diye canımEşim ilk gün yiyor sadece,kalanlar bana bakıyor
Ama diğer türlü de haftasonu hariç düzgün kahvaltı yapamıyorum,hemen ekmege bal surup güne öyle başlayabiliyorum
![]()
Un helvasina 1 kasik tadına bakıp bırakmak ta bı başarı bence helal olsunSabah; roka-tere-dereotu-taze nane, salatalık, 1 dilim peynir , 7-8 zeytin, 1 çay kaşığı çörekotu, 2 tam ceviz
Ara, 1 hurma, 1 fincan Türk kahvesi
Öğle; şehriye çorbası, tavuk şinitzel, salata
Akşam; yarım tabak kuru fasulye, 1 enginar dolması, yarım kase yoğurt
Ara; 1 kaşık un helvası, 1 bardak çay
Canımın çektiklerini su ilk zamanda yaptım ki daha kolay kolay istemem diye düşündüm canim.Sirada peynirli börek var,ne kadar az yapsam kârAllah senibizde de öyledir eşim çok yemez kek kurabiye yaparsam bana kalıyor bende yapmamaya çalışıyorum